News: Revista Animefan 3 a fost lansata, luati-o cat e calda !!!

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
February 13, 2008, 02:24:54 PM

Login with username, password and session length

Animefan - for all anime fans !
Poll
Question: u vb in somn?
da , mi-au zis ai mei ca cika bomban si vb aberati 8 (42.1%)
nu 3 (15.8%)
poate da ,poate nu ,nu dorm cu nimeni k sa imi zica dak da sau nu 8 (42.1%)
Total Voters: 19

Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: vorbitul in somn  (Read 138 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
he0ky
Kenkyuu break
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 186

111.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

Jabberwock

« on: October 14, 2007, 10:38:50 PM »

nu imi convine k vb in somn
ma trezesc k imi zice mama k nustiu ce vb aseara
e naspa rau , de nustiu cate ori ma certam cu cineva sau eram suparat pe cineva si in timpul nopti ma ridic in fund si incep sa injur , sa tip sau cine stie ce tampenie am facut si visez noaptea ,vorbind despre tampenia facuta

care trece prin chestia asta , si care stie de la ce vine ,care e cauza , ce sa fac sa imi lipesc gura cu scoci cand ma culc  ??????
« Last Edit: October 14, 2007, 10:41:05 PM by he0ky » Logged

adanc in sufletul tau e un fan yaoi , hai recunoste your checking out kakashi
Miku
Meow! X3
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 7

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to Miku

Mikurianism, `tis a bliss :3

« Reply #1 on: October 14, 2007, 10:43:20 PM »

pai, si eu patesc asta foarte des...intr`o excursie a fost urata o faza, ca am inceput sa tip numele tipului de care imi placea in gura mare in camera...si ca sa vezi..era si el in camera cu mine...ca eram in camere cu 8 paturi >.<

bine e sa bei un ceai negru, sau din familia ceaiurilor negre...china rose, china mint, si asa ma departe inainte sa te culci...pentru ca ceaiul negru relaxeaza organismul extrem de mult.

si bineinteles, mai tine si de autosugestie...adica...incearca sa iti impui un fel de placebo. de a nu vorbi in somn...ca la mine merge..>.O [de atunci cu faza aia, am zis ca trebuie sa iau masuri drastice X3]

It all changes when you make it purr >.O Meow!~

sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 122

5.00 ryo

View Inventory
Send Money to sakura

« Reply #2 on: October 14, 2007, 10:51:04 PM »

si mie mi se mai intampla sa vb in somn, uneori dupa anumite conflicte ink ma mai cert si noaptea in somn cu pers resp, sau ... rezolv probleme de mate (no joke ... mi-a zis mama o data ... "ai facut matematica azi noapte in somn") sau mai imi zicea "ai vb in engleza", "ai vb in franceza" (atunci chiar ma visam la paris ... cik cautam notre dame) in fine ... sau dupa ce ma stresam la info cu programele se intampla si in timp ce dorm sa fac programe, uneori in timpul unor cosmaruri mai vb in somn, sau tzip "paianjen!!!!!!!!!!!!!!!" si atunci toata casa "ce-i baiu?" acum ktiva ani se intampla destul de des sa vb in somn ... da de ceva vreme incoace a devenit un eveniment foarte rar, dar poate tine si de autosugestie ... stiu k am fost la o conferintza in timi acu nush cati ani pt 3 zile anyways mai aveam colege de camera si ma gandeam k nu as vrea sa le deranjez vb-ind in somn ... pe atunci se intampla des sa vb in timp ce dorm ... dar culmea nu am vb si cam de atunci tot mai rar vb in somn ... de ce si cum nu stiu ...
« Last Edit: October 14, 2007, 10:51:18 PM by sakura » Logged

"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
Culy
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 256

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to Culy

« Reply #3 on: October 15, 2007, 12:11:30 AM »

mi s-a intamplat odata....eram certat cu unu si l-am visat.....a doua zi mi-a zis prietena mea ca am zis "tu ce p* mea vrei mah?"....probabil eram stresat k m-am certat cu el....de atunci nu am mai avut probleme.....cel putin nu stiu....:p

DreamsKeeper
d.v.i.k.
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 214

15.00 ryo

View Inventory
Send Money to DreamsKeeper

« Reply #4 on: October 15, 2007, 08:21:02 AM »

Nu cred ca mi sa intamplat asa ceva pana acum.Asa ca nu stiu daca ma incadrez in acest topic dar se pune rasul in somn .
Cica multi verisori mi au spus ca am un ras malefic cand visez acuma o fi adevarat o fi minciuna , eu doar stiu ca rad in somn .

† † †Sancte Deus, defende nos in proelio; contra diaboli esto praesidium.† † †
Profilul meu cica.. !??
Jiraya
Heil Stalin
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 60

180.00 ryo

View Inventory
Send Money to Jiraya

Cand o sa fiu mare, vreau sa fiu Michael Scofield!

« Reply #5 on: October 15, 2007, 09:04:46 AM »

mdea.. mi se intampla des sa incep sa vorbesc ca un mafiot in somn 

They call me Craazy Looop
Gotta be Craazy Looop
Gotta get a LIFE

Death_Angel_Apocalipse
Conquer All,spare None;Akatsuki Fanclub
Missing-nin

Chakra: 71

45.00 ryo

View Inventory
Send Money to Death_Angel_Apocalipse

Death awaits those who oppose

« Reply #6 on: October 15, 2007, 10:57:44 AM »

Cica mai demult un pic vb si eu in somn nushtiu ce bombaneam acolo da acuma deloc.

Everyone who stands in my way shall pay the ultimate price

kana_chan
Tensai nin (B-rank mission)

Chakra: 3

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to kana_chan

« Reply #7 on: October 15, 2007, 03:25:13 PM »

ehm eu am dormit 3 nopti cu mama pt ca my room era in renovare si intr-una din acele nopti mama zicea ceva de ceasusescu in somn [:))]
mie ..stiu ca mi s-a intamplat de 2 ori ..odata cand era super indragostita de coelgul meu si tot ii bombaneam numele in vis  si a doua oara visam ca vorbeam la tel. si ziceam ce vb eu in vis  . dar am observat ca rad in somn 

he0ky
Kenkyuu break
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)

111.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

Jabberwock

« Reply #8 on: October 15, 2007, 08:49:09 PM »

vb in somn e sub orce critica , adika nare voie omul sa viseze ce vrea k aude altu , am dreptul la intimitate (((((((

Problema mea , am o prietena care e in 6 luni , si tot vb cu ea pe mess de cum o duce etc , imi trimite si poze 4d cu bebeul din burtika si e asa de kawaiiii
Cred k de la chestia asta ma batut si pe mine gandul la rolul de mamica , am visat k am 3 baieti (nu imi doresc fata sau baiat , sau geneni , vreu tripletzi , si toti 3 sa fie baietzi , cred k se poate cu vitro  ) Problema e k mam trezit cu mama k bate apropouri , am inpresia k crede k sunt gravida , god nu vreu sextalk , firar al naibi de vb in somn , ma gandesc cu groaza ce crede despre mine cand aude visele in care ii mutilez colegi (am niste jeguri umane de colegi)

yuki
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 10

25.00 ryo

View Inventory
Send Money to yuki

~*てんし-ファン*~

« Reply #9 on: October 15, 2007, 09:09:01 PM »

Lol, he0ky
In tabara a fost coma cu vorbitul in somn. Noi ii spuneam unei fete ca sforaia si ea nu ne credea. Si alte doua fete au stat treze toata noaptea ca sa o inregistreze. Si intre timp, sormea a inceput sa vorbeasca ceva de Hasdeu (pentru necunoscatori, liceul la care invatam).
Si cand eu ii ziceam ca vorbeste in somn, ea nu ma credea...:-w

he0ky
Kenkyuu break
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)

111.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

Jabberwock

« Reply #10 on: October 15, 2007, 09:48:02 PM »

aaa legat de ras in somn , eram intr-o tabara , la deva , eram noi fetel mai mari cu fetitzele de 9-12 ani , printre alea mici era fetitza unei profe foarte nenorocite , bun asteptam sa adoama toate pitacele , ne strangem noi in jurul unei pungi de kfs ceva pe acolo , cu o lanterna pe punga , tra la la de baietzi etc , la care o tipa face o gluma porcoasa , si aia mica , fica profei incepe sa rada , wtf , ne toarna pitica lu profa , aoleu ce ne facem , da de unde stie pitica ce inseamna chestile care leam zis , e prea mica , mda aia mica radea in somn , neam speriat toate fetele , eram toate , fuck busted

~Ayumi~
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 6

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to ~Ayumi~

~No feelings~

« Reply #11 on: October 16, 2007, 11:17:33 AM »

Sincera sa fiu habar n-am daca mai vorbesc sau nu in somn ptr ca dorm singura in camera asa ca pot sa si urlu ca nu ma aude nimeni ^^' Totusi cand eram eu mai micutza vorbema.Asta stiu sigur de la bunica-mea..si la ce se poate gandi un copil de 7-8 ani?La galeti si alte chestii de genu'  Oricum mai si radeam aiurea-n tramvai de ziceai ca cine stie ce naiba faceam in vis >.> Iar var-miu are obiceiul sa manance in somn.Si scoate niste sunete de-mi vine sa-i pun perna pe gura si sa-l sufoc...dar din pacate can't do that x.x

No more pain inside my heart,
All the feelings fell apart,
And there's only just a mark
Left inside by the dark.
anarazell
Become Hidden-nin

Chakra: 45

15.00 ryo

View Inventory
Send Money to anarazell

« Reply #12 on: October 20, 2007, 09:05:36 PM »

la mn e foarte funny pt k eu vb noaptea la tel si d mirare nu ma cert q nimeni de obicei zik c mi sa int in ziua precedenta...si de obicei asta se intampla q datu din palme si picioare...

[URL=http://imageshac
LaDy_D3viL
Happy Valentine!
Hidden-nin

Chakra: 19

10.00 ryo

View Inventory
Send Money to LaDy_D3viL

-_-

« Reply #13 on: October 23, 2007, 09:33:55 AM »

LoooooooooooL
.... Nu va faceti probleme ca si eu vorbesc in somn si chiar foarte mult
De multe ori povestesc in engleza sau ma cert cu o persoana... rad ca o nebuna si strig in gura mare
De curand, m-a auzit mama cand am strigat bucuroasa: "vad un inger!" Am ramas o.O!!!! Mama s-a speriat si m-a trezit... Si cum fac urat cand ma trezeste cineva din visare, i-am spus ca o sa fug cu acel inger.. Dimineata cand mi-a povestit, am inceput sa rad... Nici nu mi-am dat seama....[Asta n-a fost nimic]

Si mie mi s-a intamplat sa fiu intr-o excursie anul trecut. Dupa ce am plecat din Hunedoara, ne-am oprit numai pe la Baile Herculane si am innoptat acolo. Eram cu colegii mei si o clasa sportiva. Am dormit in camera cu 2 colege si o fata din sportiva. Pe la ora 3, m-am ridicat in fund si am inceput sa cant ceva de genul: "Un vaporas pe mare... " si o tot repetam... N-avea niciun , dar m-a trezit repede una dintre colege si m-a intrebat daca ma simt bine si ii spun: "Du-te tu si culca-te ce ma pui sa cant?"

xXxA-LiL-BuTtErFlYxX
DiE...DiE...
New promoted Jounin (B-rank mission)

Chakra: 6

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to xXxA-LiL-BuTtErFlYxX

mdaa....pliktiseala ..ma omoara.. :-|

« Reply #14 on: October 23, 2007, 10:22:55 AM »

c povestioare ..amuzante .. ... da si eu vorbesc in somn .. khestii cu " Da'mi perna mai drace ..k nam pe c sa dorm " ..knd eu am 3 perne sub cap  .. depinde acu si de ce visez... de multe ori ma certam cu mama ...si faceam serenade..pff..e chiar stupid ..sa te auda..cineva ..apoi mai rade si de tn ..ma rog ..e tare chestia ..;))

FaCI paRtE dN DeCoR ..
    DeCoRuLL ..NU cONTeaZA..  

Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to: