Welcome,
Guest
. Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email?
1 Hour
1 Day
1 Week
1 Month
Forever
Login with username, password and session length
Home
Forum
Help
Search
Calendar
Login
Register
News
: Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim !
October 13, 2007, 05:51:06 PM
AnimeFan
|
Anime/Manga
|
Serii Anime
|
Naruto
| Topic:
Naruto vs Kakashi
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
« previous
next »
Topic Tools
Search this topic
Pages
1
...
3
4
5
Author
Topic: Naruto vs Kakashi (Read 633 times)
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Special Jounin (S-rank mission)
Chakra: 526
Nici prea personal...
Re: Naruto vs Kakashi
«
Reply #60 on:
July 15, 2007, 10:37:36 AM »
si cam cum crezi tu k aer decurge meciul asa incat naruto sa castige?
sungoddess
just me..nobody special..it's you're business if you notice me or not..
Fanclub Kakashi
Hidden-nin
Chakra: 268
''even a devil may cry if he loses a loved one''
«
Reply #61 on:
July 15, 2007, 09:32:26 PM »
Puterea lui naruto este clar mai uriasa,chakra lui este mai multa ca a lui kakashi,asa ca probabil mangekyou sharinganul lui nu va avea foarte mult efect avand in vedere ca oboseste repede.De ce am zis doar 90%?Pentru ca marele defect al lui naruto este ca sare ca prostul in lupta fara sa analizeze inamicul sau fara sa faca o strategie....daca reuseste sa-si depaseasca aceasta slabiciune...atunci sunt 100% sigura ca l-ar invinge..
smasher
deify me !
Fanclub Kakashi
Missing-nin
Chakra: 345
loved by few hated by many respected by all
«
Reply #62 on:
July 16, 2007, 09:54:21 AM »
spoiler.
poi normal k l-ar invinge daca se enerveaza se transforma intr-un fel de matza cu 1-2-3-4 cozi la 4 a ajuns ... si at e super puternic ... pana si l-a jiraya i-a lasat o urma in piept doar un shinobi din konoha(e mai special, si pe care il pune sensei la team 7+ inca un shinobi ) poa' sa il controleze .. sa nu vb de ultima tehnica a lu naruto din manga
hai gata k am spoiler-it destul XD
Hardstyle
is the music i cant explain
Hardstyle
is the music running throu my veins
Hardstyle
Hardstyle
is the music that makes me INSANE !
sungoddess
Fanclub Kakashi
Hidden-nin
«
Reply #63 on:
July 16, 2007, 12:01:20 PM »
Smasher,,,daca si u ai citit manga,at noi doi stim de ce il va invinge,eu vb de cei care nu au citit.Plus ca...SPOILER...noua tehnica e inca trasa de par,mai trebuie muuuult s-o perfectioneze.Si lol....asa e..o singura persoana in konoha poate controla kyubii lui naruto... ..dar nu mai spoileresc...
andemon
A N B U
Nici prea personal...
«
Reply #64 on:
July 16, 2007, 01:55:21 PM »
to bored....
schema: lupta incepe...naruto ataca q kage bunshin...kakashi, evita usor atacurile, si ajunge in spatele lui naruto.....evident k il vede pe cel adevarat, si incearca sa ii dea o lovitura k sa il doboare....dar naruto, foloseste o clona de a lui pt a-l apuca pe kakashi de picioare de sub pamant. naruto formeaza repede un rasengan, si ataca...kakashi folosind vechiul kawarimi scapa...creaza 3 clone, si ataca din 3 directii: goukakyu, suryudan, si un atac de gheata...naruto creaza un zid de clone sa se apere....continuare?
smasher
deify me !
Fanclub Kakashi
Missing-nin
Chakra: 345
loved by few hated by many respected by all
«
Reply #65 on:
July 18, 2007, 05:42:45 PM »
teoretic nu ar avea cum ... ptr k sa se "transforme" ma rog sa imprumute chakra de la kyuubi ar trebui sa fie nervos sa aibe ura pe adversar de ex cum are pe orochimaru ... da' pe kakashi nu are ura...
practic daca se transforma in pisicutza aia cu 4 cozi da l-ar bate... si ar fi mai rapid decat kakashi ... pe jiraya l-a ranit :O
noua tehnica e inca trasa de par,mai trebuie muuuult s-o perfectioneze.
cum nu wa? e gata tehnica ... da' nu il lasa sa il foloseasca ptr k kyuubi ii "consuma" corpu ... si ii trebuie enorm de multa chakra la tehnica aia... daca cititzi manga vedetzi oricum ,in general nu te potzi abtzine la un episod /2 sapt sa nu citesti manga...+k la manga apare 1 episod /sapt
«
Last Edit: July 18, 2007, 05:43:56 PM by smasher
»
Hardstyle
Hardstyle
is the music running throu my veins
Hardstyle
Hardstyle
is the music that makes me INSANE !
andemon
A N B U
Nici prea personal...
«
Reply #66 on:
July 21, 2007, 08:56:48 AM »
oke...cei 2 sunt fata in fata acum.
kakashi isi da seama k nu are cum sa il ia prin surprindere pe naruto cu atacuri cinventionale....si desi e impresionat de evolutia baiatului nu are de gand sa piarda. planul e facut, kakashi trece la actiune.
naruto e si el uimit k a putut sa ii faca fata lui kakashi atata timp...stie k nu poate folosi "acea tehnica", dar kakashi i-a dat deja mijocul de a invinge. Rasenshuriken e de asemenea scos din discutie, fiindca e la fel de daunator si pt naruto...asa k singura si ultima solutie e futon: rasengan, pe jumatate completa asa cum e. bun, naruto nu il lasa pe kakashi sa atace primul, si incepe el insusi. tajuu kage bunshin! 1000 de clone il inconjoara pe kakashi. desi uimit de numarul lor, kakashi se astepta la asta.
dar acum naruto nu va ataca k de obicei. clonele se grupeaza cate 2, fiecare pereche creand cate un rasengan. e nebunie! asta ii va consuma toata chakra lui naruto! dar el stie deja asta, si stie k e singura cale de a invinge fara a ucide. kakashi e incojurat, iar singura lui sansa e de a-l gasi pe adevaratul naruto...ceea ce o sa fie greu la 1000 de naruto!
cele 500 de rasengan sunt gata....armata de naruto isi incepe atacul....vantul creat e atat de puternic incat pana si kakashi are probleme ramanand in picioare. e hotarat acum: mangekyo sharingan! asa va putea vedea atacurile, si se va putea feri....evita primul atac, cu cate un kunai in mana, disipeaza clonele, urmatorul atac, ajunge in spatele clonelor si le distruge...urmatorul...arunca un kunai intr-una din clone si opreste sfera, apoi prinde clona kre a ramas si o arunca in alti doi kre tocmai il atacau....pana acum totul merge conform planului...la inceput mai raman 350 de sfere, apoi 300, apoi 200....dak foloseste un jutsu acum are destula chakra pt k planul sa ii functioneze....zis si facut...cu viteza sa de forma re a sigiliilor tehnica e gata instantaneu. Suiton: Suikōdan no Jutsu! kakashi sare pe suprafata apei si foloseste proiectilele in forma de rechin pt a opri ultimele 50 de rasengan...dar acum e obosit.
deodata din cer se aude: futon: rasengan! nu! naruto si inca 2 clone au terminat de format marea sfera de vant si acum se indreapta spre kakashi....acesta sare repede pe pamanta dar e tot afectat de sharingan si de justu de mai devreme...o singura solutie...Tsukuyomi! trebuie sa se concentreze..sa teleporteze doar rasenganul si clonele...iar cu ochiul sau poate vedea kre e naruto cel adevarat...desi numai 10 metri ii despart pe cei doi, kakashi reuseste sa se concentreze. naruto e si el hotarat sa castige...cei doi se ciocnesc intr-o strafulgerare de lumina.
acum ei se afla unul cu spatele la celalalt....kakashi abia mai respira, dar naruto pare in regula. el se intoarce, zambeste, si pica la pamant. kakashi se prabuseste si el de oboseala si epuizare...totul s-a petrecut intr-o secunda: in timp ce tsukuyomi e teleportat sfera, kakashi si-a invocat 2 caini sa il prinda pe naruto de picioare, doton: dotsuiga no jutsu...apoi cu ce mai ramasese din viteza sa, i-a dat lui naruto lovitura de gratie in punctul sau sensibil din ceafa...un ninja isi cunoaste si propriile slabiciuni si pe ale altora...iar hotararea lui naruto de a avansa l-a orbit in fata strategiei lui kakashi.
castigatorul e kakashi, dar invingatorul e naruto...
sungoddess
Fanclub Kakashi
Hidden-nin
«
Reply #67 on:
July 21, 2007, 12:31:41 PM »
Andemon....trebuie sa te felicit...cum ai pus problema..si modul in care ai vazut lucrurile...actiunea,derulandu-se asa de bine...sigur nu vrei sa te faci scenarist sau regizor?...viziunea asupra luptei e super tare..sincer..cred ca asa s-ar desfasura lucrurile..inca o data...felicitarile mele..nu stiu de restul...dar eu am ramas impresionata...
uciha sasuke
Tensai nin (B-rank mission)
Chakra: 8
I am the last from the falen Uciha clan
«
Reply #68 on:
July 21, 2007, 12:42:08 PM »
wow cred k ti-a luat sa scrii la roman in fine sungoddess are dreptate felul i care ai pus problema este super si mai ales faza cu cele 1000 de clone e super dar sa revenim la lupta cred k si kakashi ar face tehnica de clonare si ar face lama fulgerului so nu cred k ne putem pronunta corect la rezultatul luptei si dak ne uitam la examenul din naruto S.P.(Shippuuden) naruto cred k ar iesi invingator k a invatat in sfarsit sa vada dincolo de deceptie sper k e buna teoria mea k nu am mai citit la nimeni posturile decat pe sarite ei dak am copiato sa imi ziceti
andemon
A N B U
Nici prea personal...
«
Reply #69 on:
July 21, 2007, 09:18:45 PM »
ideea e k kakashi nu poate face prea multe clone, k nu are atata chakra..iar q raikiri l-ar omoi pe naruto.....asa k de aia nu am pomenit de raikiri.
ms de aprecieri...imi pare rau k am facut fanfic din topicu asta.
-sinedd-
Fan club sasuke .......cel mai bun ninja se arata....Sunt cam dezorientat in world of warcraft
Advertising Staff
Missing-nin
Chakra: 205
Sunt un ninja de elita ...credeti-ma
«
Reply #70 on:
August 04, 2007, 10:30:49 AM »
E un topic mult prea galagios pentru o discutie ca asta .....pai in serile Naruto normale nup cred ca il bate pentru ca doar este senseiul lui nu? Dar daca ar fi sa o luam teoretic Naruto are vulpea cu noua cozi ,dar problema este ca se poate spune ca nu stie sau nu poate sa o foloseasca deci tot Naruto e mai puternic numa ca senseiul nostru Kakashi il poate invinge ,dar nu este mai puternic.
andemon
A N B U
Nici prea personal...
«
Reply #71 on:
August 05, 2007, 10:23:55 PM »
galagios? d c? in fine, mi-a placuyt felul in kre a evoluat, de la evident la controversa...
Pages
1
...
3
4
5
AnimeFan
|
Anime/Manga
|
Serii Anime
|
Naruto
| Topic:
Naruto vs Kakashi
« previous
next »
Jump to:
Please select a destination:
-----------------------------
AnimeFan Media
=> Media
===> Animefan Media
===> Reportati Linkurile Stricate
===> Cereri Media
=> Revista Animefan
Sectiunea Principala
=> Reguli
=> Anunturi
=> Introduceri
=> Discutii Generale
=> Feedback
=> Quiz
=> Voteaza
Anime/Manga
=> Discutii Generale Despre Animeuri
=> Discutii Generale Despre Manga
=> Serii Anime
===> Alte animeuri
===> . hack//
===> Bleach
===> Death Note
===> Devil May Cry
===> D.Gray-man
===> Dragon Ball
===> History's Strongest Disciple Kenichi
===> Inuyasha
===> Naruto
===> Rurouni Kenshin/Samurai X
===> Yuyu Hakusho
GFX
=> Ajutor GFX
=> Rendere
=> Semnaturi
=> Avataruri
=> AMV-uri
=> Wallpapere
=> Artwork & Fanfiction
=> Foto
Muzica/Filme
=> Muzica din Animeuri
=> Muzica - Generalitati
=> Filme
Jocuri
=> Competitiile AF
=> Jocuri
=> Jocuri pe Forum
=> Provocari
=> Role Play
Fan-Cluburi
=> Discutii generale despre FanCluburi
=> FanClubs
Cereri
=> Cereri
Ichisoarea AF
=> Shinobi Capturati
Print
Advanced search
Page created in 0.408 seconds with 16 queries.