4.Silent Hill 2
OMG.. au scos shi partea a 2-a din $^%&*#@ ala???
sa ma scuze fanii acestui film, dar sincer..mi s-a parut de kkt filmul...inca stau sa ma gandesc daca sa-mi mai irosesc inca vreo 2 ore din viatza pe partea a 2-a..
saritzi cu pareri..v-a placut silent hill 2??
nu o zic de'al dracu, ci sincer: MI'A PLACUT SILENT HILL SI ABIA ASTEPT PARTEA A 2a. am asteptat de mult un film dupa jocurile astea.,... si desi folosesc cam acelasi principiu ca cel din joc, plot-ul este putin diferit... si este ceva mai... diferit fata de toate horror-urile comerciale pe care le tot intalnesc in fiecare zi...
intr'adevar, saw e mai mult Gore... The ring e un horror dragutz, cu mult suspans, si iar, cu o poveste interesantica... in the ring 2 m'am scapat pe mine la faza in care intra cerbii in masina prima oara... [aveam castile date la max, si era linistite... si deodata... PAC!]. pe bune, am facut pe mine .
alt film horror care mi s'a parut simpatic este The Dark, povestea unei familii destramate, sotul in tara galilor, sotia cu fiica in new york... fosta sotie isi aduce fiica in vizita la tatal ei care locuieste intr;o casa construita la marginea unei prapastii spre mare... la un moment dat, fiica lor dispare.... si de aici incepe tot.
hint: aci
http://imdb.com/title/tt0411267/