News: Shop-ul a fost reinstalat, va rugam sa aveti grija la furtul banilor si la chakra

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
February 10, 2008, 01:34:27 AM

Login with username, password and session length

Animefan - for all anime fans !
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: Sailor Moon  (Read 125 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Marie-Jo
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 7

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to Marie-Jo

« on: July 06, 2007, 07:24:06 AM »

Ok... probabil ca nimeni nu va posta aici, dar eu tot deschid topicul. Sailor Moon... animeul copilariei mele, preferatul meu, e plin de fete frumoase... Stiu ca e vechi insa e sooper tare si merita sa il vezi...
gabitzu
Fanclub Sailor Moon
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 100

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to gabitzu

Kinky devil

« Reply #1 on: July 06, 2007, 08:24:39 AM »

imi pare rau k iti stric premonitia uita ca posteaza eu
animeu e f bun pentru perioada in care a fost produs 1992...a fost pt multi primu animeu vazut si a fost o alegere inspirata a T*R-ului.dupa cum stii se chiulea in draci doar pt a vedea animeu...
mi-a placut f mult ult serie pt ca in sfarsit au scos-o pe chibi-usa de acolo..au introdus sailor stars si mi s-a parut o alegere inspirata.urasc seria cu uranus si neptun..mama cat ma oftik ai dracu trandafiri care pik de fiecare data cand apar ele..
in rest e un anime bun dar cam daqt uitarii

sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 333

50.00 ryo

View Inventory
Send Money to sungoddess

devils may cry....woot woot nero-kun

« Reply #2 on: July 07, 2007, 07:00:52 PM »

Nu e dat deloc uitarii..nu voi uita niciodata acest anime..primul..si cel care m-a determinat sa continui..datorita lui imi plac animeurile atat de mult.Eu ma uit si acum la el ,si parca simt ca nu au trecut 12 ANi de cand l-au dat.Am la puzzeluri si postere cu sailor moon.Chiar si pe sailor moon papusa o am..si o pastrez sa se joace verisoara mea cu ea...desi..daca un fir ii scoate din cap nu i-o mai dau niciodata.

always...
Aleera
Fanclub Yu-Gi-Oh!
Hidden-nin

Chakra: 70

105.00 ryo

View Inventory
Send Money to Aleera

« Reply #3 on: July 07, 2007, 07:09:10 PM »

sailor moon my first anime nu prea imi aduc bine aminte de el da mai stiu cateceva aveam doar 7-8 ani pe atunci,he imi amintesc cum intarziam mereu la ore ca ma uitam la el,well oricum sa revin mia placut anime-ul era interesant si frumos atunci da cum sa zis deja sa cam invechit dar pentru adevarati fani mereu va fi cel mai frumos anime vreodata

sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi

50.00 ryo

View Inventory
Send Money to sungoddess

« Reply #4 on: July 07, 2007, 07:47:04 PM »

Asa e..pentru adevartii fani va ramane mereu o amintire placuta..si un animeextra..plus ca am observat ca sunt multi cei care l-au numit primul lor anime..deci..e si asta foarte important..

always...
sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi

50.00 ryo

View Inventory
Send Money to sungoddess

« Reply #5 on: July 16, 2007, 09:04:38 PM »

Legat  de sailor moon,ce arc va placut?Eu iubesc Pegasus arc...e...super cute...

always...
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin

Chakra: 415

468.00 ryo

View Inventory
Send Money to adicrst

Don't make me use the eye !

« Reply #6 on: July 17, 2007, 10:23:31 PM »

este printre singurele animeuri pt care incercam sa gasesc un tv oriunde as fi fost sa il vad, la vremea aceea. Tin minte ca eram la bunici la tara si umblam peste tot, dar eram in fata tv-ului cand incepea

sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi

50.00 ryo

View Inventory
Send Money to sungoddess

« Reply #7 on: July 20, 2007, 07:29:25 PM »

Ma mir ca nu faci si u ca ceilalti baieti...prea girlish...prea de fetite cu rochite...bRAVO FOR U....

always...
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U

Chakra: 133

25.00 ryo

View Inventory
Send Money to Kyo

Gamehamster

« Reply #8 on: July 24, 2007, 05:27:41 AM »

sailor moon... frumoase anime-uri.... frumoase amintiri.... frumos anime... nu mai tin minte mai nimic din el... dar tin minte ca eram obsedat de sailor moon, ma uitam mereu la el, nu ratam nici un episod... ajunsesem in stadiul in care imi puneam un  cordon roz de la capotul mamei pe un bat si alergam cu el prin casa

(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(")_(") signature to help him gain world dom
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin

Chakra: 814

10.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #9 on: July 24, 2007, 05:35:21 AM »

dupa cum zicea melisa: prea girlish, prea de fetite q rochite!
sincer, in afara de poveste, actiunea si grafica nu au cum sa atraga un baiat. in afara de episoadele in kre fetele sunt aproape macelarite, kiar k nu m-as fi uitat....da asta e, nu aveam cablu pe atunci.

adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin

Chakra: 415

468.00 ryo

View Inventory
Send Money to adicrst

Don't make me use the eye !

« Reply #10 on: July 25, 2007, 07:01:42 AM »

pai asta era demult...acum sincer nu cred ca l-as mai putea viziona, desigur motivul fiind : prea garlish

mi-a placut atunci pt ca pe vremea aceea primeai desene, indiferent ce era, cu portia (asta daca nu iti permiteai luxul sa ai un video si desigur si casete) si era normal sa-ti placa SM din moment ce arata diferit de obisnuitele desene. Corpul personajelor era aproape de real, muzica diferita de sunetele monotone din Hanna&Barbera, etc

dar acum sincer nu as rezista sa-l mai vad

Maou
~Demon King~
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 11

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to Maou

Sa, yudan sezu ni ikou!

« Reply #11 on: July 29, 2007, 03:26:22 AM »

prea girlish, prea de fetite q rochite!
Chiar crezi ca e numai pentru fetite cu rochite? You're wrong.Sailor Moon este animeul meu de suflet, cu care am copilarit si de care o sa-mi aduc aminte toata viata. Daca imi place atat de mult asta asta inseamna ca sunt genul de fata care poarta fustite si rochite pentru ca asa sunt personajele? Nu... URASC fustitele si rochitele. Imi vine rau numai cand ma gandesc la ele...
Anyway... As I was saying... Animeul l-am vazut in copilarie, dar acum cateva luni mi-am propus sa il revad si asa am facut. Mi-a trezit multe amintiri si asa o sa faca de fiecare data cand o sa-l revad. Grafica nu este nemaipomenita, mai ales in prima serie. Cu timpul evolueaza, dar nu se ridica la nivelul animeurilo de astazi. Dar pe timpul acela, era buna si acea grafica. Pe mine nu ma deranjeaza, dar cei cu pretentii nici nu vor sa auda de asa ceva... Desi are 200 de episoade, nu m-a plictisit. Este un anime care din punctul meu de vedere are tot ce iti doresti: suspans, romantism si umor... Daca vreti mai mult sange si mai multa "actiune" nu va garantez ca o sa va placa.

Normally, it's not my nature to threaten or kill, but I won't have any pity this time.  I'll send you down a path of evil to make your own hell.
Souls are the only thing that you can't make stronger by trainig. You can only make them darker!
sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi

50.00 ryo

View Inventory
Send Money to sungoddess

« Reply #12 on: July 30, 2007, 06:12:51 PM »

Sunt perfect de acord cu u Maou.... ...Si n umi-e rusine sa spun ca acum o luna l-am revazut pe tot..inca imi place si cand il vad imi amintesc de bucuria pe care o simteam cu fiecare episod...foarte mult mi-a placut si inca imi place..

always...
Nashimo
彩子 / 彩乃
Fanclub Sasuke
Hidden-nin

Chakra: 66

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to Nashimo

雨 AmaYa 夜

« Reply #13 on: July 31, 2007, 04:51:42 PM »

Sailor Moon..primul anime pe care l-am vazut si trebuie sa recunosc , ca la varsta respectiva(5-6 ani) imi placea foarte mult,nu ratam nici un episod si aveam tot felul de lucruri cu si despre Sailor..acum sincer nu prea mai tin minte mai nimic din el si nici daca as vrea sa-l mai vad nu as mai avea rabdarea,insa e destul de bun anime-ul

XxSharukaxX
*~Arctic Goddess~*
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 9

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to XxSharukaxX

"Cand voi fi mare, vreau sa devin un Pokemon!"

« Reply #14 on: August 13, 2007, 09:35:18 AM »

Eu am vazut prima data Sailor Moon la varsta de 5 ani, cam asa. Mi-a placut enorm de mult atunci, iar acu 3 luni l-am revazut. Oricum, mi-a trezit multe amintiri frumoase, si intr-un fel m-a facut sa zambesc la fiecare episod, uneori chiar deveneam nostalgica. Oricum un anime super-original.
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to: