Sharra Naght
*NIGHT HOPE*
Tensai nin (B-rank mission)
Chakra: 153
15.00 ryo
View Inventory
Send Money to Sharra Naght
I'm a Dark Angel.I kill you.You will be dead.
|
|
« Reply #75 on: November 01, 2007, 12:15:47 AM » |
|
daca voi nu stiati e ca poti trimite mess doar apasand pe un grup(de exemplu:Amici)pe clic dreapta primul "send[..]" si selectezi mess si il pui intruni spatiu simplu nu??
|
|
|
|
he0ky
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)
Chakra: 243
110.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
---
|
|
« Reply #76 on: November 01, 2007, 10:03:51 PM » |
|
dobre_ionut_metru (11/1/2024 10:34:00): am poze noi cu iubita mea scumpa scz de ( mass )
wtf ce oameni retarzi am in lista
|
Ichimaru Gin, uhhh prea hot
|
|
|
ioni220
Jounin (B-rank mission)
Chakra: 48
105.00 ryo
View Inventory
Send Money to ioni220
|
|
« Reply #77 on: November 05, 2007, 12:08:45 AM » |
|
stergei? no idiot mass today ,just the ussual...
|
|
|
|
Cr1571n4
Punk's not dead!
Fanclub Yaoi
Hidden-nin
Chakra: 42
25.00 ryo
View Inventory
Send Money to Cr1571n4
|
|
« Reply #78 on: November 07, 2007, 07:35:06 PM » |
|
Asta-i tare rau de tot:
" Achmed Muhamed: Ultima stire din Irak: كأننا عشرون مستØيل ÙÙŠ اللّد ØŒ والرملة ØŒ والجليل هنا .. على صدوركم ØŒ باقون كالجدار ÙˆÙÙŠ Øلوقكم ØŒ كقطعة الزجاج ØŒ كالصبّار ÙˆÙÙŠ عيونكم ØŒ زوبعة من نار.. هنا .. على صدوركم ØŒ باقون كالجدار نجوع .. نعرى .. نتØدى .. ننشد الأشعار ونملأ الشوار ع الغضاب بالمظاهرات ونملأ السجون كبرياء ونصنع الأطÙال .. جيلاً ثائراً .. وراء جيل كأننّا عشرون مستØيل ÙÙŠ اللّد ØŒ والرملة ØŒ والجليل!!!!!!!! La inceput, nici nu mi-a venit sa cred "
Sincer, nici mie...
|
|
« Last Edit: November 07, 2007, 07:36:25 PM by Cr1571n4 »
|
|
|
|
|
he0ky
Fanclub Dragon Ball
110.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
---
|
|
« Reply #79 on: December 01, 2007, 12:20:47 AM » |
|
***sorynel*** SORYNEL (11/30/2007 06:00:09): vand 3 laptopuri SONY la pret de 700 Euro buc. Marfa o s`o am de Martzi si e nou noutza ...cu tot cu acte sa moara mama
|
|
|
|
Oboro Bell
V-as coase la gura cu sfoara, vreau sa va doara!
Fanclub Yaoi
Genin (D-rank mission)
Chakra: 24
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to Oboro Bell
I StAnD uP fOr My MaStEr
|
|
« Reply #80 on: December 05, 2007, 12:21:40 AM » |
|
in cåsutza din pådure ... aveau caså 3 pitici ... vine Cioakå si le spune : E Elodia p`aici ?
Mâine o sa fie cea mai frumoasa zi din viata ta pt. ca în aceasta seara o persoana va realiza k te iubeste. Daca nu trimiti vei avea ghinion in anul acesta.....mda......sau nu??:Psrry de mass:p
geez:|
|
my hero never came back:-< But my master is still here
|
|
|
anarazell
somebody: i have big boobz | anaraxell: ho know i have boobz?? | me: everybody knowz :))
Hidden-nin
Chakra: 103
OnlineFlag:
107.00 ryo
View Inventory
Send Money to anarazell
i like candy ^_^
|
|
« Reply #81 on: December 17, 2007, 08:33:04 PM » |
|
cat mam chinuit sa pastrez massu asta....toata lista ma innebunit q el Aho, aho, prieten bun... Care stai pe mess acum... I-a opreste-te din scris... Si-asculta ce-am de zis... Chiar de esti cu DND... BE RIGHT BACK sau BRB... Sper sa nu imi dai ignore... Ca iti spun un plugusor... N-am intrat sa te stresez... Am intrat sa iti urez... La Multi Ani si fericire... Liste de id-uri pline!......
|
|
|
|
Cr1571n4
Punk's not dead!
Fanclub Yaoi
Hidden-nin
25.00 ryo
View Inventory
Send Money to Cr1571n4
|
|
« Reply #82 on: December 18, 2007, 09:09:47 PM » |
|
" JOI 19.12.2023 SA FIM TOTI ONLINE LA ORA 18:00 SA FACEM O CAMPANIE A COPIILOR OBSEDATI DE MESS(da mai departe dak esty un adept al yahoo messenger:(:-< "
OMG, what retarded people...
|
|
|
|
sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 129
94.00 ryo
View Inventory
Send Money to sakura
|
|
« Reply #83 on: December 18, 2007, 09:26:54 PM » |
|
nice one ... asta imi aminteste de ce povesteau niste colegi in clasa ... de fapt unul povestea despre ce a vb cu o fata ... "care a fost cel mai nebunesc/tare lucru care l-ai facut?" "pai am tinut o petrecere pe mess"
|
"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga "yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
|
|
|
Cr1571n4
Punk's not dead!
Fanclub Yaoi
Hidden-nin
25.00 ryo
View Inventory
Send Money to Cr1571n4
|
|
« Reply #84 on: December 23, 2007, 03:07:30 PM » |
|
" plugusoru : AHO AHO CE SAPCA MEA SMECHERILOR STATI ASA SA VA TRAG O URATURA SI VREO 3 P**ANE-N GURA SA SCULAT MAIAN DOMNU CAPITAN TOVARASU TRAIAN FARA NICI UN ROST MI-A ZIS CAS PROST BA CU CE AM EU IN MINTE POT SA AJUNG SI PRESEDINTE SI NU MI-AR FI GREU DE LOC MARE LUCRU SAMI LAS CIOC IARNA-I GREA OMATU-I DUR AM FACUT TURTURI IN STRADA CAT E SEMAFORU IN FLOARE NICI IN ZEBRA NU MA DOARE ANU NOU SA VA DEA VOUA CE NEA DAT SI STATU NOUA UNIFORME SEPCI BOCANCI SI INTELIGENTA CANCI UNI ZICE DAR GLUMESTE CA NOI NU STIM SA VORBESTE POT SA VA RECIT CAT VRETI DIN CEI MAI MISTO POIETI , HENRI QOANDER , STAN SI BRAN,BRANCUSI,ERISTENI,HALAGIANI STIU SI PICTORI CUM AR FI ,TEPES , VUIA , SALICNI SI DECI VA ROG EU MULT DE TOT CU P**ANU PESTE BOT "
Copii inteligentzi...
|
|
|
|
LaDy_D3viL
Pr!ntzesa C!up3rcutzel0r o_0
Hidden-nin
Chakra: 27
70.00 ryo
View Inventory
Send Money to LaDy_D3viL
^__^
|
|
« Reply #85 on: December 26, 2007, 12:05:14 AM » |
|
Pe langa ca primesc cu "lasa`ti un comm la http...." :-L, mai trimit si mass-uri cu "ce parere ai despre mine..." care se inmultesc pe zi ce trece, fiindca toata lumea inventeaza unele noi...damn it...
"Lovite-ar trenul fericirii, traznite-ar fulgerul iubirii, cadet-ar in kp un sak q bani si un bilet q �La multi ani�." Iar de Craciun... tot dinastea si dinastea...
|
|
|
|
he0ky
Fanclub Dragon Ball
110.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
---
|
|
« Reply #86 on: December 26, 2007, 12:31:53 AM » |
|
am pe unu in lista si da masuri si e ceva de genu :
brb in 30 min ca impod bradu
CINE ARE MULTIMESS??!! BUZZ ME PLEASE!!!
CiNe sTiE uN FiLm HoRrRrRoR MiSto0o0o0o0?
Avand in vedere mass-urile abundente ale unor retardati din lista mea .. sunt nevoit sa va aduc la cunostinta .. Mass-urile cretinilor: >> 1) Sal all - chiar neinteresant,ce ma f*te pe mine grija ca ai venit sau ca ai plecat tu 2) Mã duc sã mãnânc (sã fac dush,sã ma f*t,etc...) - si ma doare pe mine in p*la de ce faci tu 3) "X-ulescu" knd intri p mess sã-mi dai buzz - de ce trebuie sa dai mass? nu potzi sã scrii doar acelei persoane chestia asta? dar tu cum esti cretin/a.. 4) Care are mel aia noua a lu` guta mi-ash p*la`n manelele voastre , dak vretzi sã nu vã mai facetzi de râs instalatzi-vã dc++,sau ceva de downloadat. Pentru cei anti-mass, +ReSpEkT+ Dal si tu mai. departe daca esti anti
Sal ce mai face toata lumea?? (mass)
practic acel pusti sa facut singur in toate felurile trimitzand cel deal 4 mass ,am crezut k sia dat si el seama k e putzin ..... dar da al 5 mass cu , sallll am iintrat si eu pe mess ,concluzie ignor
|
|
|
|
LaDy_D3viL
Hidden-nin
70.00 ryo
View Inventory
Send Money to LaDy_D3viL
^__^
|
|
« Reply #87 on: December 26, 2007, 05:33:09 PM » |
|
Ah... Si eu primesc ca si tine.... Am unul in lista care trimite la toti ceva de genul: "BRB...pap", apoi : "Back... ce faceti looome???????????????" M-am rugat prima data de el sa nu-mi mai dea mass-uri mie... A devenit nervos si a inceput sa injure.... :-L Concluzie (ca la he0ky): IGNORE .... damn it... oameni fara cap... si pana la urma tot ei sunt cei nervosi...
|
|
|
|
he0ky
Fanclub Dragon Ball
110.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
---
|
|
« Reply #88 on: December 26, 2007, 05:47:39 PM » |
|
nai intzeles ideea , omul da un mass " Sal ce mai face toata lumea?? (mass)" si dupaia inca un mass cu "Mass-urile cretinilor: >> 1) Sal all - chiar neinteresant,ce ma f*te pe mine grija ca ai venit sau ca ai plecat tu" practic e ca si cum dau eu un mass cu "culoarea mea preferata este rosu " si dupaia mai dau inca un mass " massurile pe care le trimit cretini sunt despre culoarea lor preferata" omul ala se face de cacao singur , asta era faza
|
|
|
|
LaDy_D3viL
Hidden-nin
70.00 ryo
View Inventory
Send Money to LaDy_D3viL
^__^
|
|
« Reply #89 on: December 26, 2007, 05:52:21 PM » |
|
Ahaaaaaaaa..... pricipit amu... Thx... noh, pe asta n-am patit-o Numai cruce poti sa-ti mai faci in situatia asta!
^.^
|
|
|
|
|