News: Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim !

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
February 29, 2008, 04:31:15 AM

Login with username, password and session length

Animefan - for all anime fans !
Pages: 1 2 3 [4]   Go Down
  Print  
Author Topic: A aparut revista AF Nr 1  (Read 619 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 111

15.00 ryo

View Inventory
Send Money to sasuke

I am the powerfull

« Reply #45 on: April 21, 2007, 09:03:35 AM »

si mie imi place Revista o isit chiar misto abia astept sa apara si numarul doi. Pacat ca nu am nici o idee despre ce sa fac un articol. Care imi da o idee

adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 423

484.00 ryo

View Inventory
Send Money to adicrst

Don't make me use the eye !

« Reply #46 on: April 22, 2007, 05:45:57 AM »

Deoarece "Publicatiile periodice realizate pe teritoriul Romaniei se supun prevederilor Legii Depozitului Legal, Legea nr. 111/1995 modificata si completata prin Legea 594/2004" , Revista AnimeFan nr 1 a fost inscrisa la Biblioteca Nationala a Romaniei. In urma acestui demers, Revista AF a primit un cod international unic de identificare in baza de date (ISSN) care a fost tiparit pe coperta 4.
Din aceste motive, va rugam sa redownloadati NR1 al revistei pentru a avea originalul legalDeasemenea, in urma acestor modificari, s-au mai adaugat unele corectari la revista precum si elemente de siguranta.
Va multumim.

Urasc iarna !
Van Helsing
Ninja student (no ranked mission)

Chakra: 2

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to Van Helsing

« Reply #47 on: July 28, 2007, 11:58:34 AM »

am citit si eu ambele reviste, nr 1 e bun dar nr 2 e si mai bun

adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 423

484.00 ryo

View Inventory
Send Money to adicrst

Don't make me use the eye !

« Reply #48 on: August 02, 2007, 07:19:15 PM »

hehe..ma bucur ca ti-a placut..sa vedem cu va iesi nr 3

Urasc iarna !
he0ky
Kenkyuu break
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 189

231.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

Jabberwock

« Reply #49 on: January 03, 2008, 02:41:25 PM »

ok hai k aparitia nr 3 mia trezit interesul intr-un sf sa o descarc
acuma deabea am desfacut primul numar , am citit in mare concluzii , sincer e cam slabutza , e perfecta pt ceva facut de o mana de oameni , din ce am vazut adicrst , akate , sakura , si un aquamagik , si presupun k jr la imagini
a avut pov forumului , care chiar mi sa parut interesanta (dar fundalul ......)
pov lu naruto o stiu prea bine am citit in mare adi esti bun povestitor , si chiar mi-a placut cum ati selectat imaginile
death note tot il stiu prea bine si acolo nice job cu pozele
fate /stay night l-am citit nu de alta dar nu am vazut animeul cred k o sa ma apuc de el  , dar nu prea mi-a placut asa mult pozele de fundal
alichino ...... prezentarea mangaului e ok , dar folosind doar pozele alea micutze , sincer nu mi-a placut deloc prezentarea
articolu legat de filmul shinobi e super tare facut , adik mi-a placut mult de tot cum este prezentat , nice job adi
aia cum sa iti faci semnatura ........ e ok
la interviu ma enerveaza k a continuat cu cateva randuri pe pagina cealalta , nu stiu arata aiurea ......
ok hai sa zicem ai prezentat mai multe animeuri si il recomanzi pe unul dintre ele , cu toate k mi se pare k le recomanzi pe toate cand te apuci sa le prezintzi
povestea lu akate , sunt sigura k este foarte reusita , dar nu am timp sa o citesc si nici nu sunt fana fanfic asa k nu imi dau cu parerea
fan arturile chiar imi plac ;)

mai sincera de atat nu pot fi , nu sunt genu care sa laude cand consider k nu este cazu , a fost ok , m-am uitat cand lam tras nr 1 am vazut k urmatoarele numere sunt ceva mai stufoase k sunt un pic mai mari , nr 3 este chiar dublu fatza de primu , asa k ma ma voi uita peste ele acum , in orice caz ati facut o treaba buna avand in vedere faptul k erati la inceput
« Last Edit: January 06, 2008, 11:20:38 AM by Kyo » Logged

adanc in sufletul tau e un fan yaoi , hai recunoste your checking out kakashi
Pages: 1 2 3 [4]   Go Up
  Print  

Jump to: