|
|
|
|
|
|
|
|
Show Posts
|
Pages: [1] 2 3 ... 10
|
1
|
Anime/Manga / Alte animeuri / Re: Prince of TENNIS
|
on: October 23, 2007, 12:42:06 AM
|
Prince of tennis un anime cu adevarat superb... Povestea este foarte captivanta... Personajul principal este Ryoma Echizen , un pusti de 12 ani si un jucator de tenis exceptional.Tocmnai din aceasta cauza este foarte arogant si ii place sa isi provoace adversarii. Ceea ce ii place sa spuna mereu:Mada Mada Dane... Inseamna Not good enough. Toata actiunea se invarte in jurul lui si totul devine o parodie cand apar si celalalte personaje... Preferatul meu este Tezuka Kunimistu(capitanul echipei... Ceea ce spune mereu este Sa, yudan sezu ni ikou si inseamna: Let's not get careless), dar nu cred ca mi-ar fi placut atat de mult daca nu ar fi fost si celalalte personaje: Shuichiro Oishi(The mother of Seigaku) and Eiji Kikumaru(acrobatul)-the 2 of them are The Golden Pair... Shusuke Fuji (The prodigy...Joaca in Singles 2 iar tehnicile lui incalca legile gravitatiei.)...Takashi Kawamura(ma amuza foarte mult acest personaj. In aparenta este foarte calm, dar cand pune mana pe o racheta ies ravagii.)...Sadaharu Inui(Well, trebuie sa spun ca desi zambeste foarte rar, sucurile lui sunt "extraordinare")... Takeshi Momoshiro (prietenul cel mai bun al lui Ryoma... Un personaj foarte amuzant ce se cearta mereu cu Kaidoh)...Kaoru Kaidoh(este cunoscut si cu numele de Viper si este rivalul lui Momo)... Aceasta este o mica prezentare a personajelor principale din acest anime... Il recomand tuturor care au pofta de ras si carora le place tenisul...
BTW: Sunt 178 de episoade, 3 filme si momentan 16 OVA'uri.
Trebuie sa spun ca The Prince of Tennis live-action movie este foarte exagerat.Este un fel de Matrix re-reloaded si mie nu mi-a placut Matrix. Sper ca urmatorul, sau urmatoarele sa fie mai bune .
|
|
|
3
|
Jocuri / Competitiile AF / Re: MISTER AF
|
on: October 04, 2007, 10:22:07 PM
|
Sa nu imi sara nimeni in cap, dar daca Dani e plecat si nu e nimeni multumit de modul in care e organizat concursul, de ce nu se ocupa altcineva? Mai ales ca vreti asa de mult sa se dea drumul la vot...
|
|
|
5
|
Muzica/Filme / Muzica - Generalitati / Re: Dedicatii de la membri pentru ceilalti membri!
|
on: September 29, 2007, 06:48:14 PM
|
Let's see...
Kyo...... Black Sabbath - Changes andemon...... Bon Jovi - It's my life Aquarius...... Smokie - Living next door to Alice dark_leon....... Nittle Grasper - Slepless Beauty Aleera...... Tokio Hotel - ce melodie vrea ea Ciresica........ Xrhstos Danths - No Madonna
Si pentru mine, Black Sabbath- I won't cry for you.... Kisses and Buh Bye!
|
|
|
6
|
Muzica/Filme / Muzica - Generalitati / Re: Emisiune de muzica Rock
|
on: September 16, 2007, 11:05:21 AM
|
acu mai mult timp..pe expiratul MCM era tot o emisiune de rock unde se dadeau formatii la cerere..excluzand evident linkin park si alte formatii kre xcum apareau la TV in afara emisiunii...si superock de pe MTV dadea la cerere, dar acum e doar rock chart. si vad k e de mult in topuri siddharta-my....ceva k am si uitat numele. mel nu e asa tare, dar clipul e jale. ma simt super knd mai vad pe VH1: nirvana-smells like teen spirit...requested by puncte puncte from romania...de fapt din cate am vazut romanii au gusturi bune fata de alta natii.
Ai dreptate. Eu ma uit zilnic la emisiunea asta. Si pot sa spun ca si eu am ales Nirvana :-' ... Mereu am ales muzica rock veche si a tinut. Pentru ca trebuie sa recunoastem, rock'ul vechi e cel mai bun. Sunt melodii din 80 si ceva care se asculta si azi cu cea mai are placere.Dar formatiile din ziua de azi, se duc repede. Asculti o meldoie timp de cateva luni si apoi te plictisesti si uiti de ea. Pe cand, formatiile tari nu se uita niciodata, Bon Jovi de exemplu este una din cele mai tari formatii chiar si in ziua de azi. Si ma mandresc ca sunt fana infocata .
|
|
|
7
|
|
on: September 16, 2007, 10:48:51 AM
|
lol...misto...ai dat la juke box.
Dap... Nu ma asteptam sa fiu aleasa dar am fost... Singura problema e ca nu difuzeaza toate melodiie alese. Doar cateva dintre ele, cat pentru o jumatate de ora. Dar ma multumesc si cu atat. Puteti sa incercati si voi. E chiar amuzant... Prima data am trimis cred ca 10 liste ca sa fiu aleasa... Apoi, am nimerit din prima.
|
|
|
11
|
|
on: September 16, 2007, 06:29:13 AM
|
duh..se cheama vh1 rocks...dureaza juma de ora de luni pana joi si vineri e non stop. acolo se dau mai mult formatii vechi, dar bune. vineri se mai dau si formatii de pokemoni dar per total e ok
Dar sti ca poti sa dai si comanda de ce anume vrei sa asculti? Eu am dat si mi s-a ales lista de 2 ori.
|
|
|
12
|
Muzica/Filme / Filme / Re: Filme noi
|
on: September 16, 2007, 06:26:22 AM
|
Well, am auzit de Saw IV ... Inca nu l-am vazut, dar planuiesc sa o fac... Alt film mai nou ar fi... 1408 ... Horror / Thriller ... Destul de bun dupa parerea mea, dar cred ca se putea si mai bine.
|
|
|
14
|
Anime/Manga / Discutii Generale Despre Animeuri / Re: cel mai bun animeu de sport
|
on: September 14, 2007, 05:46:19 AM
|
Hm... ... Cu siguranta Prince of Tennis. Chiar daca acest anime include multe meciuri de tenis, este foarte amuzant. Si acest lucru il fac un anime superb. Mie mi-a placut foarte mult si este unul din animeurile mele preferate. Il recomand tuturor, chiar daca nu va place tenisul, merita vazut.
|
|
|
15
|
Anime/Manga / Yuyu Hakusho / Re: Situatii inchipuite (games)
|
on: September 05, 2007, 06:18:56 AM
|
Suna interesant. Nu stiu cum de nu am vazut acest topic pana acum... Here goes nothing:
Me: No Shit!... Ce puteri? Kurama: E, I kind of forgot... * * ... Dar o sa devi detectiv... Me: Uuuu... My name is Lucy. Lucy Lucy... Sunt agent 006, iar daca ii mai bag un 001, ajung 007. Kurama: I think you got the wrong... Me: Da, da, da... I get it... Si ce o sa se intample cu mine?
Si continua altcineva.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|