adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 435
130.00 ryo
View Inventory
Send Money to adicrst
Don't make me use the eye !
|
|
« Reply #15 on: May 22, 2007, 01:20:38 AM » |
|
Din primul post nu imi place ultimul sig,cadrul alb. In rest sunt foarte misto toate.
cadrul alb la imaginile png se vede doar in IE, icearca si cu alt browser si poate iti schimbi parerea. Mie imi place aia
|
失われた路上生活...
|
|
|
Falcon
AlTeR UsEr
New promoted Chuunin (C-rank mission)
Chakra: 9
10.00 ryo
View Inventory
Send Money to Falcon
I must be strong
|
|
« Reply #16 on: June 22, 2007, 01:50:37 AM » |
|
Ceva nou Nu prea am timp sa fac sig-uri acum,ceva probleme cu invatatul si ceva lipsa de inspiratie dar incerc si eu
|
|
« Last Edit: June 22, 2007, 01:55:52 AM by Falcon »
|
|
I..am a Guardian Spirit of Arabasta The Falcon! One who destroys the enemies of the Royal Family!
|
|
|
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 435
130.00 ryo
View Inventory
Send Money to adicrst
Don't make me use the eye !
|
|
« Reply #17 on: June 22, 2007, 02:00:15 AM » |
|
prima imi place...interesting a 2-a..este prea sacadat. Sfat: la tine pe pc intotdeauna se va vedea mai repede. Cand vrei sa testezi un nou gif, deschide-l in browserul tau sper ca te ajuta
|
失われた路上生活...
|
|
|
sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)
Chakra: 72
5.00 ryo
View Inventory
Send Money to sasuke
I am the powerfull
|
|
« Reply #18 on: June 22, 2007, 10:33:42 AM » |
|
tari toate imi plac -am ce spune
|
|
|
|
purple_angel
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 172
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to purple_angel
Katekyo Hitman Reborn!
|
|
« Reply #19 on: June 22, 2007, 05:09:43 PM » |
|
Prima e interesanta...a doua..e misto!!! DNangel yeah!!!! Imi place cum se misca...pretty light Dark parca e o zana cute
|
|
|
|
Falcon
AlTeR UsEr
10.00 ryo
View Inventory
Send Money to Falcon
I must be strong
|
|
« Reply #20 on: June 22, 2007, 05:12:24 PM » |
|
merci adi chiar am incercat e ceva diferenta Si daca tot am postat hai sa mai pun niste sig-uri La ultimul cu Transformers s-a primit putin naspa am inceput cu ceva original,dar spre sfarsit am pierdut ideiea Edit: purple_angel nu m-am gandit la el ca o zana dar sa stii ca acum ca tot ai spus chiar seamana
|
|
« Last Edit: June 22, 2007, 07:00:25 PM by Falcon »
|
|
I..am a Guardian Spirit of Arabasta The Falcon! One who destroys the enemies of the Royal Family!
|
|
|
gez
New promoted Shinobi (D-rank mission)
Chakra: 6
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to gez
|
|
« Reply #21 on: June 22, 2007, 08:22:07 PM » |
|
u need more work on compozition ..... flow deloc .... culori a patra ce e mai buna dar pt inceput e bine .... incearca sa lucrezi doar cu render-ul ... and ...improve ur lighting tehnique ... dak ai nevoie de ajutor .. just buzz me ;))
|
|
|
|
smasher
raging butterfly
Fanclub Kakashi
Missing-nin
Chakra: 359
40.00 ryo
View Inventory
Send Money to smasher
loved by few hated by many respected by all
|
|
« Reply #22 on: June 23, 2007, 12:02:06 AM » |
|
in ce program sunt facute astea?
|
Hardstyle is the music running throu my veins [
|
|
|
Falcon
AlTeR UsEr
10.00 ryo
View Inventory
Send Money to Falcon
I must be strong
|
|
« Reply #23 on: June 23, 2007, 12:09:10 AM » |
|
Photoshop CS2 si Image Ready care face parte din pachetul Adobe Photoshop CS2 Image Ready il folosesc la Avatarele gif si la prelucrarea unor animatii ..
|
|
« Last Edit: June 23, 2007, 12:09:50 AM by Falcon »
|
|
|
|
|
|
Falcon
AlTeR UsEr
10.00 ryo
View Inventory
Send Money to Falcon
I must be strong
|
|
« Reply #25 on: June 23, 2007, 12:28:14 AM » |
|
Hmm hai as putea sa incerc trimite si mie o imagine si poate reusesc ceva iti cunosc stilul pun pariu ca vrei ceva dark cu rosu si sa scrie d.v.i.k. oricum pentru mai multe detalii imi dai un PM
|
|
|
|
smasher
raging butterfly
Fanclub Kakashi
Missing-nin
40.00 ryo
View Inventory
Send Money to smasher
|
|
« Reply #26 on: June 23, 2007, 12:30:02 AM » |
|
Photoshop CS2 si Image Ready care face parte din pachetul Adobe Photoshop CS2 Image Ready il folosesc la Avatarele gif si la prelucrarea unor animatii ..
ma gandeam eu .. k am incercat si eu sa ma joc un picutz in fireworks da' nu ai atatea optziuni ptr background effecte figuri k si in photoshop + nu stiu cum se decupeaza poza in photo shop da' in fireworks e greu... tre sa te chinui un pic si daca e ff complexa nu mai am ce zice ... in 20 de min am facut si eu asha un pic ptr prima incercare nu gaseam eu prea multe efecte pe acolo si backgroundu l-am pus la repezeala ... apropo de delay nu stiu cum sa il scot XD ... am pierdut mult timp cu decupatul pozei
|
|
« Last Edit: June 23, 2007, 12:33:16 AM by smasher »
|
|
|
|
|
Falcon
AlTeR UsEr
10.00 ryo
View Inventory
Send Money to Falcon
I must be strong
|
|
« Reply #27 on: June 23, 2007, 12:43:15 AM » |
|
Nope chiar nu stiu,eu fac astfel pregatesc imaginea in Photoshop dupa care dau ctrl+n bag toate imaginile apoi le pun pe frame dupaca care fac si efectele... E destul de simplu oricum eu personal ma consider noob in fata PS pentru ca sunt o gramada de chestii pe care in fiecare zi le aflu e distractiv intr-un fel
|
|
|
|
smasher
raging butterfly
Fanclub Kakashi
Missing-nin
40.00 ryo
View Inventory
Send Money to smasher
|
|
« Reply #28 on: June 23, 2007, 12:52:02 AM » |
|
Nope chiar nu stiu,eu fac astfel pregatesc imaginea in Photoshop dupa care dau ctrl+n bag toate imaginile apoi le pun pe frame dupaca care fac si efectele... E destul de simplu oricum eu personal ma consider noob in fata PS pentru ca sunt o gramada de chestii pe care in fiecare zi le aflu e distractiv intr-un fel
si cum decupezi pozele? mai exact cum iei personaju dintr-o poza ... cum elimini bg-u? din cate am vaz eu astazi fireworks e doar de editat poze reale sa scotzi un red eyes sau eu stiu sa faci bordere ptr rame figuri d'astea ... nu efecte mari ... flashu e genial da' e si greu
|
|
« Last Edit: June 23, 2007, 12:53:21 AM by smasher »
|
|
|
|
|
Falcon
AlTeR UsEr
10.00 ryo
View Inventory
Send Money to Falcon
I must be strong
|
|
« Reply #29 on: June 23, 2007, 01:01:46 AM » |
|
Pai deschid imaginea dau Dublicate layer apoi New/Layer from Background... Dupa care aleg Magic Wand Tool care seleacteaza mai mult culorile de acelasi tip si dau Delete in dreapta Tastaturii scrie Delete Poti sa mai folosesti si Lasso Tool dupa care poti sa incepi sa asezi margini dai click pe ctrl+alt+d si dai delet si se vor sterge mai frumos marginile Exista si mai multe modalitati dar aceasta e cea mai usoara
|
|
|
|
|