deci sig`u asta shtiu k e copiat :
pt k l`am mai vzt shi pe alte forumuri ... exact acelashi background numai k ai schimbat renderu`....
deci poate sa fi fost un psd pt k am vazut un sig cu acelashibg dar num`ai k avea alt render shi era cu sasuke....
signu asta e facut dupa un tutorial si e posibil sal mai fi vazut pe un forum unde este acelasi personaj pentru ca am conturi pe mai multe forumuri... daca ai vazut un sig cu acelashibg dar num`ai k avea alt render shi era cu sasuke probabil ca a urmat acelasi tutorial.... anyway am psd...
oricum nu ma deranjeaza chestia asta bine ca s'a lamurit problema
Angel.. daca nu eram pe un forum unde insultele se platesc cu warn/ban (note, daca mai iau un ban il iau permanent), te'as fii injurat.
NU ai cum sa copiezi bg de la un sig si sa modifici renderu ffs. cum vrei tu sa tai un render blendat, sa pui altu in locu aluia acoperind gaurile PERFECT si sa il blendezi iara? ai auzit de tutoriale fatuca? de unde stii ca ala/aia de pe forumurile de care zici nu au urmat un tutorial sau (desi asta o cred imposibila) nu au copiat'o pe jupy? daca te uiti la sigurile mele cred ca o sa zici ca le'am furat dq de la cineva.
thanxz k esti de partea mea
EDIT: update cu requestrile