News: Revista Animefan 3 a fost lansata, luati-o cat e calda !!!

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
February 13, 2008, 01:35:13 AM

Login with username, password and session length

Animefan - for all anime fans !
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: aaa....jurnal:D  (Read 29 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
anarazell
Become Hidden-nin

Chakra: 45

15.00 ryo

View Inventory
Send Money to anarazell

« on: December 11, 2007, 07:55:52 PM »

aaaa....da in principiu e viata mea...fara povesti inventate....dar in stilu meu ....deci pot sai zik jurnal nu?? in phine o sa contina cateva capitole...da...deci sa incepem:

CAPITOLUL I: inceputu...

totu a cam inceput cam prin iunie...cand mama q tata cred k erau p la mare si se pliktiseau si sau gandit sa ma conceapa...mmm...da...nuj qm am trait 9 luni da sper k bn... dupa revolutie mau dat afara...au zis k nu am platit chiria si sau gadit k mai bn ma faq eu amre k sa va povestesc voua kam prin c am trecut....da... cam p data d 25 februarie 1990 miam luat si eu inima in dinti si am zis k sa infunt relitatea(doamne dc moi fi gandit la asta ink nuj...akolo era cald si bn nu ma deranja nimeni...)la inceput am vazut o lumina...un nene in alb care se chinuia sa imi desfaca margelele de la gat ( mama chinuit f mult sa mi le pun si el mi le da jos si am enervat asa de rau de am inceput sa plag dar q gandu k am faq mare sil bat...desi aku nuj daka mai traieste)
nume sau gandit ioana alexandra(ioana d la nasu si alexandra d la strabunik) dar qm tata sia dorit o fata mereu cand sa dus sa ma declare k exist sa gandit la o saniuta k era frig si a cam uitat d alexandra si ia zis lu mama k ioana e mai simplu k si asa fratimiu are doua nume daka imi pune si mie doua uita qm ma chiama(nu k ar stii si aku...e mai simplu sami zik miti -_-)
c sa cam intmplat d atunci 2-3 ani numi mai aduk f bn aminte probabil d pupu in scutec si papa si nani nu cred k am faq cv interesant...
asa k viata mea cam a inceput p la varsta de 3-4 ani...

si d akolo incepe alt capitol care probabil vil spun maine pt k aku tr sa ma duk sa pap:D

[URL=http://imageshac
sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 337

150.00 ryo

View Inventory
Send Money to sungoddess

devils may cry....woot woot nero-kun

« Reply #1 on: December 12, 2007, 09:21:29 PM »

Funny!!!!!!!!!!......Baga si urm capitol...!!!

always...
anarazell
Become Hidden-nin

Chakra: 45

15.00 ryo

View Inventory
Send Money to anarazell

« Reply #2 on: December 13, 2007, 06:02:07 PM »

CAPITOLUL II

eu am un frate mai mare q 3 ani si va dati seama c razboi sa purtat in permanenta intre mn si el...cand am inceput eu sa vb si sa merg el avea grija k viata mea sa fie un calvar...dar nu preai mergea...ma convingea mereu sa iau bomboane de p masa pana cand iam dat q ele in cap....tot c faceam rau era fratimiu d vina si mama ma si credea cand ne bateam eu dadeam si o rupeam la fuga langa mama k sa il bata k da in mn...mereu am fost o actrita exceptionala... imi placea sal faq p fratimiu domnisoara sal imbrak in bluzele lu mama si sal fardez sai dau pantofi q toc si sal incui p hol k sa nu mai intre in casa...dupa c mie se facea mila de el il bagam in casa iar p urma mankam bataie...avea un talet sa ma prinda de culer si chiloti si sa ma arunce in pat ... nu tot timpul cadeam in pat aveam si esecuri d cadeam p langa pat sau in sifonier d pinde d traiectorie...timp de 10 an am trait q inamikul in casa(si aku traiesc dar suntem nij pers atat d imp inkat akasa e k la hotel) fiecare zi era un razboi intre noi...iam spart capu d 3 ori...si mankam bataie in ficeare zi, de dimineata la pranz si seara si o data intre mese k sa nu ma pliktisesc...
in fiecare saptamana eu o ajutam p mama sa faq curat(dupa nefericita varsta de 9 ani) si lam amenintat o data p fratimiu k daka isi mai lasa hainele aruncate le va gasi afara aruncate....lam amenintat o data de doua ori iar cand a venit intro sambata d la meditatii sia gasit hanele in gradina blokului...era iarna...tin minte k pt asta am stat 2 ore incuiata p balcon in hainele de casa...dar makar stiu k am castigat:D
razboiul dintre mn si fratimiu mai se amana vara...cand eu fugeam la tara sa am 3 luni d liniste si pace...
peripetii d la tara vi le voi spune data viitoare...pana atunci iubitiva mult

[URL=http://imageshac
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: