Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : De-acum puteti urmari AMV-uri online pe siteul animefan. Vizionare placuta ! November 12, 2007, 07:26:23 AM
AnimeFan | Muzica/Filme | Muzica - Generalitati | Topic: Tokio Hotel
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1 2 3 4 5
Author
Topic: Tokio Hotel  (Read 386 times)
dark_leon
Advertising Staff
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 180

if you just want run away, I drive you anywere

« Reply #45 on: July 06, 2007, 02:54:18 PM »

deci eu nu pot sa suport aceasta trupa..... am multe motive pt care nu as alege o trupa ca asta.... I HATE TH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oboro Bell
Cursed monster
Fanclub Yaoi
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 6

give me light and i will give u hope.

« Reply #46 on: July 07, 2007, 09:17:10 AM »

am asc niste mel de ei...merg....dar singuru lucru care nu il suport k o gramada de fete si chiar si baieti devin Bill sau tom.....cik si de akolo isi dau seama ca cik au origini de rock...

jupy
Fanclub Digimon
Hidden-nin

Chakra: 158

- may the rock be with you -

« Reply #47 on: July 07, 2007, 09:29:55 AM »

i hate TB...stiu ca am am scris cu B intentionat am facuto...cred ca stiti ce inseamna

cand o sa devina rock, o sami placa. daca e rock-pop, atunci pt mine e pop...mai are pana la rock! plus ca tipii aia sunt gay, si se dau mari ca au personalitate, ca sunt modele bune bla bla bla... in toate revistele treb sa exista un articol cu poponarii astia: cu metalu' cum ramane?!
« Last Edit: August 26, 2007, 05:17:53 PM by jupy » Logged

Maou
~Demon King~
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 10

Sa, yudan sezu ni ikou!

« Reply #48 on: July 08, 2007, 07:27:47 PM »

Sa nu se supere pe mine fanii TH, dar mie nu mi se pare o trupa care sa reprezinte Germania... Nu pot sa inteleg cum o trupa de pusti pot deveni asa de faimosi in doar cateva zile... Sunt doar o formatie comerciala, la fel ca multe altele... Era o vreme cand cumparam si eu reviste sa citesc, dar de cand apar in toate revistele (si ei si RBD) nu am mai cumparat nimic... Desi nu-l suport de Bill, imi place frizura lui pentru ca seamana putin cu a lui Hiei... But it makes him look like a girl... Scary!

Normally, it's not my nature to threaten or kill, but I won't have any pity this time.  I'll send you down a path of evil to make your own hell.
Souls are the only thing that you can't make stronger by trainig. You can only make them darker!

uciha sasuke
Tensai nin (B-rank mission)

Chakra: 7

I am the last from the falen Uciha clan

« Reply #49 on: July 14, 2007, 09:22:11 PM »

am si eu cateva melodii de ale lor si imi plac din cate am citit despre ei sunt foarte maturi si cu capu pe umeri

emo_girl
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 15

hate is a form of love<3

« Reply #50 on: July 15, 2007, 12:36:43 PM »

mie sincer numi plac deloc nici cum canta shi mai ales cum arata....dupa parerea mea niciun rockar kre se respecta shi e adv nu ar asc asha cv.....canta chiar nashpa......shi arata shi mai nashpa
mai buni sunt NEVADA TAN!!!!!

Dare To Be Different!

ciresica
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 14

« Reply #51 on: July 22, 2007, 06:12:51 PM »

cred ca am in calc vreo 3 melodi TH de la inceputul carierei..shi am pierdut firul,
dar recent vad o poza cu 2 tipe..una bruneta shi una blonda..shi un amic ma intreaba.."care e mai sexy?",eu" bruneta clar" ,"vezi ca e baiat,solistul de la TH", eu" :shock:S**T e mai sexy ca mine...."

....white trash beautiful....

www.TrupaCaramel.ro

dark_leon
Advertising Staff
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 180

if you just want run away, I drive you anywere

« Reply #52 on: July 22, 2007, 06:15:09 PM »

stai linistita k si eu i-am incurcat pana s-au suparat colegele pe mine k l-am facut pe adorabilul de bill fata... cica la ele un sex simbol

ciresica
Jounin (B-rank mission)

« Reply #53 on: July 23, 2007, 12:41:46 AM »

sex simbol???OMG what's the world coming to???

www.TrupaCaramel.ro

Akate
Lving like a puppet
Fanclub Kakashi
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 56

I don`t cry, I don`t smile, I`m cold like ice

« Reply #54 on: July 23, 2007, 09:53:53 AM »

Imi cer scuze pentru fani...dar eu pur si simplu nu pot sa ascult TH, in opinia mea sunt doar niste copii si mai au mult de invatat pana sa cante rock adevarat. Am ascultat si eu o mel(nu mai stiu care, dar era parca pe un post de muzica) si chiar nu mi-a placut, nush ce vad uni oameni la ei, dar gusturile nu se discuta. Ce mi se pare ciudat e ca extraorbinar de multe fete sunt inebunite dupa Bill >.<. De cand i-am vazut prima data intr-o revista am crezut ca <virgula> canta pop sau ceva si apoi a aparut chestia asta cu noi vedete rock. In fine, fff mult timp am fost de parere ca Bill e homosexual si unei anumite persoane i-a luat extraordinar de mult timp sa ma convinga ca nu e asa si de fiecare data cand ziceam ca e gay facea criza. In fine, tot nu inteleg frenezia fanelor.
Daca vreti sa ascultati rock german, va recomand cu toata caldura Rammstein.

ciresica
Jounin (B-rank mission)

« Reply #55 on: July 23, 2007, 04:41:57 PM »

Imi cer scuze pentru fani...dar eu pur si simplu nu pot sa ascult TH, in opinia mea sunt doar niste copii si mai au mult de invatat pana sa cante rock adevarat. Am ascultat si eu o mel(nu mai stiu care, dar era parca pe un post de muzica) si chiar nu mi-a placut, nush ce vad uni oameni la ei, dar gusturile nu se discuta. Ce mi se pare ciudat e ca extraorbinar de multe fete sunt inebunite dupa Bill >.<. De cand i-am vazut prima data intr-o revista am crezut ca <virgula> canta pop sau ceva si apoi a aparut chestia asta cu noi vedete rock. In fine, fff mult timp am fost de parere ca Bill e homosexual si unei anumite persoane i-a luat extraordinar de mult timp sa ma convinga ca nu e asa si de fiecare data cand ziceam ca e gay facea criza. In fine, tot nu inteleg frenezia fanelor.

+1 fan rammstein :X

www.TrupaCaramel.ro

Nashimo
彩子 / 彩乃
Fanclub Sasuke
Hidden-nin

Chakra: 65

雨 AmaYa 夜

« Reply #56 on: July 23, 2007, 05:18:23 PM »

TH..nu-mi plac,nu-mi displac...mi-e indiferent cum arata,ca sunt gay..e viata lor personala,fratilor fac ce vor cu ea...noi trebuie sa ne axam pe cum canta,nu pe ce fac in timpul liber ...oricum,cum spuneam mi-e indiferent..nu ii ascult pt ca sunt alte formatii care canta muult mai klumea,dar dak spre exp merg undeva si aud mel lor nu imi displace sa ii ascult...sunt de acord ca nu canta rock de calitate,nici rock nu se poate numi..dar asta e...

stiai ca au luat o pauza si nu se stie cand se vor intoarce,nu? ..btw,sunt multe alte formatii germane de calitate

In fine, fff mult timp am fost de parere ca Bill e homosexual si unei anumite persoane i-a luat extraordinar de mult timp sa ma convinga ca nu e asa si de fiecare data cand ziceam ca e gay facea criza

recunosc ..eu eram aceea persoana,dar sincer ca ma apuca , crizele cand cineva se leaga de viata personala a altcuiva(indiferent cine e)...face ce vrea,e dreptul sau si nimeni nu ii controleaza viata dupa cum vrea...dak e gay,bravo lui,daca nu tot bravo..

Akate
Lving like a puppet
Fanclub Kakashi
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 56

I don`t cry, I don`t smile, I`m cold like ice

« Reply #57 on: July 23, 2007, 06:24:00 PM »

stiai ca au luat o pauza si nu se stie cand se vor intoarce,nu? ..btw,sunt multe alte formatii germane de calitate

Da, stiam asta , nu au mai scos ceva nou de ceva timp. Oricum stiu ca sunt si alte formatii germane de rock, dar eu am spus-o pe cea care imi place cel mai mult.
App, ma bucur sa aud ca ti-a trecut pasiunea pentru TH(care nu s-a prea manifestat, ce-i drept)

Aleera
Fanclub Yu-Gi-Oh!
Hidden-nin

Chakra: 28

Love him

« Reply #58 on: July 24, 2007, 08:48:19 AM »

viata personala nu ar trebui sa ne intereseze,nu avem drept la comentari ca si noi avem viata noastra si asa cum noua ni se pare ciudat ce fac ei asa poate le pare si la alti ciudat ce facem noi,si din cate am citit sunt super de treaba plus de asta la faza cu Bill si machiajul il poarta fiinda asa ii se cere lui nu pentru ca vrea,chiar am vazut poze cu el fara si e super dragutz la fel si restul membrilor.
Acuma mie imi place mult cum canta si plus de asta melodiile sunt frumoase,nu toate dar unele.

ioni220
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 28

« Reply #59 on: August 02, 2007, 04:03:45 PM »

doamneee
numi plac

prima data cand iam vazut la tv am crezut ca sunt fete,in fine sunt suuuper comerciali solistu nici acum nu stiu ce sa cred ,e fata sau baiat???

Pages 1 2 3 4 5
AnimeFan | Muzica/Filme | Muzica - Generalitati | Topic: Tokio Hotel « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne