andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin
Chakra: 1000
69.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #15 on: July 22, 2007, 10:44:01 AM » |
|
de acord...e nasol knd cineva zice si gandeste k tine...da e si bine k afli k nu esti singur. in ygo erau episoade kre aratau povestea de acum 3000 de ani si simbolurile obiectelor mileniului...
|
|
|
|
purple_angel
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 173
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to purple_angel
Katekyo Hitman Reborn!
|
|
« Reply #16 on: August 29, 2007, 01:35:43 AM » |
|
Seria favorita IS AND FOREVER WILL BE~~~~ YUGIOH simplu!!! In noua serie...Jaiden are intodeauna norocul sa castige!Cartile lui au abilitati prea SF...si treaba aia cu Curibo e freaky! Si in plus...toata seria noua da referire la personajele din seria veche dar nu le cuprinde...imi e dor de Yami!!!si de BAKURA!!! alea da personaje!si in plus...seria noua e prea GOODY-GOODY...prea pokemon
|
|
|
|
andemon
A N B U
Sennin
69.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #17 on: August 29, 2007, 09:07:11 PM » |
|
+1 q fata de deasupra! nu numai k nu mai apar personaje asa de interesante[aster phoenix...bleah] dar si jocul e devenit penibil...
|
|
|
|
Crow
Fanclub StarWars
Hidden-nin
Chakra: 133
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to Crow
Consume or be consumed
|
|
« Reply #18 on: November 16, 2007, 03:08:26 PM » |
|
nu ma pot decide. adica mi-au placut amandoua, chiar daca GX a fost mai scurt. le aleg pe amandoua pentru ca sunt doua povesti maim ult sau mai pu tin diferite, iar unii monstri noi chiar mi-au placut. ce as vrea sa vad este o continuare la GX sau un film in care Jaden sa se dueleze cu Yugi/Yami
|
|
|
|
andemon
A N B U
Sennin
69.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #19 on: November 16, 2007, 03:27:57 PM » |
|
yami nu are cum...atem e deja plecat. insa un duel judai[jade] bs yugi ar fi tare...
|
|
|
|
LaDy_D3viL
Pr!ntzesa C!up3rcutzel0r o_0
Hidden-nin
Chakra: 27
46.00 ryo
View Inventory
Send Money to LaDy_D3viL
^__^
|
|
« Reply #20 on: December 07, 2007, 12:03:23 PM » |
|
Mie imi place Yu gi Oh GX .... that's for sure... il ma urmaresc din cand in cand la TV, ca pe pc nu pot, tocmai descarc un anime de vreo luna Unele episoade nu sunt foarte interesante, dar unele da... Mi-e imi convine
|
|
|
|
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin
Chakra: 312
77.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #21 on: December 10, 2007, 03:23:58 AM » |
|
Cu siguranta Yu-Gi-Oh! simplu. Insa singurul saga care mi-a placut cu adevarat, a fost Seal of Orichalcos. Povestea, personajele noi, actiunea, duelurile, deznodamantul, totul m-a tinut linit de monitor. Superb duelul dintre Yugi si Rafael, frumos si interesant cel dintre Dartz, Kaiba si Yugi. Desi nu pot spune ca mai sunt un mare fan YGO!, nu voi uita niciodata acest saga. Dupa el, totul s-a cam prostit. Pacat.
|
~ stresiune ~ ~
|
|
|
andemon
A N B U
Sennin
69.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #22 on: December 10, 2007, 03:26:57 AM » |
|
pfua...eu tot cred k cel mai tare duel e cel dintre atem si yugi....desi intre cel din manga si cel din serie e diferenta mare...mesajul final, prin izgonirea cartii monster reborn e acelasi....exceptional
|
|
|
|
jupy
Demon Hunter
Fanclub Digimon
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 386
30.00 ryo
View Inventory
Send Money to jupy
may the rock be with you
|
|
« Reply #23 on: December 10, 2007, 12:22:29 PM » |
|
yu gi oh GX... e mai "performant" adica inainte e doar yugi si doar yugi se dueleaza si doar yugi e tare si yugi si yugi!!! in gx macar nu e doar jaden e altceva adica nu se dueleaza doar jaden cu cei importanti e mai marfa!! daca e sa compar pachetele de carti atunci al lui yugi castiga nu ma dau in vant dupa elementar heroes, prefer vrajitorii!! lui yugi iar mai trebuii o carte in paket dar nush km se cheama... e aia in care kuribo prinde aripi k devine la lvl 10 sau 12 ceva de genu intelegeti voi ce vreau sa spun ...
my vote make the score 6-5 for GX!!! GG GX!!!
|
|
|
|
andemon
A N B U
Sennin
69.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #24 on: December 10, 2007, 12:30:17 PM » |
|
yu gi oh GX... e mai "performant" adica inainte e doar yugi si doar yugi se dueleaza si doar yugi e tare si yugi si yugi!!! in gx macar nu e doar jaden e altceva adica nu se dueleaza doar jaden cu cei importanti e mai marfa!! daca e sa compar pachetele de carti atunci al lui yugi castiga nu ma dau in vant dupa elementar heroes, prefer vrajitorii!! lui yugi iar mai trebuii o carte in paket dar nush km se cheama... e aia in care kuribo prinde aripi k devine la lvl 10 sau 12 ceva de genu intelegeti voi ce vreau sa spun ...
gawd you suck.... e clar k nu ai vazut prima serie...oare cine erau cei trei kre aveau dragonii sacrii: joey, kaiba si yugi...oare cine era cel ce il avea pe Ra...malik....oare cine se dueleaza si il scoate pe yugi din starea aia emo dupa ce aproape il ucide pe kaiba...anzu[tea]...si oare cine e cel kre mereu apare knd nu trebuie si face probleme...bakura. din pct asta de vedere cele doua serii sunt cam egale...adik in loc de yugi e judai[jaden]...in loc de kaiba e chazz...in loc de joey e cyrus[cel mai penibil pers din seria GX]...asa k prima serie macar e originala, in timp ce GX nu face decat sa se bazeze pe vechile motif-uri din YGO.
|
|
|
|
|
tatakai
Jounin (B-rank mission)
Chakra: 57
57.00 ryo
View Inventory
Send Money to tatakai
|
|
« Reply #26 on: December 10, 2007, 06:49:52 PM » |
|
Nu-mi place nici una in mod special dar dintre ele 2 aleg GX.
|
|
|
|
andemon
A N B U
Sennin
69.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #27 on: December 11, 2007, 02:05:02 PM » |
|
um...dak ati si argumenta de ce ar fi fain...asa pot sa citesc si eu altceva in afara de ce era in titlul topicului... sau sa va iau la intrebari de genu: 1. cum ti s-a parut seria originala..nu...nu aia kre o stiti...cea dinainte....nici gx nici king of games...prima prima 2. ce parere aveti de YGO R? 3. ce manga ai citit? si tot asa...
|
|
|
|
jupy
Demon Hunter
Fanclub Digimon
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 386
30.00 ryo
View Inventory
Send Money to jupy
may the rock be with you
|
|
« Reply #28 on: December 11, 2007, 09:12:06 PM » |
|
gawd you suck....e clar k nu ai vazut prima serie...oare cine erau cei trei kre aveau dragonii sacrii: joey, kaiba si yugi...oare cine era cel ce il avea pe Ra...malik....oare cine se dueleaza si il scoate pe yugi din starea aia emo dupa ce aproape il ucide pe kaiba...anzu[tea]...si oare cine e cel kre mereu apare knd nu trebuie si face probleme...bakura. din pct asta de vedere cele doua serii sunt cam egale...adik in loc de yugi e judai[jaden]...in loc de kaiba e chazz...in loc de joey e cyrus[cel mai penibil pers din seria GX]...asa k prima serie macar e originala, in timp ce GX nu face decat sa se bazeze pe vechile motif-uri din YGO. SUCK? si cik esti mod...
|
|
|
|
andemon
A N B U
Sennin
69.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #29 on: December 11, 2007, 09:14:09 PM » |
|
eh hai...nu am scris asa mare...si ma refeream la cunostintele tale legate de YGO...nu poti face o comparatie fara sa ai ambii termeni definiti....
|
|
|
|
|