AnimeFan

Anime/Manga => Naruto => Topic started by: adicrst on May 12, 2007, 09:32:32 PM

Title: Declar razboi postului Je*iX
Post by: adicrst on May 12, 2007, 09:32:32 PM
Gata....nu mai suport. Declar razboi postului Je*iX pentru insulte aduse fanilor naruto prin traducerea penala a acestui anime

Iata ce m-a zgariat pe creier la propriu in timp ce lucram la revista af si tv era pe postul JX

kukashi-sensei, e zabuza nu-i asa?..asta-i ceata ascunsa jutsu. " -ce penal suna

"..numele lui este Kakashi Hatake, cunoscut si sub numele de Imita Ninja"...cat va mai continua zgomotul ?
"Hunter nin=ninja urmaritor (Jet*X)"- cine naiba sunt traducatorii astia ?
"Secret Jutsu(eng)=secret jutsu()ro by Je*ix" - asti nu stiu ca adj in eng este in fata substantivului ?
"the loudest ninja, naruto"="ninja tantalaul, naruto" - cine sunt tampitii astia care traduc?

doamne..cu cine naiba lucreaza aia acolo ?

PS: In caz ca postul JX se hotaraste sa ma avertizeze cu darea in judecata pt folosirea "marcii inregistrate", pe care nu o folosesc bineinteles....poate sa-si bage avertizarea undeva ca nu ma intere si nu are ce sa-mi faca

Title: Re: Declar razboi postului Je*iX
Post by: sasuke on May 12, 2007, 09:55:39 PM
TE SUSTIN ADY CHIAR CA-I PENALA I-AU GRESIT PANA SI NUMELE LUI kAKASHI

Post by: adicrst on May 12, 2007, 09:59:35 PM
adik omule..da care-i faza. Astia care traduc sunt convins ca habar n-au de naruto original. Dar asta nu-i o scuza...ei nu stiu sa traduca. Nu-s cititi oamenii aia. Ei traduc cuvant-cu-cuvant. pai ei nici nu stiu ca adjectivul este in fata substantivului in eng si in romana nu da bine asta ?....

[Cine dracu' ii Kukashi?...eu il cunosc numai pe Kakashi o.O" ]

Post by: adicrst on May 12, 2007, 10:05:44 PM
suna naspa ca nu stiu aia sa traduca...

secret justsu :| nu mai bina suna thenica secreta
ceata ascunsa jutsu :| la fel tehnica cetii ascunse

Post by: adicrst on May 13, 2007, 12:54:59 AM
sa le trimitem mail ?...
faza proasta este ca ca pe forumul lor trebuie sa iti fie aprobat postul sa apara

"Hidden leaf village" = satul frunzelor ascunze :| well i'll be damned....don't bullshit me

Post by: MajinSenpai on May 13, 2007, 02:44:46 AM
eh ... esti constient ca nu o sa se intample nimic nu ?  cand a fost difuzat dbz pe tvr am impins o petitie cu cateva sute de semnaturi cu scopul de a opri macelul seriei { cat a fost data, pana pe la jumatatea freeza saga, seria a fost chinuita rau. in loc de 22 de min, se difuzat 5 min. adik un episod se transforma in 4 . in plus erau 2 voci care faceau toate personajele, numele erau inversate cum cum li se scula instrumentu celor 2 care dublau. asa goku devenea piccolo, kuririn devena gohan si tot asa.}.
asa ca frate , petitia nu o sa rezolve mai nimic. {sau mail, sau ce vrei u sa faci} de ce?  pt ca ii doare fix in pu*a de copii reta care se uita la postul lor.
daca vrei sa incepi o cruciada de genul asta , incerca macar sa ai un spate. { printre cei care o sa se declare nemultumiti tre sa ai un vorbitor de japoneza fluent , un otak care a fost cat de cat mediatizat - otaku fest iti spune ceva ? - , etc }
dar cum am spus si la inceput, nu cerd ca o sa fii bagat in seama. traim intr--o tara de rahat. o tara care nu are nici macar un sistem didactic decent..ca sa nu mai vb de educarea pustilor sub 7 ani. iti urez bafta...

Post by: adicrst on May 13, 2007, 03:46:27 AM
ms...stiu ca-i o lupta cu morile de vant..dar macar daca mai citesc unii topicul asta, isi dau seama cum isi bat astia joc de ei.....

Post by: Brolly_AF on May 13, 2007, 03:48:41 AM
 Nu stie careva in ce oras se fac Sincronizarile !!!!
 La mine in oras ii firma asta Zone Studio Oradea

Post by: Archangel on May 13, 2007, 11:39:21 AM
nu cred k iti trebuie un vorbitor fluent de limba japoneza. la fel cum a facut a
  • cu Inuyasha, d c credetzi sa subtitrarile erau pe fundal negru? Pt ca se suprapuneau cu cele engleze. Shi dak ii pana acolo pot lua variana RAW de la anime shi cea SUB shi peste RAW isi pun ei DUB-ul lor. Multe se pot face fara OTAKU or w/e.
+ ca Naruto de la cei de pe Jet*x e cel DUB in eng, dublat ink-odata in rom, ink-odata, d c le-ar trebui un otaku dak ii DUB....doar asha sa se laude?

Post by: gabitzu on May 13, 2007, 12:21:28 PM
probabil ca translatorii lor lucreaza in beci si se aude mai greu si mai distorsionat acolo;
sau ei recruteaza pe cei mai buni translatori de la casa de copii...
sau se lucreaza pana la 12 noaptea si mai oboseste si omu
sau translatorii de acolo au facut de fapt alta limba;dar un ba e un ban....
cine stie!

Post by: voltaire on May 13, 2007, 01:15:39 PM
credeti ca ajuta daca luam legatura cu TV Tokyo? adica...wtf? naruto e patrimoniu national japonez, nu i-o interesa pe aia ca astia il pocesc?

Post by: adicrst on May 13, 2007, 01:22:09 PM
si ce sa le stpui?..ca niste cretini si-or batut joc de anime ?...

Post by: voltaire on May 13, 2007, 01:30:45 PM
ceva de genu...sa ia legatura cu ei, sa vada daca au autorizatie de difuzare...ceva

Post by: Archangel on May 13, 2007, 02:17:15 PM
credeti ca ajuta daca luam legatura cu TV Tokyo? adica...wtf? naruto e patrimoniu national japonez, nu i-o interesa pe aia ca astia il pocesc?

Din moment ce shi-au cumparat dreptul de difuzare, jet*x poate face ce doreshte cu episoadele, chiar shi sa scoata secventze din ele.

Post by: voltaire on May 13, 2007, 02:22:38 PM
da, dar daca s-a facut un contract, macar sa fie niste clauze in el prin care se pot stipula niste conditii...ca doamne iartama, o ajunge o conventie naruto in Ro si se minuna pustii romani de ce lumea zice kakashi si nu kukashi (i-or crede tampiti pe aia); aducandu-mi aminte de faimosul "Valul testoasei"  :shock:

Post by: MajinSenpai on May 14, 2007, 12:03:01 AM
aaaa....frate, pai asa se traduce kame hame. valul testoasei.e corect. in fine , db a fost tradus ok.ca deh...era inca tvru` in putere. acum orice dublaj in materie de cartoon sau anime {acum mai nou} se face la oradea. zone studio shitty oradea.
iar faza cu contactul celor din japan mi se pare cel putin comica. pai ce ii freaca pe ei grija ?  si-au incasat banii, trecem mai departe.nu se poate face nimic. jet*x o sa mutileze incontinuare seria si cu asta basta.

Post by: sasuke on May 14, 2007, 06:13:00 PM
ar trebui dati in judecata

Post by: Jiraya on May 14, 2007, 06:14:24 PM
bai, pe astia nu ii freaca de japonezi, ei nici nu au dat bani pe aia, cum dracu sa afle japonezii ca noi difuzam naruto, si oricum, la cum le spun numele, nici nu se poate numi naruto

Post by: purple_angel on May 14, 2007, 06:28:38 PM
Mie nici Shaman King nu mi-a placut cum a fost tradus...odata mai si uita sa le dea voce unor personaje ...m-au lasat pe mine sa ghicesc ce vroiau sa spuna :tongue:

Post by: sasuke on May 14, 2007, 06:35:54 PM
le ce personaje ai intalnit asa ceva? :shock:

Post by: voltaire on May 14, 2007, 07:30:28 PM
aaaa....frate, pai asa se traduce kame hame. valul testoasei.e corect. in fine , db a fost tradus ok.ca deh...era inca tvru` in putere. acum orice dublaj in materie de cartoon sau anime {acum mai nou} se face la oradea. zone studio shitty oradea.
iar faza cu contactul celor din japan mi se pare cel putin comica. pai ce ii freaca pe ei grija ?  si-au incasat banii, trecem mai departe.nu se poate face nimic. jet*x o sa mutileze incontinuare seria si cu asta basta.
dar tot suna ca draq valul testoasei :P

Post by: purple_angel on May 15, 2007, 02:53:53 PM
le ce personaje ai intalnit asa ceva? :shock:
ummm...pai ar fi la fetele alea trei din grupa lui Hao...aia blonda  ,roscata..si aia cu parul albastru.La ele erau ciudate odata vocile...ba ca lipseau cu totul ba erau suprapuse si nu mai intelegeai nimic.Si la Iron Maiden era odata asa!

Post by: Jiraya on May 15, 2007, 09:31:49 PM
bah, noi vorbim de Naruto, back on topic

Post by: MajinSenpai on May 17, 2007, 05:00:39 AM
mda...s-a introdus regula cretina ca tot ce inseamna cartoon sa fie dublat. cretinii de la jet*x nu stiu ce e aia anime si ca naruto nu se incadreaza in aceeasi grupa cu tom & jerry. ce sa le faci, sunt cretini si pace. ideea ramane :  degeaba facem spume , naruto o sa fie ciuntit incontinuare. spor la downlodat !
p.s. :  le-am dat alora de la jet{x} un mail. sunt curios daca o sa primesc un reply.

Post by: sungoddess on May 19, 2007, 08:56:06 PM
vai de capul nostru....cand am auzit ce poceau toate cuvintele in engleza mi-a venit rau...deci....acum nu mai e vb doar de Naruto...asa fac pentru toate desenele si de pe cartoon si de pe jet*x...de peste tot.... :tongue: Nu e posibil asa ceva....sa-ti bati joc asa de un desen.....si e najpa....io am invatat engleza pentru ca nu erau traduse desenele....acum ce o sa mai faca copiii?

Post by: adicrst on May 19, 2007, 09:08:31 PM
multi au invatat engleza de la desene...asta e. Or sa invete mai mult in scoala

Post by: sungoddess on May 19, 2007, 09:12:44 PM
Adi...a fost doar o idee.... :( io am zis ca ajuta asta...pentru ca prinzi mai repede de mic.....

Post by: adicrst on May 19, 2007, 09:19:57 PM
pai stiu la ce te referi si sunt deacord cu tine. Si eu am inceput engleza tot cu desenele...

Post by: sungoddess on May 19, 2007, 09:24:55 PM
Oricum...ideea e ca traducerile astea sunt absolut penibile.... :shock:In loc de Naruto se poate numi...Naruto-poceala.....daca ma uit pe jet*x ma bufneste rasul si nu ma pot concentra la episod...ce sa mai zic ca au luat doar 30 sau mai putin de episoade....NICI MACAR N-A INCEPUT EXAMENUL CHUUNIN... asta numesc ei post de desene animate?

Post by: purple_angel on May 19, 2007, 10:16:57 PM
Da si pe mine m-a enervat faza asta!!! adica a oprit povestea asa "la punctul culminant" macar daca ar fi oprit serialul dupa ce cei trei ieseau din satul ala cu podul neterminat...dar asa...e naspa rau.

Post by: sungoddess on May 19, 2007, 10:20:58 PM
Dar asa fac la toate serialele....le iau INCOMPLETE..LA FEL A FOST SI CU DB PE TVR....EXACT ULT EP NU L-AU DAT...CE SA MAI ZIC DE DBZ...NICI JUMATATE DIN ELE NU LE-AU DAT PE TVR....S-A TERMINAT EXACT ATUNCI CAND INCEPEA CEVA MISTO...NU INTRU IN AMANUNTE...

Post by: adicrst on May 20, 2007, 03:10:43 PM
pai inseamna ca este adevarat ca au luat naruto pana la examenul chuunin :lol: Ce-i mai important din seria asta si ei nu-l au...P E N I B I L

Post by: sungoddess on May 20, 2007, 04:31:47 PM
Si totusi...nu ma surprinde...la cat de nesimtiti sunt....! :-x

Post by: adicrst on May 20, 2007, 04:47:11 PM
nu ca-s nesimtiti, sunt neprofesionisti :lol:

Post by: sungoddess on May 20, 2007, 04:54:05 PM
Sunt si nesimtiti...daca stiu ca n-au bani sa ia un serial de la a la z...sa nu-l mai ia.....ne lasa cu un gust amar...la fel au facut mereu....

Post by: adicrst on May 20, 2007, 04:58:30 PM
pai sa-si mai faca putin rateing. Asta este raspunsul :P
In televiziune totul se reduce la asta si din moment ce zbieri in gura mare "N A R U T O " normal ca lumea devine interesata si urmareste..dar faza tine doar la copiii mici care nu stiu cu ce se mananca downloadul si asteapta cu gura cascata a 2-a zi sa vada urmatorul episod, pana cand devin sufocante (ca Inuyasha pe alte posturi) si incepe sa le urasca. Sigur asteapta si ei saracii examenul chuunin, fara sa stie macar ce pierd.

Post by: sungoddess on May 20, 2007, 05:04:00 PM
asa e...si cand ma gandesc ca si io faceam la fel pana acum cativa ani.... :(

Post by: Falcon on May 21, 2007, 02:14:22 PM
Nu cred ca le faci mare reclama jet*x nu o sa mai reziste mult va aparea in curind si Anima(X) si adio jet*x care sunt super varza   :twisted: am vazut si eu un serial si de atunci nu m-am mai atins de televizor  :cry: imi faceam cruce cum e posibil asa ceva mai ales naruto ce voce are zici ca e gay BRB imi fac cruce "din nou "  :| mie mila de copii mai mici care se uita acum pe jet*x ....
Dar in rest nu ai ce le face e treaba lor daca vor sa piarda audienta  :shock:

Post by: smasher on May 21, 2007, 06:43:03 PM
wtf ?...am ramas cu sechele

geeeeez cand am auzit ... alea in eng sunt kt de kt ... da' in romana  :shock:

Post by: adicrst on May 21, 2007, 06:47:09 PM
Acum tocmai vad un nou eps din naruto pe JX si, Doamne...ce cretini:

hidden sand village = satul ascuns in nisip :lol:

si inca una; cred ca toata lumea stie replicile:

"Iruka thay are not your students anymore, they are my soldiers now"
traducere JX: "Iruka, nu mai sunt elevi tai, sunt ai mei" ....fucking idiots

Post by: sungoddess on May 21, 2007, 06:48:40 PM
Nici nu stiu cum de mai poti sa te uiti...mori pe canapea.... :D

Post by: adicrst on May 22, 2007, 03:31:14 PM
asta nu este din naruto, dar nu pot sa trec cu vederea. In andy ratatii au tradus "(..)ulimele rumoriri ca maimuta()"...cum poti sa traduci rumors (zvonuri) in rumoruri pe un pot de televiziune care se respecta?...poate nu se respecta si de-aia =))

Post by: sungoddess on May 22, 2007, 08:33:14 PM
 :eh rumoruri..asta chiar e de plans...

Post by: Jiraya on May 22, 2007, 10:10:43 PM
romania primitiva
deocamdata am ramas doar la "Kukashi; Satul ascuns in frunze; si bineinteles Satul Ascuns in cutia cu nisip.

Post by: RagnaroK on May 22, 2007, 11:27:52 PM
Eu nu auzisem vocea reala a lui Naruto,si cand m-am uitat prima data pe jet*x si am auzit ce voce de(habar n-am ce animal sa zic)are,am renuntat la acest serial.....

Post by: sungoddess on May 23, 2007, 09:40:36 PM
Tocmai...cine a vazut Naruto pe jet*x prima data o zice ca asa e serialul..ei habar n-au ca defapt e si cenzurat  asta de pe jet*x...si ca astia traduc ca un c**....deci Naruto pierde multi fani in romania prin jet*x...io la concluzia asta am ajuns..

Post by: adicrst on May 29, 2007, 04:46:28 AM
inca o "perla"

fuzzy eye-brows = cap de veverita =)) =))

Post by: sungoddess on May 29, 2007, 10:33:13 AM
 :shock: ok...super weird..ce tampiti...

Post by: andemon on June 03, 2007, 01:44:11 PM
kukashi...cenzura...voci penibile
in engleza mai era cum era...da in romana e de KIKI!
may jet*x perish under our wrath!

Post by: adicrst on June 09, 2007, 04:54:28 AM
iar m-a zgariat ceva pe urechi...

"ei sunt DEFIERII"....(defier=sfidator) :| like wtf?...cred ca problema lor este lipsa de un bagaj de cuvinte bogat. Nu stiu cu ce sa asocieze in romana cuvintele

Post by: andemon on June 09, 2007, 07:54:46 AM
stii kre e durerea? ei au luat traducerile de le 4kids...asta inseamna japoneza=>engleza penibila....pt jet*x, traducerile au fost facute la zone studios oradea...parca...si k de obicei ei pot lua un desen in engleza super misto[spiderman, xmen etc]si il pot transforma in ceva romanesc penibil....deci engleza=>romana jenibila
drept urmare dupa 2 transformari de genu, fiecare ciuntind din serial => "naruto? nah, mai bine ma uit la tom si jerry"

Post by: DreamsKeeper on June 09, 2007, 08:10:59 AM
ce ziceti voi nue nimic ce ni se intampla in Pitesti fiti atentii:
cand incepe Naruto si incpe actiunea adica peste 15 min si esti nerabdator sa afli ce se va intampla incepe sa intre postu TVR i masa mare de televiziune mai bine ma uit pe net ca am devenit sa injur televizoru cred ca santem singuri din zona din Romania  care ni se intampla chestia asta

Post by: andemon on June 09, 2007, 08:13:28 AM
si asa nu ai ce vedea pe jet*x...cele mai bune canale pt anime din romania sunt antena 1, pro tv, tvr 1 si 2...acolo sunt luate variantele japoneze si traduse calumea si mai ales necenzurate si la ore umane...

Post by: sungoddess on June 11, 2007, 05:07:51 PM
SPAM...Apropo de antena 1...nu cumva..acum cativa ani a dat rurouni kenshin?

Post by: smasher on June 11, 2007, 09:01:27 PM
SPAM...Apropo de antena 1...nu cumva..acum cativa ani a dat rurouni kenshin?
ba da ... da' nu l-a dat pe tot

Post by: sungoddess on June 11, 2007, 09:05:15 PM
Logic..posturile noastre iau animeuri si niciodata nu le termina..la fel au facut si cu DB...si cu altele..parca si cu sailor moon..

Post by: sasuke on June 11, 2007, 09:07:02 PM
aiciai dreptate macar sa le lase omule pana la sfarsit daca tot le-au dat

Post by: sungoddess on June 11, 2007, 09:08:54 PM
Asta am zis mereu...bei frate...daca vrei sa-l iei..ia-l pe tot...daca nu..nu-l mai lua deloc...ca strica toata frumusetea...

Post by: andemon on June 12, 2007, 11:07:54 AM
pana o lua jet*x 220 ep, ma casatoresc, divortez, mor si ma reincarnez....da asta tine de managementul postului, nu putem face nik...eu abia aseara am vaz ep knd se bate sasuke q haku, si m-am uitat q sunetu off si metal in casa.

Post by: Kyo on June 12, 2007, 03:38:15 PM
le vor difuza in vreun an 2 de zile....
adi, te sustin! f*ck ietix

Post by: smasher on June 12, 2007, 04:07:01 PM
Logic..posturile noastre iau animeuri si niciodata nu le termina..la fel au facut si cu DB...si cu altele..parca si cu sailor moon..
poi nu le-au cumparat pe toate (episoadele) nu vor sa dea banii (k doar copii se uita si in reluare ... ) :wallbash:

Post by: sungoddess on June 12, 2007, 05:42:43 PM
Asta ziceam....cumpara doar ca sa se afle in treaba....ce nenorociti..

Post by: sasuke on June 12, 2007, 05:46:15 PM
macar daca tot cumpara episoade sa  cumpere domnule tot animeul nu sa-l termine cand este partea mai interesanta

Post by: sungoddess on June 12, 2007, 05:52:20 PM
Sasuke...exact asta am spus si eu inainte... :roll:

Post by: sasuke on June 12, 2007, 06:00:41 PM
sory atunci nu cred ca am fost prea atent

Post by: andemon on June 13, 2007, 09:26:51 AM
pai pana la 220 e mult si bine...si o sa dureze mult pana le ia jet*x pe toate, mai ales de le 4kids.

Post by: adicrst on June 13, 2007, 11:03:35 AM
sunt 99% convins ca asta nu se va intampla

Post by: andemon on June 13, 2007, 12:23:14 PM
la shaman king, a durat un an si ceva, si erau numa 64...xcum, cine se uita la naruto pe jet*x?

Post by: sungoddess on June 13, 2007, 05:26:52 PM
Corect....niciun fan adevarat nu asteapta pe jet*x traducerile lor de jeg..

Post by: andemon on June 14, 2007, 09:26:39 AM
eu nu aveam netul acasa si tot ma milogeam de kyo sa ia seriile de pe net. asa k jet*x e ultima solutie. in schimb, asta e marele dezavantaj knd televiziunile se gandesc numai la profit si nu si la public...cumpara 30 de episoade, lasa povesestea in aer si gata...

Post by: Aquarius on June 17, 2007, 05:01:06 PM
aici ai dreptate.sa recunoastem,, care televiziune se gandeste la public.
daca lor le iese banul, tu crezi ca le pasa cate episoade si in ce ordine sau
cat de buna e traducerea lor?
fii serios.
si eu am avut noroc cu arch paan mi-am bagat netu ca mi le-a dat el.:P

Post by: andemon on June 18, 2007, 07:12:21 AM
mie imi plac subtitrarile...la capitolul asta recunosc k a
  • au facut un pas in fata. dak ar fi fost si de calitate mai buna...eh.
desi si serialele de pe tvr1, kre erau titrate in asa fel incat se auzea si japoneza pe fundal erau ok.

Post by: sasuke on June 18, 2007, 07:23:06 AM
da dar in shimb traducerea de pe jet*x e penala chiarnu imiplace ar trebui dati in judecata

Post by: andemon on June 18, 2007, 08:00:00 AM
cam asa sunt toate traducerile de pe jet*x...au stricat si Xmen si Spiderman si restu...sg kre e iesit bine e fost Piratul Jack cel teribil

Post by: Brolly_AF on June 18, 2007, 02:22:46 PM
Nu prea are rost sa repetati acelasi lucru, mai bine vorbim cand sa ii atacam
Razboiul asta trebuie sa si inceapa candva !!!

Post by: andemon on June 19, 2007, 10:43:59 AM
pai eu am TNT si nitro...cine are un chibrit?

Post by: sasuke on June 19, 2007, 01:13:26 PM
AM EU UN CHIBRIT TREBUIE NUMAI SA-I DAM FOC  CINE STIE UNDE E SEDIUL CDE TRADUCERI

Post by: andemon on June 19, 2007, 01:16:39 PM
ai si tu dreptate..e in romania....mda, ce clar e.
aruncam bomba atomica si nimerim.

Post by: sasuke on June 19, 2007, 01:21:21 PM
acum urmeaza intrebarea de unde facem rst de bomba atomica

Post by: Brolly_AF on June 19, 2007, 01:59:18 PM
Sediul ii in orasul meu cred, Zone Studio Oradea
Trimitetimi Bomba prin posta si rezolv eu totul !!!

Post by: sasuke on June 19, 2007, 07:22:10 PM
ok dar de unde facem rost de bomba care-mi spune

Post by: Brolly_AF on June 19, 2007, 07:36:20 PM
Las, dupa ce sa distrugem cladirea, mai bine ii anihilam unu cate unu !!!

Post by: sasuke on June 19, 2007, 07:39:49 PM
care are cam 100 de pistoale si o mie de incarcatoare caa sa doistrugem cladirea

Post by: adicrst on June 19, 2007, 07:46:20 PM
(http://i5.photobucket.com/albums/y152/adicrst/stopposting9gm1.gif)

Post by: sasuke on June 19, 2007, 07:48:07 PM
la cine ii avertismentul adi spune-mi daca ii pentru mine

Post by: adicrst on June 19, 2007, 07:52:27 PM
pt toti care ati deviat de la subiect

Post by: sasuke on June 19, 2007, 07:57:20 PM
ok atunci scuze  pentru asta nu se va mai intamla dar m-a cam luat valul

Post by: smasher on June 19, 2007, 07:58:07 PM
(http://i5.photobucket.com/albums/y152/adicrst/stopposting9gm1.gif)
bwhahahahahahahh prea tare \m/ stop posting no jutsu XD

oricum n'are rost sa te uitzi pe jet*x k acolo nu se mai termina povestea ... se tot reia  :lol:

Post by: sasuke on June 19, 2007, 08:07:41 PM
trebuie sa recunosc chiar ii tare

Post by: -sinedd- on August 06, 2007, 10:05:50 AM
INtradevar traducerea este foarte penala .......da ce sa ii faci asta este.

Post by: adicrst on August 06, 2007, 11:35:32 PM
idea la posturile romanesti este sa ia 10-20 de episoade ca sa starneasca interesul si sa-si ridice audienta....faza ca un anime este inca on-going si ca are peste 100 de episoade, este partea a 2-a :-' . Sucks thou >__> .Oricum nu am mai vazut un anime la TV de multe luni, mai bine Cartoon Network

Post by: dark_leon on August 10, 2007, 05:43:28 PM
Nu stie careva in ce oras se fac Sincronizarile !!!!
 La mine in oras ii firma asta Zone Studio Oradea
Brolly Zone Studio Oradea traduce numai pt Anima(X) si minimax, m-am interesat sa vad pt cine traduce.... din cate stiu si daca te intereseaza brolly sau sti deja sediul e pe calea Clujului , inainte de a intra pe dragos voda.
si on topin : traducerea e de-a dreptul peniblia, kukashi sau nu mai stiu ce...

Post by: L on August 26, 2007, 05:57:56 PM
mai bine il punea pe Anima(X) cu subtitrare si sa fie in japoneza...decat sa il dea pe jx......te zgarie pe creier cand auzi cum suna "kukashi"....

Post by: sasuke on August 26, 2007, 06:13:21 PM
off topic: ar fi prea fain sa-l puna pe Anima(X) dar cine poate stii poate la anul o sa dea ceva anime faine cum ar fi digimon sau mai stiu ce
  On topic : nu inteleg cum o putut poci atat cuvintele

Post by: Kimino_Mitsuke on October 02, 2007, 08:26:20 PM
*deschide tv-ul pe je*ix la naruto,deschid un ep din naruto in japoneza si abia acum observ diferenta*          pana si cel in eng era mai bun,astia de pe je*ix pocesc cuvintele rau de tot,nu-mi vine sa cred:kukashi in loc de kakashi,mai are si sakura o voce, parca ar avea nasul infundat, e ceva de speriat...

Post by: Death_Angel_Apocalipse on October 02, 2007, 10:03:36 PM
L-au pocit si pe Orochimaru,asta-i plasfemie ati vazut ce voce naspa i-au pus.Si lu Itachi astia distrug toata esenta anime-ului,i-au pocit si lui vocea,acu sa fim sinceri astai prea de tot ar tre sa aiba mai mult respect pt Akatsuki ~X( ~X( ~X( %-( %-( %-( ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

Post by: jupy on October 02, 2007, 10:13:12 PM
pai din episoadele la care m'am uitat mi'am dat seama ca... VOCILE SUNT DE KKT!!!!!!!!! "kukashi" parca deabia sar fi sculat, sakura e raraita cu rau ratusca ramurica, naruto park ar fi pe WC si se sreme, shikamaru are voce de copil rasfatat care are tot ce e pe lume, ino cu vocea aia poate sasi bage picioru', imi pare rau k nu l'am auzit pe choji vorbind k aveam ce sa comentez si la vocea lui ( CRED )

Post by: adicrst on October 02, 2007, 10:47:44 PM
doar nu s-or gandit sa si ajunga la episoadele unde apare si orochimaru ?

Post by: Jiraya on October 02, 2007, 11:01:32 PM
doar nu s-or gandit sa si ajunga la episoadele unde apare si orochimaru ?

doar nu s'au gandit ca nu o sa aiba succes la copii cu varste intre 2-12 ani... nu?

var'miu de 7 ani se uita in prostie.. si cica au vocile misto.. deh, lor le plac vocile "*cenzurat.. sunt copii mici aici*" ca sa zic asa.. pentru sunt fleoscaite rau de tot... si asta li se pare amuzant.. sincer, as fii vrut sa vad toate reactiile anti-comunisto-imperialiste din partea parintilor copiilor.. daca lasau injuraturile si scenele cu sange.. vezi atunci la stiri copii care isi bagau cutitu de bucatarie in gat.. sau alti prosti care isi mutileaza ochii ca sa aiba "sharingan"... si fel de fel...

...sa va vad atunci la stiri.

Post by: andemon on October 03, 2007, 06:02:31 PM
k bine zici....naruto ar treb interzis minorilor sub 16 ani. sa fie dat pe Anima(X), fara cenzura ar fi super....dar cei de la 4kids vor profit si nu se lasa.

Post by: Death_Angel_Apocalipse on October 03, 2007, 07:00:11 PM
Astora nu le pasa de copiii mai mari care au vazut originalele si care stiu sa aprecieze corect anime-urile.

Post by: adicrst on October 03, 2007, 07:14:25 PM
ooo..cenzura la traducere este una, dar sa tai cu nesimtire unele scene de lupta din anime  L-)

Post by: Death_Angel_Apocalipse on October 03, 2007, 07:31:17 PM
Eu am vazut Naruto la jet*x prima oara,deci eu nu mi-am dat seama ca-i anime pana am vazut pe net,deci va dati seama

Post by: andemon on October 04, 2007, 12:15:32 PM
ooo..cenzura la traducere este una, dar sa tai cu nesimtire unele scene de lupta din anime  L-)
Loseeers!
ideea e k shaman king e mai sangeros uneori k naruto...dar nu era asa cenzurat. cei de la 4 kids sunt de vina....jet doar a preluat.

Post by: Death_Angel_Apocalipse on October 08, 2007, 07:59:10 PM
Pai ar trebui sa aiba grija ce dau pe post,sa nu accepte toate traducerile alea de r***t.Doamne eu traduceam mult mai bine din engl in Romana ca  astia nici nu stiu ca in engl adjectivul se pune inaintea subst iar in romana-i invers :evil:

Post by: andemon on October 09, 2007, 07:10:56 AM
eh acum de vina e si varianta in engleza kre e penibila....

Post by: anarazell on October 09, 2007, 07:40:53 PM
bei aparent daka nu ai vazut naruto varianta buna nu iti dai seama si iti place si p jet*x avand in vedere k, copii d sub 12 ani nuj engleza inkat sa se uite la naruto p net...sa fim seriosi...traducerea recunosk k am observat k e naspa iar vocile si mai naspa dar d daka atat siau permis unii se multumesc si q putin nu?!

Post by: Death_Angel_Apocalipse on October 09, 2007, 08:58:52 PM
Eu nu mi-s expert in japoneza dar la cat am auzit-o tradusa in n locuri in romana crek sunt destul de exact traduse ep in engl vazute de mine.Aia ar tre sa trad bine din engl in romana bine si as fi multamit

Post by: andemon on October 10, 2007, 08:25:09 AM
news!
avem inca doua baraje in romania! exact! pe raul prostiei: barajul Leului si barajul Naruto...
i rest my case...

Post by: Jiraya on October 10, 2007, 08:11:49 PM
faza in care a tras vanturi a fost P-E-N-I-B-I-L-A...

Post by: sasuke on October 10, 2007, 08:25:49 PM
Mai bine spunea lovitura leuli casuna mai bine sau lovitura narto  da nu cred ca i se zice asa

Post by: Death_Angel_Apocalipse on October 10, 2007, 08:41:48 PM
Tot ce-au tradus ei sau au prelucrat din Naruto e penibil.

Post by: Jiraya on October 10, 2007, 09:19:55 PM
ma.. traducerea aia e corecta... rendan = baraj (in traducere libera)

Post by: Death_Angel_Apocalipse on October 11, 2007, 08:20:27 AM
Poate da de ordinea adjectivelor in concordanta cu substantivul ce zici,asta chiar e penibil

Post by: andemon on October 11, 2007, 09:25:47 AM
ma.. traducerea aia e corecta... rendan = baraj (in traducere libera)
hai mah! tie kiar iti suna bine....?

Post by: cucos_andrei94 on October 13, 2007, 07:39:30 AM
oameni prosti ca aia nam vazut. bagamias %$@!#$!#@%1234@#~@#$    in aia de la jet*x