Jiraya
Heil Stalin
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 60
60.00 ryo
View Inventory
Send Money to Jiraya
Cand o sa fiu mare, vreau sa fiu Michael Scofield!
|
|
« Reply #60 on: October 19, 2007, 07:53:48 PM » |
|
cauta un context mai bun.. nu vad legatura intre "o sa se interzica manelele" si "intreaba pe google"
|
They call me Craazy Looop Gotta be Craazy Looop Gotta get a LIFE
|
|
|
Archangel
Legendary Sannin
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 1648
OfflineFlag:
50.00 ryo
View Inventory
Send Money to Archangel
Evilish
|
|
« Reply #61 on: October 19, 2007, 07:56:25 PM » |
|
cauta un context mai bun.. nu vad legatura intre "o sa se interzica manelele" si "intreaba pe google"
eu vad: manelishtii intra pe google (aia care shtiu sa foloseasca un calculator conectat la internet) si cauta dupa "Se vor interzice manelele?" si vor afla raspunsurile. dar se pare k nu prea shti sa fol google dak nu vezi legatura intre orice de pe net si google.
|
Ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa iti mearga mintea.
|
|
|
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 130
25.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #62 on: October 19, 2007, 07:58:52 PM » |
|
reveniti on topic pls...
|
(\__/) (='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world dom
|
|
|
Jiraya
Heil Stalin
ANBU (S-rank mission)
60.00 ryo
View Inventory
Send Money to Jiraya
|
|
« Reply #63 on: October 19, 2007, 08:00:29 PM » |
|
ultimu lucru pe care il zic:
omule... ala care a dat massu NU e manelist ...probabil ca daca erai mai atent observai.. manelistii nu ar da chestia aia mai departe... si oricum... massu e intrebare, pe cand pe google ar trebui afirmatie
|
|
« Last Edit: October 27, 2007, 12:58:02 PM by Jiraya »
|
|
|
|
|
Cr1571n4
Punk's not dead!
Fanclub Yaoi
Hidden-nin
Chakra: 35
15.00 ryo
View Inventory
Send Money to Cr1571n4
|
|
« Reply #64 on: October 21, 2007, 10:51:35 AM » |
|
Unul cald,tocmai scos din cuptorul proshtilor indragostitzi de mass-uri de tot kktul:
" UN PRIETEN BUN INTOTDEAUNA... TINE LA TINE... SE GANDESTE LA TINE IN FIECARE ZI............. TE APARA CHIAR DACA VINA CADE ASUPRA LUI............. BAGA MANA IN FOC PENTRU TINE.......................... ITI ADUCE STELELE DE PE CER............. ITI FACE CADOURI............. UN PRIETEN BUN FACE ORICE PENTRU TINE!!!!! DACA AI PRIETENI BUNI TRIMITE-LE ACEST MAIL (CHIAR SI CELUI CE TI L-A TRIMIS)!!!!!!! crede-ma se va bucura!!!!!!! daca il primesti de la: 1-2 persoane :esti un prieten bun!!!! 3-5 persoane :esti un prieten foarte bun!!!!multi te iubesc!!! 6-10persoane :mai bun prieten ca tine nu exista!!!!!![mass] "
Pur shi simplu m-am saturat pana peste cap de mass-uri d'astea handicapate(imi cer scuze de pleonasm),gen: "trimite mai departe",cum e asta
Guys,get a life,wtf...
Shi totushi e prea exagerat in privintza prieteniei,nu prea mai exista asha ceva,da' asta e cu totul o alta mancare de peshte...
Voi mai reveni cu mass-uri,ca primesc o gramada pe zi...
|
|
« Last Edit: October 21, 2007, 05:30:08 PM by Cr1571n4 »
|
|
|
|
|
Jiraya
Heil Stalin
ANBU (S-rank mission)
60.00 ryo
View Inventory
Send Money to Jiraya
|
|
« Reply #65 on: October 21, 2007, 10:55:12 AM » |
|
vreau si eu sa ii cunosc pe prietenii astia ai tai.. am nevoie de cineva care sa imi linga cizmele pana le curata.
|
|
|
|
he0ky
Kenkyuu break
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 188
216.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
Jabberwock
|
|
« Reply #66 on: October 22, 2007, 05:31:58 PM » |
|
stiai k atunci cand visezi persoana care iti place ,acea persoana a adormit gandindu-se la u,stiai k atunci cand iti scapa numele persoanei iubite sau oricine ar fi ea ,aceea persoana se gandeste la u???stiai k...atunci cand te priveste direct te iubeste?stiai k atunci cand te priveste mult nu poate sa traiasca fara u?stiai k dak se desparte de u incet o face ptr k nu vrea sa te lase sa pleci?acum puneti o dorinta!!! cu numele persoanei pe care o iubesti sau numele unui prieten\a pe care il (o)iubesti cu adevarat...dak nu trmitzi mesajul o sa iti para rau in dragoste.....mijto mass . .. scz pt cei q dnd......... scz
|
adanc in sufletul tau e un fan yaoi , hai recunoste your checking out kakashi
|
|
|
he0ky
Kenkyuu break
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 188
216.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
Jabberwock
|
|
« Reply #67 on: October 26, 2007, 07:07:23 PM » |
|
nu stiu dak massul asta sa il iau drept unul tampit sau unul care isi bate joc de moartea unui om in orce caz ma amuzat ce am primit
mary_4you_89 (10/26/2007 03:47:37): În aceasta dimineata, la ora 07:20, fostul mare fotalist Nicolae Dobrin a încetat din viata. Dumnezeu Sa-l oDihneasca ! -=[dak iubesti fotbalu dai mai departe
mary_4you_89 (10/26/2007 03:52:33): În aceasta dimineata, la ora 07:20, fostul mare fotbalist Nicolae Dobrin a încetat din viata. Dumnezeu Sa-l oDihneasca ! -=[dak iubesti fotbalu dai mai departe(sqze de mass pt cei q dnd) , ma amuzat incredibil de mult k a trimis de 2 ori aceias chestie , numai k a doua oara au corectat greselile (fotalist = fotbalist) si au adaugat clasicul scuze pt mass , oooo da si ia luat aprozimativ 5 minute sa isi dea seama de greseala (03:47:37 -03:52:33)
|
|
« Last Edit: October 26, 2007, 07:08:02 PM by he0ky »
|
|
adanc in sufletul tau e un fan yaoi , hai recunoste your checking out kakashi
|
|
|
Cr1571n4
Punk's not dead!
Fanclub Yaoi
Hidden-nin
15.00 ryo
View Inventory
Send Money to Cr1571n4
|
|
« Reply #68 on: October 26, 2007, 07:25:38 PM » |
|
Mmmda...Mass-ul asta l-am primit shi eu,da' fara gresheli ca mi l-a trimis un microbist inrait...
In ziua de azi putzini sunt cei care shtiu ce semnifica termenul "serios" shi iau totul in ras,exemplul fiind dat mai sus...
" Dal my departe si afla parerea celorlatidespre tn:1.estidragut/a.2.esti sooper dragut/a.3.esti de gasca.4.imi esti drag/a.5.arati destul de bn.6.arati prea bn.......7.esti sooper energic/a.8.imi place de tn.9.esti unuik/a.10.daca nas avea prieten/mas combina cu tn.11.dak nas avea prietena/mas combina q tn.12.dak mai intrb dak as vrea sa fiu q tn sig as zice da.13.as face sex q tn.14.sunt mort/a dupa tn.15.fac ce vreau din tn.16.faci ce vrei din mn.17.te vreau...18.vreau sa ies cu tn la un suc.19.d'abia astept sa te vad din nou.20.te ador "
Bineintzeles,e plin de gresheli de ortografie...
|
|
« Last Edit: October 26, 2007, 07:39:24 PM by Cr1571n4 »
|
|
|
|
|
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 130
25.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #69 on: October 26, 2007, 11:14:28 PM » |
|
nu stiu dak massul asta sa il iau drept unul tampit sau unul care isi bate joc de moartea unui om in orce caz ma amuzat ce am primit
mary_4you_89 (10/26/2007 03:47:37): În aceasta dimineata, la ora 07:20, fostul mare fotalist Nicolae Dobrin a încetat din viata. Dumnezeu Sa-l oDihneasca ! -=[dak iubesti fotbalu dai mai departe
mary_4you_89 (10/26/2007 03:52:33): În aceasta dimineata, la ora 07:20, fostul mare fotbalist Nicolae Dobrin a încetat din viata. Dumnezeu Sa-l oDihneasca ! -=[dak iubesti fotbalu dai mai departe(sqze de mass pt cei q dnd) , ma amuzat incredibil de mult k a trimis de 2 ori aceias chestie , numai k a doua oara au corectat greselile (fotalist = fotbalist) si au adaugat clasicul scuze pt mass , oooo da si ia luat aprozimativ 5 minute sa isi dea seama de greseala (03:47:37 -03:52:33)
mie nu mi se pare stupid massu asta... am inteles unde tintesti tu though si ma repet , exista butonu de edit. stiu ca stii ca exista, insa am preferat sa iti reimprospatez memoria :)
|
(\__/) (='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world dom
|
|
|
ciresica
Jounin (B-rank mission)
Chakra: 16
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to ciresica
|
|
« Reply #70 on: October 26, 2007, 11:33:45 PM » |
|
nu stiu daca a mai fost postat :
Mesaj de "ajutorare" : Maria Mercedesa, cumnata Magistralei, ruda cu Fane Bordura, neam cu USB Dumitru va implora sa faceti o depunere in contul ei care este 1234 RO XXX 2396734958 deoarece s-a descoperit ca fiul acesteia Ronaldinio Romario Huan Carlos Miramar sufera de el. Aceasta maladie este incurabila....pt alinarea sufletului micutzului elev in clasa a 3-a la frageda varsta de 33 de ani va rugam sa depuneti in cont cat va lasa inima, pt a polei cu aur si ultima surla din cele 29 de la palatul sau. Pt fiecare depunere mama Omida va va ghici in ness, cafea, 3 in 1, red bull si alte alea. Daca stergi acest mesaj jur ca ai inimima de mama sovietika... si daca dai mai departe iti ghicesc mancatzash in messenger direct pe iD`ul mama_omida
|
|
|
|
anarazell
Become Hidden-nin
Chakra: 45
15.00 ryo
View Inventory
Send Money to anarazell
|
|
« Reply #71 on: October 27, 2007, 12:49:45 PM » |
|
c viata tampita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dnd k dau ignor fara mass!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
mass dasta prmesc d vreo 6-7 ori p zi d la aceeasi persoana daka nu as avea treaba q ea uneori ias da ignor...
|
|
|
|
Cr1571n4
Punk's not dead!
Fanclub Yaoi
Hidden-nin
15.00 ryo
View Inventory
Send Money to Cr1571n4
|
|
« Reply #72 on: October 29, 2007, 06:49:46 PM » |
|
" 1 Foaie verde mar domnesc, In fotbalul romanesc S-a nascut un jucator, Un maestru si-un dribleor,
2 Toti se mira si se-ntreaba, Nu cumva e perla neagra, Insa acest jucator, E din dealul Pitestilor,
3 Mai DOBRINE stim ca esti, Rege mare la Pitesti, Regele balonului, Si maestrul sportului,
4 Ai ajuns acum in RAI, In lume pereche n-ai, Si de-acolo unde esti, Veghezi pe ARGES PITESTI,
5 De acum si pana-n vecie, Romanii se-nchina tie, Din rai pe toti sa-i privesti, Pentru noi mereu traiesti.
DUMNEZEU SA-L IERTE !!! dak esti roman dai mai departe "
Daca eshti roman nu trimitzi astfel de mass-uri...
|
|
« Last Edit: October 29, 2007, 07:02:22 PM by Cr1571n4 »
|
|
|
|
|
Jiraya
Heil Stalin
ANBU (S-rank mission)
60.00 ryo
View Inventory
Send Money to Jiraya
|
|
« Reply #73 on: October 29, 2007, 07:03:59 PM » |
|
Daca eshti roman PROST TRIMITZI astfel de mass-uri...
fixed.
|
|
|
|
Cr1571n4
Punk's not dead!
Fanclub Yaoi
Hidden-nin
15.00 ryo
View Inventory
Send Money to Cr1571n4
|
|
« Reply #74 on: October 29, 2007, 07:08:01 PM » |
|
Daca eshti roman PROST TRIMITZI astfel de mass-uri...
fixed. Multzumesc de corectare da' n-am vrut sa jignesc...Oricum se subintzelegea remarca ta...
|
|
« Last Edit: October 29, 2007, 07:09:10 PM by Cr1571n4 »
|
|
|
|
|
|