News: Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim !

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
March 29, 2008, 09:55:36 AM

Login with username, password and session length

Animefan - pentru toti fanii anime !
  Show Posts
Pages: [1] 2 3 ... 103
1  Muzica/Filme / Muzica - Generalitati / Re: Ce asculti acum ? on: March 28, 2008, 11:17:36 PM
Trupa Vocal Instrumentala PaRaZiTiI - Moartea intreaba de tine
2  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: Discutii si mai generale on: March 28, 2008, 11:15:20 PM
flagul e 250 de ryo din cate stiu.. si cred ca ar fi timpu sa mai mi-l schimb si eu
3  Sectiunea Principala / Anunturi / Re: A-Camp/Tabara Anime/Manga/Cosplay/J-Rock/J-Pop/J-Movies on: March 28, 2008, 11:00:39 PM
mama.. dar stiu ca s-a reactinat destul de. ... never mind 
alex... ioni vb si de el si de  he0 ...... 
mi s pare o idee buna..desi e fffff departe de mine voi incerca sa ajung pe acolo
4  Sectiunea Principala / Quiz / Re: What Is Your Inner Soul Trying To Say? (For Girls and Guys; Contains Picture on: March 27, 2008, 07:38:21 PM

Description: Your inner soul is content with the way it is. In general, you are a very sweet, caring person! Occasionally you can work up a stormyour anger getting to the best of you, but otherwise, youre just yourself most of the time. You love to kick back and hang out with your friends, but you also enjoy time by yourself to read a book and catch up on your studies. You love the wildlife and you can always seem to make the day better. Your lover/friends/family is/are the luckiest person/people in the world, because people like you are rare to come across. You love life and live it to the fullest but always still have your head in reality.
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Quote: Only mediocrity can be trusted to be always at its best.
(Sir Max Beerbohm)
 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Poem Verse: A Sunset without a sun is no sunset at all.
A life without love is no life at all.
A rainbow without colors is no rainbow at all.
And heart without feelings is no human at all.
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Symbol: A snowflake (bliss to encounter)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
5  Fan-Cluburi / Discutii generale despre FanCluburi / Re: Yaoi Fanclub on: March 27, 2008, 07:30:04 PM
Eu inca nu am fost acceptat in club...
 Why not ??? I am a Yaoi fan two !!!

he he.. as vrea sa tevad in yaoi fc brolly sper sa te accepte he0 ....
btw.... two=doi ai gresit poate vroiai sa zici too...
6  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: Discutii si mai generale on: March 27, 2008, 07:09:35 PM
da link, da link   repede... sari cu linku
7  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: Discutii si mai generale on: March 27, 2008, 06:46:16 PM

eu nu mai pot de ras ce a inceput sa rada un prieten..... se tavaleste si acum pe jos de ras eu cand l-am primit si citit cazut de pe scaun.. si acum am cazut iar ca l-am recitit

8  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: Discutii si mai generale on: March 27, 2008, 05:54:14 PM
kyo  asa patesti daca vrei sa faci ceva
lol ce vreme e la oradea...   ieri a viscolit  (pe bune acuma) amm am stat in statia de autobuz si m-am facut om de zapada pe o partea..de acolo de unde viscolea.... la ore numai pe geam ma uitam sa vad cum ninge  si azi....cand am iesit de la scoalla la 12 am zis    wtf?  m-am uitat la cer..soarele ma ardea..niciun nor pe cer.... am mai si mers cu cativa colegi de langa Vuia pana in Rogerius ca a trebuit sa ajung undeva...am crezut ca mor de cald.... am stat in parcu 1 decembri la plaja acolo langa statuie cu un prieten ne-am pus la baza statuii si am inceput sa citim din "Sara pe deal" de Eminescu ca trebuie sa o invat pa maine acum am ajuns acasa dupa ce am invatat poezia

edit ..... OMG am primit un mesaj pe mess OMG prea tare ...... Presedintele Statelor Unite ne-a cerut sa ne unim pentru o cauza comuna tuturor: combaterea terorismului. Este bine stiut ca musulmanii se opun consumului de alcool si considera vederea unei femei dezbracate (alta decat nevasta-sa) drept un pacat. Din aceasta cauza lansam un apel pentru ca timp de o saptamana, ZILNIC, la ora 17.00, toate femeile sa se dezbrace complet si sa alerge prin birouri iar toti barbatii sa le urmeze cu o bere in mana. Aceasta ne va ajuta sa detectam teroristii care se ascund la noi in firma. Statele Unite va sunt recunoscatoare pentru efortul facut impotriva terorismului. Colaborati ! Trimiteti acest mesaj tuturor colegilor de la serviciu si tuturor firmelor partenere!
9  Muzica/Filme / Muzica - Generalitati / Re: Ce asculti acum ? on: March 27, 2008, 05:07:19 PM
Parazitii - Mesaj pt Europa 
10  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: Poza Voastra on: March 25, 2008, 10:43:41 PM
hi hi..poate imi faci si mie unul [joke]

off... au..acum chiar nu pot intra pe mess ca stau asa pe fuga la calculator..lasa ca ti le imit pe mail numai sa imi aduc aminte id tau..sau sa caut in mesajele private
11  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: Poza Voastra on: March 25, 2008, 10:35:59 PM
deci portretele lui brolly si Ana.. dupacum zice kyo sunt destu de reusite... :) good job
@brolly....  inca in soc?  
12  Muzica/Filme / Muzica - Generalitati / Re: Ce asculti acum ? on: March 24, 2008, 09:15:13 PM
NickelBlack- rockstar
13  Muzica/Filme / Muzica - Generalitati / Re: Ce asculti acum ? on: March 23, 2008, 07:56:35 PM
Red Hot Chilli Pepers- Other side
14  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: Discutii si mai generale on: March 23, 2008, 07:48:24 PM
eu am fost la iris cand au fost la Oradea....darnu mai vreau sa aud de concerte.... mi-au mancat toti banii pe are ii aveam
15  Muzica/Filme / Muzica - Generalitati / Re: Ce asculti acum ? on: March 23, 2008, 06:59:42 PM

Sean Paul Ft. Rihanna - Break It Off

deja am ceva cu melodia asta
Pages: [1] 2 3 ... 103