he0ky
Kenkyuu break
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 189
231.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
Jabberwock
|
|
« Reply #49 on: January 03, 2008, 02:41:25 PM » |
|
ok hai k aparitia nr 3 mia trezit interesul intr-un sf sa o descarc acuma deabea am desfacut primul numar , am citit in mare concluzii , sincer e cam slabutza , e perfecta pt ceva facut de o mana de oameni , din ce am vazut adicrst , akate , sakura , si un aquamagik , si presupun k jr la imagini a avut pov forumului , care chiar mi sa parut interesanta (dar fundalul ......) pov lu naruto o stiu prea bine am citit in mare adi esti bun povestitor , si chiar mi-a placut cum ati selectat imaginile death note tot il stiu prea bine si acolo nice job cu pozele fate /stay night l-am citit nu de alta dar nu am vazut animeul cred k o sa ma apuc de el , dar nu prea mi-a placut asa mult pozele de fundal alichino ...... prezentarea mangaului e ok , dar folosind doar pozele alea micutze , sincer nu mi-a placut deloc prezentarea articolu legat de filmul shinobi e super tare facut , adik mi-a placut mult de tot cum este prezentat , nice job adi aia cum sa iti faci semnatura ........ e ok la interviu ma enerveaza k a continuat cu cateva randuri pe pagina cealalta , nu stiu arata aiurea ...... ok hai sa zicem ai prezentat mai multe animeuri si il recomanzi pe unul dintre ele , cu toate k mi se pare k le recomanzi pe toate cand te apuci sa le prezintzi povestea lu akate , sunt sigura k este foarte reusita , dar nu am timp sa o citesc si nici nu sunt fana fanfic asa k nu imi dau cu parerea fan arturile chiar imi plac ;)
mai sincera de atat nu pot fi , nu sunt genu care sa laude cand consider k nu este cazu , a fost ok , m-am uitat cand lam tras nr 1 am vazut k urmatoarele numere sunt ceva mai stufoase k sunt un pic mai mari , nr 3 este chiar dublu fatza de primu , asa k ma ma voi uita peste ele acum , in orice caz ati facut o treaba buna avand in vedere faptul k erati la inceput
|