Welcome,
Guest
. Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email?
1 Hour
1 Day
1 Week
1 Month
Forever
Login with username, password and session length
Home
Forum
Help
Search
Calendar
Login
Register
News
: AF va prezinta primul duel in premiera intre Kyo si Yuki. Va asteptam pe toti sa votati si sa incurajam aprecierea amv-urilor pe AnimeFan
December 11, 2007, 12:17:45 AM
AnimeFan
|
Sectiunea Principala
|
Discutii Generale
| Topic:
rocku'
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
« previous
next »
Topic Tools
Search this topic
Pages
1
2
3
Author
Topic: rocku' (Read 327 times)
Ariadna
Classified
Chuunin (C-rank mission)
Chakra: 5
Re: rocku'
«
Reply #15 on:
September 16, 2007, 08:07:10 PM »
^LOL!
dark_leon, mai bine te-ai informa in legatura cu satanismul (mai ales Satanismul Modern ~ just google it) si apoi vei avea tot dreptul sa sustii cea ce ai scris, cu argumente bineinteles ;) (hmm .... si cred ca mai multe persoane care au postat aici ar trebui sa se informeze in legatura cu acest subiect. Si ca sa fac totul mai usor:
link
Enjoy!
sunt zvonuri ca rockerii ajung in iad...daca e asa eu ma las lume....voi cum stiti?
Cea mai absurda afirmatie pe care am citit-o/auzit-o in ultimele zile.
Serios, mai bine te-ai lasa de rock, ca daca nu, cine stie ... poate te trimite doamne~doamne in iad :3
Exista unele formatii de black metal care abordeaza teme mai .. "negre" in melodii, dar asta pentru a atrage atentia ~ chestiile astea prind la public, iar tipii isi iau banii. Ceva rau in afacerea lor? Din punctul meu de vedere nu, dar poate spun asta pentru ca ascult asa ceva
Death_Angel_Apocalipse
Conquer All,spare None;Akatsuki Fanclub
Jounin (B-rank mission)
Chakra: 46
Death awaits those who oppose
«
Reply #16 on:
September 16, 2007, 08:12:56 PM »
Eu nu prea ascult rock,dar nu cred ca poti ajunge in iad pentru ca il asculti,conteaza mai mult ce faci si cum te porti,sa fii rezonabil.Mai ales ca gusturuile nu se discuta si nu sunt neaparat un pacat.
Everyone who stands in my way shall pay the ultimate price
http://i41.photobucket.com/albums/e286/Brolly_AF/122.jpg
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 298
Don't make me use the eye !
«
Reply #17 on:
September 16, 2007, 11:30:40 PM »
Quote from: Ariadna on September 16, 2007, 08:07:10 PM
sunt zvonuri ca rockerii ajung in iad...daca e asa eu ma las lume....voi cum stiti?
Cea mai absurda
afirmatie
pe care am citit-o/auzit-o in ultimele zile.
serios acuma, ce invatati in scoala aia copii ?
din moment ce zici afirmatie inseamna ca-i adevarat sheshhh
Jiraya
Heil Stalin
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 76
Cand o sa fiu mare, vreau sa fiu Michael Scofield!
«
Reply #18 on:
September 16, 2007, 11:36:24 PM »
in cazul lui liceu.. nenea..
a afirma = 1. a declara, a mărturisi, a relata, a spune, a zice, (pop.) a cuvânta, (înv.) a mărturi. (~ următoarele ...) 2. a se auzi, a se spune, a se şopti, a se vorbi, a se zice, a se zvoni, (înv. şi reg.) a (se) suna, (reg.) a se slomni. (Se ~ că a plecat.) 3. v. manifesta. 4. v. susţine. 5. a se evidenţia, a se impune, a se remarca. (S-a ~ repede în cinematografie.) 2. A susţine (cu tărie), a declara (în mod ferm). 2. Refl. A se remarca, a se manifesta în chip deosebit. – Din fr. affirmer, lat. affirmare.
deci nu e gresit cum a zis el.. afirmatiile pot fi absurde.. TU sustii cu tarie un punct de vedere.. iar punctul tau de vedere este gresit.. deci este o afirmatie absurda..
happy now?
Quote from: Jiraya on September 09, 2007, 10:09:19 PM
uaaau... tocmai ai dat dovada ca esti un retardat...
Ba tu vrei sa il vezi pe dracu'?
dark_leon
AS rulez!!!
Advertising Staff
Chakra: 198
if you just want run away, I drive you anywere
«
Reply #19 on:
September 17, 2007, 12:56:01 PM »
dark_leon, mai bine te-ai informa in legatura cu satanismul (mai ales Satanismul Modern ~ just google it) si apoi vei avea tot dreptul sa sustii cea ce ai scris, cu argumente bineinteles ;)
Quote from: Archangel on September 16, 2007, 07:44:49 PM
MORI!
Quote from: Jiraya on September 16, 2007, 07:50:07 PM
da.. bine.. rockerii sunt satanisti.. si RBD-istii ce naiba sunt.. adeptii homosexuali?
c'mon people... stop thinking stupid
eu cred k nu ati cititt prea bine
Quote from: dark_leon on September 16, 2007, 06:30:14 PM
eu am auzit parca ceva.. cum ca rokerii sunt oamenii lui Satana... cam asa ceva... si multi au nr 666...
dar nush
am zis k nu stiu si nici nu vreau sa ma bag... pt ca nu imi place roku-l deloc.. mai ascult cateodata evanescene in rest nimic!!!!!
Jiraya daca iintr-un grup de mai multe persoane un tip e gay asta inseamna k toti sunt gay? chiar si fetele? hai nu mai zi... si sper informarea ta sa sti ca blondul de Chrsitian Chavez vrea sa paraseasca trupa.. eu chiar il rag frumos sa plece!
ASR
Ariadna
Classified
Chuunin (C-rank mission)
Chakra: 5
«
Reply #20 on:
September 17, 2007, 03:56:38 PM »
Quote from: adicrst on September 16, 2007, 11:30:40 PM
Cea mai absurda
afirmatie
pe care am citit-o/auzit-o in ultimele zile.
serios acuma, ce invatati in scoala aia copii ?
din moment ce zici afirmatie inseamna ca-i adevarat sheshhh
Vai multumesc, adicrst, dar nu e nevoie sa-mi dai lectii de limba romana. Presupun ca Jiraya te-a convins; concluzie: consulta un dictionar inainte de a
afirma
ceva. Stiu ca am cateva greseli gramaticale in postul respectiv, dar nu cred ca esti in masura sa-mi atragi atentia ;)
[/spam]
Edit
: Jiraya, asa cum nu nici adicrst nu este in masura de a ma corecta pe mine, de ce as fi eu superioara lui prin a te corecta pe tine? Fiecare scrie cum doreste, asa ca let it be.
«
Last Edit: September 17, 2007, 08:02:37 PM by Ariadna
»
Jiraya
Heil Stalin
«
Reply #21 on:
September 17, 2007, 05:03:35 PM »
ma mir ca nu ai observat greseala gramaticala pe care am comis'o in postu ala
am scris "in cazul
LUI
liceu, nenea."
da bun.. dark leon, noi nu suntem aici sa discutam despre un gay si o formatie care canta impreuna cu un gay... noi suntem aici sa discutam si as o lamurim pe jupy.. care crede ca suntem satanisti..
funny thing is: cand tot vorbeau ioni cu he0ky unu cu altu.. eu am zis ca poate brusc as deveni satanist si as incepe sa scriu din 2 in 2 posturi "HAIL SATAN!!!"
«
Last Edit: September 17, 2007, 05:05:05 PM by Jiraya
»
ciresica
Jounin (B-rank mission)
Chakra: 15
«
Reply #22 on:
September 18, 2007, 08:36:38 AM »
Quote from: Jiraya on September 17, 2007, 05:03:35 PM
ma mir ca nu ai observat greseala gramaticala pe care am comis'o in postu ala
am scris "in cazul
LUI
liceu, nenea."
da bun.. dark leon, noi nu suntem aici sa discutam despre un gay si o formatie care canta impreuna cu un gay... noi suntem aici sa discutam si as o lamurim pe jupy.. care crede ca suntem satanisti..
funny thing is: cand tot vorbeau ioni cu he0ky unu cu altu.. eu am zis ca poate brusc as deveni satanist si as incepe sa scriu din 2 in 2 posturi "HAIL SATAN!!!"
HAIL SATAN???
hai ca asta e foarte tare:))
Deci, copii,nu ajungetzi in iad daca ascultatzi muzica rock.....in iad putetzi sa ajungetzi shi fara sa ascultatzi muzica!
....white trash beautiful....
www.TrupaCaramel.ro
Jiraya
Heil Stalin
«
Reply #23 on:
September 18, 2007, 08:46:57 AM »
da... puteti sa CANTATI muzica.. gen manele
Archangel
Legendary Sannin
Chakra: 1632
Evilish
«
Reply #24 on:
September 18, 2007, 09:21:10 PM »
Quote from: dark_leon on September 16, 2007, 06:30:14 PM
eu am auzit parca ceva.. cum ca rokerii sunt oamenii lui Satana... cam asa ceva... si multi au nr 666... dar nush
Credeam k manelishtii is prea proshti k sa se poata uita la animeuri...
he0ky
Fanclub Dragon Ball
Chakra: 69
Jabberwock
«
Reply #25 on:
September 19, 2007, 11:01:39 AM »
hai sa iti zic ceva :
Oameni sunt prosti (nu toti) se apuca sa zica lucruri aiurea ne stiind despre ce e vb , spun prosti de te doare capu
si o sa dau 3 exp , k mai multe nu imi vin in cap
Exp .1
Eu nu cred in dumnezeu dar parintzi mei da , asa k tin si eu acolo craciunul , pastele k e traditie nu neaparat k cinstesc semnificatia ,vopsesc oua , merg dupa lumina , impodobesc bradu dar sunt ateu ,nu cred in existentza nici unei divinitati din orce religie sau profeti ,fiecare crede in ce vrea ,are dreptul asta
Prosti de la mine din clasa care majoritatea sunt din comune sarace de pe langa bucuresti , tarani prosti care alt ceva decat manele si curatzarea grajdului nu stiu, vb de melteani (neam-prost, mârlan, mitocan) care : aaaa esti satanista , dak nu crezi in dumnezeu esti satanist , ma nu cred in nimica u intzelegi chestia asta ? , si cum te rogi u la satana ?
Exp .2
acuma dak esti cu martori lu iehova (sau altceva ) ,sectantttttt !!!! , nu e bine !!!!!!! nu cred in dumnezeu martori lu iehova!!!! (stiu pers care sunt in secta si fatza de melteani care se declara atat de credinciosi , ei au ora lor de rugacine ,umbla cu bibila dupa ei, multe chesti care ii fac chear obsedati dupa religie) dar nu ! ei tot nu sunt credinciosi ! , k nu cred in dumnezeu .................. parca catolici au zis in urma cu cateva luni o faza de genu k credintza ortodoxa ar fi recunoscuta sau tratata k o secta ,mai asta vrea sa insemne k majoritatea romanilor dupa cum au gandito aia, sunt sectantzi , adika : sectantttttt !!!! , nu e bine !!!!!!! nu cred in dumnezeu ortodoxsi!!!!
Exp. 3
Rockul , are multe genuri ,nu stiu sa le insir dar sunt multe , ok unele sunt create sau apartzin satanistilor , asta nu inseamana k toti rockari sunt satanisti, asta nu inseamna ca dak asculti rock il venerezi pe satana, dak nu asculti rock inseaman k ajungi in rai , nu! ajungi in rai dak respecti toate cele 10 poranci , atat timp cat nu incalci nici una dintre porunci nu ai avea motiv sa ajungi in iad , ok esti rockar si iti place sa iti exprimi stilul imbracantute altfel , mai deosebit , mai cu un lantz mai cu o bratzara cu tzepi, negru sa fie culoarea cu care te imbraci , din nou o tampenie dak esti imbracat asa asta nu te face neaparat rockar , fan rock , am o colega in clasa sia schimbat lookul , e imbracata ca o rockaritza e strigata prin clasa mai nou Rocaritzooooooo...... , dar asculta numai muzika comerciala si manele ,am intrebato ce formati de rock asculta dak acum sa dat pe rock , aoaleuuuuu sa nu aud , dracu mam tampit sa ascult asa ceva , e la moda sa fi rockaritza in zioa de azi , su la baieti sa fi punkar cu ciuf in cap etc
«
Last Edit: September 19, 2007, 11:06:31 AM by he0ky
»
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Chakra: 135
Gamehamster
«
Reply #26 on:
September 19, 2007, 07:29:30 PM »
recently -> punker = emo or cocalar, ori pokemon. mai mult prima, urmata de next 2.
ioni220
Tensai nin (B-rank mission)
Chakra: 26
«
Reply #27 on:
September 23, 2007, 11:50:44 PM »
pauzaa
he0 ai zis ca nu crezi in dumnezeu etc,atunci de ce crezi in rai si iad?(cele 10 porunci etc)
dk esti rocker nu ajungi in iad.
dk e sa ne luam dupa religie ,dupa cele 10 porunci , ajungem toti in iad sigur.nu trebuie neaparat sa ucidem,dar de furat (ori cat de nesimnificativ ar fi obiectu furat) TOTI am furat!!! Pt cei ce sunt credinciosi citez : "Sa nu-ti faci chip cioplit, nici alta asemanare, nici sa te inchini lor." Pai atunci aici se cam incadreaza icoanele,nui asa?
Deci daca raiul si iadul exista in iad ajungem sigur cu totii .
Si sa numi zica mie careva ca nu domne ca el nu a furat nimic in viata lui... hai sa fim seriosi...
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Chakra: 503
Nici prea personal...
«
Reply #28 on:
September 24, 2007, 05:17:54 PM »
@ioni: ai dreptate. treb sa ramai doar q pauza. nu ai nici o sansa sa contrazici pe cineva kre stie dogma si doctrina. poti in schimb sa crezi ce vrei. asta nu depinde de mine...da dak tot vrei sa critici crestinismul te rog informeaza-te, altfel abtine-te de la comentarii de genu.
hai sa revenim totusi la muzica k promit k fac eu un topic despre crestinism dak tot tineti sa criticati.
kyo zicea bine....atata timp cat asculti ceea ce asculti doar pt a te integra undeva, doar de fatada si doar k sa fii ceva ce nu esti....ar fi bine sa iti tai urechile si sa mi le trimiti prin posta sa fac o tocana de incultura.
rockul, cel putin pt mine, inseamna exprimare libera, libertatea de a alege,de a fi ce vrei si mai ales, de a fi independent. satanismul e prezent in rock, dar eu de cele mai multe ori il ignor pt k nu ma intereseaza acel cult. iar pt toti cei kre critica un gen fara a-l asculta...fie k e rock fie k sunt manele sau hip hop sau xce....vorbiti in plop si acolo veti ramane pana knd va dati seama k ce spui trebuie sustinut.
ioni220
Tensai nin (B-rank mission)
Chakra: 26
«
Reply #29 on:
September 24, 2007, 07:51:23 PM »
andemon said "@ioni: ai dreptate. treb sa ramai doar q pauza. nu ai nici o sansa sa contrazici pe cineva kre stie dogma si doctrina. poti in schimb sa crezi ce vrei. asta nu depinde de mine...da dak tot vrei sa critici crestinismul te rog informeaza-te, altfel abtine-te de la comentarii de genu."
nu inteleg ce vrei sa spui cu "informeaza-te".. eu mi-am spus parerea atata tot. dk am zis ceva gresit te rog informeaza-te tu si corecteaza-ma.
«
Last Edit: September 24, 2007, 07:52:02 PM by ioni220
»
Pages
1
2
3
AnimeFan
|
Sectiunea Principala
|
Discutii Generale
| Topic:
rocku'
« previous
next »
Jump to:
Please select a destination:
-----------------------------
AnimeFan Media
=> Media
===> Animefan Media
===> Reportati Linkurile Stricate
===> Cereri Media
=> Revista Animefan
Sectiunea Principala
=> Reguli
=> Anunturi
=> Introduceri
=> Discutii Generale
=> Feedback
=> Quiz
=> Voteaza
Anime/Manga
=> Discutii Generale Despre Animeuri
=> Discutii Generale Despre Manga
=> Serii Anime
===> Alte animeuri
===> . hack//
===> Bleach
===> Death Note
===> Devil May Cry
===> D.Gray-man
===> Dragon Ball
===> History's Strongest Disciple Kenichi
===> Inuyasha
===> Naruto
===> Rurouni Kenshin/Samurai X
===> Shakugan no Shana
===> Yuyu Hakusho
GFX
=> Ajutor GFX
=> Rendere
=> Semnaturi
=> Avataruri
=> AMV-uri
=> Wallpapere
=> Artwork & Fanfiction
=> Foto
Muzica/Filme
=> Muzica din Animeuri
=> Muzica - Generalitati
=> Filme
Jocuri
=> Competitiile AF
=> Jocuri
=> Jocuri pe Forum
=> Provocari
=> Role Play
Fan-Cluburi
=> Discutii generale despre FanCluburi
=> FanClubs
Cereri
=> Cereri
Ichisoarea AF
=> Shinobi Capturati
Print
Advanced search
Page created in 0.468 seconds with 18 queries.