Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim ! November 14, 2007, 06:32:01 AM
AnimeFan | Anime/Manga | Serii Anime | Death Note | Topic: Yagami Light sau Kira?
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1
Author
Topic: Yagami Light sau Kira?  (Read 89 times)
Grazy
Sad Clown
Genin (D-rank mission)

Chakra: -7

i'm the best! f*ck the rest!

« on: May 22, 2007, 09:10:57 PM »

Care parte va place mai mult din acest baiat?

1.Yagami Light,un student plictisit,destept care nu ar face rau nimanui,dar ii pasa de ce se intampla in lume,dar in acea perioada cand nu mai era Kira mi s'a parut dragut ,dar prea bland si prea ajutator?..fac spoiler?....

2.Kira-un fel de super -erou sadic ,a ucis acei criminali pentru ca ii pasa de lumea si doreste sa creeze una noua,dar abstacole i'au venit in drum deoarece multi au zis ca aceea nu e cea mai buna metoda de a scapa lumea de "rau" si a trebuit sa ii ucida si pe bagaciosi.Oricum Light Yagami a devenit Kira dupa ce a primit Death Note'ul si a vazut puterea acestuia,stia ca va muri mai repede[ochii shinigami nu i'a primit pentru ca a zis ca nu ii trebuie,ii mai luau si jumatate din viata] si totusi a dorit sa isi continue fapta.

Eu una nu ma pot decide,cred ca Kira,totusi mi s'a parut prea crud in unele faze cand se da drept prietenul lui L  si de fapt era invers buwahahahahaha...iar m'a luat valul.....si spoiler atention :cand taicasu a murit..ma rog era pe moarte il durea drept in cot,dorea doar sa i se scrie numele lui Mello in Death Note :)),totusi cand tr sa o omoare pe sora lui nu a putut...mai exista speranta[end of spoiler/]

Voi ce parere aveti?

-click pe imagine

A,da,numele meu e Grazy nu Crazy,vine de la Graziella!!! Si vezi profilul inainte sa ma faci baiat!sunt FATA!!

purple_angel
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 172

Katekyo Hitman Reborn!

« Reply #1 on: May 26, 2007, 08:18:37 PM »

Um..iti voi raspunde dupa ce  voi inceta sa mai dau cu capul de pereti!!! damn1stiam ca nu trebuia sa citesc chestia aia cu alb     
Pai eu il aleg pe...KIRA! e personajul perfect!are idei.are vointa si are mentalitatea necesara ca sa schimbe lumea.Ok poate metodele lui nu sunt tocmai... "normale " dar hey!eu sunt Ok cu felul in care el scapa de nedreptate in lume...by killing the bad-guys 
Poate imi voi schimba parerea  daca ma va intreba profa la ora "ce parere ai despre a ucide alta persoana... " acolo as zice ca "VAI!DARA ASA CEVA NU E BINE si bla bla ..."
Daca e sa te pui in locul unei persoane care a sufeirt din cauza unor ticalosi care nu aveau altceva mai bun de facut decat sa chinuie alti oamnei atunci si tu ai tine cu Kira!
Dar hai sa spun si partile negative daca ar fi un Kira real...toti ar trebui sa asculte de el ,sa il adore si sa faca tot ca sa nu il supere! pt ca daca Kira e suparat pe cineva...bye_ bye acel cineva!
E bine ca Light si Kira sunt defapt aceasi persoana

DreamsKeeper
d.v.i.k.
Advertising Staff
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 229

« Reply #2 on: June 14, 2007, 08:06:19 PM »

E bine ca Light si Kira sunt defapt aceasi persoana

asa e si oricum pe orcine il alegi e aceasi persoana si in plus a facu o mare greseala Light nu trebuia sa faca parte din organizatie si totu mergea bine 

† † †Sancte Deus, defende nos in proelio; contra diaboli esto praesidium.† † †

Dark Soul
New promoted Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 2

« Reply #3 on: June 28, 2007, 05:27:02 PM »

Kira,adik sa fim seriosi Yagami Light e genul ala de tocilar kre saraku sta TOATA ziua si invata.
Imi place mai mult Kira pt k stie foarte bine sa se prefak+k s-a gandit la binele omenirii,eu nu cred ca oricine ar fi fakut k el.

sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hidden-nin

Chakra: 88

« Reply #4 on: July 11, 2007, 12:26:32 AM »

tough one ... both ... kira nu ar fi existat fara yagami (the genius) iar yagami nu ar fi devenit "erou" fara kira ... ci ar fi fost in continuare un elev plictisit, de fapt fiind una si aceeasi persoana exista o autodependentza ... kira nu exista in afara lui yagami ... yagami totusi poate exista in afara lui kira ... kira e o "identitate" asumata pe parcurs ...

"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai

Maou
~Demon King~
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 10

Sa, yudan sezu ni ikou!

« Reply #5 on: July 11, 2007, 01:29:43 AM »

Heh... Light/Kira nu este personajul meu preferat, dar il prefer pe Light... Inainte sa apara acel Note, era un pustiu mai mult sau mai putin normal care isi vedea de viata lui. Apoi a aparut The Note ce i-a schimbat viata radical. Daca acel Note nu aparea el inca traia...
a facu o mare greseala Light nu trebuia sa faca parte din organizatie si totu mergea bine 
Si cam de unde ar fi putut afla cate stie L despre el, astfel incat sa se fereasca??... Desi L stia ca el e Kira, ii spunea tot ce vrea sa faca si astfel Light stia cum sa actioneze.
Il prefer pe Light pentru ca lui i-a pasat de familie, dar lui Kira nu... Cum a spus si Grazy in cazul tatalui sau...

Normally, it's not my nature to threaten or kill, but I won't have any pity this time.  I'll send you down a path of evil to make your own hell.
Souls are the only thing that you can't make stronger by trainig. You can only make them darker!

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 510

Nici prea personal...

« Reply #6 on: September 20, 2007, 04:51:57 PM »

desi kira light e mai interesant de urmarit, pot sa spun k nu imi place de el.
il prefer pe goofy light, cel de dupa ce renunta la DN...at knd investigau Yotsuba.
asa sunt eu...prefer sa am incredere in altii, sa ajut, si sa aflu adevarul, decat sa incerc sa schimb realitatea prin xce mijloace.

anarazell
Tensai nin (B-rank mission)

Chakra: 13

« Reply #7 on: October 29, 2007, 07:49:16 PM »

nuj nu am pot decide f bn kira e diabolikd ar un geniu in felu lui...fiecare are o parere diferita fata d pricipiu d a schimba lumea...kred k as face la fel daka as avea un deth note

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 510

Nici prea personal...

« Reply #8 on: October 30, 2007, 08:15:31 AM »

ideea e k sunt asa de diferiti...tind sa cred k DN a avut mult de a face in schimbarea lui light...in sensul k puterea corupe. si nu as putea sa aleg un personaj corupt k preferatul meu.

jupy
Fanclub Digimon
Hidden-nin

Chakra: 158

- may the rock be with you -

« Reply #9 on: October 30, 2007, 09:52:22 AM »

Yagami Light

heartbreakkiddo
Loveless
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 4

« Reply #10 on: November 10, 2007, 12:39:41 AM »

kira for me ... light oricum ar fi vrut sa schimbe lumea doar k nu avea cum ... pana a aparut noteul ... atunci s'a produs schimbarea ... ceea ce nu mi'a placut insa .. singurul lucru a fost k devenise prea innebunit de schimbarea asta a lumii si a uitat a mai fii un om in adevaratul sens al cuvantului ... in rest era ok prin orice metoda ... parerea mea

Pages 1
AnimeFan | Anime/Manga | Serii Anime | Death Note | Topic: Yagami Light sau Kira? « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne