Title: Devil May Cry - The Animation Post by: Kyo on June 04, 2007, 01:04:16 PM am reusit sa intru in posesia primului episod al seriei :D
cei care ati jucat jocurile Devil May Cry, ar trebui sa asteptati cu nerabdare momentul in care va aparea filmul! Anyone? Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: adicrst on June 04, 2007, 03:13:46 PM am vazut jocul de ps, si cred ca animarea ar fi excelenta
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: purple_angel on June 04, 2007, 03:36:40 PM Da am vz si eu jocul...partea a III-a... dar mi-a placut!are o poveste interesanta!
Cate ep se vor face?povesteste ceva din primul ep pls! Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: andemon on June 04, 2007, 06:45:52 PM anyone sunt eu!
am jucat DMC3 SE, si q Dante si q Vergil. Povestea e intr-adevar misto...am citit si manga asa k stiu. Animatia e facut de aia kre au zamislit si blood + si death note, deci e de calitate rebellion, ebony si ivory sa fie! Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: MajinSenpai on June 05, 2007, 04:21:01 PM simpatic primu eps. ce e tare e ca nu e dupa manga , iar pt mine chestia asta e un punct forte. nu ca nu mi-ar place manga, dar parca nu ar merge transformata in anime. ce sa zic...Dante e la fel de sarcastic ca in totdeauna, replicile sunt mai acide ca in DMC 3 , iar carnagiul nu a dezamagit.inca o chestie care mi-a placut a fost faptul ca dante e imbracat. in joc e prea...gay indivitu cu curelushele lui de piele peste piept.
in fine, seria o sa fie ok daca o sa continue in ritmul impus de primul episod. Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: andemon on June 05, 2007, 04:28:40 PM gay q curelusele peste piept?! lol pt gluma, k si eu sunt anti-gay, slap! pt tinta glumei! poti sa zici ce vrei despre dante, dar numai k e gay nu. imaginea din anime imbina pe cea din DMC 1 si pe cea din DMC3....adik are costumul din 1 si armele si parul din 3....nu am vazut decat varianta RAW...strawnerry sundae...lol, asa k nu am putut sa apreciez decat putin dialogul...dar parca vocea lui Dante e mai misto in engleza in DMC3...sau mi se pare mie.
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: MajinSenpai on June 05, 2007, 04:34:49 PM ke-he-he-he ! slap taken ! no, intradevar, parca vocea din dmc3 era mai cool , dar a mers si asta. iar dialogul e tare , trust me on this one ! e la fel de acid ca intotdeauna :D oricum, daca seria merge pe linia asta o sa fie bine.
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: andemon on June 05, 2007, 04:43:27 PM putin off topic: tu stii japoneza?
on topic: abia astept sa apara varianta subbed sa pricep si eu ceva mai mult, k japoneza stiu, dar mai am de invatat. Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: MajinSenpai on June 05, 2007, 06:59:41 PM cursuri de japoneza , 2 ani , long live politehnica !
gata cu offtopicu ca imi mai iau un ban doar de dragu de a folosi functia . revenind la anime, ma intreb daca seria e un fel de teampon intre dmc3 si dmc4. Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: andemon on June 05, 2007, 07:02:53 PM din cate vad...intre dmc 3 si dmc 4...SE ALFA CELELALTE DMC K POVESTE! DMC 3 e prequel...arata cum a dobandit dante force edge, cum a ajuns vergil sa fie nelo angelo.....
DMC4 e ultimul si k timeline....si dante nu mai e eroul Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: MajinSenpai on June 06, 2007, 02:24:51 AM eh..de cand mi-a crapat consola nu maiam tangentze atat de mari cu joacele de ps2..drept urmare i have no ideea about DMC4. soo...my bad:D
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: andemon on June 06, 2007, 10:06:16 AM nici eu nu am consola....doar ce am citit de pe net, si ce articole am mai scris....numai DMC3 am jucat si eu...dar am manga devil may cry...si inca niste comics.
revenind la serial, cred k e plasat intre DMC3 si DMC1...asta din cauza infatisarii lui Dante, dar si a armelor folosite: Rebellion si pistoalele Ebony si Ivory. Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: Kyo on June 06, 2007, 11:20:07 AM Majinsempai, Devil May Cry 4 nu ti'ar fi mers oricum pe consola de PS2. pt k e de ps3 :lol:
Intr'adevar, sarcasmul lui Dante intrece orice masura, chestie ce ma distreaza la culme, interactiunile sunt de asemenea comice, dar si sangeroase, cum a fost faza din bar, cand a impuscat acea "progenitura a intunericului" cu pistolul dupa umar, fara macar sa se uite. Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: andemon on June 06, 2007, 11:36:21 AM eu imi tin respiratia pana apare DMc4 pt pc...
legat de anime, pai asa o sa fie tot timpu...nush cat o sa aibe in comun q jocurile, dar am vazut k si aici poate controla sabia de la distanta....deci sper sa apara si devil trigger Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: smasher on June 07, 2007, 03:34:23 PM am vazut dmc mission 1 ... si mi-a placut ... pacat k nu era subbed
daca are careva din arad dmc 3 jocu pm me pls. Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: andemon on June 07, 2007, 04:22:25 PM nu suntem in arad...da il avem si eu si kyo...ai putea sa il iei de pe dc....
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: Kyo on June 07, 2007, 04:34:59 PM il gasersti pe torrenti interni pe http://torrents.czone.ro sau pe www.bittorrents.ro
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: andemon on June 07, 2007, 04:44:01 PM revenind la serial...e amuzanta scena in kre fata se plimba q dante in masina...asta da sofer pe kre nu l-ai vrea
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: Kyo on June 19, 2007, 03:31:53 PM o,da... am vazut primul episod subtitled....
primul episod nu arata multe, dar e mijto. actiunea e mijto, iar cand nu e actiune, isi face aparitia sarcasmul si plictiseala obisnuita a lui Dante... Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: Ariadna on June 19, 2007, 03:37:57 PM Tare dragut inceputul. Mi-a demonstrat ca acest anime poate promite multe. E mai violent decat mi-am imaginat, dar mi-a placut. In legatura cu povestea, nu o sa fie cine stie ce avand in vedere ca totul se va concentra pe actiune. Anyway, astept episodul 2 :)
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: sasuke on June 20, 2007, 09:33:18 AM daca oi il descrieti sa cred ca o a ma uit siu la el i curand si sper sa-mi placa
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: Archangel on June 20, 2007, 09:55:42 AM nu m-am uitat ink la el deshi il am in calc...prea multe on going-uri la care ma uit.
deshi are numai 12 ep am sa-l mai las sa faca pui shi dak se poate sa-l vad pe tot deodata. Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: adicrst on June 20, 2007, 02:48:29 PM am vazut si eu primul episod si mi-a placut :D abia astept sa vad si urmatoarele. De obicei eu le las sa se adune vreo 10-15 eps sau chiar toata seria si apoi ma uit la animeul respectiv, dar in cazul asta cred ca voi face o exceptie
singurul lucru care ma deranjeaza este calitatea sunetului. Nu stiu la altii cum este, dar la mine se aude ca la filmele furate din cinema, adik se aude incet cand vorbesc si te surzeste cand este actiune Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: Kyo on June 20, 2007, 11:52:24 PM e din cauza file-ului pe care l'ai luat. incearca sa il iei de pe demonoid.com, ca de acolo se vede cristal
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: andemon on June 21, 2007, 11:35:05 AM am vz si eu alalta ieri primu eps...grafica buna, poveste ok.
dante pare sa fie totusi mai mult pe gunslinger...sper sa apara si vergil! desi nu cred, k animeul nu prea tine cont de jocuri. Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: Kyo on June 25, 2007, 09:24:46 PM episode 2 is on the loose :D
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: andemon on June 28, 2007, 11:17:09 AM oho...l-ai luat si sub...misto...tre sa ne uitam azi la el.
sper sa fie dante tot gunslinger k mi-a placut. edit: am vazut acu ep 2....sountrack suuuper. dar actiunea cam lasa de dorit...devine foooarte monoton sa il vad pe dante cum trage de 100 de ori si moare tot. e cam fara stil. Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: sungoddess on July 07, 2007, 07:05:40 PM Eto...stiu ca toti aici l-au vazut..dar...puteti sa-mi spuneti despre ce e vb?...poate ma apuc si eu de el...
Prea tarziu..deja m-am apucat..am vazut doar episodul 1 si n ustiu despre joc..insa pot spune un lucru...mi s-a parut super.. :D...E un pic cam dark..insa nu e chiar asa...e mijto...o sa continui.. Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: andemon on July 08, 2007, 11:25:30 AM viewed ep 3...
jo-chan, srialu e diferit de jocuri, datorita atitudinii lui dante din serie....dar k sa intelegi kre e treaba q lady si trish tre sa le joci... desi serialu devinje monoton...din pacate...vreau sa para vergil! Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: purple_angel on July 08, 2007, 06:00:21 PM Ah asta vroiam sa inteb si eu! Cand apare Virgil???
Pana acuma m-am uitat la ep 1 si 2..dar acuma e gata si 3 asa ca o sa ma uit si la el... Up till now...nu prea am fost impresionata..Tipa aia... Lady...pare a avea o personalitate total diferita fata de joc..unde era ceva mai rece... Ce m-a deranjat a fost introducerea acelei fetite micute...blonde...whats up with that?? Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: sungoddess on July 09, 2007, 10:47:29 AM :lol: Cred ca blonduta are ca rol sa ii mai inmoaie nitel inima lui dante..stiti ca uneori cand e un tip dur si rece....apare mereu o fetita care sa-l inmoaie??S-ar putea asta sa fie explicatia??
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: Kyo on July 09, 2007, 06:40:57 PM Lady rulzzz in amine.... atitudinea ei din joc era prea....... scarboasa si sictirita. nu imi placea deloc. ba o vezi ca fiind cea mai a naibii fiinta omeneasca, ba o vezi plangand ca i'a murit tatal care vroia sa il omoare ea.... ba o vezi indreptand pistolul spre cea care o salveaza.... era super enervanta! in anime are stil! :D
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: andemon on July 10, 2007, 10:51:44 AM :lol: Cred ca blonduta are ca rol sa ii mai inmoaie nitel inima lui dante..stiti ca uneori cand e un tip dur si rece....apare mereu o fetita care sa-l inmoaie??S-ar putea asta sa fie explicatia?? patty e stresanta...as impusca-o! noroc k mai apare trish in ep 4 sa mai aduca putina maturitate in scena ep 4 locked and loaded...trish vs lady....sort of penibil, dar e bunicel datorita formelor...prietenii stiu de ce. Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: Yazoo on July 24, 2007, 09:21:45 AM Anime-ul acesta este pentru mine ce-a mai mare dezmagire a anului. Sunt un mare fan al seriei (de jocuri ~ asteptand cu sufletul la gura, si cu bani de PS3, DMC 4), insa pot spune ca seria e foarte foarte slaba. Ma asteptam la o poveste calumea ceva...mai ales ca apare si Mary si Trish. Insa nu, avem parte de un Dante mult-mult mai sictirit si plictisit decat in jocuri (care cred ca daca ar fi lasat in pace ar dormi toata ziua), si poveste episodica de tot rahatul. Din cate a vazut pana acum...cred ca o sa renunt la anime pana la final:
episode1: bunicel...lasa loc de mai bine ce era de asteptat in continuare, bine care nu a mai venit. episode2: slab si aiurea. Mary nu face nici cat o ceapa. oh, and lets not forget the "cool" bike-demon. episode3: love story. putina actiune. dezamagitor. demonul pe care l-au invocat aia a fost atat de tare incat mai bine nu aparea. episode4: asta fu' un pic mai bunicel. mi-era dor de Trish din 1. episode5: din nou slab. poveste de doi bani, actiunea de doi bani. episode6: nu l-am vazut inca Probabil in ultimile episoade va aparea un demon atat de tare, incat Dante o sa trebuiasca sa dea de doua(sau maxim de trei) ori in el cu sabia ca sa moara. Seria de cacao. Pacat de idee. Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: andemon on July 25, 2007, 08:05:31 PM ar fi pacat sa "joace" Dante numai pe gunslinger....sa tina rebellion degeaba...tot sper si eu sa se redreseze.
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: Yazoo on July 26, 2007, 12:41:25 AM ar fi pacat sa "joace" Dante numai pe gunslinger....sa tina rebellion degeaba...tot sper si eu sa se redreseze. Da, am observat ca in anime (ca si in primul volum de manga DMC3), Ebony si Ivory sunt preferatele lui Dante. Mai da si din sabie un pic...dar nu ca ar fi nevoie, mai mult pentru spectacol. Cum inca nu a aparut nici un demon care sa nu moara dintr-o lovitura nu prea mai am sperante pentru ceva bun de acum incolo. Iar pistoalele alea fac mult prea mult ravagii, chestie total diferita de jocuri, unde trageai cu ele zile intregi sa omori ceva. Eh...still...this is a crappy-fan-service-full series, so do the math. Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: andemon on July 27, 2007, 07:44:34 PM da...da in manga knd il ataca vergil, dante nu prea face fata bine...asa k dak apare un pers asemanator in ce a mai ramas din episoade..who knows?
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: Yazoo on July 27, 2007, 07:51:15 PM da...da in manga knd il ataca vergil, dante nu prea face fata bine...asa k dak apare un pers asemanator in ce a mai ramas din episoade..who knows? Pai cred ca producatorii au de ales: ori un demon mic, agil si puternic, ceva gen Nero sau Vergil, ori ceva foarte-foarte mare si poate la fel de puternic, un fel de demon lord. Sincer, as opta pentru prima varianta. Sti cum se zice, the bigger they are, the harder they fall. Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: andemon on July 27, 2007, 07:58:11 PM si eu zic la fel...sa apara un demonel rapid si dat dracu...
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: Ariadna on July 30, 2007, 05:40:06 PM Mda, inca o data dezamagita ^^
Unde naiba e nenorocita de poveste?! Episodul 7 a fost mai aiurea ca celelalte -_- De fapt, cu fiecare episod a decazut si mai mult, asa ca nu ma mira. Too boring. Inteleg ca este un anime de actiune si de aceea nu necesita o mega poveste, dar totul devine repetitiv (a se citi plictisitor). Demonii ataca sub diferite forme, iar Dante, care nu face altceva decat sa doarma si sa manance pizza/inghetata (desi tre sa recunosc ca-mi place atitudinea lui) apare de nicaieri si le taie capetele or whatever. Nici macar nu stiu de ce il mai urmaresc ^^'. Anyway, dupa ep 7 am decis sa-l las in plata altora. Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: andemon on July 31, 2007, 08:49:11 PM il urmaresti fiindca ai fost impresionata de cat de entuziast am fost eu....
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: Kyo on August 01, 2007, 03:17:00 PM pot macar sa sper ca Dante se va face Devil Trigger in Devil May Cry The Animation? hope so/... guess not
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: andemon on August 02, 2007, 08:59:35 AM de suparat o sa se supere...da sincer mie nu imi palce cum arata in devil trigger...zici k e un power ranger q gastrita.
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: Yazoo on August 04, 2007, 11:48:23 PM Acum 10 minute am vazut si eu episodul 7. Din nou, a avut initiativa, chiar si pentru o poveste episodica, inca producatorii si-au batut joc din ceva ce putea fi destul de interesant: Dante locked up, no weapons, tons of demons...but no, it sucked like hell! Noroc cu sfarsitul care m-a pus un pic pe ganduri, nu ca ma astept la mare lucru, insa sunt curios la ce se va intampla.
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: sungoddess on August 06, 2007, 12:50:51 PM Am o intrebare..cum adik Dante e rau in DMC4?Si Nero cn e?Nam apucat sa ma documentez si in legatura cu DmC4...E si manga DMC? :roll:
Animeul sucks pe langa jocuri...decizie finala...si dupa moartea lui Vergil...nu era asa ''sictirit'' cum s-a mai zis.. Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: Kyo on August 06, 2007, 02:01:10 PM vergil nu moare :lol: . o sa apara in devil may cry 1 ca Nello Angelo. care va fi iar bosu final al jocului :lol: . am eu manga devil may cry
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: voltaire on August 06, 2007, 02:33:49 PM a iesit Devil.May.Cry.S01.E08
Enjoy! Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: sungoddess on August 06, 2007, 03:08:00 PM Cand am zis 'moartea lui Vergil' m-am referit dupa DMC 1 dupa ce il vedem ca Nello,dar oricum ar fi...Dante banuia ca e mort deci...oriq ar fi tot la acelasi lucru ajungem,desi mai serios ca in DMC3 ,Dante nu si-a pierdut din amuzament.SI totusi...STIE CNV DESPRE DMC 4?Curioasa rau...de zvonul ca Dante e rau.Nero este un al 3lea frate de al l ui Dante?Ca prea seamana.Kyo...lamureste-ma!Sau andemon....am vazut un trailer,dar n-am inteles mare lucru,si din ce m-am documentat nu stiu decat ca in aceasta parte,Nero e personajul principal,desi am inteles ca DMC4 are loc inainte de DMC2,care inchide ,vad ,seria.
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: Kyo on August 06, 2007, 04:12:52 PM jocul abia a aparut vineri, 03august, deci nu prea putem sti multe... ramane sa asteptam un asiatic care sa ia jocul, sa il joace, si sa faca un blog pe wikipedia cu povestea din 4 :lol: , sau sa mai avem rabdare putin, pana mai apar detalii pe net. din ce am vazut so far, dante al nostru nu e tocmai de acord cu acest nou ordin aparut pt eradicarea demonilor din lume...
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: Yazoo on August 06, 2007, 06:07:26 PM dante al nostru nu e tocmai de acord cu acest nou ordin aparut pt eradicarea demonilor din lume... Iar avand in vedere ca in joc vei juca in story si ca Nero si ca Dante, faca ca acesta din urma sa fie personaj bonus sau ascuns sau altceva. Sunt foarte curios cu au gandit tipii de la Capcom povestea. Sper sa nu o faca o varza totala plina de fan-service. Seria DMC este dezamagire destul. Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: sungoddess on August 06, 2007, 08:01:07 PM Daca se poate juca din perspectiva lui Nero dar si lui Dante ,poate Dante are un motiv serios cu care nu e de acord legat de Ordin...sincer,pare mai spectaculos decat celelate,mai mult mister.Dintre cele 3 jocuri DMC 3 mi-a placut cel mai mult ca poveste.
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: Yazoo on August 06, 2007, 08:47:24 PM Lasand asta deoparte, am vazut si episodul 8. Deh, tampenie cum ma asteptam. Mai aflam putin din trecutul lui Dante, de pe vremea cand isi zicea Tony (chiar eram curios care era faza cu numele asta). Apare inca un demon urias pe care Dante il omoara fara prea mari probleme. Piticul ala tot zice ca vrea sa se foloseasca de Dante pentru draq stie ce, insa m-as mira sa fie ceva cu adevarat spectaculos. Bah...
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: sungoddess on August 09, 2007, 10:40:09 PM Frate..lupta din episodul 8 e singurul lucru care mi-a placut..desi nu la inaltimea lui Dante..deloc...Dar cine e tipu cu urechi ca de spiridusi si cu ranjet de demon?Era cam freaky....adik...care e scopul lui?
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: Yazoo on August 12, 2007, 09:02:57 PM Dar cine e tipu cu urechi ca de spiridusi si cu ranjet de demon?Era cam freaky....adik...care e scopul lui? Este cel care a mai aparut in serie, chiar din episodul 1. Pare sa colectioneze artefacte ale demonilor invinsi de Dante si cred ca pune ceva la cale. In ultimul episod chiar zica ca o sa se foloseasca de Dante pentru propriile lui interese. Ar fi bine sa puna intr-adevar ceva la cale si cat mai repede, ca se termina seria ce naiba. Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: sungoddess on August 13, 2007, 12:37:39 PM Ar face bine sa faca cv care cat de cat sa-l faca pe Dante sa dea de mai multe ori cu sabia...sau macar sa-l faca nitel sa transpire :lol: ca pana acu..nici nu ridica bine sabia ca montrul deja exploda..
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: andemon on August 13, 2007, 06:06:55 PM da..eu zic sa ii ia sabia, si pistoalele si sa il lege de maini...
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: sungoddess on August 13, 2007, 06:59:22 PM Da..de parca nijte funii il opresc pe Dante.. :lol:Asta ii bate pe toti...
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: andemon on August 13, 2007, 07:01:20 PM ai vazi si tu k in joc nu e asa imbatabil...beowlf il cam usureaza..si tot asa
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: sungoddess on August 13, 2007, 07:13:45 PM :lol: da..pai...nu am zis ca-i imbatabil..am zis ca ii bate pe toti..nu neaparat imediat..ii mai trebuie si lui putina competitie nu?Altfel rugineste.. =)) =))
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: adicrst on August 13, 2007, 07:45:20 PM chiar mi-a placut ep 9, dar abia astept ep 10...zicea ceva de tatal sau si nush ce promisiune...sigur va fi actiune
dmc ii ok, dar dante omoara prea repede si tot actiunea este 1 minut la sf episodului :| Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: Yazoo on August 13, 2007, 07:53:12 PM da..eu zic sa ii ia sabia, si pistoalele si sa il lege de maini... Already have. In episodul cu demonul ala verde. Ii ia si pistoalele si sabia, il leaga si il baga si la o puscarie plina de demoni. Insa n-a avut nici un stres tipu. I-ar bati si cu pumnii si cu picioarele...hell, i-ar si musca daca ar fi nevoie. Asta nu l-ar opri. Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: andemon on August 14, 2007, 10:11:41 AM in cel mai rau caz se face devil trigger si mor toti intr-o secunda....duh.
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: sungoddess on August 14, 2007, 10:56:16 AM Si eu am vazut episodul 9,si chiar mi-a placut,desi,cum a zis si adi,actiunea nu a fost cine stie ce,insa....mi s-a parut un episod interesant...chiar ma speriasem la un moment dat...dar nu trebuia...trebuia sa banuiesc ca-i un truc la mijloc..
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: andemon on August 14, 2007, 11:24:18 AM sa vezi ep 10...o sa inceapa arc-ul final...
"The Last Promise" "Showtime!" "Final Stage Lets Rock!" Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: sungoddess on August 14, 2007, 11:26:11 AM Suna interesant..sper chiar sa fie asa...cine stie...poate ne baga o ''bomba ''finala...
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: Yazoo on August 14, 2007, 12:14:26 PM Am vazut si eu adineauri episodul 9 (noroc ca am vazut aici ca a aparut, ca am uitat azi sa ma uit). Dragut ce pot spune, suspansul a fost la putere de data asta. Insa odata ce vine tipa si desluseste tot misterul din spatele lui King totul mi s-a parut un pic cam corny. Na, andemon, mai vroiai tipe-demon, uite ca a mai aparut una...si a facut si asta ca**tul praf.
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: andemon on August 14, 2007, 06:03:44 PM asa e...deci ne pierdem speranta? eu nu!
dante must die! Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: adicrst on August 14, 2007, 07:09:16 PM da..cred ca incepand de la ep 10 o sa avem sigur mai multa actiune :d
Tot ce sper este sa nu fie un sfarsit penal si sa strice toata serie, ca oricum DMC are un potential urias si putea linistit sa continue vreo 50 de episoade. Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: andemon on August 14, 2007, 07:11:40 PM deja dupa primele 5 dadea semne de penibil
un final fain poate salva seria. Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: adicrst on August 14, 2007, 07:15:29 PM cam ai dreptate, nu prea sunt cine stie ce impresionat de DMC. Probabil pt ca am avut un entuziasm prea mare la aparitia lui si nu s-a ridicat la asteptarile mele. Cum spuneam si mai sus...PREA MONOTONE episoadele
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: sungoddess on August 14, 2007, 07:15:57 PM Quote deja dupa primele 5 dadea semne de penibil Cam asa e...plus ca...sa fie 50 de episoade si mai mult in ritmul asta..n-ar rezista...un final fain poate salva seria. Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: Yazoo on August 30, 2007, 11:31:13 AM No, am vazut si episodul 10. Ahhh...ce bine incepuse, cat de frumos, cele mai frumoase 10-15 secunde din toata seria DMC. Insa nu, actiunea a fost tot episodica si din nou, la sfarsit s-a dovedit a fi dezamagire. Demonul alb, Barl, de care toti vorbeau nu a avut nici o sansa impotriva fiulul lui "Sparter" (ma jur ca cei de la Mmovp.net au cele mai tampite traduceri), si nici frasu. Macar in episodul asta i-am vazut sangele lui Dante, that a first.
Bah. Mai sunt doua...daca in ultimul episod Dante lupta cu zombie-ul ala ciudat eu dau cu ceva in monitor. Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: sungoddess on August 30, 2007, 11:33:39 AM Pe mine ma tot enerveaza tampitul ala cu urechi mari si cu fata de obsedat... ~X( c tot planuieste el de 9 episoade si nu mai vine?Ca ma apuca nervii...
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: andemon on August 30, 2007, 12:34:14 PM EP 10 VAZUT!
a inceput! totul se incheaga de acum...tare episod. dmc isi revine yatta! Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: sungoddess on August 30, 2007, 12:37:05 PM :roll: well..mie nu mi s-a prea parut..insa...sa dea Domnul sa ai dreptate.. [-O<
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: Yazoo on August 30, 2007, 01:05:26 PM Nici mie. Pur si simplu a fost inca unul din "acele" episoade, numai ca un pic mai bun. Nu s-a dezvaluit nimic interesant.
Si in plus, cei doi frati aratau cam copiati dupa alte peronaje: Barl semana un pic cu Count Meier Link din Vampire Hunter D Bloodlust, iar Moduce semana izbitor la fata cu Asura din Samurai Showdown, poate doar parul difera putin ca aspect! :roll: Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: Kyo on August 30, 2007, 01:12:55 PM ce entuziasmata e lumea :lol: calmati'va oameni buni, ca oricum nu va avea nici o legatura unul cu celalalt... intr'adevar meier si asura... variante mai noi si mai mijto.........deloc originale though...
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: andemon on August 31, 2007, 05:58:22 PM asura din s showdown
D din VHD. ideea e k asta a fost un prolog pt ceea ce va urma. Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: Kyo on August 31, 2007, 08:22:56 PM eh, e gratis sa visezi :) . eu nu cred k se va intampla nimic though...
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: Yazoo on September 01, 2007, 06:13:05 PM Got a semi-spoiler from a japanese-knowing-friend of mine! Cica episodul 11 o sa fie tare de tot. :roll:
Ramane de vazut. Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: andemon on September 01, 2007, 06:17:11 PM eu zic k are dreptate friendu tau...stiu si eu asta de pe un forum de DMC internatz.
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: adicrst on September 01, 2007, 10:11:11 PM interesant ep 10....eu chiar ma asteptam insfarsit sa dureze mult o lupta...like wtf o fost aia ? :| ...iar l-o taiat din 3 miscari si cik ala il mai astepta si pe tata-su lui dante...
question: cine o fi mai tare..dante sau taica-su ? Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: sungoddess on September 02, 2007, 01:00:47 PM Chiar si eu am ajuns sa ma gandesc la asta..cred ca Dante l-a depasit pe taicasu de mult timp... :lol:
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: Yazoo on September 02, 2007, 01:51:23 PM Ori asta, ori sunt cel putin egali din moment ce si Sparda si Dante l-au batut pe Mundus...Sparda in trecut si Dante in DMC1. Vergil nu l-a putut bate si a devenit slujitorul lui. Din moment ce Dante isi are inca toata "viata" inainte, eu cred ca-l poate usor depasi pe batranul lui.
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: andemon on September 02, 2007, 01:58:46 PM da, pai, puterea lui sparda cea adevarata inca nu a fost dezavluita. adik nu a fost mare lucru pt el sa il bata pe mundus. si a putut sa sigileze temen ni gru....asa k eu cred k sparda ramane legendar.
in schimb, dante trebuie sa duca si povara de a fi om si cea de a fi demon, ceea ce nu era o problema pt sparda. Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: Kyo on September 05, 2007, 12:12:07 PM dmc 11 seen... destul de interesant, apare mama lui patty care se pare ca detine pendant-ul ce il face pe freak-ul ala mai puternic.
god damn f*ck, how much i love to make spoilers! (http://i194.photobucket.com/albums/z16/Aarlekk/bscap0002-1.jpg) [asa se temrina eps 11] Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: andemon on September 06, 2007, 02:14:27 PM dante must die...not
nu moare el doar de la atat...au incercat si altii sa il ucida asa si nu au putut..ma refer la vergil. Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: Kyo on September 06, 2007, 02:51:44 PM da ma, dar avand in vedere k mai sunt si unii care vad anime-ul si nu au nici o gara cu jocurile, chestia asta e un shoc cumplit :| .
si vb ta, de parca a fost prima oara injunghiat cu Rebellion :lol: Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: andemon on September 06, 2007, 02:58:46 PM da imi place scena...pt aia merita tot ep...e totul asa de calm...si gata pica sangele.
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: sungoddess on September 06, 2007, 10:05:01 PM Am terminat de vazut episodul 11...well..pot spune ca am ras extrem de mult la inceputul animeului :lol: ce tare a fost Patty sa arunce cu mopu si galetile in mutra lui Dante..foarte interesant..al naibii pispirelul ala de demon..ia uite ce planuia el..dar asa e..dante n-o sa moara de la o '' intepatura'' cu rebellion..sa fim seriosi..in joc vergil i-a bagat sabia de 2 ori...in cateva secunde..si a fost bn mersi..sa nu uitam de totalul gloantelor lui Lady..etc..recunosc..sa vad sangele ala curgand ..mi-a tresarit nitel inima..dar..nu cred ca-i ceva...desi..daca ati vazut prezentarea ult episod pe scurt... :?: mi-a cam dat de gandit daca nu cumva o sa fie un sfarsit la care nu ne asteptam...dar nu cred io ca-s in stare sa-l omoare pe Dante... :lol:
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: andemon on September 07, 2007, 01:15:37 PM pai in afara de faptu k dante e eroul si e si invincibil... si trebuie sa invinga...restul e la libertatea scenaristilor.
eu cred k dante o sa se bata cu ditamai ceva, o sa vina trish si mary sa il ajute..si go go power rangers. Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: sungoddess on September 07, 2007, 01:56:11 PM :lol: ai dreptate..insa...pare nitel cam cliseata..macar de s-ar stradui nitel mai mult la demonul asta..adik..si pistoale si rebellion...si cu ajutorul gagicilor...
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: andemon on September 07, 2007, 03:39:03 PM eh, un cliseu nu e asa de rau cat timp e exlpoatat potrivit...
da nu imi fac mair sperante si ma pregatesc de o mare dezmagire. Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: sungoddess on September 07, 2007, 05:30:19 PM Well..poate ca nu s-a ridicat la asteptarile fanilor,fata de joc..insa...eu acum i;l urmaresc ptr a 2a oara...pentru mine..este totusi devil may cry...nu pot spune ca is complet multumita..insa..unele episoade au fost interesante..chiar daca fata de actiunea din joc erau zero..sau aproape zero..
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: Kyo on September 07, 2007, 05:59:02 PM uite asta inseamna sa fii fan adevarat... respectele mele.
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: sungoddess on September 07, 2007, 06:08:53 PM Well kyo..la cuvintele astea..nu pot spune decat multumesc... :D....si la cat mai mult devil may cry in continuare.. :lol:
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: Yazoo on September 07, 2007, 09:34:38 PM Tocmai am urmarit ultimul episod al acestei serii, siiiiiii...well, nu zic prea multe ca nu-mi place sa dau spoilere, insa nu va asteptati la mare lucru. Acesta a fost un sfarsit mediocru demn ce o serie mediocra. Sunt un pic dezamagit, insa ma asteptam la asta si eram pregatit. Ata ete.
Si nu, nu a aparut inca varianta subata (abia a aparut RAW-ul), insa am avut translator langa mine. :D No se sfarsi si seria asta, sa ne fie de bine; cel mai bun episod dupa parerea mea tot cel cu cei doi frati demoni mi s-a parut...nu neaparat pentru actiune, cat pentru idee. Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: sungoddess on September 07, 2007, 09:37:39 PM Ma voi pronunta dupa ce il voi vedea..cu sub binenteles..ca abia stiu cateva cuvinte in japoneza :lol:...dar..fiind ultimul episod al seriei...(stiu stiu..suna emo.).dar..mereu va avea un loc special in inima mea...devil may cry forever..
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: andemon on September 08, 2007, 11:26:26 AM si astfel grai fanatica DMC...xcum, si eu cred k au irosit potentialul seriei.
asemeni lui hellsing, kre a fost o adaptare prapadita dupa o manga superba, DMC anim a pornit de la o baza zdravana si a facut un anime cu grafica death note, si actiunea din power puff girls.... ep 12 vazut...daaaamn. deci...oficial exclud the animation din universul DMC. si k poveste, si k actiune, si k personaje...dante q copii..bleah. nici macar d trigger nu au reusit sa arate klumea....vai de mama mamelor lor de creatori de anime de la WOWOW. a curse on their studio! trish da k in sailor moon, lady are un pic de stil, dar felul ei de a fi e super enervant, iar dante e emo! Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: sungoddess on September 12, 2007, 09:27:21 PM Well..am vazut si eu episodul 12....stiu ca probabil ma veti injura cu totii..insa..mi-a placut...eu inca nu stiu exact la c fel de actiune va asteptati voi...in fond...jocul deja a spus povestile interesante..bietii oameni trebuiau sa gaseasca cv separat..legat de personalitatile personajelor...well...noi am vazut-o pe lady in jocul 3..insa...povestea se incheie cand intr-un fel....ea tocmai il cunoaste pe Dante...nu stim cum s-ar fi comportat in continuare..fiindca n-am vazut decat latura aceea a ei..de trish..well..la fel ca si in joc..nu m ise pare nicio diferenta...ok..bun..dante a fost emo fiindca i-a pus mana pe cap lui Patty...??at..um..una din scenele din jocul 1 in care o imbratiseaza pe trish si mai si plange..aia cum se numeste? :roll: merita mai multa actiune..recunosc..si poate..un pic efort in final...si poate povestea trebuia nitel legata de jocuri..insa...nuj daca ar fi iesit cu mult mai bine...ei trebuiau cred cumva sa faca o alta poveste..sa zicem ca au cam calcat stramb..insa..well..nu pot spune ca mi-a fost rusine sa ma uit la animeul asta..adik..nuj..poate sunt doar eu..insa..ramane totusi dmc..sau poate nu stiu eu sa apreciez diferenta dintre un joc bun,pers bune,plot bun,actiune buna...si un anime care cica e prost de nu incape..nuj..my bad..insa..ep 12 a fost interesant..ptr ep final si ptr dmc..ii dau nota 8
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: andemon on September 13, 2007, 09:08:12 PM nu kiar...dante a fost emo pt k: face glume putine, scurte si penibile, ii pasa de o fetita amarata, ea e cea kre il aduce inapoi, e facut praf de femei.
in DMC1 knd credea k moare trish, era alta scena. Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: sungoddess on September 14, 2007, 11:12:26 AM Well..io mereu am stiut ca lui Dante ii pasa..fie ca era trish,fie ca era Lady,fie ca era Lucia..si cn mai stie...daca tine la Patty care e problema...deja s-a dovedit ca Dante nu are inima de piatra..ci doar ascunsa mai bine... :D...faptul ca tine la cnv nu e emo..daca izbucneste in lacrimi...''oo''oo traiesti /..slava cerului..'' etc..asta sa zicem ca e emo....si nu cred ca Patty il aduce inapoi..adik..io cred ca..asa cum toti stiu...Dante nu moare de la o intepatura..si ..asa cum zicea..dormea asa bn.. :lol: si glumele?ce legatura aui glumele cu emo?habar n-aveam ca daca faci glume mai scurte si mai najpa..esti emo.. :shock:
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: Kyo on September 14, 2007, 12:43:44 PM she has a point there :|
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: andemon on September 15, 2007, 01:34:44 PM 1 la mana...am zis k dante pana acum nu a treb sa imparta scena q o fetita penibila si blonda...lucia, trish si lady stiau sa isi poarte de grija
2 la mana dante e emo pt k e dark, gloomy, putin sadic si deloc amuzant...cum e de obicei in celelalte jocuri. Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: sungoddess on September 15, 2007, 02:28:26 PM Legat de ''2 la mana'' inteleg...dar legat de ''1 la mana''..
Quote lucia, trish si lady stiau sa isi poarte de grija :roll: well..at...cum se face ca:pe lucia a salvat-o de Arius..atunci cand s-a dus sa se lupte singura cu el...pe Trish a salvat-o de ditamai monstrul ala dupa c l-a tradat..si pe Lady atunci cand era sa cada de pe Temen-ni-gru ,desi poate s-ar fi prins ea de ceva..dar well...apoi cand arkham urma sa dobandeasca putere si s-a inaltat si mai sus de turn...at cand Lady era ranita la picior...well....srry daca n-am descris bn..insa..ideea e..ca pana si gagicile au avut cel putin o data nevoie sa fie salvate..''damsel in distress'' :lol: with a gun...asa e ..patty nici macar asta nu putea face..insa...ideea pentru care a fost cred introdusa...este..ca..intr-un fel..si umorul se contura in jurul ei...sau poate astia s-au gandit sa-l invete pe Dante cum e sa ai un copil.. :lol: Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: andemon on September 15, 2007, 07:31:28 PM mah..imaginea unui devil hunter nu trebuia niciodata asociata cu cea a unui copil k patty...mergea un pustan mai rebel, nebun, dur...da nu o copilita de gradinita.
in fine...seria este exclusa de mine din poveste. punct. Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: adicrst on September 15, 2007, 09:30:40 PM mi-au placut eps 11 si 12 , mai ales ca le-am vazut unul dupa celalalt. Asa parca am vazut si eu insfarsit un episod complet (actiune mai multa). Nu ma asteptam ca dante sa fie asa puternic. Deci cat de puternic poate fi :-? ?
Title: Re: Devil May Cry - The Animation Post by: Kyo on September 15, 2007, 09:41:38 PM join the fanclub to learn :lol:
|