eu incepusem dar am renuntat ca nu era ce ce vream eu . Adica eu le am cerut la ai mei o chitara si ei mi au cumparat o chitara normala ,eu ma referam la o chitara electronica si asa ca am dat cu ea de pamant .OPS!!!
PAI NORMAL K LA INCEPUT AI DAIA NORMALA!!! DACA INCEPI CU AIA ELECTRICA NU AJUNGI NICAIERI... in fine e bulito ai bulito soarta... puteai sa mio dai mie k a mea e din 1989
concluzie e vb de chitara electrica sau rece ?
rece nu am electrica da' totusi fac de un an jumate si o zis maicamea k imi ia electrica de ziua mea... oricum nu vreau acum... macar am ...
DEGETULE !!! ( vb cu mine acum ) daca nu te faci bine sa nu mai cand la chitara ma enervez si te amputez sa moara veta!!!
Hm.... si pe mine m-a prins talentul la chitara :)) Anul acesta, la muzica ni s-a schimbat profesoara si ne mai aduce din cand in cand chitara si mai invatam sa cantam... Mi-a propus ca dupa teze, sa ma apuc sa invat k-lumea... a zis ca imi va face rost si de una electrica daca o sa ma descurc... om trai si om vedea...
jupy, daca gasesc cate ceva, iti trimit ;)
ce belea!!! thnx k ma ajuti
asta vara mi-am chinuit talentul la chitara ... vreau sa invatz ... nu am reusit dekt sa prind kteva acorduri ... poate la primavara ma inscriu la ceva curs ... dar gasesti pe net tone de tabulaturi pt chitara (just google guitar tabs) ... iar pe pe guitar.about.com gasesti chiar si tutoriale ...
merci mult