Aleera
shhh, counting the flees
Fanclub Yu-Gi-Oh!
Hidden-nin
Chakra: 77
340.00 ryo
View Inventory
Send Money to Aleera
sadness il all over
|
|
« Reply #45 on: January 03, 2008, 08:29:51 PM » |
|
yup jupy asa am facut si uite,
and another 2
asta nu prea imi place
|
Foaie verde liliac, Profu’ e aurolac. Foaie verde frunza-ndunga, Cand ii vad borasc in punga. Foaie verde ghiocel, Diriga-i ca un puricel. Foaie verde hop-si-asa Asta-i viata-n scoala mea!
|
|
|
LaDy_D3viL
Pr!ntzesa C!up3rcutzel0r o_0
Hidden-nin
Chakra: 25
40.00 ryo
View Inventory
Send Money to LaDy_D3viL
^__^
|
|
« Reply #46 on: January 03, 2008, 10:54:04 PM » |
|
super!! tiau iesit fff bine!!! da cu sharp pe render si focal point, si cu blur pe restul imaginii... foloseste efectul asta: apply image->filter->gausian blur 1.0 pixel-> pune layerul pe lighten sa`mi zici daca nu merge
Pe acestea le iubesc... Ti-au iesit foarte bine... mai ales prima yup jupy asa am facut si uite,
and another 2
A doua a iesit mult mai bine... Sunt bune... Te pricepi, Aleera! Good work! Mai vreau... ^___^
|
|
|
|
Aleera
shhh, counting the flees
Fanclub Yu-Gi-Oh!
Hidden-nin
340.00 ryo
View Inventory
Send Money to Aleera
sadness il all over
|
|
« Reply #47 on: January 05, 2008, 05:57:58 PM » |
|
ma lady ^_^ , ma bucur ca va place, am incercat sa fac ceva da nu prea mia iesit totusi, nu e tocmai ce aveam eu in minte
|
Foaie verde liliac, Profu’ e aurolac. Foaie verde frunza-ndunga, Cand ii vad borasc in punga. Foaie verde ghiocel, Diriga-i ca un puricel. Foaie verde hop-si-asa Asta-i viata-n scoala mea!
|
|
|
LaDy_D3viL
Pr!ntzesa C!up3rcutzel0r o_0
Hidden-nin
Chakra: 25
40.00 ryo
View Inventory
Send Money to LaDy_D3viL
^__^
|
|
« Reply #48 on: January 05, 2008, 06:02:06 PM » |
|
Yuuuuuuuuuuy... Shakira!.... O.o Ce-mi place cum ti-a iesit! Super! Culoarea e asa calda... Love it :X
|
|
|
|
Aleera
shhh, counting the flees
Fanclub Yu-Gi-Oh!
Hidden-nin
340.00 ryo
View Inventory
Send Money to Aleera
sadness il all over
|
|
« Reply #49 on: January 06, 2008, 11:05:43 PM » |
|
ma bucur ca iti place lady ^_^ ceva realizat in 5 minute, stiu asta e groaznica dea binelea, dar eram plicisita si nu aveam ce face
am dat-o in bara si cu scrisu la asta
|
|
|
|
l3o_gaby0
Genin (D-rank mission)
Chakra: 5
290.00 ryo
View Inventory
Send Money to l3o_gaby0
|
|
« Reply #50 on: January 08, 2008, 06:58:51 PM » |
|
la scris pote mergea un outer glow de culoare cyan,,,,sau inner glow cyan jy outer glow negru....nuj qm ar arata dar schimba cv la el....parerea mea
|
|
|
|
Aleera
shhh, counting the flees
Fanclub Yu-Gi-Oh!
Hidden-nin
340.00 ryo
View Inventory
Send Money to Aleera
sadness il all over
|
|
« Reply #51 on: January 11, 2008, 04:49:40 PM » |
|
la scris pote mergea un outer glow de culoare cyan,,,,sau inner glow cyan jy outer glow negru....nuj qm ar arata dar schimba cv la el....parerea mea
stiu, cred ca mai bun era fara scris new one ^_^, desi nu imi prea place moaca lui Emin3m in poza asta >.< vreun mic comentariu la ea ceva? :-S
|
|
|
|
XxXAngelXxX
don't worry..don't cry.. take Ecstazy and fly
Chuunin (C-rank mission)
Chakra: -25
6.00 ryo
View Inventory
Send Money to XxXAngelXxX
|
|
« Reply #52 on: January 11, 2008, 05:01:08 PM » |
|
stiu, cred ca mai bun era fara scris new one ^_^, desi nu imi prea place moaca lui Emin3m in poza asta >.< vreun mic comentariu la ea ceva? :-S nu e cea` mai buna dintre sigurile tale ai altele mai mishto k asta.... deci stocku sau render`u ce`o fi nu e bn ashezat iar liniile alea ce ar vrea sa insemne ? nu au nici`un rost acolo.. shi ink o chestie.... brushurile snt de cacao scz dak snt prea "dur" :))
|
|
|
|
Aleera
shhh, counting the flees
Fanclub Yu-Gi-Oh!
Hidden-nin
340.00 ryo
View Inventory
Send Money to Aleera
sadness il all over
|
|
« Reply #53 on: January 11, 2008, 06:40:46 PM » |
|
angel stai linistit criticile sunt bune tot timpul, nu conteaza cat de dure sunt, te ajuta sa vezi unde ai gresit si sa te corectezi sper ca asta sa fie mai bun, :-S
|
|
|
|
DeeDee
Tensai nin (B-rank mission)
Chakra: 31
155.00 ryo
View Inventory
Send Money to DeeDee
sugar high- Pepsi addict - :D
|
|
« Reply #54 on: January 11, 2008, 07:13:27 PM » |
|
Foarte tare ultimul sig, nu gasesc nimic de criticat daca ai un tut pentru efectul acela de raze, pls pune un link sau ceva sau daca nu, explica si noob-ului de mine cum e facut.
|
The Force is with me!
|
|
|
XxXAngelXxX
don't worry..don't cry.. take Ecstazy and fly
Chuunin (C-rank mission)
Chakra: -25
6.00 ryo
View Inventory
Send Money to XxXAngelXxX
|
|
« Reply #55 on: January 11, 2008, 07:15:20 PM » |
|
angel stai linistit criticile sunt bune tot timpul, nu conteaza cat de dure sunt, te ajuta sa vezi unde ai gresit si sa te corectezi sper ca asta sa fie mai bun, :-S
asta chiar tzia ieshit bn crek e ce`a mai buna :) GG
|
|
|
|
Aleera
shhh, counting the flees
Fanclub Yu-Gi-Oh!
Hidden-nin
340.00 ryo
View Inventory
Send Money to Aleera
sadness il all over
|
|
« Reply #56 on: January 11, 2008, 07:21:41 PM » |
|
daca ai un tut pentru efectul acela de raze, pls pune un link sau ceva sau daca nu, explica si noob-ului de mine cum e facut.
il gasesti aicia, e un tutorial de facut raze de lumina, nu e al meu Light Effect Tutorialsi mersi mult, ma bucur ca mai iesit bine ^_^
|
|
|
|
l3o_gaby0
Genin (D-rank mission)
Chakra: 5
290.00 ryo
View Inventory
Send Money to l3o_gaby0
|
|
« Reply #57 on: January 11, 2008, 07:32:40 PM » |
|
a iejyt fff bn....app voi incerk jy yo tut-ul...ms...dar dak potzi sa pui imaginea mai mare k sa pot citi...plz
|
|
« Last Edit: January 11, 2008, 07:37:31 PM by l3o_gaby0 »
|
|
|
|
|
DeeDee
Tensai nin (B-rank mission)
Chakra: 31
155.00 ryo
View Inventory
Send Money to DeeDee
sugar high- Pepsi addict - :D
|
|
« Reply #58 on: January 11, 2008, 08:33:00 PM » |
|
Da, rezolutia e cam mica si cand incerc sa o maresc se blureaza scrisul
|
The Force is with me!
|
|
|
Sharra Naght
*NIGHT HOPE*
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 101
10.00 ryo
View Inventory
Send Money to Sharra Naght
I'm a Dark Angel.I kill you.You will be dead.
|
|
« Reply #59 on: January 11, 2008, 08:38:49 PM » |
|
a iejyt fff bn....app voi incerk jy yo tut-ul...ms...dar dak potzi sa pui imaginea mai mare k sa pot citi...plz
dak vrei sa vezi mai bine nu trebuie decat s-o salvezi si o maresti cu ce program vrei....(eu folosesc Windows Picture & Fax Viewer,e cel mai simplu) Aleera eu tefelicit imi plac foarte mult si efectele care le faci sunt uimitoare n-am nimic de criticat
|
|
|
|
|