News: Daca aveti articole pentru Revista Animefan, va rugam sa le trimiteti la [email protected]

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
May 22, 2008, 03:04:54 PM

Login with username, password and session length

Animefan - pentru toti fanii anime !
Descarcati ultimele animeuri aparute direct de pe animefan
  Show Posts
Pages: [1] 2 3 ... 234
1  Muzica/Filme / Muzica - Generalitati / Re: Ce asculti acum ? on: Today at 02:43:01 PM
Sepultura - Refuse/Resist
2  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: Discutii si mai generale on: Today at 02:42:08 PM
webmessu merge...problema era la viteza de procesare...ioni, sa astepti tu mult si bine XD
ultima data knd a fost in service starscream al meu, a stat 2 saptamani...problema era la placa de baza. acu macar merge, asa k nu ma plang. pana la urma s-a trezit calcu...
@crow: let me ask you this: shut up!
3  Anime/Manga / Alte animeuri / Re: Highlander - The Search For Vengeance - on: Today at 02:39:46 PM
domo...in seara asta ma uit la el, dak il descarc la timp. editez sa zic impresii.
4  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: Discutii si mai generale on: Today at 12:16:00 PM
there are no stupid posts, only stupid users *points at crow* XD
5  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: Discutii si mai generale on: Today at 11:49:38 AM
da...da nu de asta o suge calcu meu acum...ci din cauza k trebuie maintenat...tweeked...am ramas fara sinonime.
6  Muzica/Filme / Muzica - Generalitati / Re: Ce asculti acum ? on: Today at 10:38:30 AM
Dragonland-Astronomy
7  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: Discutii si mai generale on: Today at 10:14:10 AM
hm...dak as stii de ce merge asa naspa calcu meu...
8  Anime/Manga / Alte animeuri / Re: Highlander - The Search For Vengeance - on: Today at 12:52:03 AM
stiu k nu e locu...da cer si io aici un dld link/torrent...k pe czone se pre k nu e.
normal k am vazut toate filmele si seria..normal k mi-a placut..si normal k grafica aia nu merita pierduta. astea ar fi premisele...stiu k sunt milog, da uneori e mai bine sa fii milog castigat XD
9  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: Discutii si mai generale on: May 21, 2008, 10:09:42 PM
tonight...on grey's anatomy...alex afla in sfarsit de ce adoarme in fiecare seara!
10  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: Discutii si mai generale on: May 21, 2008, 07:58:53 PM
we're loosin'em! chhh! we're loosin'em! chh!....
.............................................................

we lost'em....
11  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: Discutii si mai generale on: May 21, 2008, 06:38:37 PM
vreau, imi trebuie, imi doresc...pizza!
12  Muzica/Filme / Muzica - Generalitati / Re: Ce asculti acum ? on: May 21, 2008, 05:33:37 PM
Celldweller-Switchback
13  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: otaku fest on: May 20, 2008, 11:57:51 PM
moa...cred k iti da kane niste palme knd te-o vedea...de nu iti revii cu tuica din nehoiu.
14  Anime/Manga / Discutii Generale Despre Manga / Re: Naruto - (posibil spoiler pt cei care nu sunt la zi cu manga-ul) on: May 20, 2008, 07:36:14 PM
acum dak ar invata si masashi sa deseneze dracu mai bine, ar fi si mai faina manga.
xcum, e linie fina intre a "evolua povestea" si a "trage de ea fara sens". nu cred k o sa se treaca peste ea, da deh...in ritmu asta cardiac...
15  Anime/Manga / Bleach / Re: Bleach Coments on: May 20, 2008, 07:32:49 PM
hai k nu iti sterg postu din respect...da dak denigrezi bleach asa inseamna k si naruto e la fel de naspa, dak nu kiar mai naspa.
pacat k nu ai prins tu farmecu...desi la cat de obisnuita cu kestii shojo esti, era clar k un shounen te lasa rece. trist....potential fan pierdut.
Pages: [1] 2 3 ... 234