daca dau mess la toti ma vor injura "alt site anime,scuteste-ma"sau ceva de genu ....nu mai merge faza asta deoarece nu intra nimeni si multi s'au saturat sa se inscrie pe atatea forumuri deoarece uita de lele...mai ales comunitatii...
daca doriti am eu doua forumuri mici,unu nu anime ,dar mai intra cate unu si unu anime pot face un anunt la portal cu site-ul vostru si daca aveti cod de parteneriat sa il pun acolo...stati linistiti ca nu va cer sa fiti parteneri cu forumurile mele jalnice :))...dar poate asa promovati si voi siteul mai bine,kiar daca am vazut deja ft multi useri cu multe ,extra multe posturi si destui de activi,dar intotdeauna sunt bine veniti si cei noi..cred..
Oricum imi place mult siteul/forumul vostru..si kiar daca sunt n00b totusi as dori sa ii fac publicitate...mama cat am scris..mi s'a facut lene...|:P
Edit by me: am dat acest mass la fanii anime din lista mea "
www.animefan.ro o comunitate anime ce merita vizitata,daca esti din alta tara poti da click pe "engleza" si toate setariile,forumul,siteul sunt in engleza,anime download,2 super reviste abea aparute,un forum nou si interesant cu idei originale.Singura problema ar fi ca daca te inregistrezi pe forum e nul pentru site,trebuie sa ai doua conturi ...dar intrati ca merita
WWW.ANIMEFAN.RO" si reactile au fost "ha,ha...forumul ala plin de spam si cu o kikineata de download?" "nu mersi,prea multe comunitatii anime degeaba,m'am plictisit" "aha altceva?" "spam forum,useri nasoi"
sorry guys i tried