Hai ca raspund si eu la interviu
1. Cum va numiti, ce varsta si hobby aveti?Ma numesc Diana-Eleni Ligi(prima data cand imi spun si numele de familie)si am 15 ani. Imi place sa citesc, sa scriu, sa desenez si tot ce are legatura cu Japonia. Colectionez timbre, bani vechi, papusi din portelan, carti si lucruri legate de Japonia.
2. Care este animeul/manga preferat(a)Animeul meu preferat cred ca e Naruto, iar mangaul ar fi Blame! si Naruto.
3. Ce parere aveti despre noul site animefan.ro ?E un site foarte bun pe care il vezi cum creste pe zi ce trece, ma bucur ca l-am descoperit si felicitari lui adicrst ca se ocupa f mult si bine de el.
4. Spune-ne mai multe despre tine. ( Cum ai pasit in lumea animeurilor ? Ce serii preferate ai? )Locuiesc in Botosani, locul unde m-am si nascut, m-am apucat sa ma uit la animeuri cand am vazut perima data Sailor Moon...cred ca de vreo 7 ani, dupaia m-am uitat la DBZ si tot asa...desi m-am lasat o perioada de animeuri pana la desoperirea postului a
- . Acolo am dat prima data cand se difuza YYH si m-a captivat...asa mi-a revenit pofta de anime si am ajuns sa am in "carnet" f multe serii anime vizonate pana in prezent. Topul animerilor preferate arata cam asa: Naruto pe primul loc, Yu Yu Hakusho pe locul doi si Rozen Maiden locul trei
5. Un mesaj adresat staff-ului AnimeFan.Felicitari tuturor pentru site si pentru ca se ocupa de el, pentru ca le place sa ajute userul la nevoie si mult noroc in continuare!