News: Cu cat aveti mai multe posturi cu atat veti avea acces la mai multe sectiuni

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
February 29, 2008, 04:31:20 AM

Login with username, password and session length

Animefan - for all anime fans !
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Interviul cu membrii AF [articol de revista]  (Read 119 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 423

484.00 ryo

View Inventory
Send Money to adicrst

Don't make me use the eye !

« on: February 22, 2007, 12:55:19 AM »

Interviul cu membrii af va fi un articol in nr 1 al revistei, asa ca daca vrea cineva sa raspunda la urmatoarele intrebari, va aparea in revista.

1. Cum va numiti, ce varsta si hobby aveti?
2. Care este animeul/manga preferat(a)
3. Ce parere aveti despre noul site animefan.ro ?
4. Spune-ne mai multe despre tine. ( Cum ai pasit in lumea animeurilor ? Ce serii preferate ai? )
5 Un mesaj adresat staff-ului AnimeFan.

daca mai vreti voi sa adaugati intrebari, chiar va rog
« Last Edit: March 11, 2007, 01:15:52 AM by adicrst » Logged

Urasc iarna !
Brolly_AF
Akatsuki Leader !!!
Kage

Chakra: 1706

5.00 ryo

View Inventory
Send Money to Brolly_AF

Григо́рий Ефи́мович Распу́тин

« Reply #1 on: February 22, 2007, 02:10:29 AM »

Incerc sa raspund eu la cateva
1 - Ma numesc Gui Dan, am varsta de 18 ani, Hobiul meu este sa strang cat mai multe lucruri sau obiecte legate de Anime, pana acuma camera mea ii pe jumatate plina cu ele.
2 - Animeul meu preferat este Naruto, iar nu am citit decat un manga in viata mea care este tot Naruto
3 - Desi saitul este destul de nou am o parere destul de buna despre el, administratori is politicosi si te ajuta defiecare data, te acomodezi destul de repede cu el, si find in continua crestere sper ca sa ma simt si in continuare lafel de bine.
4 - Locuiesc in Oradea desi mam nascut la Giurgiu aproape de Bucuresti, mam apucat sa vizionez anime din clasa a doua iar acum sunt in a doisprazecea deci vizionez Anime de zece ani, primul anime vizionat a fost Sailor Moon, dupa care au urmat Dragon Ball, Digimon, Pokemon, etc.
 Serile mele top 3 preferate sunt Elfen Lied, Naruto si One Piece.
5 -  Vreau sa le multumesc staff-ului AnimeFan ( adicrst, Archangel, Aquarius, Jiraya ) pentru ca au fost ajutatori si mau bine venit pe site si pentru ca mi-au suportat toate intrebarile mele pe care leam pus la faza mea de incepator.
 Doresc mult noroc in continuare staff-ului AnimeFan !!!   
« Last Edit: February 22, 2007, 02:13:42 AM by Brolly_AF » Logged

Akate
Lving like a puppet
Fanclub Kakashi
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 56

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to Akate

I don`t cry, I don`t smile, I`m cold like ice

« Reply #2 on: February 24, 2007, 09:45:31 AM »

Hai ca raspund si eu la interviu
1. Cum va numiti, ce varsta si hobby aveti?
Ma numesc Diana-Eleni Ligi(prima data cand imi spun si numele de familie)si am 15 ani. Imi place sa citesc, sa scriu, sa desenez si tot ce are legatura cu Japonia. Colectionez timbre, bani vechi, papusi din portelan, carti si lucruri legate de Japonia.
2. Care este animeul/manga preferat(a)
Animeul meu preferat cred ca e Naruto, iar mangaul ar fi Blame! si Naruto.
3. Ce parere aveti despre noul site animefan.ro ?
E un site foarte bun pe care il vezi cum creste pe zi ce trece, ma bucur ca l-am descoperit si felicitari lui adicrst ca se ocupa f mult si bine de el.
4. Spune-ne mai multe despre tine. ( Cum ai pasit in lumea animeurilor ? Ce serii preferate ai? )
Locuiesc in Botosani, locul unde m-am si nascut, m-am apucat sa ma uit la animeuri cand am vazut perima data Sailor Moon...cred ca de vreo 7 ani, dupaia m-am uitat la DBZ si tot asa...desi m-am lasat o perioada de animeuri pana la desoperirea postului a
  • . Acolo am dat prima data cand se difuza YYH si m-a captivat...asa mi-a revenit pofta de anime si am ajuns sa am in "carnet" f multe serii anime vizonate pana in prezent. Topul animerilor preferate arata cam asa: Naruto pe primul loc, Yu Yu Hakusho pe locul doi si Rozen Maiden locul trei
5. Un mesaj adresat staff-ului AnimeFan.
Felicitari tuturor pentru site si pentru ca se ocupa de el, pentru ca le place sa ajute userul la nevoie si mult noroc in continuare!

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: