News: Daca aveti -20 chakra riscati sa luati ban, va rugam sa fiti atenti si daca sunteti in aceasta situatie sa cumparati din AF SHOP item-uri specifice !

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
February 19, 2008, 05:20:15 PM

Login with username, password and session length

Animefan - for all anime fans !
  Show Posts
Pages: [1] 2 3 ... 110
1  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: leaving/i'm back on: February 11, 2008, 03:55:08 PM
mam mutat  ,acolo nu am net ,asa k de data asta e cu adevarat la revedere 
2  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: Discutii si mai generale on: February 08, 2008, 02:24:19 PM
mi aberat si mie mintea , ai zis "topaila multa" vazusem si always-ul ala si... reclama mia venit in minte
3  Muzica/Filme / Filme / Re: CAMERa 1408 on: February 08, 2008, 02:20:14 PM
cat mia placut si mie faza de la sf ,cand ii zicea nevastasa hai k ai visat si pune inregistrarea si se aude vocea fetitzei
ooo si era tare cand a sunat si camera vb k aia de la receptzie
de groaza nu prea mi sa parut , adika tipul nu prea era ingrozit , thriller mai degraba k tea tinut in suspans acum o sa il omoare , acum , acum , inca putin ,mai era si faza cu ceasu , da defapt nu se intampla nimic ci doar o luai de la capat
orcum mia placut
4  Anime/Manga / Discutii Generale Despre Manga / Re: Naruto - (posibil spoiler pt cei care nu sunt la zi cu manga-ul) on: February 08, 2008, 02:10:42 PM
si eu vroiam sa stiu dak se cupleaza cineva cu careva , nam vrut sa stiu cine e fata vreau sa fie surpriza , posibil ino ,k volt mia zis sa imi iau gandul de la sai-sakura , si alta mai tinerica nu e , si personj nou nu cred k e k ar fi zis volt dak era una noua
5  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: Discutii si mai generale on: February 08, 2008, 02:04:47 PM
mai ai scris la semnatura "allways  " nu pot sa ma abtim mi te imaginez k fiind tipa aia din reclama de la tampoane care topaie si da din fund
6  Anime/Manga / Discutii Generale Despre Manga / Re: Naruto - (posibil spoiler pt cei care nu sunt la zi cu manga-ul) on: February 08, 2008, 01:57:54 PM
vb intr-o seara cu volt si in *** ma mananca de il intreb de manga , dak se cupleaza cineva cu careva , mia zis k sai dar nu vreau sa stiu tipa (bine macar k se formeaza un cuplu) si mia mai zis k moare jiraya , aaaaaaaaaaaaaaaaaa nuuuuuu de ce , cand , cum , cine
fie nu vreau sa stiu , mia tot laudat volt mangaul k e super inainte etc , k nu se compara etc , si am comiso , am citit din manga 2 capitole fix alea cand se vede naruto cu sasuke , si dupaia eram wtf ce cacat de serial adika de vreun an de cand am vazut preview ala din primul ep erm cu sufletul la gura sa vezi ce o sa se bata , aoleu deabea astept , da nui mare chestie  adika apare orocimaru hai sasuke sa mergem lasai in viatza k avem nevoie de ei sa ne mai elimine din dusmani
aoleu imi e o scarba de seria naruto acum , aaa sa nu mai aud de el , astept de atata timp ...... k sa se intample .....nimic 
7  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: O lume fara Romania on: February 08, 2008, 01:11:56 PM
mersi brolly pt link , nu stiam k noi suntem cei care am inventat stiloul , indulina , de la noi a a incepu dezvoltarea cibernetici , wow chear sunt destule lucruri de care sa fim mandri
8  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: Dentistul on: February 08, 2008, 11:20:01 AM
am fost ieri mia lucrat la maseaua de langa ((( si acuma ma doare , nu rau , dar dak incerc sa mestec , sau pur si simplu o ating cu limba , aaaaa in ce hal doareee
9  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: Discutii si mai generale on: February 08, 2008, 11:18:18 AM
si alt ceva ce mai ziceti
noutati ?
10  Muzica/Filme / Muzica - Generalitati / Re: Ce asculti acum ? on: February 08, 2008, 11:17:00 AM
Antilop-Tresspaser
11  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: Discutii si mai generale on: February 08, 2008, 11:14:00 AM
gata cu scoala !!!!!
12  Anime/Manga / Discutii Generale Despre Animeuri / Re: guess this anime pic on: February 08, 2008, 11:11:12 AM
corect  

yazoo credeam k u te uiti la deastea   ma bazam pe u k o ghicesti sau adriana , era oedo , e ova are 3 ep , e vb de 3 condamnati care pt asi reduce din senintza sunt trimisi sa faca treaba murdara in situati de criza
13  Cereri / Cereri / Re: Cadouri on: February 08, 2008, 11:03:28 AM
imi place ideea
14  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: Discutii si mai generale on: February 08, 2008, 11:00:44 AM
bucurestiul nostru drag , nui soare (
15  Anime/Manga / Discutii Generale Despre Animeuri / Re: guess this anime pic on: February 08, 2008, 10:56:32 AM
  parca u nu te uiti si la deastea
greu era sa dati pe google cyberpunk anime si sa il gasiti in lista
hai k sa schimbat poza
Pages: [1] 2 3 ... 110