acum a mai ramas decat 1 singur superboss. sunt curios cand o da ochii raki si claire (si cand dumnezeu va deveni claire un single digit)
Manga spoilers ahead:
Ultimul dweller of the deep este Luciela, sora mai mica a Rafaelei. Pe vremea cand aceasta a devenit dweller, Rafaela era no.2, iar Luciela (clar) no.1. Organizatia cauta atunci noi mijloace de a invinge yoma, mai ales awakened beings. Si au recurs la soul link. One of them awakened, the other one controlled her. Rafaela era cea care o controla pe Luciela si cea care trebuia sa o aduca la normal dupa ce termina batalia. Problema a fost ca Rafaela era prea slaba si nu a mai putut sa o intoarca pe Luciela, aceasta devenind deci ultimul dweller of the deep. In prezent (-ul lor), no.1 si no.2 (Alicia si Beth) folosesc soul link, legatura dintre ele fiind mai puternica deoarece sunt gemene.Se apropie de sfarsit vazand ca mai sunt doar 7 episoade din el. Sper sa aiba un sfarsit tragic.
Sfarsitul va fi tragic, mai ales pentru cei care nu citesc manga-ul. Eu deja imi imaginez unde o sa se opreasca cu ecranizarea.
Manga spoiler:
In urma razboiului din sud, toate luptatoare mor. Sau asa ceva ar trebui sa se creada. Asta ar fi un sfarsit veritabil pentru prima serie...Numai ca 7 mai supravietuiesc (printre care si Miria, Clare, Helen si Deneve), reducandu-si Yoki-ul pentru a nu mai fi gasite.Si dintr-o data parca celalalt dweller a devenit personajul meu preferat din anime.
Believe me, he's worth it ^_^. Especially his awakened form...
Nici nu iti vine sa crezi ca este dweller of the deep (or abyssal ones, as they are called in the manga), mai ales daca vei lua in considerare calmul lui .
Eto...eu tocmai am vazut episodu 19. Trebuie sa recitesc capitolele corespunzatoare din manga, pentru ca am impresia ca multe lucruri au fost sarite sau altele adaugat >_<.
Btw, mai citeste cineva manga? ^_^