he0ky
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)
Chakra: 242
150.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
---
|
|
« Reply #15 on: May 25, 2008, 02:10:47 PM » |
|
saraca ce se face cu presa sa nu imi zici mie k nu a facut intentionat cea ce a facut dor pt a capta atentia presei a ajuns fff departe , sa isi mai aminteasca si lumea de existentza ei
|
|
« Last Edit: May 25, 2008, 02:12:16 PM by he0ky »
|
|
Ichimaru Gin, uhhh prea hot
|
|
|
sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 131
73.00 ryo
View Inventory
Send Money to sakura
|
|
« Reply #16 on: May 25, 2008, 02:12:33 PM » |
|
in fine ... viata ei ca viata ei ... dar nah dupa cum se spune ... o data ce esti figura publica ... esti figura publica ... pt unii model/idol .. pt altii paraia ... or who knows (take responsibility .. cred k oricine isi da seama la ce se expune cand devine mai mult sau mai putin faimos ... si apoi gura lumii e sloboda iar ziaristii tre sa traiasca si ei din ceva e adevarat exagereaza prea mult da nah ce sa le faci ata le e meseria ... o sa vada si viitorii absolventi de jurnalism cum se fac stirile ... si dupa cum spune si he0, se poate sa fi incercat sa atraga atentia ... cati nu apeleaza la chestii de genu cand devin disperati ... da adevaru poate e undeva la mijloc ... we don't know her ... we just hear gossip) ... eu doar am auzit chestii ... nu ca as fi intrebat sau ca as fi fost curioasa, vine la un mom unu la mine "ai auzit ca britney a facut ... a dres nush ce, vai in ce hal a ajuns" si chestii de genu (am uitat ce mi-a indrugat ... lipsa de subiect presupun) ... si eu "not interested" ... but her music does not appeal to me at all ... it's kinda silly (dupa mine)
|
|
« Last Edit: May 25, 2008, 02:14:49 PM by sakura »
|
|
"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga "yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
|
|
|
Aquarius
ANBU doesn't forgive nor forget... Watch your back
A N B U
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 820
91.00 ryo
View Inventory
Send Money to Aquarius
When the night comes that's when i'll come for you
|
|
« Reply #17 on: May 25, 2008, 02:12:44 PM » |
|
he0 tu ai o ura aparte fata de brit?!
si sakura cui nu-i place brit nu asculta, esti de acord cu mine?
|
|
« Last Edit: May 25, 2008, 02:14:42 PM by Aquarius »
|
|
|
|
|
sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 131
73.00 ryo
View Inventory
Send Money to sakura
|
|
« Reply #18 on: May 25, 2008, 02:15:34 PM » |
|
yup ... de acord
|
"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga "yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
|
|
|
he0ky
Fanclub Dragon Ball
150.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
---
|
|
« Reply #19 on: May 25, 2008, 02:19:45 PM » |
|
helo nici eu nu ascul , am zis deja k nu imi place genul ei d muzica , cat despre faptul k o barfesc pur si simplu am mai auzt unele chesti "socante' despre ea , credema nu stau si citesc ziare gen bravo girl sau clik etc pur si simplu ma enerveaza e asa plina de ea in vid ala pice of me , cat de greu e frate sa nu realizezi diferentza dintr o bluza si o rochie , sau cum sa iesi cu fusta si fara chilori , ori e retard ori cauta atentie , cat despre noul ei vid vorba lu sakura "sacrilegiu"
|
|
« Last Edit: May 25, 2008, 02:21:31 PM by he0ky »
|
|
|
|
|
Aquarius
A N B U
ANBU (S-rank mission)
91.00 ryo
View Inventory
Send Money to Aquarius
|
|
« Reply #20 on: May 25, 2008, 02:22:10 PM » |
|
te referi la videoul gen anime? sacrilegiu? i think i'm missing the point.unde ii sacrulegiul? ca poate sacrilegiu ii si un amv prost facut. mie personal imi place videoclipu. nu-i nici prima nici ultima care face un videoclip in stil anime
|
|
« Last Edit: May 25, 2008, 02:22:42 PM by Aquarius »
|
|
|
|
|
he0ky
Fanclub Dragon Ball
150.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
---
|
|
« Reply #21 on: May 25, 2008, 02:27:35 PM » |
|
dupa mine ar trebui sa se axeze k pana acum pe un public care idolizeaza &*%%^&*#@ k ea sau paris hilton , pustoaice care sunt pline de ele care vb cu "that's hot" , sa raman la publicul ala sa nu polueze si anime fani k si eu sunt pe acolo
|
|
|
|
LaDy_D3viL
Pr!ntzesa C!up3rcutzel0r o_0
Hidden-nin
Chakra: 27
120.00 ryo
View Inventory
Send Money to LaDy_D3viL
^__^
|
|
« Reply #22 on: May 25, 2008, 02:36:59 PM » |
|
Nici nu stiu ce sa spun :\..de multe ori am abordat subiectul acesta, insa intotdeauna l-am lasat balta. Era cea mai populara, cea mai buna.. avea fani cu miile, daca nu cu milioanele, si s-a prostit in halul asta. A fost intr-adevar pacalita si multi si-au batut joc de ea..nu stiu dece s-a lasat si nu a continuat "in picioare". Nu prea am mai citit despre ea, dupa faza cu copii si cu rasul in cap.. Pacat de ea, pacat de muzica ei.
Recunosc si acum mai ascult BS, si-mi place si o laud pentru muzica ei, dar la ea nu ma mai pot uita. Ar trebui sa-si revina curand si sa continue cu muzica, ca sa fie din nou placuta, dar ma intreb.. va ajunge oare ca inainte? :\..don't think so..
|
|
|
|
ToRnAdO
Tensai nin (B-rank mission)
Chakra: 12
122.00 ryo
View Inventory
Send Money to ToRnAdO
|
|
« Reply #23 on: May 25, 2008, 09:15:48 PM » |
|
Acest post este unul anti-acvariu(s) si anti-britney spears , daca nu va place , stergetil! Acvarius , ia zii si mie , esti bodyguard-ul lui BS ? Cine te totcrezi sa-i iei aparerea pt orice chestie care o spune un user ? Lucrezi cumva la Bagatorii de seama ? Taci naibii, nu te mai baga peste alti useri. Iti place BS ? Du-te la he0ky , iai pisica , si pune sa zgarie o tabla , o sa te simti ca si cand ai fii la concertul lui Britney Spears live . BS suck's... nu mai zic nimic altceva
|
|
« Last Edit: May 26, 2008, 07:10:13 PM by ToRnAdO »
|
|
Google rock's !!!
|
|
|
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin
Chakra: 999
76.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #24 on: May 25, 2008, 11:09:38 PM » |
|
nu cred k merita o replica asa de dura...dar merita o replica. dani, e cam ciudat sa tot tii cu ursu...pe mine unu nu ma deranjeaza k ignor topicu...da ghinionu tau e k ai dat pezte un user cu capsa pusa like LOL XD
|
|
|
|
Aquarius
A N B U
ANBU (S-rank mission)
91.00 ryo
View Inventory
Send Money to Aquarius
|
|
« Reply #25 on: May 25, 2008, 11:15:13 PM » |
|
ma asta ii problema ta ca nu-ti place brit. w/e topicul a fost creat ca sa fie dezbatuta o anumita problema. nu ca sa ne insultam.asa ca ai grija la ce vorbesti totusi. n-am nimic cu tine ca nu-ti place BS.nu-mi place totusi modul in care te exprimi.
|
|
|
|
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 141
53.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #26 on: May 26, 2008, 07:45:23 PM » |
|
mie nu imi place ca spune adevarul prea direct >_>
|
|
|
|
Aquarius
A N B U
ANBU (S-rank mission)
91.00 ryo
View Inventory
Send Money to Aquarius
|
|
« Reply #27 on: May 26, 2008, 10:39:19 PM » |
|
no shit >.>
|
|
|
|
he0ky
Fanclub Dragon Ball
150.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
---
|
|
« Reply #28 on: May 29, 2008, 12:14:51 AM » |
|
no spam >_<
pe langa dani la toti nu ne place noul vid , corect ?
|
|
|
|
LaDy_D3viL
Pr!ntzesa C!up3rcutzel0r o_0
Hidden-nin
Chakra: 27
120.00 ryo
View Inventory
Send Money to LaDy_D3viL
^__^
|
|
« Reply #29 on: May 29, 2008, 07:56:34 PM » |
|
no spam >_<
pe langa dani la toti nu ne place noul vid , corect ?
..well.. nu stiu cum sa zic.. muzica ei e buna, e foarte bune, daca-ti place pop-ul.. daca nu -shhhhh-... Eu zic ca si video-ul e come ci, come ca.. Intr-adevar, ma enerveaza pur si simplu, pentru faptul ca s-a "prostit" de-a binelea. O preferam totusi in varianta de dinainte... Am fost fana..nu mare, ci doar ca ascultam stirile despre ea si eram la curent cu melodiile ei, dar ma saturasem intr-un timp..-got bored- Acum.. fiecare cu parerile lui.. lumea judeca dupa regulile lor.. Eu zic totusi ca si muzica ei de acum e foarte buna..daca nu o vezi si daca nu stii cine canta
|
|
|
|
|