|
Psychopath Doll
Ninja student (no ranked mission)
Chakra: 1
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to Psychopath Doll
...I see the world from a different angle...
|
|
« Reply #46 on: September 01, 2007, 01:34:31 PM » |
|
...Singurul anime l'a care am plans a fost Rurouni Kenshin - Seisouhen si Meiji Kenkaku Romantan - Tsuiokuhen ...In rest, eu nu plang la anime'uri...Asta a fost singura exceptie pentru ca tineam foarte mult la cei doi si nu mi s'a parut corect...
|
...Belive what you want...But I'm the only one who know who I am...
|
|
|
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 119
116.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #47 on: September 01, 2007, 02:59:03 PM » |
|
seisouhen este singurul anime care m'a adus la granita dintre a plange si a pica intr'o stare de melancolie profunda...ii dau dreptatepapusei psihopate
|
|
|
|
|
Yazoo
Stop stealing my ryo!
Hidden-nin
Chakra: 312
110.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #49 on: September 02, 2007, 03:20:48 PM » |
|
acum 1 ora am varsat o lacrima pentru Byousoku 5 Centimeter, adevarat ca nu m-a facut sa bocesc, dar totusi am ramas f impresionat Intr-adevar, Byousoku 5cm este arta curata. Si pe mie m-a impresionat. Foarte bine redate sentimentele, si foarte uman. In rest, de plans nu imi amintesc sa fi plans la vreoun anime. Poate ce m-a mai miscat au fost flashback-urile din Elfen Lied cu Lucy si cainele ei; si cat de rea poate fi lumea cand esti diferit. Si OVA-urile Ruronin Kenshin/Samurai X au fost foarte bine gandite din acest punc de vedere.
|
~ stresiune ~ ~
|
|
|
Aquarius
ANBU doesn't forgive nor forget... Watch your back
A N B U
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 793
20.00 ryo
View Inventory
Send Money to Aquarius
When the night comes that's when i'll come for you
|
|
« Reply #50 on: September 06, 2007, 09:09:44 PM » |
|
nu pot sa zic ca am plans ca nu m-a batut nimeni dar am ramas placut impresionat si e printre putinele faze de drama din anime. e vorba de cowboy bebop in ultimul episod cand are loc lupta dintr vicious si spike. spike moare dar e foarte k lumea facut.merita vazut.
|
|
|
|
DreamsKeeper
d.v.i.k.
Advertising Staff
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 34
20.00 ryo
View Inventory
Send Money to DreamsKeeper
|
|
« Reply #51 on: September 06, 2007, 09:21:18 PM » |
|
ba dar Chobits nu va facut sant singurul care zbierat si am plans de imi umpleam cada si faceam baie o luna
|
† † † Sancte Deus, defende nos in proelio; contra diaboli esto praesidium. † † †
|
|
|
Aquarius
ANBU doesn't forgive nor forget... Watch your back
A N B U
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 793
20.00 ryo
View Inventory
Send Money to Aquarius
When the night comes that's when i'll come for you
|
|
« Reply #52 on: September 08, 2007, 12:20:23 PM » |
|
serios? dude aduna-te. uite o sa ma uit si iti zic si parerea mea...
|
|
|
|
Obsidian Butterfly
.: Snowdrop Crystal :.
New promoted Shinobi (D-rank mission)
Chakra: 0
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to Obsidian Butterfly
|
|
« Reply #53 on: October 17, 2007, 08:31:44 PM » |
|
Errm... cred k am plans doar la rozen maiden ouverture(my gin-sama is not junk!) era mult prea sad mai ales k atunci am fost innebunita dupa gin... dar si animeul elfen lied a fost f trist... dak imi aduc bine aminte am plans si acolo dar mi-a trecut melancolia cam repede...
|
|
|
|
anarazell
somebody: i have big boobz | anaraxell: ho know i have boobz?? | me: everybody knowz :))
Hidden-nin
Chakra: 103
OfflineFlag:
10.00 ryo
View Inventory
Send Money to anarazell
i like candy ^_^
|
|
« Reply #54 on: October 17, 2007, 08:47:46 PM » |
|
pe mn ma faq sa plang sailor moon..probabil k eram mik si mai emotiva da ma faq sa plang...aaaa si mi sa ami parut sweet cand sia deklarat dragostea sakura fata d sasuke
|
|
|
|
he0ky
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)
Chakra: 242
50.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
---
|
|
« Reply #55 on: October 17, 2007, 10:16:02 PM » |
|
am uitat cat am am putut sa plang la dbz ceam mai impresionanta faza e aia cand se termina gt , cand isi ia larevedere de la toti ma cuprinde un sentiment atat de puternic de nostalgie , moama ma ia rau cu plansul , si pe locul doi ar fi cand plangea vegeta , fiecare cu pitici lui , pt mine dbz e ............ obsesia vieti mele , singura
|
Ichimaru Gin, uhhh prea hot
|
|
|
animeGirl
New promoted Shinobi (D-rank mission)
Chakra: 4
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to animeGirl
|
|
« Reply #56 on: October 30, 2007, 12:48:01 AM » |
|
hmmm...pai sa zicem... Fullmetal Alchemist (la ult ep si la sfarsitul filmului... chiar nu a avut deloc un happy ending...parerea mea). si posibil la DBZ, dar sincer nu-mi mai amintesc k le-am vazut acu' cativa ani...
|
|
|
|
sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 131
64.00 ryo
View Inventory
Send Money to sakura
|
|
« Reply #57 on: October 30, 2007, 01:07:44 AM » |
|
good u reminded me about Full metal alchemist ... nu doar sfarsitul a fost trist ... hughes .. preferatul meu a trebuit sa moara >.> *cries*
|
"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga "yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
|
|
|
DeeDee
Tensai nin (B-rank mission)
Chakra: 1031
102.00 ryo
View Inventory
Send Money to DeeDee
sugar high- Pepsi addict - :D
|
|
« Reply #58 on: November 27, 2007, 01:54:21 PM » |
|
la cowboy bebop...lupta finala, episdoul final (moartea lui spike), sa fi auzit si melodia... si la naruto (well, sunt fata) la inmormantarea lui sandaime, cu toate amintirile shinobilor cu el, si la moartea lui Asuma (in manga)
|
The Force is with me!
|
|
|
Cr1571n4
Punk's not dead!
Fanclub Yaoi
Hidden-nin
Chakra: 42
25.00 ryo
View Inventory
Send Money to Cr1571n4
|
|
« Reply #59 on: December 31, 2007, 02:34:20 AM » |
|
Elfen Lied...La toate episoadele mi-a venit sa plang, cred ca mai mult de nervi din cauza soartei nedrepte care a avut-o Lucy...Da' cel mai mult m-a scos din mintzi shi m-a dus la disperare episodul in care se petrec lucruri din copilaria ei...Aproape ca era sa fac praf monitoru' ca nu mai suportam sa vad toate lucrurile alea
Shi sfarshitul din Cowboy Bebop m-a facut sa plang...Nu mi-a venit sa cred ca Spike a murit, iar cand a inceput melodia am inceput serios sa plang...
|
|
|
|
|