Show Posts
|
Pages: [1] 2 3 ... 97
|
7
|
Jocuri / Role Play / Re: Fantasy World - The Epic Story
|
on: March 24, 2008, 07:28:45 PM
|
Kara se indrepta spre ea si ii oferi mana ca sprijin.Tanara regina era inca obosita de la efort si o privi lung pe elfa.Desi Kara ii intinse mana Velhis staruia.Niciodata nu s-ar fi aliat cu cineva,insa situatia de fata era intr-adevar una diferita pentru toti. -Poate...niciuna dintre noi nu ar fi gandit in trecut sa se alieze cu inamicul,insa in acest caz pot presupune ca ''dusmanul dusmanului meu imi este prieten'' nu-i asa? Velhis nu raspunse.Isi arunca privirea asupra lui Ken,apoi Zex si apoi asupra noului venit din partea caruia simtea o energie demonica nemaiintalnita. -Tot ce vreau e sa-l omor pe Ashram...,zise ea intr-un sfarsit. -Stai la rand fetito,pufni Xan.Zex il inghionti usor,dezaprobandu-i reactia. -Si daca promitem sa te ajutam...ne ajuti sa-l gasim ?Telul nostru nu este ashram...cel putin,nu era,pana cand ne-a rapit prietena.Dar toti vom avea de suferit.Haide sa colaboram. -Vezi ca ea fiind doamna te ia cu binisorul..dar sunt si alte cai de a te convinge sa ne ajuti,zise Xan. -Xan..,zise Kara scrasnind din dinti si suierand,nu ne ajuti...deloc! Deodata Kara simti o mana si mai rece decat a ei apucand-o.Velhis se ridica brusc cu o expresie hotarata pe chip. -Foarte bine,presupunand circumstantele,cred ca pot sa fac o exceptie,in fond,nu avem motiv personal de raca. Ken se sterse la frunte. -Phew...credeam ca se lasa cu bataie...la naiba.... -Bun..deci..ce mai stam..zi cum ajungem acolo!zise Xanek nerabdator. -Veniti cu mine!zise regina.
[note si la mn..^_^..lipsa stranie de inspiratie a dus dupa cum vedeti la un post destul de scurt...ca si amicu meu de mai sus..ma voi revansa data viitoare..]
|
|
|
8
|
Sectiunea Principala / Voteaza / Re: Rihanna vs Beyonce
|
on: March 24, 2008, 06:44:46 PM
|
OOo..stiu asta foarte bine..dar sa recunoastem...tare brusc i-a crescut faima de cand e cu J...acum..nu pot sa garantez ca a devenit celebra fiind cu el..fiindca are talent tipa..dar oriq.. o 'mana'' zdravana de ajutor tot a primit..lu rihanna i-a venit la nas faima..la ea chiar n-ai ce zice..isi plimba poponetzul frumos pe plaja cand deodata da norocul peste ea..sau ea peste noroc..oriq.. ....dar macar beyonce are o cariera muzicala mai indelungata...si a muncit cu siguranta mult mai mult ca rihanna..avand in vedere ca incepuse cu destiny's child
|
|
|
11
|
Sectiunea Principala / Voteaza / Re: Rihanna vs Beyonce
|
on: March 23, 2008, 07:11:29 PM
|
Rihanna s-a combinat cu un producator dupa ce s-a intalnit cu el din intamplare e plaja..beyonce a pus mana pe Jay-Z..com si com sa...sau cum s-o scrie ca nuj franceza..
|
|
|
|