Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : De-acum puteti urmari AMV-uri online pe siteul animefan. Vizionare placuta ! November 12, 2007, 07:27:45 AM
AnimeFan | GFX | Artwork & Fanfiction | Topic: cateva desene ^_^
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1 2 3
Author
Topic: cateva desene ^_^  (Read 277 times)
Kurai Yoru
Baka girl
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 37

Personal text ? O.o

« Reply #30 on: July 29, 2007, 10:47:34 PM »

Eh.. cand nu am ce face, ma apuc de postat pe la fan art *rolleyes*
Am vazut o parte din desenele tale si sunt placut impresionata.
Nu ai greseli majore, ai in schimb, un stil unic, interesant si care imi place :).

O sa spun cate ceva despre ultimul desen, facut dupa aceea poza..
In primul rand.. desi nu are legatura cu personajul, treptele sunt facute foarte bine, iar perspectiva e buna.
Personajul e deasemenea bine desenat, insa mici probleme cu degetele.. Imi place la nebunie cum ai facut parul si fata.

Ai printre cele mai bune desene pe care le-am vazut eu de aici. [Nu am vazut chiar toate desenele, deci nu-mi sariti in cap]

Lets play truth or dare..
Or just dare because nobody tells the truth anymore..

Taiyo
New promoted Genin (D-rank mission)

Chakra: 16

« Reply #31 on: August 02, 2007, 12:03:13 PM »

arigatou mina ^_________^....dap ..stiu de greseala de la mana ..T_T....nu mi-au iesit degetele...iar gura i-am facut-o deschisa pt k dak i-o faceam inchisa stica tot desenul ..arata naspa...am incercat si  nu mi-a placut...asa k am facut-o cu gura deschisa..^_^''....am mai  gresit la picioare .. le-am facut cam groase..>_>...iar scara aia e cam inclinata ..>_>...e..da ma pefectionez si  eu cu fiecare desen ..k nu m-a inv nimeni sa le fac si de aceea am greseli..T_T...nu stiu cum sa fac anumite chestii..si asta e cam naspa..>_>...da...o sa inv eu ..^__________^

Viitorul apartine acelora ce cred in frumusetea visurilor lor

Taiyo

« Reply #32 on: August 08, 2007, 01:16:14 AM »

un desen terminat sapt asta ^_^......am ddat-o in bara la sf cu fata personajului din dreapta ..>.<....:

-sinedd-
Fan club sasuke .......cel mai bun ninja se arata....Sunt cam dezorientat in world of warcraft
Advertising Staff
Missing-nin

Chakra: 202

Sunt un ninja de elita ...credeti-ma

« Reply #33 on: August 08, 2007, 08:37:30 AM »

Da intradevar chiar ai talent nu gluma...banuiesc ca esti pe scoala de desen pe undeva de faci dastea pe aici...succes in continuare....sunt foarte frumoase.

Taiyo

« Reply #34 on: August 09, 2007, 08:59:17 PM »

nop sinedd nu sunt la nici o scoala de desen ..am inv singura ^_^....abia acum am intrat la liceul de arte ....k am trecut a 9 a..^_^''''.........si ma bucur k iti place ..^_^

Pages 1 2 3
AnimeFan | GFX | Artwork & Fanfiction | Topic: cateva desene ^_^ « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne