Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : AF va prezinta primul duel in premiera intre Kyo si Yuki. Va asteptam pe toti sa votati si sa incurajam aprecierea amv-urilor pe AnimeFan December 11, 2007, 10:07:48 AM
AnimeFan | Sectiunea Principala | Introduceri | Topic: Heeey!!
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1 2 3
Author
Topic: Heeey!!  (Read 213 times)
-sinedd-
Fan club sasuke .......cel mai bun ninja se arata....Sunt cam dezorientat in world of warcraft
Advertising Staff
Missing-nin

Chakra: 202

Sunt un ninja de elita ...credeti-ma

« Reply #30 on: August 15, 2007, 10:37:11 PM »

Welcome...iti urez spor la postat.

kAtA_ssj6
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 100

« Reply #31 on: August 15, 2007, 10:57:58 PM »

konnichi wa !
you're welcome !
bine ai venit !
sper ca vei reusi sa obtii multe puncte ryo in urma postarilor si sa afli ce nu stiai . BFT !

he0ky
Fanclub Dragon Ball
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 69

Jabberwock

« Reply #32 on: August 16, 2007, 08:56:41 AM »

gata fratilor  ,ia nustiu cata oara........
dark_leone explicami si mie cum poti sa postezi bunvenit unui user care e mai vechi ca tine ,fata sa inscris pe " June 11" ,nu mai postati aiurea ,doar dak esti mai nou/a decat ea poti sa ii urezi bun venit ,da ce rost mai are dak omu e user activ de cateva luni ,tu dupa atata timp ii urezi bun venit

sasuke iti urez bun venit , gome k nu postez la topicul deschis de u , dar e prea vechi si nu il gasesc ,ai 1659 de posturi poate nu sti saitu cum se posteaza ce e ala ryo ,astept un pm dak vrei sfaturi 

-sinedd-
Fan club sasuke .......cel mai bun ninja se arata....Sunt cam dezorientat in world of warcraft
Advertising Staff
Missing-nin

Chakra: 202

Sunt un ninja de elita ...credeti-ma

« Reply #33 on: August 16, 2007, 09:05:28 AM »

Chiar ca e prea de tot....poate vrea si ea niste ryo.....dark_leon daca vrei ryo vino la fan clubul nostru si iti dam noi cat vrei......chiar ca sasuke e foarte vechi.....doame fereste.......sa vina un moderator aici ca numai pot.

kAtA_ssj6
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 100

« Reply #34 on: August 16, 2007, 09:05:54 AM »

gata fratilor  ,ia nustiu cata oara........
dark_leone explicami si mie cum poti sa postezi bunvenit unui user care e mai vechi ca tine ,fata sa inscris pe " June 11" ,nu mai postati aiurea ,doar dak esti mai nou/a decat ea poti sa ii urezi bun venit ,da ce rost mai are dak omu e user activ de cateva luni ,tu dupa atata timp ii urezi bun venit

sasuke iti urez bun venit , gome k nu postez la topicul deschis de u , dar e prea vechi si nu il gasesc ,ai 1659 de posturi poate nu sti saitu cum se posteaza ce e ala ryo ,astept un pm dak vrei sfaturi 

lolz nush cum a reusit sa faca atatea posturi . ru nu mai am unde sa postez si am postat aproape 100 .lolz

Pages 1 2 3
AnimeFan | Sectiunea Principala | Introduceri | Topic: Heeey!! « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne