dark_leon
Advertising Staff
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 180
if you just want run away, I drive you anywere
|
|
« on: July 06, 2007, 03:23:37 PM » |
|
http://prieteni.ro/tentatii/teste/test-Inger_sau_demon-114.html Iata interpretarea testului "Inger sau demon?" Demo-inger Esti ca un acrobat pe sarma dintre bine si rau. In bataia vantului, se intampla sa mai inclini catre o parte sau alta si chiar sa cazi. De vei cadea, alege partea binelui, caci doar acesta iti ofera o plasa de siguranta. he-he uite ce sunt eu... un demo-inger
|
|
|
|
RagnaroK
Sieghardt
Fanclub Kakashi
Sennin
Chakra: 121
Dark Avenger FTW
|
|
« Reply #1 on: July 06, 2007, 04:02:30 PM » |
|
Inger
Raul iti este strain precum soarele ii este lunii. Ai un suflet curat si un set de aripioare care iti ofera o perspectiva reala asupra lumii spirituale lasate mostenire noua de Dumnezeu.
|
Romanian Girls are HOOOOOOT and the boys are NOOOOOOOT
|
|
|
Nashimo
彩子 / 彩乃
Fanclub Sasuke
Hidden-nin
Chakra: 67
雨 AmaYa 夜
|
|
« Reply #2 on: July 06, 2007, 04:40:30 PM » |
|
Demo-inger
Esti ca un acrobat pe sarma dintre bine si rau. In bataia vantului, se intampla sa mai inclini catre o parte sau alta si chiar sa cazi. De vei cadea, alege partea binelui, caci doar acesta iti ofera o plasa de siguranta.
|
|
|
|
shinigami
i`m the new death of soul society
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 86
.S H I N I G A M I.
|
|
« Reply #3 on: July 07, 2007, 12:46:23 AM » |
|
Inger
Raul iti este strain precum soarele ii este lunii. Ai un suflet curat si un set de aripioare care iti ofera o perspectiva reala asupra lumii spirituale lasate mostenire noua de Dumnezeu.
|
|
|
|
purple_angel
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 174
Katekyo Hitman Reborn!
|
|
« Reply #4 on: July 07, 2007, 02:03:36 AM » |
|
Demo-inger
Esti ca un acrobat pe sarma dintre bine si rau. In bataia vantului, se intampla sa mai inclini catre o parte sau alta si chiar sa cazi. De vei cadea, alege partea binelui, caci doar acesta iti ofera o plasa de siguranta. Tipic...
|
|
|
|
Nefertiti
~~~Alone~~~
Special Jounin (S-rank mission)
Chakra: 170
Sa nu-ti pierzi niciodata speranta !
|
|
« Reply #5 on: July 07, 2007, 10:08:41 AM » |
|
Inger
|
|
|
|
Aleera
Fanclub Yu-Gi-Oh!
Hidden-nin
Chakra: 30
Love him
|
|
« Reply #6 on: July 07, 2007, 10:11:26 AM » |
|
Demo-inger
Esti ca un acrobat pe sarma dintre bine si rau. In bataia vantului, se intampla sa mai inclini catre o parte sau alta si chiar sa cazi. De vei cadea, alege partea binelui, caci doar acesta iti ofera o plasa de siguranta. prima data imi dadea demon
|
|
|
|
sweet_baby26
Genin (D-rank mission)
Chakra: 14
Alone...with no one by my side
|
|
« Reply #7 on: July 07, 2007, 10:39:24 AM » |
|
Inger
|
|
|
|
kaname
Tensai nin (B-rank mission)
Chakra: 23
|
|
« Reply #8 on: July 07, 2007, 12:39:44 PM » |
|
Inger
Raul iti este strain precum soarele ii este lunii. Ai un suflet curat si un set de aripioare care iti ofera o perspectiva reala asupra lumii spirituale lasate mostenire noua de Dumnezeu
|
|
|
|
blueobelix
Anime-Fan
Tensai nin (B-rank mission)
Chakra: 7
|
|
« Reply #9 on: July 07, 2007, 01:06:38 PM » |
|
Ce teste k-lumea Uite rezultatul meu baietzi: Iata interpretarea testului "Inger sau demon?"
Inger Raul iti este strain precum soarele ii este lunii. Ai un suflet curat si un set de aripioare care iti ofera o perspectiva reala asupra lumii spirituale lasate mostenire noua de Dumnezeu.
|
|
|
|
Oboro Bell
Cursed monster
Fanclub Yaoi
Shinobi (D-rank mission)
Chakra: 6
give me light and i will give u hope.
|
|
« Reply #10 on: July 07, 2007, 07:20:26 PM » |
|
Inger
Greu de crezut da mere oricum
|
|
|
|
gabitzu
Fanclub Sailor Moon
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 98
Kinky devil
|
|
« Reply #11 on: July 07, 2007, 08:12:38 PM » |
|
Demo-inger
Esti ca un acrobat pe sarma dintre bine si rau. In bataia vantului, se intampla sa mai inclini catre o parte sau alta si chiar sa cazi. De vei cadea, alege partea binelui, caci doar acesta iti ofera o plasa de siguranta.
|
|
|
|
dark_leon
Advertising Staff
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 180
if you just want run away, I drive you anywere
|
|
« Reply #12 on: July 07, 2007, 08:30:06 PM » |
|
majoritatea sunt demo-ingeri sai ingeri... nimeni nu e domon??
|
|
|
|
sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 107
I am the powerfull
|
|
« Reply #13 on: July 07, 2007, 09:18:42 PM » |
|
Demo-inger
|
|
|
|
sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hidden-nin
Chakra: 86
|
|
« Reply #14 on: July 10, 2007, 11:31:29 PM » |
|
really? ... si am zis k am incalcat pe putin 3 din cele 10 ...
Inger
|
|
« Last Edit: July 10, 2007, 11:42:50 PM by Kyo »
|
|
"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga "yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
|
|
|
|