News: Daca vreti sa ajutati site-ul animefan, va rugam sa faceti o mica donatie...

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
February 10, 2008, 08:01:00 AM

Login with username, password and session length

Animefan - for all anime fans !
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Claymore  (Read 187 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Drago
aka AngelWings.
Fanclub Ecchi
Tensai nin (B-rank mission)

Chakra: -49

41.00 ryo

View Inventory
Send Money to Drago

Wings of an Angel.

« Reply #15 on: April 12, 2007, 12:05:11 PM »

ma intriga faptul ca nu se stie cate episoade are seria, daca o sa fie o serie experiment sau ongoing gen bleach, deja incep sa ma intreb care este plot-ul

Seria are 26 de episoade, dar nu se stie daca o sa fie 26 per sezon, sau 26 toata seria.

shinigami
i`m the new death of soul society
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 84

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to shinigami

.S H I N I G A M I.

« Reply #16 on: June 28, 2007, 11:10:38 PM »

Am vazut si eu 2 episoade si e foarte interesant ... e in stil medieval ... tare nuh? In momentu' asta sunt aparute 13 episoade.Trebuie sa mi le iau si eu de pe net si sa le vad pe toate.
« Last Edit: June 29, 2007, 12:27:34 AM by shinigami » Logged

voltaire
2-1, in deplasare
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 117

65.00 ryo

View Inventory
Send Money to voltaire

In stresiune

« Reply #17 on: August 09, 2007, 02:56:18 PM »

Claymore 19 available

Archangel
Legendary Sannin

Chakra: 1648

10.00 ryo

View Inventory
Send Money to Archangel

Evilish

« Reply #18 on: August 10, 2007, 01:43:02 PM »

Se apropie de sfarsit  vazand ca mai sunt doar 7 episoade din el. Sper sa aiba un sfarsit tragic.

Ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa iti mearga mintea.
voltaire
2-1, in deplasare

65.00 ryo

View Inventory
Send Money to voltaire

In stresiune

« Reply #19 on: August 10, 2007, 02:40:18 PM »

Macar am apucat sa o mai vad odata pe priscilla, parca a mai intinerit :woot: si celalalt dweller of the deep. acum a mai ramas decat 1 singur superboss. sunt curios cand o da ochii raki si claire (si cand dumnezeu va deveni claire un single digit)

Archangel
Legendary Sannin

Chakra: 1648

10.00 ryo

View Inventory
Send Money to Archangel

Evilish

« Reply #20 on: August 10, 2007, 02:44:17 PM »

Macar am apucat sa o mai vad odata pe priscilla, parca a mai intinerit :woot:

Arata mai bine decat inainte, ii dau credit pt asta. Si dintr-o data parca celalalt dweller a devenit personajul meu preferat din anime.

Ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa iti mearga mintea.
yuki
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 10

10.00 ryo

View Inventory
Send Money to yuki

~*てんし-ファン*~

« Reply #21 on: August 10, 2007, 03:26:48 PM »

acum a mai ramas decat 1 singur superboss. sunt curios cand o da ochii raki si claire (si cand dumnezeu va deveni claire un single digit)
Manga spoilers ahead: Ultimul dweller of the deep este Luciela, sora mai mica a Rafaelei. Pe vremea cand aceasta a devenit dweller, Rafaela era no.2, iar Luciela (clar) no.1. Organizatia cauta atunci noi mijloace de a invinge yoma, mai ales awakened beings. Si au recurs la soul link. One of them awakened, the other one controlled her. Rafaela era cea care o controla pe Luciela si cea care trebuia sa o aduca la normal dupa ce termina batalia. Problema a fost ca Rafaela era prea slaba si nu a mai putut sa o intoarca pe Luciela, aceasta devenind deci ultimul dweller of the deep. In prezent (-ul lor), no.1 si no.2 (Alicia si Beth) folosesc soul link, legatura dintre ele fiind mai puternica deoarece sunt gemene.

Se apropie de sfarsit  vazand ca mai sunt doar 7 episoade din el. Sper sa aiba un sfarsit tragic.
Sfarsitul va fi tragic, mai ales pentru cei care nu citesc manga-ul. Eu deja imi imaginez unde o sa se opreasca cu ecranizarea.
Manga spoiler: In urma razboiului din sud, toate luptatoare mor. Sau asa ceva ar trebui sa se creada. Asta ar fi un sfarsit veritabil pentru prima serie...Numai ca 7 mai supravietuiesc (printre care si Miria, Clare, Helen si Deneve), reducandu-si Yoki-ul pentru a nu mai fi gasite.

Si dintr-o data parca celalalt dweller a devenit personajul meu preferat din anime.

Believe me, he's worth it ^_^. Especially his awakened form...
Nici nu iti vine sa crezi ca este dweller of the deep (or abyssal ones, as they are called in the manga), mai ales daca vei lua in considerare calmul lui .

Eto...eu tocmai am vazut episodu 19. Trebuie sa recitesc capitolele corespunzatoare din manga, pentru ca am impresia ca multe lucruri au fost sarite sau altele adaugat >_<.
Btw, mai citeste cineva manga? ^_^

voltaire
2-1, in deplasare

65.00 ryo

View Inventory
Send Money to voltaire

In stresiune

« Reply #22 on: August 10, 2007, 03:30:18 PM »

eu personal nu, si sincer, nu ma tine inima sa citesc ce scrie la spoiler ((((

yuki
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 10

10.00 ryo

View Inventory
Send Money to yuki

~*てんし-ファン*~

« Reply #23 on: September 30, 2007, 01:14:53 AM »

Claymore season one, ended.
Pareri careva?
Personal, nu am fost placut impresionata de ultimul episod. Bla, de fapt, am urat ultimul episod.
Diferentele intre manga si anime...este ca in manga, Clare este mult mai slaba si Priscilla mult mai puternica.
I mean, (nu le scriu sub forma de spoilere pentru ca, personal, nu mi se par a fi)...In manga, Clare cu 4 brate de awakened being ABIA il invinge pe Rigardo. In anime, aceeasi Clare o raneste pe Priscilla (care, in mod absurd, nu era awakened in totalitate -> not in manga). In manga, Isley mentioneaza, dupa lupta cu Luciela, ca Priscilla este cea care va deveni mai puternica decat el (el, fiind cel mai puternic dintre Abyssal Ones).
Acum, in anime, Priscilla a fost facuta mai puternica pentru a fi invinsa mai usor. Asta NU am vrut sa vad.
Pentru mai multe detalii, rugati-l pe Kyo sa va arate arhiva de messenger. Ma uitam la Claymore in timp ce vorbeam cu el.
*cough*capa capa te*cough*

By the way, cine nu a citit manga si nu are de gand sa o citeasca, poate sa stea linistit si sa citeasca spoilerele din manga pe care le-am scris in posturile anterioare.
Claymore a deviat de la manga dupa episodul 21.
Manga vs Anime (alte diferente) - Readable spoiler
Raki nu isi dadea seama ca Priscilla este Awakened Being, Raki nu fugea dupa Clare, Raki nu o vedea pe Clare cu 2 sau 4 membre de Awakened Being, Jeanne nu murea salvandu-l pe %^#&$ de Raki, ci direct pe Clare, ca sa nu mai spun ca Clare nu se lupta cu Priscilla .
In manga, in afara de flashback-ul cu Teresa, Priscilla nu a mai fost aratata in forma ei adevarata.

Cei care vreti sa cititi manga, cititi spoilerele pe propria raspundere.
My opinion...manga, ftw

Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: