Show Posts
|
Pages: [1] 2 3 ... 110
|
3
|
Muzica/Filme / Filme / Re: CAMERa 1408
|
on: February 08, 2008, 02:20:14 PM
|
cat mia placut si mie faza de la sf ,cand ii zicea nevastasa hai k ai visat si pune inregistrarea si se aude vocea fetitzei ooo si era tare cand a sunat si camera vb k aia de la receptzie de groaza nu prea mi sa parut , adika tipul nu prea era ingrozit , thriller mai degraba k tea tinut in suspans acum o sa il omoare , acum , acum , inca putin ,mai era si faza cu ceasu , da defapt nu se intampla nimic ci doar o luai de la capat orcum mia placut
|
|
|
6
|
Anime/Manga / Discutii Generale Despre Manga / Re: Naruto - (posibil spoiler pt cei care nu sunt la zi cu manga-ul)
|
on: February 08, 2008, 01:57:54 PM
|
vb intr-o seara cu volt si in *** ma mananca de il intreb de manga , dak se cupleaza cineva cu careva , mia zis k sai dar nu vreau sa stiu tipa (bine macar k se formeaza un cuplu) si mia mai zis k moare jiraya , aaaaaaaaaaaaaaaaaa nuuuuuu de ce , cand , cum , cine fie nu vreau sa stiu , mia tot laudat volt mangaul k e super inainte etc , k nu se compara etc , si am comiso , am citit din manga 2 capitole fix alea cand se vede naruto cu sasuke , si dupaia eram wtf ce cacat de serial adika de vreun an de cand am vazut preview ala din primul ep erm cu sufletul la gura sa vezi ce o sa se bata , aoleu deabea astept , da nui mare chestie adika apare orocimaru hai sasuke sa mergem lasai in viatza k avem nevoie de ei sa ne mai elimine din dusmani aoleu imi e o scarba de seria naruto acum , aaa sa nu mai aud de el , astept de atata timp ...... k sa se intample .....nimic
|
|
|
8
|
Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: Dentistul
|
on: February 08, 2008, 11:20:01 AM
|
am fost ieri mia lucrat la maseaua de langa ((( si acuma ma doare , nu rau , dar dak incerc sa mestec , sau pur si simplu o ating cu limba , aaaaa in ce hal doareee
|
|
|
|