News: Daca aveti -20 chakra riscati sa luati ban, va rugam sa fiti atenti si daca sunteti in aceasta situatie sa cumparati din AF SHOP item-uri specifice !

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
April 16, 2008, 01:44:48 AM

Login with username, password and session length

Animefan - pentru toti fanii anime !
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: A vazut cineva X-MEN de aici?SUNT UN MARE FAN!!!!  (Read 196 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
RagnaroK
Sieghardt
Fanclub Kakashi
Sennin

Chakra: 73

12.00 ryo

View Inventory
Send Money to RagnaroK

Dark Avenger FTW

« Reply #15 on: April 26, 2007, 06:43:57 PM »

La mine filmul se termina exact cand misca magneto piesa de sah....cel care mi-a dat filmul l-a taiat putin ca sa incapa pe un CD

Romanian Girls are HOOOOOOT and the boys are NOOOOOOOT
sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 373

140.00 ryo

View Inventory
Send Money to sungoddess

devils may cry....woot woot nero-kun

« Reply #16 on: April 26, 2007, 06:48:29 PM »

Stiu...scena asta de care vorbesc se vede doar pe DVD...e dupa generic...ca sa-ti arate ca nu s-a terminat...pe piratate nu o vezi Io l-am vazut la cinema ...si apoi am cumparat DVDul...tre sa astepti sa se termine toata muzica de la generic....

always...
RagnaroK
Sieghardt
Fanclub Kakashi
Sennin

12.00 ryo

View Inventory
Send Money to RagnaroK

Dark Avenger FTW

« Reply #17 on: April 26, 2007, 06:49:19 PM »

Nu am unde sa astept,imi poti spune tu te torg..nu ma mai tine in suspans ^^

sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi
ANBU (S-rank mission)

140.00 ryo

View Inventory
Send Money to sungoddess

« Reply #18 on: April 26, 2007, 07:01:59 PM »

:lol:Profesorul n-a murit...toti l-am vazut ca s-a dispersat in mii de bucatele...e clar ca n-avea cum sa supravietuiasca...corpul lui vreau sa spun...pt ca...la un moment dat la inceputul filmului...el vorbea cu studentii lui despre puterea de a schimba  corpuri...si ce efect ar avea asta...etc..daca nu mai tii minte mai uitate la faza asta...sunt multe detalii interesante legate de ce a spus...in principiu...Profesorul NU  a murit...i-a fost distrus corpul...dar el a avut timp sa-si transfere constiinta intr-unul din pacientii d-nei Moira Mactaggert....iar tre sa vezi filmu...ca sa iti amintesti ce a zis ea despre capacitatea de a schimba constiintele...primul indiciu este chiar inainte sa explodeze in mii de bucatele...datorita puterii enorme a lui Jean....i-a zambit lui Logan in semn de... NU S-A TERMINAT...adik nu voi muri acum....el stia ca va muri..deci era pregatit sa schimbe constiinta...iar scena de dupa generic...omul de pe pat care nu avea unde cerebrale ii striga numele Moirei....iar ea raspunde...CHARLES? adica...prenumele Profului...Deci.... sunt multe de explicat..dac esti atent la film vei intelege ce tiam spus...daca nu..degeaba tiam explicat ca n-ai inteles...cred...oricum...sper ca team lamurit..

always...
RagnaroK
Sieghardt
Fanclub Kakashi
Sennin

12.00 ryo

View Inventory
Send Money to RagnaroK

Dark Avenger FTW

« Reply #19 on: April 26, 2007, 07:25:46 PM »

Da,ms m-ai lamurit.CDul e la cineva din vara de cand am vazut filmul si oricum era calitate proasta,nu avea traducere si nici nu se auzea bine. :)

sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi
ANBU (S-rank mission)

140.00 ryo

View Inventory
Send Money to sungoddess

« Reply #20 on: April 26, 2007, 07:36:15 PM »

si eu l-am primit pe CD dar nu am fost multumita de calitate...in plus n-avea scena asta...un film ca asta trebuie vazut ca lumea...si fiindca e x-men..m-am indurat sa cumpar CDul de la un magazin de specialitate...DAR ORICUM...L-AM VAZUT LA CINEMA...DECI STIAM...SINCER...NU VAD CUM SA NU FACA O PARTEA  A PATRA...prea a lasat detalii ca va urma...faptu ca leacul nu e permanent...si scena cu profesorul...in plus...a avut incasari bune...filmul a costat vreo 130 mil si a scos pe el vreo 225..au avut mai mult de jumate profit..

always...
he0ky
mama sforaie
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 227

124.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

Jabberwock

« Reply #21 on: February 06, 2008, 01:13:42 AM »

Warning: this topic has not been posted in for at least 100 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

cat mia placut si mie , si seria veche si aia mai noua de cred k si azi e data pe la fo*kids si cartoon network aia noua
personajul meu preferat e Rogue aia care preia puterile in urma atingeri , mia placut si povestea dramatica cu tasu , si faza k nu poate fi atinsa

Death_Angel_Apocalipse
Conquer All,spare None;Akatsuki Fanclub
Hidden-nin

60.00 ryo

View Inventory
Send Money to Death_Angel_Apocalipse

Death awaits those who oppose

« Reply #22 on: February 27, 2008, 10:53:21 PM »

eu am vazut si X-men pe je*ix si evolution pe cartoon si cele 3 fime
cel mai mult mi-au placut filmele,mai ales 3

Everyone who stands in my way shall pay the ultimate price

Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 120

208.00 ryo

View Inventory
Send Money to Kyo

Gamehamster

« Reply #23 on: February 27, 2008, 11:03:34 PM »

x-men evolution season 4 este cel mai tare posibil. imi place si mi'a placut mult.... dintotdeauna... l'am vazut pe pc, ca la tv nu il daduse. il am si pe cd chiar

(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(")_(") signature to help him gain world dom
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin

Chakra: 852

260.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #24 on: February 27, 2008, 11:43:02 PM »

cum ii ziceam si lui crow azi dimineata:
x men evo are grafica super...dar seria xmen originala avea replici mai faine...

sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi
ANBU (S-rank mission)

140.00 ryo

View Inventory
Send Money to sungoddess

« Reply #25 on: March 05, 2008, 07:09:24 PM »

Io d-abia astept spinn-off-urile cu Wolverine si Magneto..doua povesti super tari in x-men care merita exploatate..dupa parerea mea.

always...
MajinSenpai
Ashi Senpai
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: -40

60.00 ryo

View Inventory
Send Money to MajinSenpai

« Reply #26 on: March 18, 2008, 03:12:01 AM »

eto...de ce e topicu asta la discutii generale in loc de zona cinema ?
revenind la x-men , da intradevar, frumos ending pt x-men 3. c`mon ,  cum sa fie magneto "vindecat" de puterile sale ?  he is the most powerfull mutant ! iar faza cu prof.X a fost prea pe fata.
oricum ,  trilogia e una buna. a inceput mai shontac, mai in patru labe, dar a reusit sa sara destul de bine in x-men 2 si 3. eu unu` m-am bucurat canbd a murit cyclops pt ca actorul care il juca era de tot rahatu` { rahatul nu e un cuvant vulgar ,  asa ca sper sa nu imi dispara postu` sau cine stie ce alta interventie }.plus ca rolul sau nu a fost cine stie ce. un alt personaj care nu a fost folosit la maxim mi s-a parut colossus. pai frate , colossus il indoaie pe juggernaut. si nu o data, de mai multe ori !  asta a fost cam aiurea la x-men 3 ,  prea multe chestii intr-un singur film.  se puteau face vreo 2 relaxat. dar nah , asta e.
sa speram ca wolverine aka X-Men Origins: Wolverine , o sa fie macar la fel de interesant ca x-men 2. stiu despre ce o sa fie vorba , ca deh ,  am citit comicurile care stau la baza filmului. daca o sa mentina povestea o sa vedem un logan mai ...deosebit in filmu` asta. oricum, o sa ne bucuram de niste personaje bune  : sabretooth , deadpool , gambit , etc.
despre magneto...hm...din cate stiu , actiunea se va petrece in tineretile mutantilor ,  cand inca charles xavier { prof X } si Eric Lensherr { magneto }  erau buni prieteni.sunt o serie redusa de comicuri despre tineretea lor , nu foarte impresionate, cei drept, dar decente cel putin.
no, om trai si om vedea !

One Trouth . . . One Hate
sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi
ANBU (S-rank mission)

140.00 ryo

View Inventory
Send Money to sungoddess

« Reply #27 on: March 18, 2008, 10:13:27 PM »

Nuj..nu prea ma omor dupa Magneto.nuj dc nu m-a atras cn stie c..da poate ca in tinerete nu-i asa.. oriq..io x-men origins:wolverine astept..caci povestea lui e f interesanta..si..haideti..deja e fapt clar ca personajul Logan e cel mai iubit si exploatat..nu?    oriq...o sa fie interesant..mi-ar fi placut un mic mic spoiler legat de story.. ca astia au avut grija sa tina totul secret...si consider ca e bun Hugh Jackman in rolul asta..mie mi se pare ca i se potriveste ca o manusa...

always...
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: