News: Cu cat aveti mai multe posturi cu atat veti avea acces la mai multe sectiuni

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
March 29, 2008, 09:55:25 AM

Login with username, password and session length

Animefan - pentru toti fanii anime !
  Show Posts
Pages: [1] 2 3 ... 53
1  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: Zile de nashtere on: March 22, 2008, 09:20:02 PM
Sry, girly!
Happy Birth, purple_angel...Zizo, iti doresc multa sanatate si fericire!
Tot binele din lume si multa bafta in continuare!   ^____^
2  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: Poza Voastra on: March 20, 2008, 11:30:09 AM
Yuki- iubesc expresia fetei esti mortala
love_yuki_eiri- sweet girl indeed
3  Sectiunea Principala / Introduceri / Re: Laliho! on: March 20, 2008, 11:22:58 AM
Welcome! ^___^
Inca o fana yaoi! Fetelor, va intregiti calumea...
Happy posting and have a great day!
4  Sectiunea Principala / Introduceri / Re: Hey ya' on: March 20, 2008, 11:21:10 AM
Welcome, welcome! ^___^
Frumoasa introducere... Have a great day! And see ya around!
5  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: Salvati animelele.... on: March 14, 2008, 10:06:20 AM
Adevarul e ca in ziua de azi, tot mai multi oameni sunt nepasatori fata de animale. Politia animalelor... mai bine nu zic despre asta, nu e topicul in care sa vorbesc despre asta.
Mai urmaresc la tv, pe Animal Planet, emisiuni in legatura cu animalele suferinde. Well... nu mi se pare normal sa le iei asa in "suturi" si sa dai cu ele de pamant, etc...
Copiii, in general, pentru distractie, fac asa ceva. De exemplu, la mine in cartier, un baiat a gasit o pisica si a aruncat-o in sus, apoi a dat in ea cu piciorul, a zburat saraca vreo 2 m si s-a lovit intr-un zid. Sigur a sfarsit, moarta, ca doar cine mai traia dupa aia. Si nu s-a luat nicio masura.
Intr-adevar, exista animale fara stapan, care sunt "salbatice"[in sensul ca musca, zgarie, etc].. nici eu nu stiu ce e mai bine. Daca se strang toate animelele de pe strada intr-u loc special  amenajat, de unde atata mancare pe un termen lung, pentru toate. Nu se poate. Dar nici asa sa le bati, sau chestii dinastea.
Multora nu le pasa, fiindca daca mie mi-e bine, ce-mi pasa de tine, nu?
Dar sa faci asa cum au facut ei, chiar daca sunt animalele tale.Nu ai dreptul. Sunt de acord cu jupy, in unele secvente. De unde sa stie animalul, ca a gresit... ata ete...
Sunt ale tale, suporta-le
6  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: Poza Voastra on: March 14, 2008, 09:57:21 AM
dark_leon- Like aha! Nice picz Cool girl... iobesc banca ta girly
Kyo- hehe... loool... somn de voie, de nevoie
Kakashi the Copy Ninja- w0w... nice looking guy... la costum :->
sungoddes- well... sweety, tu esti cea mai cea de acolo, no problem... frumoasa ca intotdeauna
anarazell- razi frumos :)
7  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: Zile de nashtere on: March 14, 2008, 09:44:11 AM
Sry, guys! Am fost fosrte ocupata si inca mai sunt, dar am trecut sa va mai urez toate cele bune. Desi a trecut, nu conteste:

La multi ani! Tot ce va doriti, multe bucurii, impliniri si sanatate!
-sineed-, anarazell, criss
8  Anime/Manga / Inuyasha / Re: ce ati face dak.... on: March 14, 2008, 09:25:19 AM
Daca m-as intalni cu Inuyasha?
-cred ca l-as intreba daca vrea sa omoare ceva demoni, sa vad si eu in the real life ^^
-m-as juca urechiusele lui :x/:x/:x/:x/
-as incerca sa-i apropii mai mult pe cei doi-Inu &Kagome

Daca m-as intalni cu Sesshomaru?
-as gasi un subiect de discutie inteligent
-i-as propune sa se alature lui Inuyasha
--- loool... altceva nu cred ca am ce sa ii mai spun, ca poate apoi ma ia la bataie
9  Anime/Manga / Inuyasha / Re: Ce-ar face ?... on: March 14, 2008, 09:21:31 AM
Well... nu cred ca ar intelege la inceput si ar intreba-o ce inseamna. Kagome, nush prea sigur, ori se va enerva si pleca, ori ii va explica. Cred ca Inuyasha ar face o fata o_0 si i-ar arata apoi ca nu-i pasa. Totusi cred ca va merge dupa ea ..... [eu cred ca nici apoi n-ar intelege Inuyasha, ce era sa faca Kagome , stiti cum e el]
10  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: Discutii si mai generale on: March 11, 2008, 11:33:29 AM
Nu stie careva, cum se numeste programul acela cu care sa filmezi in timp ce joci?

Te referi la un Video Screen Recorder? Incearca Camtasia Studio.
Nu stie careva, cum se numeste programul acela cu care sa filmezi in timp ce joci?
Am nevoie de el rapid...

se refara la Gamecam, noob.

Thx, guys! ^___^
11  Sectiunea Principala / Introduceri / Re: Hi there, folks ! on: March 08, 2008, 07:42:25 PM
Hey^__^

Sorry... caught with school and other stuff...
Iti urez si eu bine-ai-venit! Sper sa te simti bine aci!!!
12  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: Discutii si mai generale on: March 08, 2008, 07:38:45 PM
Am nevoie de el rapid...

Ce-ati mai facut, dragilor?
13  Sectiunea Principala / Anunturi / Re: La Multi Ani ! on: March 08, 2008, 07:38:03 PM
Thx ^___^

Nite, ca am dat si eu p'aci... Ce dor mi-a fost.. Dau o tura pe forum.. zbye
14  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: Poza Voastra on: February 28, 2008, 10:02:07 AM
Kyo- cred ca a fost chiar o petrecere grozava
     - luv poza artistica

volt- la fel ca si he0--- like the ultima poza :x cooool, man
15  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: school stuff on: February 28, 2008, 09:57:23 AM
Io azi am facut doar atat....  .....si din cand in cand ma mai trezeam din somnic sa ma duc pe la toaleta sau sa mananc
Ce as vrea sa fac si eu asta... waai... goddess, sa-ti zic ceva : ma duc la olimpiadele de istorie si romana pe judet la o saptamana distanta una de cealalta...

azi le'am dat cu spray paralizant in 2 tipi care vroiau sa ma bata, cand veneam de la sc...
Bravo, Kyo! Asa le trebuie... de unde ai luat spray-ul? :-/
Pages: [1] 2 3 ... 53