Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim ! November 14, 2007, 06:31:56 AM
AnimeFan | Anime/Manga | Serii Anime | Death Note | Topic: Care este mai inteligent
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Poll
Question: Care este mai inteligent ?
L 10 (90.9%)
N 0 (0%)
Milo 0 (0%)
Light 1 (9.1%)
Total Voters: 11

Pages 1
Author
Topic: Care este mai inteligent  (Read 120 times)
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 320

Don't make me use the eye !

« on: June 02, 2007, 06:35:35 PM »

Dintre L,N,Milo si Light, care este mai inteligent dupa parerea voastra ?...

Pret: 10 ryo
Chakra: 10

Maou
~Demon King~
Chuunin (C-rank mission)

Sa, yudan sezu ni ikou!

« Reply #1 on: July 11, 2007, 01:39:23 AM »

Good one, but I know my answer: L
First of all, I think it's Mello... Ok.. L-am ales pe L din prima clipa in care a aparut in anime... Felul cum gandeste si vorbeste arata ca gradul lui de inteligenta este foarte mare... In comparatie cu Light, de care iti dai seama ca e destept dupa aspectul sau, L este diferit. Chiar daca are obiceiuri ciudate, aparentele inseala.
Este adevarat ca L a esuat in demascarea lui Light, dar asta nu inseamna ca e mai putin destept decat Near sau Mello. El stia de la bun inceput cine este Kira, doar ca nu a avut dovezi. Insa sunt sigura ca a stiut, ca daca el moare, Near si Mello o sa-si dea seama cine este Kira. L stia ca daca Light o sa ramana in locul sau, o sa creada ca toate probleme au disparut si o sa inceapa sa faca greseli.Totul a fost foarte bine calculat, pana la ultima miscare...
So my choice is L!

Normally, it's not my nature to threaten or kill, but I won't have any pity this time.  I'll send you down a path of evil to make your own hell.
Souls are the only thing that you can't make stronger by trainig. You can only make them darker!

Yazoo
Redeemer
Missing-nin

Chakra: 180

Wanted ~ Dead or Alive

« Reply #2 on: July 25, 2007, 12:40:38 AM »

Ah cum iti creste inima in piept cand vezi cate un post dinasta bine gandit si argumantat.
Si eu cred tot ca L a fost superior celorlalti, dupa cum a zis si Maou, el stia ca Light e Kira, insa ii trebuiau dovezi concrete, ceea ce era cam greu odata ce vine vorba de Light. Near mi se pare un personaj fals, cu o inteligenta "artificiala". Sau cum ii place unui prieten sa zica, "cu cheat codes". Prea le visa pe toate in stele si le stia pe toate, fara prea mari deduceri. Iar Mello avea o inteligenta diabolica, cu planuri tot felul de planuri nebune si riscante. Insa, chiar daca Near zice asta, nici macar impreuna cei doi nu-l intrec pe L. Faptul ca Near a castigat in final, a fost pura intamplare si pura prostie din partea lui Mikami care facuse o gresala ce putea fi usor evitata; astfel planul lui (al lui Near) ar fi fost gresit, si Kira ar fi castigat. Deci asta dovedeste ca el este si sub nivelul lui Light care gandise planul aceala perfect. Nu a fost vina lui ca a esuat.Si inca ceva, in legatura cu L. El stia foarte bine ca Light e Kira, insa probabil relatia dezvoltata intre cei doi l-a orbit, sau poate doar vroia sa creada ca Light nu e totusi Kira. Cum si zice, ca-si doreste sa nu fie asa, pentru ca Light e primul prieten e care el l-a avut. Si, cum a zis din nou Maou, era pregatit si pentru ce-i mai rau, odata cu moartea lui, Near si Mello urmand sa preia cazul, urmarind eventualele scapari ale lui Light ce ar fi aparut odata cu noua "libertate" obtinuta.

~ The Great Age of Pirates ~

adicrst
Legendary Sannin

« Reply #3 on: July 25, 2007, 06:46:23 AM »

intradevar si eu cred ca L era superior celorlalti. Sa nu uitam ca Near si Mello au continuatmunca depusa de L pt a-l demasca pe Yagami. Intradevar, cum zice si yazoo, N parca are inteligenta "artificiala". Dupa parerea mea, N si Mello la un loc faceau cat un L.
Yagami, pai desigur ca este si el inteligent, dar hotul intotdeauna are avantajul deoarece pt un detectiv doar probele vorbesc. L stia ca yagami este kira dar avea nevoie de acele dovezi. De-asta pe mine m-a impresionat sfarsitul filmului Death Note 2, pt ca intradevar....L merita sa castige.

sungoddess
just me..nobody special..it's you're business if you notice me or not..
Fanclub Kakashi
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 277

''even a devil may cry if he loses a loved one''

« Reply #4 on: August 23, 2007, 09:47:22 PM »

De acord cu toti 3...nu cred ca mai am alte argumente de dat...tot ce ati spus toti 3 cred si eu...''L'' sincer chiar nu merita moartea aia...aproape ''stupida''....merita din plin sa-l prinda pe Light....el practic i l-a pus pe tava pe Light lui Near si Melo...get real...''L''s-a implicat extrem de mult in acest caz...a riscat totul..a fost un mare ghinion ca nu reusise...daca nu era tampita aia de regula de ''13 ''zile...frate...la naiba...ce smecher e Light ala... o ora dupa c am vazut episodul ala injuram  prin casa...la dracu cu parsivul asta..!!!!! aproape tind sa cred ca acesti creatori si-au batut joc de noi de la inceput cu ideea asta...nuj c le place lor sa ucida toate personajele bune..?

adicrst
Legendary Sannin

« Reply #5 on: August 26, 2007, 03:33:48 AM »

pai intr-un fel, tot  L a castigat, pt ca si Light a spus la un moment dat ca L a planuit si dupa moartea lui unele lucruri si astea au dus la sfarsitul Kirei

L
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 7

I am justice!

« Reply #6 on: August 26, 2007, 06:29:30 PM »

Fara alte comentarii  : L
Inteligenta o depaseste pe a lui Light...Tot el si-a dat seama la inceput ca Kira este un student...fara toata munca lui L,N si Milo nu ar fi ajuns asa usor la Light....A rezolvat multe cazuri fara sa fie vazut...
« Last Edit: September 05, 2007, 11:26:08 AM by L » Logged

Maou
~Demon King~
Chuunin (C-rank mission)

Sa, yudan sezu ni ikou!

« Reply #7 on: August 27, 2007, 12:30:11 AM »

Fara alte comentarii  : L

No offence, dar ai putea sa dai si motive pentru care l-ai ales pe el?... PE langa faptul ca postul tau e spam, eu sunt curioasa de motivele tale.

Normally, it's not my nature to threaten or kill, but I won't have any pity this time.  I'll send you down a path of evil to make your own hell.
Souls are the only thing that you can't make stronger by trainig. You can only make them darker!

Nagato
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 1

« Reply #8 on: August 28, 2007, 08:54:57 PM »

Dupa parerea mea, Light. A castigat in fata lui L. Si chiar daca la sfarsit a pierdut, asta e pentru ca Mello si Near s-au aliat impotriva lui: Near a recunoscut ca fiecare separat nu ar fi putut sa-l gaseasca.

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U

Chakra: 510

Nici prea personal...

« Reply #9 on: October 04, 2007, 12:09:25 PM »

legat de postu lui adi...cel initial: N is Near, aka nate river...nvm.
eu cred k la capitolul inteligenta pura, Light sta cel mai bine. pe L l-a invins, pt k a stiut cum sa se dezvinovateasca. near nu ar fi putut sa il prinda fara mello si invers, deci cei doi nu se apropiau de el.
desi trebuie sa recunoc k L si Light sunt aproape egali...diferenta e subtila.

Yazoo
Redeemer
Missing-nin

Chakra: 180

Wanted ~ Dead or Alive

« Reply #10 on: October 23, 2007, 09:33:52 AM »

pe L l-a invins, pt k a stiut cum sa se dezvinovateasca. near nu ar fi putut sa il prinda fara mello

Nici Light nu ar fi putut sa scape de L fara ajutorul lui Ryuk, a Misei si alui Rem. Desi planul a fost conceput de Light, actiunile pionilor au fost cele ce i-au adus victoria dorita. Doar bazandu-se pe actiunile sale, pe what he can and can't do, nu s-ar fi putut atinge niciodata de L fara sa blow his cover.

~ The Great Age of Pirates ~

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U

Chakra: 510

Nici prea personal...

« Reply #11 on: October 23, 2007, 05:38:48 PM »

aici ai dreptate....asta este o "lupta" in death note. sa folosesti pioni si sa iti atingi scopul.
dar si din pct asta de vedere, light e mai iscusit, un pic, decat L.

anarazell
Tensai nin (B-rank mission)

Chakra: 13

« Reply #12 on: November 02, 2007, 12:19:01 AM »

surprinzator mie mi se pare k l si light sunt f apropiati k gandire dar totuci au mici diferente...mie una mi se pare k l este mult mai rational dekat light...dar q toate astea light reuseste sa scape datorita norokului p carel are...nuj...oriqm l mi se pare un personaj mult mai complex si mai conturat dekat light...

Pages 1
AnimeFan | Anime/Manga | Serii Anime | Death Note | Topic: Care este mai inteligent « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne