Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim ! November 13, 2007, 04:31:52 PM
AnimeFan | Sectiunea Principala | Reguli | Topic: Tutorial pentru novici
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1
Author
Topic: Tutorial pentru novici  (Read 190 times)
Nefertiti
~~~Alone~~~
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 170

Sa nu-ti pierzi niciodata speranta !

« on: July 07, 2007, 04:45:14 PM »

Deoarece echipa de publicitate a acestui site isi face treaba eficient, m-am gandit la acest tutorial. Daca nu este o idee buna, el va fi sters de cei care au posibilitatea sa faca acest lucru.

Datorita intensei publicitati care se face pentru acest site, s-ar putea sa vina si persoane care habar n-au cum sa foloseasca setarile de la profil sau cum sa umble la alte setari si sa se trezeasca forumul umplut de diverse intrebari.

Asa ca m-am gandit dinainte la asta:

Pentru cei care isi seteaza profilul :

Pasul 1 :
Se merge in susul paginii, unde esxista diverse butoane asezate pe o bara, ca in imaginea de mai jos :

In imagine, bara de butoane este inconjurata cu rosu.

Pasul 2 :
Se da click pe butonul numit profiles. Este incercuit cu alta culoare
Ati ajuns in pagina personala unde va puteti face setarile pentru semnatura, avatar, mesaj personalizat si altele.

Pasul 3 :
Se da click in coloana incercuita cu verde ca in imaginea de mai jos :

In acea coloana exista ceva incercuit cu rosu. Faceti in pagina voastra click in locul incercuit cu rosu.
Ati ajuns la setarile cele mai importante : avatar, semnatura, mesaj personalizat.

Pasul 4 : avatarul
Aici aveti doua modalitati. priviti imaginea :

In cercul rosu, puteti pune adresa unui avatar pe care l-ati upload-at pe un site de specialitate : photobucket sau imageshack
Cercul albastru : aici puteti sa upload-ati poza direct din calculatorul vostru. Nu trebuie sa apasati decat pe butonul browse si sa va alegeti poza dorita.

Pasul 5 : mesaj personalizat, semnatura, altele
Priviti imaginea :

In dreptul ciferi 1 (cu rosu in imagine) : va puteti trece un text la alegerea voastra.
In dreptul cifrei 2 : puteti sa va treceti data de nastere, localitatea si genul. Numai daca doriti sa se stie asta !
In dreptul cifrei 3 : va puteti trece ID-urile detinute de voi (mess, aim etc.)
In dreptul cifrei 4 : va puteti scrie un tex drept titlu. Ce va place sau va trece prin cap
In dreptul cifrei 5 : puneti cu ajutorul functiilor copy+paste codul imaginii upload-ate pe site-urile specializate
PS. Voi reveni cu un tutorial de upload-are pe photobucket, daca nu se va inchide acest topic.

Pasul 6 :

Asa cum arata si imaginea, aici va puteti face alte setari.

Sper ca v-am fost de folos !

------------------------------

Multumesc, Ady ca nu ai inchis topicul. Deoarece topicul nu a fost inchis, revin cum am promis cu un al doilea tutorial.

Upload pe photobucket

Pasul 1 : www.photobucket.com

Pasul 2 : Faceti un cont pe photobucket. Nu costa nimic. Aveti butonul join now asa cum se observa in imaginea alaturata :

Pasul 3 : Priviti imaginea :

Se observa niste butoane pe care scrie browse. Dati click pe una dintre ele pentru a incarca o fotografie din calculatorul vostru.

Pasul 4 :
Priviti imaginea :

Se observa niste setari. Cautati cu atentie acolo unde sunt butoanele de browse ca exista si un buton de option. Aici puteti seta marimea pe care doriti s-o aiba poza pe photobucket. De la marimea cea mai mica : avatar, pana la cea mai mare.

Pasul 5 :
Dupa ce ati setat marimea pozei, puteti incarca pozele preferate. Aveti posibilitatea de a va face albume sau subalbume.

Pasul 6 :
Imagine :

Aici veti observa o poza care are sub ea diverse coduri. Daca dati click pe acele coduri, acestea se vor autocopia. Primul este URL - cel pe care puteti sa-l copiati la profil, in cazul in care nu incarcati poza direct din calculator. Pentru mai mute detalii, cititi tutorialul pentru personalizarea profilului.
Al doileaq cod este pentru HTML, pagini care folosesc limbajul HTML. Acest limbaj este util celor care detin forumuri, pentru ca-si pot copia codul si-l pot pune in control panel-ul forumurilor lor, folosind poza respectiva drept banner.
Al treilea cod este pentru imaginile de la semnatura sau imaginile de pe forum. Imaginea apare ca un wallpaper pe forum.

PS. Imi cer scuze pentru modul expeditiv in care am scris. Sper ca v-am ajutat ! 

« Last Edit: July 11, 2007, 05:04:51 PM by adicrst » Logged

adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 319

Don't make me use the eye !

« Reply #1 on: July 07, 2007, 06:34:28 PM »

excelent 

Pret: 10 ryo
Chakra: 10

sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 118

I am the powerfull

« Reply #2 on: July 07, 2007, 08:18:13 PM »

BRAVO NEFE TINE-O TOT ASA

Jane
..::Angel::..

Chakra: 351

There is no failure. Only feedback.

« Reply #3 on: July 08, 2007, 12:41:13 PM »

yup..fain buna idee..mai ales ca-s ff multi care nu stiu sa faca asta,din pacate..Bv Nefe

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U

Chakra: 510

Nici prea personal...

« Reply #4 on: July 08, 2007, 12:42:59 PM »

nefe, ai mult timp liber soro....desi cred k asa ceva e util pt cei kre vad prima data un forum public.
decat sa se chinuie sa invete din mers k mine...

Nefertiti
~~~Alone~~~

« Reply #5 on: July 09, 2007, 05:10:29 PM »

Multumesc, Ady ca nu ai inchis topicul. Deoarece topicul nu a fost inchis, revin cum am promis cu un al doilea tutorial.

Upload pe photobucket

Pasul 1 : www.photobucket.com

Pasul 2 : Faceti un cont pe photobucket. Nu costa nimic. Aveti butonul join now asa cum se observa in imaginea alaturata :

Pasul 3 : Priviti imaginea :

Se observa niste butoane pe care scrie browse. Dati click pe una dintre ele pentru a incarca o fotografie din calculatorul vostru.

Pasul 4 :
Priviti imaginea :

Se observa niste setari. Cautati cu atentie acolo unde sunt butoanele de browse ca exista si un buton de option. Aici puteti seta marimea pe care doriti s-o aiba poza pe photobucket. De la marimea cea mai mica : avatar, pana la cea mai mare.

Pasul 5 :
Dupa ce ati setat marimea pozei, puteti incarca pozele preferate. Aveti posibilitatea de a va face albume sau subalbume.

Pasul 6 :
Imagine :

Aici veti observa o poza care are sub ea diverse coduri. Daca dati click pe acele coduri, acestea se vor autocopia. Primul este URL - cel pe care puteti sa-l copiati la profil, in cazul in care nu incarcati poza direct din calculator. Pentru mai mute detalii, cititi tutorialul pentru personalizarea profilului.
Al doileaq cod este pentru HTML, pagini care folosesc limbajul HTML. Acest limbaj este util celor care detin forumuri, pentru ca-si pot copia codul si-l pot pune in control panel-ul forumurilor lor, folosind poza respectiva drept banner.
Al treilea cod este pentru imaginile de la semnatura sau imaginile de pe forum. Imaginea apare ca un wallpaper pe forum.

PS. Imi cer scuze pentru modul expeditiv in care am scris. Sper ca v-am ajutat ! 

sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)

I am the powerfull

« Reply #6 on: July 09, 2007, 07:08:14 PM »

foarte buna idee nefertiti chiar excelenta ai o chacra

blueobelix
Anime-Fan
Tensai nin (B-rank mission)

Chakra: 7

« Reply #7 on: July 09, 2007, 07:16:45 PM »

Inca o treaba bine facuta
Felicitari!

Nefertiti
~~~Alone~~~

« Reply #8 on: July 11, 2007, 05:00:14 PM »

Multumesc tare mult. Daca as mai putea veni si cu alte tutoriale in ajutor, nu ezitati sa scrieti aici. cine se pricepe mai bine ca mine la tutoriale, este rugat, de asemenea, sa posteze aici !

adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin

Chakra: 319

Don't make me use the eye !

« Reply #9 on: July 11, 2007, 05:05:49 PM »

nefertiti, posteaza de-acum in primul post, pt ca-i mai usor de vazut pt cineva care intra pt prima oara pe topic

Pret: 10 ryo
Chakra: 10

Nefertiti
~~~Alone~~~

« Reply #10 on: July 11, 2007, 05:09:32 PM »

Unde la primul post ? Scuze de interventie, dar is cam tuta de cap. Trebuie sa ma intelegi : uneori inteligenta amorteste si dupa o zi de munca !

adicrst: primul post este chiar acolo sus de tot unde ai scris tu prima oara
« Last Edit: July 11, 2007, 05:21:04 PM by adicrst » Logged

sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)

I am the powerfull

« Reply #11 on: July 11, 2007, 05:26:37 PM »

nefe nu cred ca e nevoie sa mai posteze s altcineva deoarece te pricepi si iti ies bne  eu daca as fi venit acuma prima oara si vedeam tutorialele intelegam perfect cum se lucreaza cu saitul oricumm gipe up the good work

LaDy_D3viL
...Shut up....
Missing-nin

Chakra: 4

My life behinde a ask....

« Reply #12 on: August 21, 2007, 10:56:32 AM »

Nefertiti :)... super... Va fi de folos celor noi, care nu au mai incercat asta pana acum.. Felicitari din nou!

~Best friends are brothers that destiny forgot to give you~

Pages 1
AnimeFan | Sectiunea Principala | Reguli | Topic: Tutorial pentru novici « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne