Aquarius
GET LOST
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 726
86.00 ryo
View Inventory
Send Money to Aquarius
When the night comes that's when i'll come for you
|
|
« on: July 10, 2007, 11:07:27 AM » |
|
AddaMoon - Nume real:andreea-madalina
- Varsta:16
- Hobby-uri:muzica,dansul,literatura,sportul
- Sporturi preferate:handbal,fotbal
- Muzica preferata:gen latino,dance
- Culoarea preferata:albastru
- Daca ai castiga la loterie Marele Premiu de 1 000 000 $ ce ai face? - as oferi o parte din bani unui orfelinat,pt ca tinerii ce locuiesc acolo sa duca o viata cat mai buna,iar o parte poate i-as cheltui pt lucruri necesare mie si familiei mele
- Daca ai fi pe o insula pustie, care ar fi 3 lucruri care le-ai lua cu tine?
1.mobilul 2.prietena cea mai buna 3.o carte Akate - Nume real:Diana
- Varsta:15
- Hobby-uri:scrisul, cititul, animeurile, internetul, GFX, muzica si sa ies pe afara cu prieteni mei sau catelul meu
- Sporturi preferate:baschet, tenis de masa si de camp
- Muzica preferata:rock, screamo
- Culoarea preferata:negru si rosu inchis
- Daca ai castiga la loterie Marele Premiu de 1 000 000 $ ce ai face? - Pai intai cred ca as da la rude bani, dupa care mi-as lua mie niste carti...si da, sunt egoista, nu voi ajuta balenele sau stuff like this, daca castig banii e norocul meu si ii folosesc in scopul meu si eventual a apropiatilor mei...si probabil as calatorii atat cat ma tine punga.
- Daca ai fi pe o insula pustie, care ar fi 3 lucruri care le-ai lua cu tine? - Pai mi s-a pus intrebarea asta de multe ori, cred ca as lua niste carti, avand in vedere ca e o insula pustie, ma indoiesc ca are curent deci nu iau calculatorul. Urmatorul lucru ar fi telefonul mobil incarcat la maxim ca poate prind semnal si ma ajuta cineva sa plec de acolo si dupaia mi-as lua un cutit de vanatoare sau un topor, ca are lama f tare si pot taia lemne pentru a-mi construi o casa.
Aleera - Nume real:Adrianna Nicoleta
- Hobby-uri:pai sa vedem imi place sa desenez,sa cant,sa cites si sa creez fan-ficur,amv-uri si desigur sa vorbesc pe mess cu prieteni
- Sporturi preferate:pai vine fotbalul la care ma pricep destul de bine ;) si tenisul de picior pe ele le prefer cel mai mult
- Muzica preferata:rock si rapp
- Culoarea preferata:pai sa wedem negrul ca este o culoare misterioasa si movul il ador de and eram mica
- Daca ai castiga la loterie Marele Premiu de 1 000 000 $ ce ai face? - pai nu stiu dar cred ca mai mult as incerca sa ii ajut pe alti
- Daca ai fi pe o insula pustie, care ar fi 3 lucruri care le-ai lua cu tine? - pai un laptop,hainele si pe cei dragi mie
Kaname - Nume real:Tatiana
- Varsta:18
- Hobby-uri:lectura, muzica
- Sporturi preferate:inotul
- Muzica preferata:rockul
- Daca ai castiga la loterie Marele Premiu de 1 000 000 $ ce ai face? - cred ca o buna parte ias dona la un institut de cercetare pentru solutinarea problemei legate de hiv/sida
- Daca ai fi pe o insula pustie, care ar fi 3 lucruri care le-ai lua cu tine? - un cutit, un pistol(din acele speciale, pentru ocazii exceptionale), si o carte cu titlul'cum sa supravietuiesti in situatii extreme'
Lady_D3vil - Nume real:Iulia -Teodora
- Varsta:13
- Hobby-uri:cititul, vizionarea anime`urilor, plimabrile prin natura si statul degeaba
- Sporturi preferate:innotul, fotbalul
- Muzica preferata:rock si pop
- Culoarea preferata:alb, negru, rosu, gri, maro si verde
- Daca ai castiga la loterie Marele Premiu de 1 000 000 $ ce ai face? - as da o parte oamenilor nevoiasi, iar cu restul as face inconjurul lumii, vizitand toate tarile si orasele mari...dreams..
- Daca ai fi pe o insula pustie, care ar fi 3 lucruri care le-ai lua cu tine? - pe toti de pe forum si barca, cu care sa ne intoarcem inapoi.. am pus numai doua lucruri, deoarece consider ca noi, toti, suntem prea multi doar pentru 3 lucruri si cred ca am si depasit, dar voi, pentru mine, sunteti o a doua familie
**love**- Nume real:Georgiana
- Varsta:14
- Hobby-uri:muzik,literatura,sport,animeuri,excursii
- Sporturi preferate:volei,basket
- Muzica preferata:gen hip-pop,dance,disco
- Daca ai castiga la loterie Marele Premiu de 1 000 000 $ ce ai face? - mi-as cumpara tot ce mi-as dori si as face multe lucruri cu ei^^
- Daca ai fi pe o insula pustie, care ar fi 3 lucruri care le-ai lua cu tine? -
1.haine 2.prietena cea mai buna 3.mobilu Marie-Jo - Nume real:Maria Iosefina
- Hobby-uri:anime, citit, dormit, meditat... lots of stuff!!
- Sporturi preferate:patinaj, gimnastica ritmica, inot
- Muzica preferata:de toate (fara manele k le urasc)
- Culoarea preferata:multe- negru, rosu, albastru, roz...
- Daca ai castiga la loterie Marele Premiu de 1 000 000 $ ce ai face? - Aaaa, vesnica intrebare... Nu prea stiu foarte bine, trebuie sa vad ce impuls am pe loc, insa cred ca i-as depune la o banca, sa fie in siguranta, pentru candva cand o sa am poate mare nevoie de ei. (ce raspuns previzibil, nu?)
- Daca ai fi pe o insula pustie, care ar fi 3 lucruri care le-ai lua cu tine? - un frigider, calculator si o carte foarte foarte buna.
Nashimo - Nume real:Anca
- Hobby-uri:imi place sa citesc,sa asc muzica,sa ma uit la anime-uri
- Sporturi preferate:basket
- Muzica preferata:rock
- Culoarea preferata:visiniu
- Daca ai castiga la loterie Marele Premiu de 1 000 000 $ ce ai face? - Cred ca mi-as cumpara ceva din o parte din bani si restul i-as pune la banca..
- Daca ai fi pe o insula pustie, care ar fi 3 lucruri care le-ai lua cu tine? - o undita sa am cu ce prinde hrana,cel/cea mai bun/a prieten/a si o umbrela mare sa nu ma arda soarele..
Oboro Bell - Nume real:Oana
- Hobby-uri:j-rock...Japan food.....My brother Shinigami...good stuff
- Sporturi preferate:lenea(care o practic) si bungie(care practicam)
- Muzica preferata:J-rock pe primu loc...si dupa aia muzic buna de asc
- Culoarea preferata:aaaa anu asata ma axez pe 2 culori:rosu si roz si 2 non culori:alb si negru
- Daca ai castiga la loterie Marele Premiu de 1 000 000 $ ce ai face? - pai i-as asigura la mama o batrinetze mai usoara pt k merita pt tot ce mi-a oferit si dupa aia mi-as chema preteni in jap sa stea cu mine>:)
- Daca ai fi pe o insula pustie, care ar fi 3 lucruri care le-ai lua cu tine? - mama...muzic....si best amigos
Purple_angel - Nume real:Alina
- Varsta:17
- Hobby-uri:desen si visatul cu ochii deschisi
- Sporturi preferate:Fotbal ,tenis si snooker
- Muzica preferata:punk si rock!
- Culoarea preferata:verde
- Daca ai castiga la loterie Marele Premiu de 1 000 000 $ ce ai face?[ - As cumpara toate padurile din Romania ca sa nu mai fie taiate ! si as incepe o campanie de protejare a mediul in Romania...si daca se poate in mai multe tari...aaa da..si desigur mi-as muta familia intro casa mult mai mare si mai frumoasa...si le-as face toate mofturile ;) (love my familia)/li]
- Daca ai fi pe o insula pustie, care ar fi 3 lucruri care le-ai lua cu tine? - ...Materiale de constructii ca sa im fac o casutza ...un tip dragutz ;) si... un radio performant care sa prinda toate posturile de punk din lumeeee!!!
Sharra Naght
- Nume real:Adela
- Varsta:17
- Hobby-uri:calatoria,computerul,animale
- Sporturi preferate:inotul
- Muzica preferata:Cascada-Miracle
- Culoarea preferata:negru
- Daca ai castiga la loterie Marele Premiu de 1 000 000 $ ce ai face? - As ajuta nevoia prin donatii si as investii iar restul de bani as calatorii.
- Daca ai fi pe o insula pustie, care ar fi 3 lucruri care le-ai lua cu tine? - mancare,apa si mai multe alarme de salvare.
Sungoddess
- Nume real:Andreea
- Hobby-uri:anime,muzica,film,citit,scris
- Sporturi preferate:volei,patinat
- Muzica preferata:majoritatea genurilor,atata timp cat au ritm pe care sa dansez si sa cant
- Culoarea preferata:roz
- Daca ai castiga la loterie Marele Premiu de 1 000 000 $ ce ai face? - Pei...as merge intr-o vacanta de vis undeva in tropice,vreau sa vad Hawaii,Florida,Las Vegas,New York,Boston,Washington,Niagara..mai bine zis,toata America,apoi as vrea sa merg la Hollywood,poate,cine stie,dau peste vedetele mele favorite si le-as spune ca si eu doresc sa devin actrita.Apoi as vizita Japonia.Doresc sa flu mai mult despre cultura lor.
- Daca ai fi pe o insula pustie, care ar fi 3 lucruri care le-ai lua cu tine? - Calculatorul cu toata muzica si episoadele anime din lume,poze cu familia mea si prietenii mei,si...o periuta de dinti...obligatoriu.
Taiyo
- Nume real:Monica-Ioana
- Hobby-uri:Desenul..anime. limba japoneza...si japonia ..^_^
- Sporturi preferate:dak somnul se pune ...^_^'..asta cred k im place cel mai mult ...^_^'..si patinajul..dar nu il practic .T_T
- Muzica preferata:amm..nu am o anumita preferinta.dar in general ascult muzica japoneza
- Culoarea preferata:argintiul
- Daca ai castiga la loterie Marele Premiu de 1 000 000 $ ce ai face? - Amm...cred k as oprii jumate si jumate i-as dona unui orfelinat...nu prea ma omor dupa bani ..^_^
- Daca ai fi pe o insula pustie, care ar fi 3 lucruri care le-ai lua cu tine? - Amm...mancare..tv....si un pc..^_^(...si dak s-ar putea si patul de acasa...^_^'')
Dark_leon - Nume real:Ioana
- Hobby-uri:Sa inot, sa dansez si sa stau sa citesc si la net
- Sporturi preferate:Polo pe apa(CSM Leonardo Oradea), Hanball(nationala Romaniei),Fotbal(Dinamo)
- Muzica preferata:Muzica pop, pop-latino, hip-hop si reggeaton
- Culoarea preferata:Aquamarine
- Daca ai castiga la loterie Marele Premiu de 1 000 000 $ ce ai face?Mi-as cumpara un Ferarri si m-as muta in Australia.
- Daca ai fi pe o insula pustie, care ar fi 3 lucruri care le-ai lua cu tine?Daca as fi pe o insula pusie mi-as lua cu mine laptopul, telefonul mobil si toti prietenii mei ca sa nu ma plictisesc...
|