Title: Revista AnimeFan Nr2 Post by: adicrst on May 20, 2007, 01:18:27 PM Siteul www.animefan.ro a lansat Revista AnimeFan Nr.2. O puteti descarca direct si speram sa va placa. Luati-o cat e calda ! :P
Pachetul contine atat revista af nr 2 cat si prima coperta in format PNG. Lectura placuta ! NOTA: Revista AnimeFan Nr 1 are inlus in pachet si coperta 1 Animefan - for all anime fans ! Title: Re: Revista AnimeFan Nr2 Post by: Jane on May 20, 2007, 05:21:13 PM Este super si revista nr 2 :P Felicitarile mele ink 1 data :kk
Title: Re: Revista AnimeFan Nr2 Post by: Brolly_AF on May 20, 2007, 05:48:50 PM Ii faina revista asta, dar primul numar mi-o placut mai mult !!! Fara suparare !!!
Title: Re: Revista AnimeFan Nr2 Post by: adicrst on May 20, 2007, 06:01:58 PM fiinda ca nu mai este naruto ? :lol; sau de ce?
mie imi place asta mai mult...fiecare ce asteapta Title: Re: Revista AnimeFan Nr2 Post by: Jiraya on May 20, 2007, 11:41:59 PM e buna
la urmatoarea o sa iti dau ceva de pus in ea Title: Re: Revista AnimeFan Nr2 Post by: smasher on May 22, 2007, 09:16:48 PM gj e de apreciat ce facetzi =D>... mi-au placut am2 ...
se vor tiparii si distribuii pe piatza? Title: Re: Revista AnimeFan Nr2 Post by: Grazy on May 27, 2007, 08:04:56 PM e destul de buna :D,primul nr nu l'am citit,poate o voi face,dar revista este buna
smasher...stii cat ar costa tiparirea unei reviste in cate'va 10 de exemplare?...err..de unde bani si sponsori ?:D Title: Re: Revista AnimeFan Nr2 Post by: smasher on May 28, 2007, 04:48:17 PM e destul de buna :D,primul nr nu l'am citit,poate o voi face,dar revista este buna sponsorizare si itzi scotzi bani dupa :P daca e buna ... daca nu nu xD smasher...stii cat ar costa tiparirea unei reviste in cate'va 10 de exemplare?...err..de unde bani si sponsori ?:D Title: Re: Revista AnimeFan Nr2 Post by: DreamsKeeper on June 07, 2007, 08:09:19 AM are dreptate smasher cand apare pe piata macar spunene si noua cat face 10 exemplare poate 20 dintre noi o vor cumpara
si lasa incolo de sponsori ca o faci tu sau noi rost de ei si oricum mia placut revista Nr 2 o incerc sa mai fac niste articole Title: Re: Revista AnimeFan Nr2 Post by: shinigami on June 08, 2007, 06:53:09 PM revista nr.2 o fost la fel de buna k si prima, ink mai buna ... FELICITARI si mersi adminilor pt. fanarturile adugate :D
Title: Re: Revista AnimeFan Nr2 Post by: adicrst on June 08, 2007, 08:12:52 PM Ma bucur ca ti-a placut shinigami, cat despre fanarturi...daca mai ai poti trimite pe adresa revistei animefan oricand :wink:
Title: Re: Revista AnimeFan Nr2 Post by: sasuke on June 10, 2007, 10:14:06 AM sunt bune amandoua chiar mi-auplacut feicitari adminilor
Title: Re: Revista AnimeFan Nr2 Post by: magicX on June 11, 2007, 05:33:39 PM Ce sa spun...fata de alte reviste de forum cu specific anime e spre bine. Cu multa munca si ceva efort in Photoshop sau InDesign se poate ajunge la un nivel mai profesional al layoutului grafic.
Recomand celor care se ocupa de revista sa citeasca http://www.magazinetraining.com/Manual%20stuff/dsro.pdf (http://www.magazinetraining.com/Manual%20stuff/dsro.pdf)si pe viitor sa si aplice.Ar fi bine sa se deschida si niste treaduri pt tutriale Photoshop sau InDesign pt ca ar fi o alternativa relativ ieftina pentru a invatata sa lucrati cu aceste programe de baza. Title: Re: Revista AnimeFan Nr2 Post by: adicrst on June 13, 2007, 01:50:40 AM m-am uitat peste fisier si este foarte interesant. Am sa ma asigur ca o sa-l citesc pe tot.
ma bucur ca-ti place :D Deasemenea, sunt un fel de "one army man", pt ca eu primesc articolul si daca autorul este atat de generos incat sa-mi mai trimita si niste imagini este bine. Avand asta trebuie sa corectez textul, sa adaug diacriticile, sa fac designul articolului sa am grija de asezarea in pagina. Pe langa asta vine si designul copertilor si elementele specifice revistei care trebuie sa apara in toate numerele din moment ce asta ii dai originalitatea. Asa ca poti sa zici in mare parte ca eu sunt redactia AF, redactorul sef, autor de articole, designer, etc si pe langa asta mai sunt si om si nu pot face totul perfect daca te intrebi "de ce toate astea ?"...pai sunt mai conservator eu si sunt inca de parere ca daca vrei ca ceva sa arate asa cum vrei tu, ocupa-te personal. Plus ca pe langa asta nu poti avea un grup de oameni care sa-ti fie disponibil pe toata perioada redactarii mai ales nefiind platiti pt asta. Toate astea sunt hobby. Hobby inseamna a face ce-ti place pe langa viata de zi cu zi. Asa ca sper ca cititorii sa inteleaga asta si sa aprecieze cat de cat munca depusa de mine si de cei care contribuie la revista un "im place" spus sincer ma multumeste mai mult decat un "mmda..dar ai putea sa..." din moment ce tot ce facem este din placere si nu este o afacere care sa ne asigure traiul sper ca nu o iei ca pe o insulta, ca nu este...vb la general :P Title: Re: Revista AnimeFan Nr2 Post by: magicX on June 13, 2007, 05:23:33 PM adicrst ma bucur daca materialul la care am facut trimitere te ajuta. Nu ma simt insultat. A existat candva un proiect pe un forum al unui site numit A* (k sa nu fie publicitate). Acest proiect era o revista electronica, o revista de forum.
Se numea Anime Dreams. Nu a cunoscut "lumina" monitoarelor cititorilor de pe forum din motive ce au tinut de politica adminului principal a forumului.Insa nu asta era ideea. Ideea este ca stiu cum e sa creezi o revista cap coada sub toate aspectele. Insa stiu si cat de important este sa iti creezi cat de cat si o echipa.Faza cu "one army man" oricat de otaku ai fi va dura un timp. Viata nu iti permite sa traiesti doar din hobby. Nu vreau sa se inteleaga k sunt un pesimist, dar realitatea are foarte multe fete. Cea mai ciudata in cazul forumurilor de gen anime, manga din ro arata ca este predilect ( eu unul am observat asta si poate nu e chiar asa) de la un anumit timp sa se manifeste boala varstei userilor. Statistic ( procente luate aleatoriu) sa spunem ca 80% din useri de forum au media de varsta de pana in 16 ani. Rezulta ca majoritatea subiectelor de discutie din forum si din revista trebuie sa li se adreseze. Asta nu e o problema. Problema apare atunci cand e vorba de continutul acestora. Si cred ca stii la ce ma refer. Akuma o sa credeti ca am ceva cu varsta asta. Pe departe. Dar vreau sa zic ca atunci cand vrei demarezi ceva pe acest tip de segment de useri, scuze diluate, gen "Am teza, Sunt la bunica pe toata vacanta"..iti taie orice speranta. Ei au tot timpul. Indirect prin individualismul lor, prin egocentrismul lor, subiectele ajung sa fie pro-spam, doar flecareale, biti in plus in tabelele bazei de date mysql, si timp pierdut pentru cei care se ingrijesc de ele. Poate ca nu e clar ce am vrut sa spun, dar intr/un aproape o sa intelegi la ce ma refer. Eu oricum doresc numai bine forumului si reviste. Asa ca cer scuze anticipat celor carora opiniile mele poate le au adus ofense. Title: Re: Revista AnimeFan Nr2 Post by: adicrst on June 13, 2007, 09:48:20 PM dar pe scurt, ti-a placut "continutul" revistei animefan ?. Prin ce crezi ca se difera de altele ?
Vad ca te pricepi in domeniul asta si ce spui tu acum ma poate ajuta sa pastrez aspect pasrticulare ale revistei sau sa o incadrez intr-un anumit nivel..merci Title: Re: Revista AnimeFan Nr2 Post by: magicX on June 15, 2007, 05:53:56 PM http://www.arabicebook.com/documents/convert%20eBook.pdf ti-ar putea fi de folos.
Ti-am trimis in email si Anime Drems nr1. Ce spui? Postez un link http://www.icefile.net/index.php?page=main&id=294431903&name=AnimeDreamsNr1nopsw.pdf unde ce-i doritori pot vedea ca mod alternativ ( pe lanaga revistele celorlalte forumuri) o alta idee. Title: Re: Revista AnimeFan Nr2 Post by: dark_leon on July 13, 2007, 07:52:22 PM azi am citit numai revista ca nu prea am avut ce face, este foarte buna, astept ne 3 asa k
Grabiti-va cu urmatorul numar! :roll: :D :P Title: Re: Revista AnimeFan Nr2 Post by: Van Helsing on July 28, 2007, 11:59:35 AM azi am citit numai revista ca nu prea am avut ce face, este foarte buna, astept ne 3 asa k si eu astept nr 3 , mai rpd ... :D:P revista nr 2 e excelanta!Grabiti-va cu urmatorul numar! :roll: :D :P Title: Re: Revista AnimeFan Nr2 Post by: kAtA_ssj6 on August 16, 2007, 01:06:14 AM cred ca-i foarte misto (cel putin dupa coperta) ,dar am 2 intrebari :
1)nu pot vizualiza revista (in format .pdf) ,dar am adobe acrobat . Ce ma pot face ? imi da eroare 2)revista exista la un chiosc de difuzare a presei ? ca as vrea sa o cumpar msm :D Title: Re: Revista AnimeFan Nr2 Post by: adicrst on August 16, 2007, 01:53:28 AM kAtA_ssj6, revista este arhivata . Va trebui sa o dezarhivezi prima oara. Pt asta ai nevoie de orice program de dezarhivara (ex: winrar, winzip, etc). Chiar si windowsul ar putea face asta
Title: Re: Revista AnimeFan Nr2 Post by: kAtA_ssj6 on August 16, 2007, 02:09:09 AM asta stiam si yo , k am dezarhivat-o cu winace . dar cand doream sa o vizualizez (cu adobe acrobat) imi aparea eroare si se bloca . oricum msm .
Title: Re: Revista AnimeFan Nr2 Post by: adicrst on August 16, 2007, 02:14:33 AM am reverificat-o si se pare ca functioneaza. Incearca sa downloadez o versiune mai noua de adobe reader
uite aici un link CLICK HERE (http://www.download.com/3120-20_4-0.html?tg=dl-20&qt=adobe%20reader%20&tag=srch) Title: Re: Revista AnimeFan Nr2 Post by: kAtA_ssj6 on August 16, 2007, 03:41:16 AM MS mult oricum . dar se poate achizitiona si de la chioscurile de difuzare a presei ?
Title: Re: Revista AnimeFan Nr2 Post by: adicrst on August 16, 2007, 03:52:58 AM deocamdata nu, i'm working on it >__>
Title: Re: Revista AnimeFan Nr2 Post by: kAtA_ssj6 on August 16, 2007, 04:35:12 AM 'k :D . va fi tare se va cumpara ca painea calda (da problema e "de unde se va face rost de hartie ? " , dar cred ca va veti intelege cu Brat aia la un pret accesibil .)
Title: Re: Revista AnimeFan Nr2 Post by: DreamsKeeper on August 16, 2007, 02:58:48 PM vezi mai adi toti vor sa cumpere revista si tu nu vrei as da si 50 lei ron pe ea .doar sa mi vad si eu articolul acolo
Title: Re: Revista AnimeFan Nr2 Post by: kAtA_ssj6 on August 16, 2007, 04:23:36 PM ehhh , no de asta . stati ca n-ati inteles . daca vreti sa faceti revista cum o faceti ? k nu aveti hartie . De unde faceti rost de vreo 3 tone ? unde le depozitati ? deocamdata sunteti prea tineri pentru a face o revista. si e super greu daca va apucati .
Title: Re: Revista AnimeFan Nr2 Post by: adicrst on August 16, 2007, 05:31:53 PM dude...exista tipografie, numai ca nu detin eu asa ceva si nici nu pot plati singur tiparirea
Title: Re: Revista AnimeFan Nr2 Post by: kAtA_ssj6 on August 16, 2007, 06:13:52 PM dap , si chestia e ca nu aveti unde sa depozitati 4 tone .
Title: Re: Revista AnimeFan Nr2 Post by: DreamsKeeper on August 17, 2007, 04:26:40 PM dap , si chestia e ca nu aveti unde sa depozitati 4 tone . copilasule tu nu ai inteles ca tipografia se ocupa de tot tu doar faci infatisarea revistei si daca nu sti se ocupa tot ei bine contra cost dude...exista tipografie, numai ca nu detin eu asa ceva si nici nu pot plati singur tiparirea dar adi te ai intresat cat te ar costa sa scoti 50-100 bucati ??? ca poate daca facem comanda cati useri sant activi aici poate am face 50 bucati ?! Title: Re: Revista AnimeFan Nr2 Post by: criss_suzana on September 05, 2007, 01:05:43 PM Salz 4 all...si eu sunt un fan anime...sunt noua pe acest forum...si nu prea ma descurc...am downlodat revista...insa eu nu pot deschide absolut nimic...doar coperta pot sa o vad...am incerkat cu microsofword...si altele insa tot nimik...ce sa fac?????vreau sa o vad!!!!Help me!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
Title: Re: Revista AnimeFan Nr2 Post by: sasuke on September 05, 2007, 01:18:13 PM ai incercat cu adobe reader deoarece numai cu el o poti deschide incearca si zi-mi daca merge
Title: Re: Revista AnimeFan Nr2 Post by: adicrst on September 05, 2007, 03:15:02 PM Salz 4 all...si eu sunt un fan anime...sunt noua pe acest forum...si nu prea ma descurc...am downlodat revista...insa eu nu pot deschide absolut nimic...doar coperta pot sa o vad...am incerkat cu microsofword...si altele insa tot nimik...ce sa fac?????vreau sa o vad!!!!Help me!!! :cry: :cry: :cry: :cry: 1. download 2.dezarhivare (foloseste winrar.winzip,etc) 3. deschidere (foloseste acrobat reader Download aici (http://www.download.com/3120-20_4-0.html?tg=dl-20&qt=adobe%20reader%20&tag=srch)) Title: Re: Revista AnimeFan Nr2 Post by: criss_suzana on September 07, 2007, 06:42:17 PM Of....am incercat sa downlodez...ce ai spus uh de akolo...dar nuj ce zicea k nu pot sa o iau...k action is denied si nuj cum...Of nu-mi merge :( :( :(Ce sa fac?Dar totusi ce contine revista? :cool:k sa nu mor proasta :>
Title: Re: Revista AnimeFan Nr2 Post by: Jiraya on September 07, 2007, 11:35:24 PM ma... cauta pe google sau DC++ ceva... nush, cauta Acrobat Reader... ca nu e greu sa scrii ceva si sa dai cateva clickuri :lol:
Title: Re: Revista AnimeFan Nr2 Post by: Dante on September 23, 2007, 04:21:07 PM sunt singuru de aici care nu sa prins care este parola de la revista anime fan???nici de la nr1 si nici de la nr 2 nu am gasito...plz zicetimio si mie prin PM ceva...
Title: Re: Revista AnimeFan Nr2 Post by: adicrst on September 25, 2007, 01:48:05 PM nu exista parola, trebuie doar dezarhivata cu winrar,winzip, etc si deschisa in adobreader. Fa-mi si mie un print screem cu ce iti arata tie cand deschizi revista si pune-l aici sau prin pm
Title: Re: Revista AnimeFan Nr2 Post by: Gokimster on October 14, 2007, 08:08:53 AM Am gasit in revista AnimeFAn Nr.2 , la tutorialul in ADobe Photoshop o chestie de care nu am mai auzit....C4D ,, sincer, am cotrobait prin tot AdobePhotoshop CS2 si nu am gasit , ce este? unde il gasesc? Ajutor, va rog!
Title: Re: Revista AnimeFan Nr2 Post by: jupy on October 14, 2007, 09:10:23 AM c4d = imagine abstracta... cauta pe google, photobucket, deviantart etc pt c4d'uri ca la photoshop n'ai de unde sa iei....
Title: Re: Revista AnimeFan Nr2 Post by: Gokimster on October 14, 2007, 09:59:33 AM c4d = imagine abstracta... cauta pe google, photobucket, deviantart etc pt c4d'uri ca la photoshop n'ai de unde sa iei.... merci mult:D:D Title: Re: Revista AnimeFan Nr2 Post by: jupy on October 14, 2007, 12:42:12 PM "me" is happy cuz' helped you! :kk
|