Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : Revista Animefan 3 a fost lansata, luati-o cat e calda !!! January 09, 2008, 07:49:13 AM
AnimeFan | Sectiunea Principala | Discutii Generale | Topic: Intrebari si raspunsuri
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1
Author
Topic: Intrebari si raspunsuri  (Read 13 times)
Nefertiti
Arashi Kigen
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 188

Nihil sine Deo !

« on: January 08, 2008, 07:12:32 PM »

Cum pentru orice intrebare pusa ar trebui sa existe si un raspuns, m-am gandit sa deschid un astfel de topic, unde userii sa poata pune eventuale intrebari la care se asteapta - evident - un raspuns.

L-am deschis aici, pentru ca fiti siguri ca la ora la care am deschis topicul mi-era lene sa navighez pe tot forumul sa vad daca am plasat topicul la locul potrivit sau nu.

Acestea fiind zise, iata si intrebarea ce ma framanta pe mine : exista site-uri de descarcare a fisierelor de tip torrent mai bune decat isohunt pe casre-l stiu eu si-l folosesc adesea ?

Astept raspuns ori raspunsuri dupa cum e cazul.

PS. Ma doare fix in pix daca cineva considera topicul inutil si-l va inchide. Macar trimiteti-mi raspuns prin pm la intrebarea pusa, daca se va inchide topicul.
PS. 1 Stiu sigur ca este un vanator de spammeri pe-aici, pe care sincer ... :-"

sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 120

« Reply #1 on: Today at 06:02:59 AM »

cum nu prea folosesc torentele ... nu stiu care site e mai bun k altul ... dar de obicei knd caut torente le caut pe isohunt sau mininova site-uri de genul cred k sunt destule ... bittorrent, torrentspy, torrent-core, torentbox ... in fine dupa cum ziceam care e mai bun dekt care nu stiu ... pt k fol prea rar torentele iar daca le folosesc 99% din cautari le fac pe isohunt si daca nu gasesc aici imi incerc norocul pe mininova iar daca nici asa nu merge incerc google: torrent "x" pana gasesc un site unde sa fie torentul cautat ... (uneori merge alteori nu >< si ce ma enerveaza la torente e k merg greu ... si imi si "incetinesc" compul ><)

"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai

Pages 1
AnimeFan | Sectiunea Principala | Discutii Generale | Topic: Intrebari si raspunsuri « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne