News: Shop-ul a fost reinstalat, va rugam sa aveti grija la furtul banilor si la chakra

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
February 27, 2008, 01:12:25 AM

Login with username, password and session length

Animefan - for all anime fans !
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Suras,ecuatie...ninsoare.  (Read 76 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Arrows
Theory of the Strings.
Tensai nin (B-rank mission)

Chakra: 12

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to Arrows

Vendetta

« on: August 10, 2007, 11:23:00 PM »

Doar niste texte,scrise in graba...

Nu stiu cat de multi o sa gustati proza mea,nu scurta,f scurta.S-ar putea ca multi sa veniti cu critici,sa spuneti ca ma dau mare..na,neh nu ma dau...am scris doar ce gandeam.Care to read...go on,don't..so don't.E doar ceva scris de mine...

Proza Scurta

Suras,ecuatie...ninsoare.

La inceput era o mica ecuatie,dar treptat, incet si vag a devenit un suras cu o solutie.Puteau fi mai multe,dar asteptam ca a doua sa fie a ei.Ea,care intodeauna statea in spatele copacului si imi privea nebunia care iesea la iveala cu fiecare cifra pe care o scriam.Stateam asa ore in sir,ea imi oferea totul,eu nimic doar siguranta unui partener la neintelegerea universului…: “Am siguranta ca universul exista pentru ca il simt, dar oare am certitudinea ca ea ma iubeste?Sau iubeste doar celula in care demonul joaca sah?

Pare ca ninge,totul pe geam era alb,nu stiam daca fulgi si ecuatiile se contemplau sau daca chiar le confundam.Erau atat de aproape de mine,atat de aproape incat putea sa le zaresc pistruii.Eram incantat,fericit atata timp cat stiam ca nimeni nu vedea lumina care se arata in fata mea.”Nu spalati geamul”,”Nu vreau ca iarna sa se termine vreodata”.Si totusi ea pleca,fulgii virtuali erau spalati de ploaia care cadea din cer ca niste sageti dintr-un fluid vascos, care murdarea pana si nebunia.Nu stiam sa scriu,nu trebuiau sa para cuvinte marete,doar ieseau din gura unu matematician care-si vandu-se sufletul algoritmilor.La inceput nu m-au acceptat,dar vazandu-ma cat de dornic eram sa-i mangai cu degetele mele aspre,s-au indurat din mila.Mila aceea care o ai pentru un cersetor care te priveste cu mila pe tine,cel care nu stie cui sa-i ofere mila.Stiu ca eram mandru de faptul ca nimic nu ma distragea de la munca.Dar iata un alt algoritm care nu poarta aceleasi podoabe ca mine,si care totusi mi-a captivat atentia care acum adie lin spre culorile ei.E imaginara,altfel nu pot sa-mi explic lumea pe care ea o vede si pe care eu nu o vad.

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing." - Wernher Von Braun (1912-1977) ~ "Most people would sooner die than think; in fact, they do so." - Bertrand Russell (1872-1970)
"When choosing between two evils, I always like to try the one I've never tried before." - Mae West (1892-1980)
Jane
..::Angel::..
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 349

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to Jane

There is no failure. Only feedback.

« Reply #1 on: August 12, 2007, 08:09:07 PM »

de ce imi miroase a "A beautiful mind"? chiar daca..mie mi-a placut f mult cand am citit prima oara cum suna "celula in care demonul joaca sah".. cool Mi s-a parut cam incurcat,asta pana ajungi sa intelegi..Bravo 

Arrows
Theory of the Strings.

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to Arrows

Vendetta

« Reply #2 on: August 12, 2007, 08:13:25 PM »

Multumesc foarte mult comment,apreciez.

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing." - Wernher Von Braun (1912-1977) ~ "Most people would sooner die than think; in fact, they do so." - Bertrand Russell (1872-1970)
"When choosing between two evils, I always like to try the one I've never tried before." - Mae West (1892-1980)
purple_angel
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 172

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to purple_angel

Katekyo Hitman Reborn!

« Reply #3 on: August 12, 2007, 08:36:26 PM »

Seamana cumva cu o scrisoare de dragoste...pt matematica..si pt o persoana care nu vede autorul scrisorii...PLEASE write some more!

Nagato
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: -1

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to Nagato

« Reply #4 on: August 26, 2007, 09:03:39 PM »

Hmmm, interesant, textul tau se joaca cu mintea cititorului. Matematica pana la sange... artistic de matematic, sau matematic de artistic. Imi place ca e inchegat, si exista o legatura, greu de vazut, dar stransa intre elementele pe care le-ai ales. Iti apreciez ideile   

dark_leon
love is in the air.. dar nu si la mine....
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 242

60.00 ryo

View Inventory
Send Money to dark_leon

ecrasez l'infame !!!!

« Reply #5 on: September 03, 2007, 05:29:05 PM »

hm, interesanta creatia ta

xXxA-LiL-BuTtErFlYxX
DiE...DiE...
New promoted Jounin (B-rank mission)

Chakra: 6

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to xXxA-LiL-BuTtErFlYxX

mdaa....pliktiseala ..ma omoara.. :-|

« Reply #6 on: September 03, 2007, 05:36:17 PM »

cool .. ft interesant si capivant ..mai ales sfarsitul ..bv;) ai un chakra
« Last Edit: September 03, 2007, 05:36:34 PM by xXxA-LiL-BuTtErFlYxX » Logged

FaCI paRtE dN DeCoR ..
    DeCoRuLL ..NU cONTeaZA..  

Arrows
Theory of the Strings.

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to Arrows

Vendetta

« Reply #7 on: September 04, 2007, 12:42:41 PM »

Multumesc apreciez comment-urile.

LaDy_D3viL
Pr!ntzesa C!up3rcutzel0r o_0
Hidden-nin

Chakra: 20

40.00 ryo

View Inventory
Send Money to LaDy_D3viL

-_-

« Reply #8 on: February 09, 2008, 11:14:56 AM »

E minunat... Mai continua, te rog frumos...
M-a incantat textul acesta..
E adevarat cam incurcat, dar daca il intelegi... e o capodopera..
Felicitari!

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: