sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 122
5.00 ryo
View Inventory
Send Money to sakura
|
|
« Reply #30 on: September 17, 2007, 04:32:56 PM » |
|
thank u ... am mai incercat ceva azi ... as fi vrut k peretele sa semene cu unul pictat cu graffiti ... dar nu prea am avut idei *sigh* ... well in cele din urma mi-a iesit asta ...
|
|
« Last Edit: January 31, 2008, 11:04:05 AM by sakura »
|
|
"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga "yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
|
|
|
sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)
Chakra: 129
21.00 ryo
View Inventory
Send Money to sasuke
I am the powerfull
|
|
« Reply #31 on: September 17, 2007, 07:32:34 PM » |
|
foarte frumos merita un 10 sa nu uit ai talent sa sti
|
|
|
|
xXxA-LiL-BuTtErFlYxX
DiE...DiE...
New promoted Jounin (B-rank mission)
Chakra: 6
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to xXxA-LiL-BuTtErFlYxX
mdaa....pliktiseala ..ma omoara.. :-|
|
|
« Reply #32 on: September 18, 2007, 08:06:36 PM » |
|
coool e chiar mrf desenu .. seamana ..cu arch ..sau am doar o impresie.. ..park avea o poza ..pusa pe forum ..asemanatoare..
|
FaCI paRtE dN DeCoR .. DeCoRuLL ..NU cONTeaZA..
|
|
|
sakura
A N B U
5.00 ryo
View Inventory
Send Money to sakura
|
|
« Reply #33 on: September 18, 2007, 08:18:33 PM » |
|
thanks ^^ adi zicea k mai are mult pana seamana cu fratisu ... da k ar fi ok ... well, da m-am inspirat putin din poza ce a postat-o pe forum de mult cautam o poza in genul ala, dar nu gasisem ... dekt "modele" in pozitii prea complicate ... sau prea intunecate k sa observ ochi, trasaturi samd ...
|
"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga "yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
|
|
|
|
|
Nagato
Chuunin (C-rank mission)
Chakra: -1
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to Nagato
|
|
« Reply #36 on: October 30, 2007, 11:25:14 AM » |
|
deja e mult mai bine dpdv anatomic. e ok in afara de faptul ca are prea multe "riduri" pe cot (una singura era suficient). Imi place in special cum ai realizat palma, pacat ca nu se vede cu totul, caci pare sa-ti fi iesit chiar bine. in ce priveste mana pe care isi sprijina el capul, aceea are degetele cam ciudatzele (poate si cam micutze) --- oricum sa stii ca inteleg, mie personal, mainile mi se par cel mai greu desenat. Daca vreau sa desenez o mana si sa arate cad de cat bine, imi ia o gramada de timp si consum si o gramada de guma de sters :))
dar mai pune desene, nu te opri aici! vreau sa vad ce ai mai facut succes
|
|
|
|
sakura
A N B U
5.00 ryo
View Inventory
Send Money to sakura
|
|
« Reply #37 on: November 10, 2007, 09:20:14 PM » |
|
thanks ^^ (ai dreptate in privintza mainii ...) btw multumesc si pt raspunsurile viza-vi de creioane, am facut rost de 2b .. si le-am testat ... mai ales acum k sunt bolnava nu prea am ce face ... si am incercat sa desenez ceva ... nu e cine stie ce ... well here it goes
prelucrata in photoshop
|
|
|
|
|
sakura
A N B U
5.00 ryo
View Inventory
Send Money to sakura
|
|
« Reply #39 on: January 17, 2008, 01:06:25 PM » |
|
ups ... nu pot sa cred k am facut o asemenea greseala ... mersi k mi-ai atras atentia ... thanks ...
new
(uhm ... nu e cine stie ce ... mai mult l-am desenat pe "intuneric" ... de terminat l-am terminat intr-un club ... >< nu-s normala ... nu aveam ce face 2 ore pana la bus ... si m-am tinut scai de un coleg si cum el si restul jucau darts (pe mine nu au vrut sa ma lase sa joc *mopes*) am zis hai sa imi termin desenul ya i really felt like slashing all of 'em like that bamboo with a katana like that ... wants a katana NOW)
|
|
|
|
XxXAngelXxX
don't worry..don't cry.. take Ecstazy and fly
Chuunin (C-rank mission)
Chakra: -24
6.00 ryo
View Inventory
Send Money to XxXAngelXxX
|
|
« Reply #40 on: January 31, 2008, 06:48:48 PM » |
|
gg toate snt marfa inafara de ultima parca nu tia ieshit fata bn... nush da numi place ceva la ea :))
|
|
|
|
sakura
A N B U
5.00 ryo
View Inventory
Send Money to sakura
|
|
« Reply #41 on: January 31, 2008, 09:54:22 PM » |
|
mersi ^^ ... nici eu nu sunt prea incantata de ultimul ... cred k am dat-o in bara cu nasul si gura ... categoric cu astea 2 ... oricum o sa mai exersez astfel incat sa desenez mai bine ... si sa nu mai fac astfel de greseli
today
ceva ce am gasit din intamplare zilele astea (desenate acuma mai bine de 7 ani cred) cautam coli sa scot niste harti la imprimanta pt tata ... si am dat de ele ... well enjoy
and i guess u all know these two ...
|
|
|
|
Brolly_AF
1st Kage / Akatsuki Leader !!!
Kage
Chakra: 1751
10.00 ryo
View Inventory
Send Money to Brolly_AF
☼ Tobi ☼
|
|
« Reply #42 on: January 31, 2008, 10:23:03 PM » |
|
Cel cu Shika/Goofy si donald imi plac... Iar cel cu Colt Alb nu ca nu ii fain... Dar nu is mare fan !!!
|
|
|
|
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 416
198.00 ryo
View Inventory
Send Money to adicrst
Don't make me use the eye !
|
|
« Reply #43 on: February 01, 2008, 03:29:58 AM » |
|
personajele din anime iti ies mai bine decat restul. Sa-mi amintesti de topicul asta pt fanart la revista af, k ?
|
|
|
|
XxXAngelXxX
don't worry..don't cry.. take Ecstazy and fly
Chuunin (C-rank mission)
Chakra: -24
6.00 ryo
View Inventory
Send Money to XxXAngelXxX
|