News: Shop-ul a fost reinstalat, va rugam sa aveti grija la furtul banilor si la chakra

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
February 10, 2008, 07:52:51 AM

Login with username, password and session length

Animefan - for all anime fans !
Pages: 1 [2] 3   Go Down
  Print  
Author Topic: Zombie Loan  (Read 242 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
yuki
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 10

10.00 ryo

View Inventory
Send Money to yuki

~*てんし-ファン*~

« Reply #15 on: August 09, 2007, 12:39:38 AM »

Hehe, de cand am dat de o descriere a seriei pe anidb, am spus ca o sa downloadez anime-ul asta.
Pana acum, am vazut primele doua episoade.
Grafica nu pot spune ca este excelenta, e dragutza. Personajele sunt funny, mai ales Chika [Quote: 500 yen!!], prin obsesia lui pentru bani si Shito, prin calmul si dezinteresul lui. Storyline-ul...altul care aduce in discutie Shinigami. Partea cu inelul negru din jurul gatului imi place.
Oricum, mai am de vazut ca sa imi formez o parere si mai buna.
Cat despre OST...Nu prea imi place opening-ul, dar o sa ma obisnuiesc cu el...sau o sa trec peste ^_^

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin

Chakra: 814

10.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #16 on: August 09, 2007, 10:08:17 AM »

@yazoo: in legatura q tipul rau...o sa ai o mare supriza mai incolo in serie...asa k nu subestima povestea.

Maou
~Demon King~
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 11

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to Maou

Sa, yudan sezu ni ikou!

« Reply #17 on: August 09, 2007, 11:18:45 AM »

@yazoo: in legatura q tipul rau...o sa ai o mare supriza mai incolo in serie...asa k nu subestima povestea.
La tipul rau te referi la Shiba?... Pacat ca el e personajul negativ. Chiar imi placea de el, iar faptul ca vad cate un episod la nush cat timp nu ma ajuta cu nimic. Daca sti ceva, crezi ca ma poti ajuta cu niste informati?? Pleeeease? *puppy-dog eyes*

Normally, it's not my nature to threaten or kill, but I won't have any pity this time.  I'll send you down a path of evil to make your own hell.
Souls are the only thing that you can't make stronger by trainig. You can only make them darker!
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin

Chakra: 306

100.00 ryo

View Inventory
Send Money to Yazoo

~ [Singrave Legacy] ~

« Reply #18 on: August 09, 2007, 12:40:08 PM »

Daca e cine cred eu (si dupe ca arata in opening), nu va fi nici o surpriza. Acum ramane sa astept urmatoarele episoade.

~ bored ~
Archangel
Legendary Sannin
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 1648

10.00 ryo

View Inventory
Send Money to Archangel

Evilish

« Reply #19 on: August 09, 2007, 12:51:22 PM »

pfoai....nu am apucat sa citesc posutl lui Maou  dar sper k nu era spoiler ( de aia nici nu l-am citit)

tzin sa va reamintesc  k vreau sa scrietzi spoilerele cu o culoare mai iligibila = alb

Ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa iti mearga mintea.
Maou
~Demon King~
Chuunin (C-rank mission)

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to Maou

Sa, yudan sezu ni ikou!

« Reply #20 on: August 09, 2007, 07:14:01 PM »

pfoai....nu am apucat sa citesc posutl lui Maou  dar sper k nu era spoiler ( de aia nici nu l-am citit)

tzin sa va reamintesc  k vreau sa scrietzi spoilerele cu o culoare mai iligibila = alb

Scuze... Dar m-am gandit ca din moment ce sunt doar 5 episoade, cine voia sa-l vada, ar fi avut timp sa o faca intr-o singur seara... Imi cer scuze. Nu se va mai intampla! But I still want an answer.

Normally, it's not my nature to threaten or kill, but I won't have any pity this time.  I'll send you down a path of evil to make your own hell.
Souls are the only thing that you can't make stronger by trainig. You can only make them darker!
andemon
A N B U
Sennin

10.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #21 on: August 09, 2007, 08:56:02 PM »

La tipul rau te referi la Shiba?... Pacat ca el e personajul negativ. Chiar imi placea de el, iar faptul ca vad cate un episod la nush cat timp nu ma ajuta cu nimic. Daca sti ceva, crezi ca ma poti ajuta cu niste informati?? Pleeeease? *puppy-dog eyes*

paiii, ar treb sa recitesc manga de acu 3 luni...da nu am pc acu..promit k revin q info, dar am doar 15 cap. si cred k episoadele mai au putin si ajung acolo...
dar o sa fac tot posibilu sa le gasesc...zettai!

Archangel
Legendary Sannin

10.00 ryo

View Inventory
Send Money to Archangel

Evilish

« Reply #22 on: August 09, 2007, 11:57:25 PM »

Scuze... Dar m-am gandit ca din moment ce sunt doar 5 episoade, cine voia sa-l vada, ar fi avut timp sa o faca intr-o singur seara... Imi cer scuze. Nu se va mai intampla! But I still want an answer.

Am vazut toate cele 5 ep  dar  presupun k exista shi ceva spoiler atat in intrebare cat shi in raspunsurile ei.

Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin

Chakra: 306

100.00 ryo

View Inventory
Send Money to Yazoo

~ [Singrave Legacy] ~

« Reply #23 on: August 12, 2007, 08:33:31 PM »

No, am vazut si episodul 6. Cu toate ca Shiba s-a purtat cam gay m-am mirat ca a murit pana la urma...or did he now?! Sincer, nu pare genul de personaj care sa dispara din scena dupa doar cateva episoade. Poate mai apare, sau poate nu, ramane de vazut.
Chiar imi place design-ul pentru GrimmReaper. Arata chiar calumea.

~ bored ~
andemon
A N B U
Sennin

10.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #24 on: August 13, 2007, 09:55:21 AM »

+1...acel shinigami e facut bestial..si imi place k seria ne lasa momentan in ceata.

Archangel
Legendary Sannin

10.00 ryo

View Inventory
Send Money to Archangel

Evilish

« Reply #25 on: August 13, 2007, 10:19:04 AM »

Mie mi-a placut ca ultimul episod a pus in evidentza ceva cat se poate de real. Foarte multzi tineri care au de toate se sinucid din motive tampite, chiar shi plictiseala.

andemon
A N B U
Sennin

10.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #26 on: August 13, 2007, 11:38:31 AM »

mie mi-a placut faza q butterfly...imi aminteste de un episod din profiler...si cat si-au spart astia capu sa gaseasca raspunsu....

sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi

Chakra: 333

50.00 ryo

View Inventory
Send Money to sungoddess

devils may cry....woot woot nero-kun

« Reply #27 on: August 14, 2007, 01:19:40 PM »

Suna interesat..poate o sa incep si eu..avand in vedere ca e on-going..stit cumva cate ep tind sa aiba?

always...
andemon
A N B U
Sennin

10.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #28 on: August 14, 2007, 06:04:46 PM »

s-au anuntat 9...cred k o sa fie 24....xcum merita numa pt poveste, nu mai zic k e si funny as death!

Maou
~Demon King~
Chuunin (C-rank mission)

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to Maou

Sa, yudan sezu ni ikou!

« Reply #29 on: August 14, 2007, 07:44:08 PM »

Just as andemon said... Cat am putut sa rad la ultimul episod... That Chika sure is a thing... But it was kind of sad too...
24 de episoade... Hm... Mi-ar placea sa fie mai multe... Povestea e interesanta, personajele sunt de nota 10+ (mai ales Chika)  iar umorul nu lipseste.What can you ask more?

Pages: 1 [2] 3   Go Up
  Print  

Jump to: