Show Posts
|
Pages: [1] 2 3 ... 52
|
1
|
Anime/Manga / Discutii Generale Despre Manga / Re: Bleach (possible spoilers! in case u don't read manga)
|
on: March 28, 2008, 09:49:21 PM
|
Ok, chapter 316 is out and I have to say: Dayum!
Eram sigur ca, avand in vedere ultimile capitole, vor veni si unele cu completari ce-si-cum, cine-ce si de-ce, dar 316 m-a lasat masca. Chiar nu ma asteptam ca Shinji si alti Vizards sa fi fost in trecut capitani [shinigami stiam, dar nu si capt.]. Iar Souske era abia liutenant. And yeah, Shinji's style simply pwns.
Porbabil in capitolul urmator o sa apara si Ishin...can't wait. Desi eram foarte curios de ce se va mai intampla in prezent, Aizen e in Karakura Town cu top3 Espada, Gin si Tousen iar capitanii ce nu au fost trimisi in Hueco Mundo si locotenentii lor sunt gata sa-i infrunte, pot spune ca acum astept si mai mult urmatoarele capitole. Si ca tot veni vorba de Aizen and co. vs Captains, probabil le vor veni in ajutor si Ishin, Urahara si tatal lui Ishida. This manga pwns.
In Hueco Mundo a.k.a. Aizen's Harem banuiesc ca va urma a doua lupta intre Ichigo si Emospada [Ulqi-chan]. Yet that'd be corny, mai ales daca castiga Ichigo. I guess Unohana ar putea lupta cu Ulqi, sa ne demonstreze de ce e pe locul 2 [dupa Aizen si Yamamoto care's ambii pe 1] in topul celor mai puternici capitani; top realizat de Tite Kubo himself based on Attack Strength, Defence Strength, Kidou Ability, Kidou Reiatsu, Knowledge si Stamina. xD
I love this manga~
|
|
|
2
|
Jocuri / Jocuri / Re: Guess The Game Pic!
|
on: March 28, 2008, 09:33:19 AM
|
Zone Of Enders?
That was fast. Dap ala e; misto joc...pacat ca precum majoritatea jocurilor bune e mult prea scurt.
|
|
|
4
|
Jocuri / Jocuri / Re: Guess The Game Pic!
|
on: March 27, 2008, 11:32:38 AM
|
WWF No Mercy pentru Nintendo 64. Vechi dom`ne.
[EDIT] LOL, vezi ca scria numele jocului si in denumirea pozei.
|
|
|
5
|
Anime/Manga / Discutii Generale Despre Animeuri / Re: guess this anime pic
|
on: March 25, 2008, 01:26:44 PM
|
Goku se intalneste cu Arale in Dragon Ball, in Red Ribbon Saga cand il urmareste Blue. Oricum, next screen ~ ceva usor sa mearga repede: Daca sunteti siguri ca anime e, postati fara confirmare, la cum imi merge netu nu stiu cand o sa mai dau pe aici sa ma uit. peace~
|
|
|
6
|
Jocuri / Jocuri / Re: I Wanna Be The Guy
|
on: March 25, 2008, 01:20:07 PM
|
P.S. E de Pc , nu ?Daca da , cat ocupa ma apuc de jucat :)) Dap, PC, are vreo 70Mb. Pacat ca e baguit jocu, are multe erori, glitch-uri care te scot din minti mai des decat nivelele. Cum ar fi ca uneori nu se activeaza second-jump-ul sau uneori pur si simplu cazi de pe o platforma fara sa faci nimic. Am ajuns pe la zonele cu zombie [cele din video-ul care l-am pus in primul post] dar nu cred ca mai trec mai departe. I feel like punching crying babies in the face right about now. And I wanted to get to the Dracula boss fight. Dragon-kick your ass into the milky waaay..... [*is being random*]
|
|
|
8
|
Jocuri / Jocuri / I Wanna Be The Guy
|
on: March 24, 2008, 12:32:23 PM
|
A jucat careva monstruozitatea asta de joc? Imposibil de greu, extrem de enervant, al naibi de repetitiv, mancator de nervi, si totusi, parca ceva te ambitioneaza [odata ce il joci] sa vrei sa treci mai departe. Trust me, this is not a game meant for anybody. This is the kinda game that makes you take a rifle and start a school shotout. This is the GTA of all arcade games. Daca aveti tangente in masochism, sau pur si simplu sunteti curiosi, il puteti download-a de aici. Heres a short preview by Cloud [the dude finished the game btw, OMFG], click here.
|
|
|
13
|
Jocuri / Jocuri / Re: Topicul cel q King Of Fighters pe kre il fac peste tot
|
on: March 19, 2008, 08:33:47 AM
|
Majine te-ai intors taica? Welcome back. Ti minte ce ti-am zis nu? Ca dau un KoF cu tine si daca tre sa vin pe jos cu rucsacu in spate pana in Iasi. Desi mi-ar place sa mai dau una si cu Demon si cu Kyo, these guys know their stuff trust me. Tre sa mai exersez oricum, nu am mai frecat in mana un gamepad de cam multicel, si acu cateva seri dupa o serie de Tekken-uri au inceput sa ma doara infernal degetele. Ah, imi pierd skill-urile. asta il am si eu , ocupa 900mb arhivati, vreo 2 gb dezarhivati. Mane, sa-ti dea Demon cu prima ocazie Mugen-ul care i l-am dat ultima oara cand am trecut pe acolo. 5Gb juma de joc dezarhivat si peste 700 de caractere. Nici pana acum nu am jucat cu toate.
|
|
|
|