DreamsKeeper
d.v.i.k.
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 224
|
|
« Reply #15 on: July 03, 2007, 02:41:35 PM » |
|
ai ca va zic eu ce va tr atat doar tr sa mai adaugi niste personaje pe langa celalate
|
† † †Sancte Deus, defende nos in proelio; contra diaboli esto praesidium.† † †
|
|
|
sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 122
|
|
« Reply #16 on: July 11, 2007, 01:03:05 AM » |
|
uhm ... un personaj oarecare inventat de noi? ... ma gandeam sa imi iau o tableta grafica si sa ma ocup mai klumea de dom asta al GFX ... so dak in fine ... e o propunere sa ii zicem asa ... k sugestie nu e ... m-as oferi sa ajut la design si restul ... e mult mai usor cu o tableta grafik ... si nu vreau sa jignesc pe nimeni cu oferta mea ... dak nu va place ok ... dak va place iar ok ... si ink o chestie mie imi place tema actuala ... si e chiar super reusit design-ul so felicitari Archangel and Adrian ...
|
"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga "yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
|
|
|
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 380
Don't make me use the eye !
|
|
« Reply #17 on: July 11, 2007, 01:43:17 AM » |
|
poti face si arata-mi ce o iesit
|
|
|
|
blueobelix
Anime-Fan
Tensai nin (B-rank mission)
Chakra: 9
|
|
« Reply #18 on: July 11, 2007, 12:56:54 PM » |
|
Ei bine banneru nu e o pb desi e putzin plictisitor sa il tot vezi la fiecare refresh.. in fine eu as zice cam asa.... 10 ryo pt reply si 15 ryo pt new topic as atrage mai multi useri.... niste smile-uri noi... am vazut eu undeva niste smile-uri cu sakura si sasuke .. Acuma faceti ce vretzi... doar sugestie no offence
|
|
|
|
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Chakra: 147
Gamehamster
|
|
« Reply #19 on: July 11, 2007, 02:36:41 PM » |
|
orice sugestie e bine primita. dar chestia cu 10 si 15 ryo mi se pare putin aiurea, deoarece astfel vor fi threaduri la greu, iar reply-ul in sine, este in mare parte un post. adica ar trebui sa dublam premiul pt un post facut pe forum, ceea ce nu prea se poate.
|
(\__/) (='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world dom
|
|
|
|
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Chakra: 380
Don't make me use the eye !
|
|
« Reply #21 on: July 11, 2007, 10:04:58 PM » |
|
merci pt linkuri. Al doilea chiar imi este folositor
|
|
|
|
blueobelix
Anime-Fan
|
|
« Reply #22 on: July 12, 2007, 03:29:59 PM » |
|
Stergeti useru sasuke uciha mi-a sters mail-urile si mi-a intrat pe user ( Probabil ca daca nu imi shimbm parola imi fura tori ryo ( si are de gand sa dea drain pana fac -100 la chakra:((
|
|
« Last Edit: July 12, 2007, 03:32:02 PM by blueobelix »
|
|
|
|
|
Kyo
A N B U
Gamehamster
|
|
« Reply #23 on: July 12, 2007, 04:10:06 PM » |
|
dovedeste
|
(\__/) (='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world dom
|
|
|
blueobelix
Anime-Fan
|
|
« Reply #24 on: July 12, 2007, 05:41:11 PM » |
|
Uff mi-am schimbat passu Uite poteti sa o intrebatzi pe Aleera in fine nu mai am nevoie de ajutor dar va avertizez ca e periculoas Pai sa dovedesc Cum? sa va arat un print cu mailu meu gol LOL in fine Aleera stie de incident..
|
|
|
|
Kyo
A N B U
Gamehamster
|
|
« Reply #25 on: July 12, 2007, 11:31:21 PM » |
|
nu prea ai cum sa dovedesti asta... ne trebuie o dovada concreta ca sa putem lua atitudine... este o acuzatie grava, blueobelix, si nu putem actiona decat daca ne prezinti dovezi concrete. de unde stim noi ca aleera nu are boala pe el?
|
|
|
|
blueobelix
Anime-Fan
|
|
« Reply #26 on: July 13, 2007, 10:18:51 AM » |
|
OK nu-i nimic... mi-am schimbat passu.. imi pare rau ca NU STIU CUM sa dovedesc... poate sa se uite Ady in baza de date .. altfel nu stiu cum.. Si Aleera? nu nu are boala pe el decat ca e un fraier care daca are o parola se crede marele hacker LOL a zis cik daca are chef o sa distruga site-ul asta... acuzatia stiu ca e rava dar e purul adevar.. X_X
|
|
|
|
Kyo
A N B U
Gamehamster
|
|
« Reply #27 on: July 13, 2007, 10:28:02 AM » |
|
pf, cati mi s'au laudat ca pot distruge site'ul, etc etc... nu e chiar asa usor, baza de date e foarte sigura, iar contul e prea greu de spart :) . asa ca nu mai lua in seama toate astea, si data viitoare fii pe faza si fa niste capturi. eu voi fi aci
|
|
|
|
blueobelix
Anime-Fan
|
|
« Reply #28 on: July 13, 2007, 10:49:53 AM » |
|
Scuze de bataie de cap.. Kyo si da am sa fac un print de indata ce apuc.. desi am dat deja 4 id-uri deale lui la ignore si daca nu s-ar simti vinovat poate ar posta aici dar de indata ce e vinovat nici macar nu are curaj sa riposteze.. in fine acum un ontopic: Sper ca se vor pune smile-uri noi ^_^
|
|
« Last Edit: July 13, 2007, 06:46:37 PM by blueobelix »
|
|
|
|
|
Kyo
A N B U
Gamehamster
|
|
« Reply #29 on: July 13, 2007, 04:55:53 PM » |
|
eh, nu mai provoca userii... data viitoare fii si tu atent
|
|
|
|
|