News: Daca vreti sa ajutati site-ul animefan, va rugam sa faceti o mica donatie...

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
February 10, 2008, 07:54:53 AM

Login with username, password and session length

Animefan - for all anime fans !
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Constantine  (Read 118 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Death_Angel_Apocalipse
Conquer All,spare None;Akatsuki Fanclub
Missing-nin

Chakra: 69

14.00 ryo

View Inventory
Send Money to Death_Angel_Apocalipse

Death awaits those who oppose

« Reply #15 on: October 07, 2007, 11:00:06 AM »

l-am vazut de mulote ori si e destul de smecher,mai ales cu arata iadul,parca e pamantul dupa o catastrofa nucleara

Everyone who stands in my way shall pay the ultimate price

cucos_andrei94
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 4

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to cucos_andrei94

« Reply #16 on: October 28, 2007, 10:53:54 AM »

fain nam ce zice
sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 122

10.00 ryo

View Inventory
Send Money to sakura

« Reply #17 on: October 28, 2007, 05:25:48 PM »

hm ... in sfarsit l-am vazut si eu ... de fapt acum kteva zile ... nu e tocmai un film despre care sa zic my fave, dar nici sa il etichetez gunoi, si totusi nici merge nu pot sa spun despre el, a fost destul de fain, efecte bla bla bla, chiar si umor (taximetristul ^^ luv him ^^)
 anyways ... putin, cam... nu stiu, sec in unele parti, nush de ce mi s-a parut un film scurt, se putea face mai mult oricum, plus de asta ar fi putut da mai multe explicatii, prea putine explicatii, si prea multe cadre pe keanu si apoi pe politista aceea, ok constantine pers principal ... da deh baga-l in mijlocul actiunii nu doar in conversatii care nici nu amplifica mistere macar nici nu le deslusesc (ma refer la faza k obs k demonii incearca sa patrunda in lumea reala), apoi actiunile in care e implicat iar nu explica prea multe, faza k e atacat de demonul ala insecta sau ce saracii e, spune k ar fi trebuit sa isi vada de treaba lui, hm ... care e socoata? ... mai multe explicatii despre simbolurile care apar in film ... detalii asupra complotului dus de demoni foarte slab, prea putine chestii, pe urma nici o explicatie asupra lancii destinului, sau una vaga, nici gabriel nu explica prea bine "aliantza" cu demonii (parca vb-este in dodii inainte sa il arunce pe keanu in camera alaturata, din ce imi aduc aminte spune si ceva despre mantuirea omenirii, despre momentele in care oamenii iau atitudine, acelea in care se afla in pericol sau acuma o iau eu pe aratura ... da nah nu explica ce si cum, klumea, vb-este in dodii damn it), pt k la sf vedem k incearca sa il aduca pe lume pe mamon, oare el a fost cel care s-a intalnit cu baltazar knd era pe moarte? cine era persoana aceea pana la urma? cine e papa midnite? care e faza cu echilibrul, ceva mai mult dekt o definitie? dar cea a neutralitatii? sunt o tona de chestii care au fost fie ignorate, fie au fost trecute cu vederea, sau s-au folosit de ele dar nu la capacitate maxima, nu inkt sa faca din film cu adevarat unul captivant, pe mine m-a cam captat dar nu am primit tot ce asteptam dupa cum puteti observa, plus k nici detalii despre baltazar nu se dau ... a da ... sa nu mai mentionez de half-breeds, care e treaba cu ei? de ce se numesc asa? (ceva mai mult dekt o propozitie fara sens?!? nu se putea) samd ... (treaba cu half-beeds am aflat-o de pe wikipedia e un fel de extindere a explicatiei care apare in film la un mom dat knd moare preotul ala sau ce e ... de se ineaca in alcool, prea scurt ... ) si nici detalii despre rasele demonilor nu sunt date, doar chestii vagi de moment, ok poate filmul ar fi durat mai mult dak ar fi aparut toate chestiile pe care le vreau ... but ... but ... but ... there is a lot more ... mda probabil sunt prea pretentioasa ... sau nu m-am uitat klumea la film
« Last Edit: October 28, 2007, 05:26:12 PM by sakura » Logged

"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
Crow
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 30

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to Crow

I am darkness, I am your end

« Reply #18 on: November 16, 2007, 06:44:35 PM »

a fost destul de tare povestea lor, "God and the Devil made a bet..." e chiar tare, sa nu mai vorbim de "I don't believe in the Devil./You should, he believes in you."
iar personajul pe care l-a jucat Keanu chiar a fost tare, cel mai mult imi placea atitudinea lui fata de lume. Mr Cool 

Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: