News: Daca aveti articole pentru Revista Animefan, va rugam sa le trimiteti la [email protected]

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
March 29, 2008, 09:55:15 AM

Login with username, password and session length

Animefan - pentru toti fanii anime !
  Show Posts
Pages: [1] 2 3 ... 97
1  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: Costumele pt cosplay on: March 28, 2008, 07:28:28 PM
Io ma fac mew mew... )))
2  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: Discutii si mai generale on: March 28, 2008, 07:26:32 PM
Ce booring frate.... ....we need something cool to talk about..
3  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: Discutii si mai generale on: March 28, 2008, 01:35:01 PM
Wow..vreau si io!!!!!!!!
4  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: Poza Voastra on: March 28, 2008, 01:32:47 PM
Arata bine..dar am nasul mai  mic nitzel.. mijto..esti buna...
5  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: Poza Voastra on: March 25, 2008, 07:26:03 PM
Super mijto arata..fa si mie....te platesac..[joke desu] felicitari...nu vreti sa vedetzi cum arata un portret facut de mn...
6  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: Discutii si mai generale on: March 24, 2008, 09:24:29 PM
yo tocmai am avut o cearta superba cu mom XD O_O
deci sunt plina de nervii x(

Been there...done that.las..o sa-ti treaca si tie si ei..doar sunteti familie..
7  Jocuri / Role Play / Re: Fantasy World - The Epic Story on: March 24, 2008, 07:28:45 PM
Kara se indrepta spre ea si ii oferi mana ca sprijin.Tanara regina era inca obosita de la efort si o privi lung pe elfa.Desi Kara ii intinse mana Velhis staruia.Niciodata nu s-ar fi aliat cu cineva,insa situatia de fata era intr-adevar una diferita pentru toti.
-Poate...niciuna dintre noi nu ar fi gandit in trecut sa se alieze cu inamicul,insa in acest caz pot presupune ca ''dusmanul dusmanului meu imi este prieten'' nu-i asa?
Velhis nu raspunse.Isi arunca privirea asupra lui Ken,apoi Zex si apoi asupra noului venit din partea caruia simtea o energie demonica nemaiintalnita.
-Tot ce vreau e sa-l omor pe Ashram...,zise ea intr-un sfarsit.
-Stai la rand fetito,pufni Xan.Zex il inghionti usor,dezaprobandu-i reactia.
-Si daca promitem sa te ajutam...ne ajuti sa-l gasim ?Telul nostru nu este ashram...cel putin,nu era,pana cand ne-a rapit prietena.Dar toti vom avea de suferit.Haide sa colaboram.
-Vezi ca ea fiind doamna te ia cu binisorul..dar sunt si alte cai de a te convinge sa ne ajuti,zise Xan.
-Xan..,zise Kara scrasnind din dinti si suierand,nu ne ajuti...deloc!
Deodata Kara simti o mana si mai rece decat a ei apucand-o.Velhis se ridica brusc cu o expresie hotarata pe chip.
-Foarte bine,presupunand circumstantele,cred ca pot sa fac o exceptie,in fond,nu avem motiv personal de raca.
Ken se sterse la frunte.
-Phew...credeam ca se lasa cu bataie...la naiba....
-Bun..deci..ce  mai stam..zi cum ajungem acolo!zise Xanek nerabdator.
-Veniti cu mine!zise regina.

[note si la mn..^_^..lipsa stranie de inspiratie a dus dupa cum vedeti la un post destul de scurt...ca si amicu meu de mai sus..ma voi revansa data viitoare..]
8  Sectiunea Principala / Voteaza / Re: Rihanna vs Beyonce on: March 24, 2008, 06:44:46 PM
OOo..stiu asta foarte bine..dar sa recunoastem...tare brusc i-a crescut faima de cand e cu J...acum..nu pot sa garantez ca a devenit celebra fiind cu el..fiindca are talent tipa..dar oriq.. o 'mana'' zdravana de ajutor tot a primit..lu rihanna i-a venit la nas faima..la ea chiar n-ai ce zice..isi plimba poponetzul frumos pe plaja cand deodata da norocul peste ea..sau ea peste noroc..oriq.. ....dar macar beyonce are o cariera muzicala mai indelungata...si a muncit cu siguranta mult mai mult ca rihanna..avand in vedere ca incepuse cu destiny's child
9  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: Poza Voastra on: March 24, 2008, 06:35:37 PM
Wow..ce clasa moderna aveati....lol..craniu ala e taaaare putrezit..
10  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: otaku fest on: March 23, 2008, 07:17:36 PM
data: 17-18 mai

Uuuuu... yey!..asa poate o sa pot sa merg...
11  Sectiunea Principala / Voteaza / Re: Rihanna vs Beyonce on: March 23, 2008, 07:11:29 PM
Rihanna s-a combinat cu un producator dupa ce s-a intalnit cu el din intamplare e plaja..beyonce a pus mana pe Jay-Z..com si com sa...sau cum s-o scrie ca nuj franceza..
12  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: Poza Voastra on: March 23, 2008, 07:09:02 PM
Go go cole... ...si  la anu la mai bn..
13  Anime/Manga / Discutii Generale Despre Animeuri / Re: Gandeste repede, raspunde promt: LA CE ANIME TE UITI IN MOMENTUL ACESTA? on: March 22, 2008, 08:37:48 PM
Eyesheld21 episode 34
14  Sectiunea Principala / Discutii Generale / Re: Discutii si mai generale on: March 22, 2008, 07:29:25 PM
Toata ziua am facut ceva..ce anume nu stiu..dar cert e ca nu ce vroiam sa fac..si a trecut sambata uite asa..(...PS.....nu ma laud deloc....dar totusi..NEXT...
15  Anime/Manga / Discutii Generale Despre Animeuri / Re: guess this anime pic on: March 22, 2008, 07:22:06 PM
Pun io in locul lui yazoo ....^_^..

Pages: [1] 2 3 ... 97