Welcome,
Guest
. Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email?
1 Hour
1 Day
1 Week
1 Month
Forever
Login with username, password and session length
Home
Forum
Help
Search
Calendar
Login
Register
News
:
A inceput inscrierea pentru concursul de felicitari pentru sarbatori. Felicitarea castigatoare va fi folosita de situl
www.animefan.ro
pentru a ura sarbatori fericite membrilor sai. Mult succes!
December 22, 2007, 12:22:44 PM
AnimeFan
|
Sectiunea Principala
|
Discutii Generale
| Topic:
Invatamantul din Romania
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
« previous
next »
Topic Tools
Search this topic
Pages
1
2
3
Author
Topic: Invatamantul din Romania (Read 146 times)
sungoddess
just me..nobody special..it's you're business if you notice me or not..
Fanclub Kakashi
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 278
''even a devil may cry if he loses a loved one''
Invatamantul din Romania
«
on:
October 21, 2007, 05:02:45 PM »
Nu stiu de voi,dar eu is total revoltata de ce e acum in unitatile noastre de invatamant.Nu stiu la voi cum e,dar la mine in liceu n-am mai pomenit o bataie mai mare de joc,din toate punctele de vedere,ce sa mai zic ca liceul are reputatie de..''printre cele mai bune licee economice din Bucuresti'' yeah right.
Avem uniforma,iar noua directoare,inafara de faptul ca oricum este o persoana ingrozitoare,zici ca numai venin are in ea, face din asta un caz,de nu va vine sa credeti.
La orice sedintza de inceput de an,in care ar trebui sa ne ureze un an bun,sa ne incurajeze..etc..cum ar trebui sa faca un director si un profesor,ea ne baga cum ca suntem cea mai slaba promotie,cum suntem vai de capul nostru,cum nu ne va permite ea sa ii distrugem reputatia ei si liceului ei( poate citind nu vi se pare cine stie ce...dar credetzima...nu am mai auzit de asa ceva..)...ca d-abia asteapta sa ne zboare pe toti din liceu,ca la cea mai mica abatere..ne luam adio...ne tot zice..voi ati ales liceul,nu va place ...plecati..( sincer..daca ar avea locuri in alta parte..as pleca imediat..dar ea stie ca noi n uavem unde sa ne mutam..si de aceea ne baga pumnul asa pe gat)
Io mereu am crezut ca un director tre sa-si incurajeze elevii...ciuciu..asta zici ca are venin in cuvinte.Niciun cuvant de lauda..desi noi avem si olimpici destui..nimik..numai jigniri..vi se pare normal?Adik..asa..ptr ca si voi ati fost sau sunteti sau veti fi liceeni.
Asta..cu jignirile..e doar o mica poveste..de inceput..daca ati sti c ne face cu uniforma.
Io le-am sugerat colegilor..anul acesta..cu banii pe care ii strangem de ziua ei..sa-i cumparam un crucifix,apa sfanta si cel mai bun exorcist din bucuresti..poate asa scoatem dracii din ea.
«
Last Edit: October 21, 2007, 05:04:58 PM by sungoddess
»
[/URL]
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 306
Don't make me use the eye !
Re: Invatamantul din Romania
«
Reply #1 on:
October 21, 2007, 05:31:04 PM »
ma intreb cum de majoritatea oamenilor de genul asta ajung directori...poate fix pt asta. Oricum, titlul se numeste invatamantul in romania, si ce ai zis tu aici nu are nicio legatura cu invatamantul. Tu vorbesti despre personalitatea cuiva.
sungoddess
Fanclub Kakashi
«
Reply #2 on:
October 21, 2007, 05:41:21 PM »
Intr-adevar..insa..are legatura intr-un fel..ne afecteaza pe toti..intrebarea finala era cum de sunt pusi oamnei d-astia in functii.De asemenea urma sa continui..legat de profesorii slabi pe care ii avem...dau teme multe si aiurea..lucrari cat cuprinde..dicteaza din carte..nici n ustiu sa se exprime..ne ameninta ptr toate prostiile...etc
Apoi ma mai gandeam si la altceva.Am vazut ca strainii au moduri foarte diferite de invatare.
Profesorii nostri au un mod foarte inapoiat de invatare si stimulare a evlevilor.
Ne streseaza cu tot felul de chestii..de ajungem sa ne imbolnavim de la stres(s-au facut studii cum ca elevii au probleme din ce in ce mai mari cu alimentarea si somnul din cauza stresului provocat de scoala)
Spre exemplu,din cate stiu,americanii pun accent la note pe practica si stimuleaza in multe moduri pozitive elevii,nu ca ai nostri...teste teste teste..invatati sau va sparg...etc.
Am un exemplu de profesoara care stie sa stimuleze si sa faca ora interesanta..si ..avem numai note de 9 si 10 la ea..nu fiindca testele ar fi usoare..c fiindca am invatat din placere..
Modul de abordare in invatamantul nostru m ise pare extrem de inapoiat.Dar asta e doar parerea mea..d-astea vreau sa stiu c credeti si voi.
[/URL]
Cr1571n4
Punk's not dead!
Fanclub Yaoi
Jounin (B-rank mission)
Chakra: 9
My hat is sooo cool...xD
«
Reply #3 on:
October 21, 2007, 06:03:29 PM »
Intr-adevar,profesorii din invatzamantul romanesc sunt absurzi rau de tot...
De exemplu,profesoara mea de biologie e de temut in toata shcoala,pentru ca amenintza ca da doi daca nu invatzam,shi chiar asha face din pacate...Deci in loc sa-nvatz la romana,matematica shi istorie,ca peste doua luni dau teza,stau shi ma stresez invatzand trei pagini cu ustensile de scormonit pamantul shi de scos mai shtiu eu ce molushte din apa,ca ma shi intereseaza...Tzin sa precizez ca sunt a 8-a shi fac ecologie...Eu credeam ca o s-o lase mai ushor,da' mi-am gasit...
Inca o chestie ar mai fi ca am o gramada de scris shi de invatzat da' aproape ca n-am cand,stau la shcoala 7-8 ore plus orele de pregatire...
In concluzie,invatzamantul din Romania e in Evul Mediu fatza de restu' lumii...
sungoddess
Fanclub Kakashi
«
Reply #4 on:
October 21, 2007, 06:21:39 PM »
Nu numai..dar.profesorii sunt extrem de absurzi..fiindca nu pot intelege cand un elev spre ex a avut o problema si n ua putut invate sau are materii cu adevarat importante la care tre sa invete.In a 8a mai ales ca vine capacitatea...ar trebui sa inteleaga ca elevii au mult de invatat la materiile de baza..dar nu..putin le pasa ca suntem bolnavi sAu cn stie c...noi daca nu invatam la ei sau cv...suntem cei mai cumplitzi oameni.Si sunt sute de astfel de exemple de cereri si intamplari absurde in fiecare zi de scoala.
[/URL]
sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)
Chakra: 120
I am the powerfull
«
Reply #5 on:
October 21, 2007, 08:24:14 PM »
SI foarte multe ore si noua ne-a bagat uniforma da noi n-am purtat-o decat la inceput si chiar daca ne ameninta directorul cu nota la purtare daca nu o purtam noi tot nu o purtam si pana la urma ne-am ales numai cu un ecuson si sa purtam ce vrem sunt prea multe ore pofesorii au pretentii exagerate dsi ar mai fi mai multe de zis da nu mi-ar ajunge cateva pagini cu ce amfi abvut de zis
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Chakra: 139
Gamehamster
«
Reply #6 on:
October 21, 2007, 11:23:52 PM »
legat de uniforme... ei bine, eu sunt de acord cu ele, nu ca mi'ar placea sa le port [hell no!!! ], dar chestia asta da o imagine foarte buna liceului din care faci parte. durerea va fi k dak nu ai uniforma pe tine, paznicii ce staula portile liceului nu iti permit sa intri in liceu dak nu ai uniforma pe tine. si uite cum iei 6-7 absente mok intr'o zi! la 10 absente nemotivate, punct scazut la purtare, etc.
eu personal, la mine in liceu, consider ca am doar 2 profi buni, care chiar stiu sa isi faca treaba. profa de romana si profa de geografie. sunt singurele persoane pe care , de cand le stiu, nu au deschis un manual de unde sa citeasca cu voce tare dictand elevilor.
in rest? pai imi vizitez un coleg si prieten bun... inainte sa plecam la sc.cand se apropie ora de plecare:
"Frate mergem la: economie? [variazA: economie, sociologie, desen, engleza, mit si simbol, literatura universala]"
"Um... Nope..."
Death_Angel_Apocalipse
Conquer All,spare None;Akatsuki Fanclub
Missing-nin
Chakra: 53
Death awaits those who oppose
«
Reply #7 on:
October 22, 2007, 09:54:22 AM »
Nu numai asta dar unii dau si informatiii gresite elevilor.De ex la geografie ne-a spus ca dinozaurii au disparut acum 135 milioane de ani cand toata lumea stie ca a fost acu 65 de mil de ani.Ea respinge orice informatie care nu se gaseste in tratatele ei antice,sau nu stie ea.Degeaba incercam s-o convingem,ea o tine pe a ei.
Everyone who stands in my way shall pay the ultimate price
http://i41.photobucket.com/albums/e286/Brolly_AF/122.jpg
DreamsKeeper
d.v.i.k.
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 223
«
Reply #8 on:
October 22, 2007, 10:09:50 AM »
Oricum traim in ROMANIA !!!!!
Si sincer sa fiu as fi renuntat in locul vostru nu vad prea bine invatamantu roman ,nu ati vazut ca deja au inceput sa renunte si uni au ajuns asa de mult incat si au pus capat vieti pt un 3 la romana ....
Si va sfatuiesc sa nu dati la facultate de stat o sa iesiti mai prosti decat ati fost va spun pe experienta pe care o am mai bine private si incercati facultati usoare nu va bagati in chimie ,fizica, mate ...... bagativa in astea care se cauta agricultura, constructi,...
Si am uitat NU intrati in ECOLOGIE SI PROTECTIA MEDIULUI pt ca nu stiu cu ce se manca noi facem ''Anatomia omului'' la ecologie .. cea ce tr sa fie la biologie plus asta ca a schimbat numele ia spus ''Igiena omului'' imi vine sa trag o bomba nucleara la facultate. nu mai vb ca facem fizica nucleara cu care chiar nu are deaface cu noi...
Se mai cauta geologie si va spun ca 70-80% din facultate va petreceti in excursi pe munte in toata tara . am o vecina care asta face si termina facultate a cu 9 si sia petrecut 2 ani de facultate pe munte la distractie si al 3 cica abia se duce la facultate ca nu are ce sa faca .
Inca odata reped NU intrati in ECOLOGIE SI PROTECTIA MEDIULUI NU intrati in ECOLOGIE SI PROTECTIA MEDIULUI NU intrati in ECOLOGIE SI PROTECTIA MEDIULUI
† † †
Sancte Deus, defende nos in proelio; contra diaboli esto praesidium.
† † †
Kyo
A N B U
Gamehamster
«
Reply #9 on:
October 22, 2007, 10:14:19 AM »
si daca existra unii care nu au posibilitate sa faca facultate privata si aspira la fac de stat ca sa ajunga ceva in viata? cu astia ce facem?
DreamsKeeper
d.v.i.k.
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 223
«
Reply #10 on:
October 22, 2007, 10:26:34 AM »
da ! exista si oameni care nu au bani de a da la o facultate privata si doresc o facultate . dar sa fie destepti sa stie ce sectie sasi aleaga.
Plus ca nici eu nua ma avut bani sa ma duc la una privata si m am dus la una de stat si am facut MARE GRESEALA
1.sant la taxa si taxa e 25 mil fata de una privata care este de 10-15 mil plus echipamente noi de lucru
2.cand m am dus nu am stiut cu ce se manca ca pur si simplu santem prima serie din romania care este infiintata si nici ei nu stiu ce materi se fac in ecologie si ne au bagat: matematica ,biostatistica ,fizica nucleara, anatomaia omului, SPORT ,anatomia plantelor si altele care nu are deaface cu ecologia
† † †
Sancte Deus, defende nos in proelio; contra diaboli esto praesidium.
† † †
Death_Angel_Apocalipse
Conquer All,spare None;Akatsuki Fanclub
Missing-nin
Chakra: 53
Death awaits those who oppose
«
Reply #11 on:
October 22, 2007, 10:44:21 AM »
Eu mi-s la mate infosi chiar ma bag la chimie bio fizica,pt ca vreu sa devin cercetator la NASA.
Everyone who stands in my way shall pay the ultimate price
http://i41.photobucket.com/albums/e286/Brolly_AF/122.jpg
smasher
raging butterfly
Fanclub Kakashi
Missing-nin
Chakra: 340
loved by few hated by many respected by all
«
Reply #12 on:
October 22, 2007, 01:55:04 PM »
hahahaha zuper topci
3 cuvinte: ineficient , irelevant si degeaba.
Hardstyle
is the music i cant explain
Hardstyle
is the music running throu my veins
Hardstyle
is the music i cant explain
Hardstyle
is the music that makes me INSANE !
sungoddess
Fanclub Kakashi
«
Reply #13 on:
October 22, 2007, 08:54:01 PM »
Intr-adevar..sunt multe probleme legate de tot ce are legatura cu invatamantul la noi.Si la mine in liceu...daca daca sunt cativa profesori care merita sa fie numiti profesori.Profa de romana si germana( wir lieben Sie Frau !! ),profa de englezA(tanara si serioasa..nu ca alte paparude.. ) si...wtf? atat...restul..bataia de joc a lumii..sa vedem la noile materii...spre exemplu..asta noua care am avut-o la economie(God..pls.. sa nu ne ramana asta si in continuare) e vai de capu ei...adik...era atat de proasta..incat noi daca ii dadeam definitia la ceva..ea ne zicea..ca e prea complicat pentru noi si ne cerea sa-i explicam cu cuvintele noastre....noi incercam sa-i explicam cu cuvintele noastre...si ea tot nu parea sa inteleaga(ideea este...ca nu stia deloc materia si nu intelegea definitiile care i le dadeam) iar apoi incerca sa ne explice..si se balbaia..din 2 in 2 sec ne intreba..''ati inteles?'' si tot asa..ideea e..ca am ajuns la concluzia ca am ajuns noi sa le predam profesorilor materia ca ei habar n-au s-o predea...va zic..dupa ora aceasta de economie..am ramas inarmurita..la ce oameni se numesc profesori....vai de capul lor.
«
Last Edit: October 22, 2007, 08:55:51 PM by sungoddess
»
[/URL]
Kyo
A N B U
Gamehamster
«
Reply #14 on:
October 22, 2007, 09:27:56 PM »
asa fac eu la engleza
Pages
1
2
3
AnimeFan
|
Sectiunea Principala
|
Discutii Generale
| Topic:
Invatamantul din Romania
« previous
next »
Jump to:
Please select a destination:
-----------------------------
AnimeFan Media
=> Media
===> Animefan Media
===> Reportati Linkurile Stricate
===> Cereri Media
=> Revista Animefan
Sectiunea Principala
=> Reguli
=> Anunturi
=> Introduceri
=> Discutii Generale
=> Feedback
=> Quiz
=> Voteaza
Anime/Manga
=> Discutii Generale Despre Animeuri
=> Discutii Generale Despre Manga
=> Serii Anime
===> Alte animeuri
===> . hack//
===> Bleach
===> Death Note
===> Devil May Cry
===> D.Gray-man
===> Dragon Ball
===> History's Strongest Disciple Kenichi
===> Inuyasha
===> Naruto
===> Rurouni Kenshin/Samurai X
===> Shakugan no Shana
===> Yuyu Hakusho
GFX
=> Ajutor GFX
=> Rendere
=> Semnaturi
=> Avataruri
=> AMV-uri
=> Wallpapere
=> Artwork & Fanfiction
=> Foto
Muzica/Filme
=> Muzica din Animeuri
=> Muzica - Generalitati
=> Filme
Jocuri
=> Competitiile AF
=> Jocuri
=> Jocuri pe Forum
=> Provocari
=> Role Play
Fan-Cluburi
=> Discutii generale despre FanCluburi
=> FanClubs
Cereri
=> Cereri
Ichisoarea AF
=> Shinobi Capturati
Print
Advanced search
Page created in 0.178 seconds with 18 queries.