Lidia
New promoted Genin (D-rank mission)
Chakra: 3
96.00 ryo
View Inventory
Send Money to Lidia
|
|
« Reply #1290 on: Today at 04:13:28 AM » |
|
In fotografie exista mai multe stiluri fotografice, printre care se numara portretul, moda, lenjeria, nudul artistic sau alte genuri mai.. hard-core sa zicem. in ceea ce ma priveste eu m-am restrans la stilul portret-lenjerie-moda. chiar daca in unele poze cum zici tu, in cearsaf, par "goala", ideea tocmai aceasta a fost de a degaja o oarecare senzualite subtila fara a cadea in obscenul nudului, fie el si artistic, in care cele mai mici detalii ale corpului se arata, ceea ce nu e cazul in cadrul pozelor pe care le-ai vazut. ideea a fost ca pozele sa dea DOAR impresia de nuditate fara a arata ceva concret, ceea ce cred ca fotograful a reusit sa faca. Acest tip de poza nu si-ar avea drept urmare IN NICI UN CAZ locul intr-o revista pt barbati care este exact opusului a ceea ce pozele pe care le fac incearca sa sugereze (poti sa te uiti in FHM sau nu mai stiu cum se numeste, sa vezi tipuri de poze de acolo, nu dau nume). Concret, nu, nu pozez pt reviste deochiate, nici nu imi trece prin cap sa o fac vreodata, iar pozele pe care le fac sunt doar pt mine si pentru asociatia din acre fac parte, si pentru sa zicem asa, pt o oarecare cariera aleatorie, de placere personala, a traiectoriei mele profesionale din acest moment. Ca sa iti raspund la celelalte intrebari, in Franta sunt aici de 3 ani, am inceput sa lucrez cu fotografi in urma cu doi ani, si da, sunt majora de ceva vreme si vaccinata (dar asta nu inseamna ca is sanatoasa mental 100% )
|