Deoarece echipa de publicitate a acestui site isi face treaba eficient, m-am gandit la acest tutorial. Daca nu este o idee buna, el va fi sters de cei care au posibilitatea sa faca acest lucru.
Datorita intensei publicitati care se face pentru acest site, s-ar putea sa vina si persoane care habar n-au cum sa foloseasca setarile de la profil sau cum sa umble la alte setari si sa se trezeasca forumul umplut de diverse intrebari.
Asa ca m-am gandit dinainte la asta:
Pentru cei care isi seteaza profilul :Pasul 1 :Se merge in susul paginii, unde esxista diverse butoane asezate pe o bara, ca in imaginea de mai jos :
In imagine, bara de butoane este inconjurata cu rosu.
Pasul 2 :Se da click pe butonul numit
profiles. Este incercuit cu alta culoare
Ati ajuns in pagina personala unde va puteti face setarile pentru semnatura, avatar, mesaj personalizat si altele.
Pasul 3 :Se da click in coloana incercuita cu verde ca in imaginea de mai jos :
In acea coloana exista ceva incercuit cu rosu. Faceti in pagina voastra click in locul incercuit cu rosu.
Ati ajuns la setarile cele mai importante : avatar, semnatura, mesaj personalizat.
Pasul 4 : avatarulAici aveti doua modalitati. priviti imaginea :
In cercul rosu, puteti pune adresa unui avatar pe care l-ati upload-at pe un site de specialitate : photobucket sau imageshack
Cercul albastru : aici puteti sa upload-ati poza direct din calculatorul vostru. Nu trebuie sa apasati decat pe butonul browse si sa va alegeti poza dorita.
Pasul 5 : mesaj personalizat, semnatura, altelePriviti imaginea :
In dreptul ciferi 1 (cu rosu in imagine) : va puteti trece un text la alegerea voastra.
In dreptul cifrei 2 : puteti sa va treceti data de nastere, localitatea si genul.
Numai daca doriti sa se stie asta !In dreptul cifrei 3 : va puteti trece ID-urile detinute de voi (mess, aim etc.)
In dreptul cifrei 4 : va puteti scrie un tex drept titlu. Ce va place sau va trece prin cap
In dreptul cifrei 5 : puneti cu ajutorul functiilor
copy+paste codul imaginii upload-ate pe site-urile specializate
PS. Voi reveni cu un tutorial de upload-are pe photobucket, daca nu se va inchide acest topic.Pasul 6 :Asa cum arata si imaginea, aici va puteti face alte setari.
Sper ca v-am fost de folos !------------------------------
Multumesc,
Ady ca nu ai inchis topicul. Deoarece topicul nu a fost inchis, revin cum am promis cu un al doilea tutorial.
Upload pe photobucketPasul 1 : www.photobucket.comPasul 2 : Faceti un cont pe photobucket. Nu costa nimic. Aveti butonul
join now asa cum se observa in imaginea alaturata :
Pasul 3 : Priviti imaginea :
Se observa niste butoane pe care scrie
browse. Dati click pe una dintre ele pentru a incarca o fotografie din calculatorul vostru.
Pasul 4 :Priviti imaginea :
Se observa niste setari. Cautati cu atentie acolo unde sunt butoanele de browse ca exista si un buton de option. Aici puteti seta marimea pe care doriti s-o aiba poza pe photobucket. De la marimea cea mai mica : avatar, pana la cea mai mare.
Pasul 5 :Dupa ce ati setat marimea pozei, puteti incarca pozele preferate. Aveti posibilitatea de a va face albume sau subalbume.
Pasul 6 :Imagine :
Aici veti observa o poza care are sub ea diverse coduri. Daca dati click pe acele coduri, acestea se vor autocopia. Primul este URL - cel pe care puteti sa-l copiati la profil, in cazul in care nu incarcati poza direct din calculator.
Pentru mai mute detalii, cititi tutorialul pentru personalizarea profilului.Al doileaq cod este pentru HTML, pagini care folosesc limbajul HTML. Acest limbaj este util celor care detin forumuri, pentru ca-si pot copia codul si-l pot pune in control panel-ul forumurilor lor, folosind poza respectiva drept banner.
Al treilea cod este pentru imaginile de la semnatura sau imaginile de pe forum. Imaginea apare ca un wallpaper pe forum.
PS. Imi cer scuze pentru modul expeditiv in care am scris. Sper ca v-am ajutat !