Title: Sugestii Post by: Drago on March 10, 2007, 09:19:30 PM Am cateva sugestii in legatura cu site-ul si cu forum-ul.
Site: 1. Ati putea acorda un statut special celor care pun poze in galerie, asa este mai mare interesul pentru ca mai castiga cate ceva; 2. Va pot arata o galerie video, in acest fel veti avea si video pe site, nu numai download si poze (de retinut, galeria video isi ia clipurile de pe youtube si googlevideo, nu necesita upload-ul pe server a clipurilor); 3. O sectiune speciala cu informatii despre animeurile cele mai populare (sunt pregatit sa ma dedic eu sectiunii, cunosc foarte bine phpfusion, doar trebuie sa va uitati pe site-ul meu :D). Forum: 1. Optiunea de QuickReply la sfarsitul topicului, ne va fi mai usor sa raspundem asa; 2. O sectiune in care adminii sau cei care se ocupa cu upload-ul de animeuri sa puna la vot din mai multe anime-uri unul sa il puna la download; 3. Un buton langa HOME HELP... numit SITE care duce direct spre pagina site-ului, mai usor de accesat daca ai nevoie sa te intorci la el. Deocamdata cam atat, daca mai gasesc cate ceva va sugerez. O zi/seara buna in continuare! Title: Re: Sugestii Post by: adicrst on March 10, 2007, 11:01:39 PM Am cateva sugestii in legatura cu site-ul si cu forum-ul. Site: 1. Ati putea acorda un statut special celor care pun poze in galerie, asa este mai mare interesul pentru ca mai castiga cate ceva; 2. Va pot arata o galerie video, in acest fel veti avea si video pe site, nu numai download si poze (de retinut, galeria video isi ia clipurile de pe youtube si googlevideo, nu necesita upload-ul pe server a clipurilor); 3. O sectiune speciala cu informatii despre animeurile cele mai populare (sunt pregatit sa ma dedic eu sectiunii, cunosc foarte bine phpfusion, doar trebuie sa va uitati pe site-ul meu :D). Forum: 1. Optiunea de QuickReply la sfarsitul topicului, ne va fi mai usor sa raspundem asa; 2. O sectiune in care adminii sau cei care se ocupa cu upload-ul de animeuri sa puna la vot din mai multe anime-uri unul sa il puna la download; 3. Un buton langa HOME HELP... numit SITE care duce direct spre pagina site-ului, mai usor de accesat daca ai nevoie sa te intorci la el. Deocamdata cam atat, daca mai gasesc cate ceva va sugerez. O zi/seara buna in continuare! site 1. da se poate 2. da am in vizor treaba asta de ceva vreme numai imi trebuie timp 3. da se poate, dar nu am nevoie de oameni care cunosc phpfusion ci de oameni care se se dedice sectiunii si sa furnizeze info forum 1. exista asa ceva, fi atent la profil. Poti alege chiar sa fie deschisa tot timpul sau sa o deschizi tu, sau sa nu fie (default) 2. AF uploads este deschisa deja 3. da..stiu dar deocamdata exista linkul direct sub bannerele de votare. 10x pt sugestii Title: Re: Sugestii Post by: adicrst on March 10, 2007, 11:25:34 PM inca o chestie referitoare la uploadul wallpaperelor...Deocamdata acceptam doar wallpapere facute de membrii AF.
Title: Re: Sugestii Post by: DreamsKeeper on March 25, 2007, 11:28:26 AM am si eu o propunere ce ar fi dc articolele scrise in revista anime fan sa fie puse si pe site la sectiunea articole ca acolo sant abia cateva
Title: Re: Sugestii Post by: adicrst on March 26, 2007, 12:47:41 PM nu opreste nimeni sa puna articolele din revista pe site, atata timp cat sunt puse de autorii sai.
Title: Re: Sugestii Post by: DreamsKeeper on March 29, 2007, 04:33:47 PM in sectiune wallpapers de ce nu se poate pune mai multe decat 12 poze ca se poate extinde pana la jos ca sa nu se mai piarda timp pt 3 pagine si plus se vad mai bine dc sant mai multe
Title: Re: Sugestii Post by: adicrst on March 29, 2007, 04:39:46 PM in sectiune wallpapers de ce nu se poate pune mai multe decat 12 poze ca se poate extinde pana la jos ca sa nu se mai piarda timp pt 3 pagine si plus se vad mai bine dc sant mai multe gata...am pus 30/pagina Title: Re: Sugestii Post by: DreamsKeeper on April 07, 2007, 04:15:35 PM pai sa mai spun o sugesti pe care o vor toti
1.poti sa faci la misiunile alea sa pui si de ce nea dat pass/fail 2.si persoana care a da pass/fail Title: Re: Sugestii Post by: Brolly_AF on April 07, 2007, 05:09:32 PM O sugestie: un Radio Online cu melodi anime !!!
Title: Re: Sugestii Post by: adicrst on April 07, 2007, 08:40:01 PM pai sa mai spun o sugesti pe care o vor toti 1.poti sa faci la misiunile alea sa pui si de ce nea dat pass/fail 2.si persoana care a da pass/fail Nu pot face niciuna dintre ele pt ca pot afla cine a dat pass sau fail numai daca intru in baza de date si ma uit, dar nu pot dezvalui cine, pt ca totusi, aici se respecta intimitatea membrilor (read Confidentialitate) Nu pot nici sa fac sa de-a motiv..iti dai seama ca nu pot intra in mintea oamenilor. Ai mai propus sa fac si o sectiune pt quizuri la shoutbox, personal, nu cred ca este nevoie...locul lor este bine la Discutii Generale despre animeuri..... O sugestie: un Radio Online cu melodi anime !!! F buna sugestia si sa stii ca am si cautat de vreo saptamana incoace o chestie de genul asta, dar pana acum nu am gasit ceva k-lumea, in sensul ca trebuia sa ai/downloadezi melodiile in PC tau pt a le putea rula in site..ceea ce eu cred ca este o pierdere de timp ca atunci poti sa asculti fain frumos din winamp. Inca mai caut ceva bun... Daca cineva a gasit , sa puna un link sa vad si eu Title: Re: Sugestii Post by: DreamsKeeper on April 07, 2007, 08:44:58 PM si inca o sugesti care am vazuto pe un site K-A un animefan cinema unde sa fie vazute toate animatiile scurte 27 episoade daca se poate dar sa nu fie aia de la youtube ca e prea solicitat dincate stiu eu
Title: Re: Sugestii Post by: adicrst on April 07, 2007, 08:48:28 PM n-am destul spaitu e server si unde as avea, am limita de 5 MB/fisier
Title: Re: Sugestii Post by: DreamsKeeper on April 10, 2007, 11:20:31 AM si inca o sigestie de la mine nu poti sa inegresti tittlurile de la articole de pe site ca ex :
Titlu: Chobits Site oficial: http://www.tbs.co.jp/chobits/ Anul aparitiei: 2002 Studio: CLAMP Madhouse Production Distribuitor :Geneon Entertainment Gen:Comedy, Drama, Science-Fiction Tip: Anime Poveste: Personaje: .... etc par mai frumos si se vad de unde pleaca cealalta ''propozitie'' Title: Re: Sugestii Post by: adicrst on April 10, 2007, 12:34:59 PM ba da...
si trebuie sa folosesti HTML bold </ b> < br> breakline < p> paragraf</ p> etc //fara spatii in cod, bineinteles Title: Re: Sugestii Post by: Brolly_AF on April 10, 2007, 03:48:21 PM In legatura cu radioul online, am gasit ceva http://etressupremes.free.fr/RadioBlog/radio.blog/index.php
Are melodi destul de faine, ai putea pune un Link catre pagina asta de pe site !!! Title: Re: Sugestii Post by: DreamsKeeper on April 17, 2007, 09:18:02 AM exista cumva un boton la sectiunea articole in caz ca vreau sa mai adaug ceva un MODIFICARE as fi vrut sa mai adaug la CHOBIST ceva
Title: Re: Sugestii Post by: adicrst on April 20, 2007, 11:05:29 AM nu exista..numai admini sau eventual moderatorii pot schimba
Title: Re: Sugestii Post by: Aquarius on April 20, 2007, 11:25:43 AM mod here. *ridica mana*
daca vreti sa modificati ceva, puteti sami trimiteti pm oricand Title: Re: Sugestii Post by: adicrst on April 20, 2007, 11:28:42 PM faza este ca nu stiu daca le-am dat drept de edit la moderatori si pe site :-?
Title: Re: Sugestii Post by: Aquarius on May 06, 2007, 08:40:21 PM pai ar fi ceva sa le dai mai multe drepturi moderatorilor
Title: Re: Sugestii Post by: Nefertiti on May 08, 2007, 06:01:21 PM Pot sa fac si eu o sugestie ?
Prevad ca dau ca bata-n balta :cry: ! Daca tot sunt membrii destepti, care se pricep la fel de fel, au timp si pot face fel de fel, de ce nu exista si o competitie unde cei care sunt interesati sa mai se schimbe bannerul site-ului sau chiar al forumului sa-si prezinte creatiile ? Apoi userii sa voteze pentru bannerul favorit, dar nu sub forma de poll, ci de post prin care sa-si argumenteze alegerea ? Title: Re: Sugestii Post by: Brolly_AF on May 08, 2007, 08:51:49 PM Imi place sugestia ta !!!
Title: Re: Sugestii Post by: adicrst on May 10, 2007, 01:20:25 PM este interesanta, dar sunt unele chestii pe care voi nu le stiti. Nu este usor sa faci un banner pt site sau forum, pt ca nu este vb doar de o imagine dreptunghiulara si gata. Ca sa poti sa-l faci klumea, trebuie sa ai acces sa inlocuiesti bannerul sa vazi daca se potriveste sau nu. Bannerul trebuie adaptat in functie de browsere si mai ales de rezolutie.
Title: Re: Sugestii Post by: DreamsKeeper on May 11, 2007, 05:07:16 PM am si eu o sugestie mica dece nu pui si tu la mini chatul ala ENTER / Alt+S tr sa ma duc de fiecare data cu mouse sa dau clik
Title: Re: Sugestii Post by: Grazy on May 27, 2007, 07:45:01 PM nu ar fi mai bne sa puneti chatul si pe forum?parerea mea :P
si tot pe forum la menu cum ar veni sa fie un "Anime Fan TV" unde sa pui embeed dupa veoh de preferat ca are o grafica mai buna si episoadele nu sunt pe parti :P si un "Anime Fan Player" ar fi misto :D... Title: Re: Sugestii Post by: adicrst on May 29, 2007, 01:12:33 AM stiu..momentan ma gandesc la idea sa creez eu de la 0 un chat si sa-l adaug...sa va fie mai usor sa vb intre voi. Dar se aproprie perioada sesiunilor si nu mai am timp.
Title: Re: Sugestii Post by: Nefertiti on June 04, 2007, 05:35:48 PM Uite, am si eu o sugestie - cam tampita stiu, dar la tampenii ma pricep foarte bine ! Iata care e sugestia, de fapt o intrebare mai mult : de ce nu exista o optiune prin care putem schimba aspectul forumului ? De exemplu un user il vrea verde sau negru ca nu-i mai place stilul standard si vrea sa-l schimbe. De ce nu se ofera si o posibilitate de schimbare a stilului standard ?
PS. Sunt pregatita sa aruncati cu rosii in mine ! Title: Re: Sugestii Post by: Archangel on June 06, 2007, 09:05:41 PM pt k ar trebui banere diferite shi nu am timp sa fac atatea. Poate dupa examene
Title: Re: Sugestii Post by: EvilPeach on June 06, 2007, 09:07:51 PM AM si eu o intrebare mica mica si nu stiu daca aici trebui s-o adresez sau in alta parte [sunt pregatita sa suport consecintele] as vrea si eu un Fan Club Sailor Moon pe aici
Sa nu dati! :? :? :? Title: Re: Sugestii Post by: Jane on June 06, 2007, 09:12:10 PM AM si eu o intrebare mica mica si nu stiu daca aici trebui s-o adresez sau in alta parte [sunt pregatita sa suport consecintele] as vrea si eu un Fan Club Sailor Moon pe aici http://www.animefan.ro/ro/forums/index.php?topic=839.0Sa nu dati! :? :? :? Title: Re: Sugestii Post by: sasuke on June 07, 2007, 02:44:13 PM Fanclubul exista siii pe cale sa se deschida mai trebuie inca doi doritori
Title: Re: Sugestii Post by: EvilPeach on June 08, 2007, 10:52:54 PM ok multumesc mult si scuzati-ma de deranj
Title: Re: Sugestii Post by: sasuke on June 10, 2007, 10:16:23 AM n-ofost nici un deranj stai linistita
Title: Re: Sugestii Post by: DreamsKeeper on June 26, 2007, 09:20:38 AM :D mia venit o idee de la TV cea fi sa se mai creeze o banca pt ryo numina ANIME LOTO sa jucam si noi un loto 6/49 punem toti cate 50 ryo sau stiu eu cat apoi niste numere si ne alegem cu ...experienta :)
=)) cred ca mise pare o prostie dar pare intresant Title: Re: Sugestii Post by: sasuke on June 26, 2007, 09:50:08 AM nu ii rea ideea sa jucam la loto
Title: Re: Sugestii Post by: adicrst on June 26, 2007, 02:22:22 PM :D mia venit o idee de la TV cea fi sa se mai creeze o banca pt ryo numina ANIME LOTO sa jucam si noi un loto 6/49 punem toti cate 50 ryo sau stiu eu cat apoi niste numere si ne alegem cu ...experienta :) =)) cred ca mise pare o prostie dar pare intresant sa vad ce pot sa fac Title: Re: Sugestii Post by: DreamsKeeper on July 03, 2007, 02:34:23 PM Imi cer scuze de la Adicrist ,Kyo ,Archangel si alti pt ca le trag atentia :
Se poate sa se puna o singura semnatura nu 3 nu 4 ca poate si unu dintre noi si ma refer la mebri pot pune un wallpapers si sa zica ca e semnatura ai va rog pt ca decate ori ma uit la semnaturile voastre ma enerveaza ziceti ca nici nu va pasa de acest topic si mai zic odata mii de scuze si ma puteti sa ma injurati va dau voie Title: Re: Sugestii Post by: Aquarius on July 03, 2007, 05:11:00 PM aici is de-acord cu tine.
dar pentru asta avem nevoie de intelegerea userilor. si nush cati ar renunta la a doua semnatura. Title: Re: Sugestii Post by: Nefertiti on July 06, 2007, 05:33:06 PM Am si eu o sugestie, o propunere, spuneti-i cum vreti. Nu credeti ca ar fi utila o sectiune de IT pe acest forum ? Adica o sectiune unde userii care nu au cunostinte atat de multe intr-ale calculatorului sa poata pune intrebari si sa primeasca raspunsuri la aceste intrebari ?
|