Title: Revista AnimeFan Nr. 3 Post by: adicrst on December 25, 2007, 04:33:15 PM Revista Animefan #3 a fost lansata. Chiar daca era planificata pentru 24, Mosul a cam ramas inzapezit si a avut o mica intarziere :P dar pana la urma mi-a spus sa dau cadoul asta: Reista Animefan 3 si desigur o puteti descarca de pe www.animefan.ro
Asteptam comentarii si sgestii....lectura placuta ! Cuprins: ►ANIME ▪ Astro Boy. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2 ▪ Wolf’s Rain. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3 ▪ Full Metal Alchemist. . . . . . . . . . . . . . . . . 5 ▪ Ikki Tousen. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8 ►RECOMANDARI ANIME ▪ Ikki Tousen – Dragon Destiny. . . . . . . . . . 10 ►Nijikon . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .11 ►Confectionarea unui shuriken din hartie. . . . . .14 ►GFX ▪ Beginner grunge tutorial. . . . . . . . . . . . . . 15 ▪ Concursul SigKage. . . . . . . . . . . . . . . . . . 18 ►FANFIC ▪ Shadow Dance. . . . . . . . . . . . . . 20 ►FANART. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 24 ►ANUNTURI. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .37 ►STAFF. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .39 coperti: (http://i5.photobucket.com/albums/y152/adicrst/coperta1.jpg) (http://i5.photobucket.com/albums/y152/adicrst/coperta2-1.jpg) Title: Re: Revista AnimeFan Nr. 3 Post by: LaDy_D3viL on December 25, 2007, 04:52:56 PM Mie imi place! Am votat "excelenta", deoarece chiar asa e :D
Ma bucur ca s-a scris despre " Ikki Tousen" si despre "Wolf's Rain" :X ^___^ Acum am citit mai fugitiv, insa o sa o citesc de la inceput pana la sfarsit mai incolo... Si copetile imi plac foarte mult! :D Title: Re: Revista AnimeFan Nr. 3 Post by: jupy on December 25, 2007, 07:08:50 PM (http://i206.photobucket.com/albums/bb176/katoky/untitled-2.jpg) <- 13 = bun-bun :lol:
im in love with this number :X super reusita revista imi place mult !! aaa... mi se pare mie sau ati pus alta felicitare decat cea care a castigat concursul?? EDIT: am downloadat revista si am postat dupa sa nu credeti ca nu mam uitat prin ea :D Title: Re: Revista AnimeFan Nr. 3 Post by: Dante on December 25, 2007, 10:14:59 PM era si timpu baieti...orcum este excelenta....felicitarile mele.....
Title: Re: Revista AnimeFan Nr. 3 Post by: Jiraya on December 26, 2007, 02:09:41 AM e din ce in ce mai mareeeeee :shock:
...l33t (I can see my sig in there :lol:, sa'mi amintesti data viitoare sa ti'l arat pe Oddie T. si invitatia lui pentru animefan.ro) Title: Re: Revista AnimeFan Nr. 3 Post by: adicrst on December 26, 2007, 09:50:23 AM @jupy: hehe, ma buvur ca-ti place nr ala
@dante: stiu, dar socoteala de-acasa nu se potriveste cu ce-a din targ...dar oricum revista af 3 cuprinde aproape 2 volume e din ce in ce mai mareeeeee :shock: ...l33t (I can see my sig in there :lol:, sa'mi amintesti data viitoare sa ti'l arat pe Oddie T. si invitatia lui pentru animefan.ro) pai e mare, dupa cum ii spuneam si lui dante...vreau sa-lvad pe oddie t :wink: Title: Re: Revista AnimeFan Nr. 3 Post by: hitmanasasin on December 26, 2007, 07:36:45 PM mia placut revista :cool: :cool: :cool: a fost f. reusita !!!!!!!!!!!!!! :kk
Title: Re: Revista AnimeFan Nr. 3 Post by: adicrst on December 27, 2007, 02:56:55 AM Revista Animefan Nr 3 a suferit o mica schimbare, autorul articolului FullMetal Alchemist este Ariadna, asa ca va rugam ra re-downloadati revista pt a avea varianta corecta. Multumesc
Title: Re: Revista AnimeFan Nr. 3 Post by: Aleera on December 27, 2007, 11:00:52 AM e super revista, felicitari tuturor care ati lucrat la ea, va iesit minunat acest numar, sper so tineti tot asa si bafta incontinuare cu ea
Title: Re: Revista AnimeFan Nr. 3 Post by: dark_leon on December 27, 2007, 06:06:20 PM revista e buna, am votat foarte buna, imi plac copertile, :kk o treaba foarte buna!!!
Title: Re: Revista AnimeFan Nr. 3 Post by: Death_Angel_Apocalipse on December 27, 2007, 06:23:56 PM bvo imi place tineti-o tot asa :kk
Title: Re: Revista AnimeFan Nr. 3 Post by: adicrst on January 01, 2008, 12:32:35 PM ma bucur ca va place :kk
cata invidie pe altii http://www.roportal.ro/discutii/ftopic29177-10.html Title: Re: Revista AnimeFan Nr. 3 Post by: dori on January 01, 2008, 07:32:22 PM Am votat foarte excelenta , imi place revista si astept numarul viitor , o sa downloadez si nr1,2 . Imi place de adicrst , isi impune autoritatea :D .
Title: Re: Revista AnimeFan Nr. 3 Post by: Aleera on January 01, 2008, 07:41:40 PM cata invidie pe altii in locul tau ias fi raspuns asa :http://www.roportal.ro/discutii/ftopic29177-10.html SHTIU CA ORI CE ASH FACE, VORBESHTI NUMAI DE RAU INVATZA DIN TOT CE SPUN EU ARDE INVIDIA-N TINE DE-O VIATZA AI VREA SA FII CA MINE, SA FACI TOT CE-TZI DORESHTI POATE MAI CREZUT NAIV M-AI SUBESTIMAT DUPA TOT CE-AI SPUS IN OCHII MEI AI PICAT stupid i know da se crede prea smart@$$ tipul ala Title: Re: Revista AnimeFan Nr. 3 Post by: Cr1571n4 on January 01, 2008, 07:45:15 PM =)) =)) Yeah girl, go and kick his ass really bad :twisted: :twisted: :twisted:
On-topic: Am citit revista shi imi place, e foarte buna...Cel mai mult mi-a placut articolul despre Nijikon, a fost realizat foarte bine, deci ii felicit pe Andemon shi Kyo pentru ce au realizat :kk Title: Re: Revista AnimeFan Nr. 3 Post by: voltaire on January 01, 2008, 07:47:57 PM de parca aia au scos super revista din prima, ce d-zeu. or fi ei comunitate mai mare, dar mie imi place mai mult asta mica si twisted care o avem noi aici :twisted:
Title: Re: Revista AnimeFan Nr. 3 Post by: adicrst on January 01, 2008, 08:13:25 PM cata invidie pe altii in locul tau ias fi raspuns asa :http://www.roportal.ro/discutii/ftopic29177-10.html SHTIU CA ORI CE ASH FACE, VORBESHTI NUMAI DE RAU INVATZA DIN TOT CE SPUN EU ARDE INVIDIA-N TINE DE-O VIATZA AI VREA SA FII CA MINE, SA FACI TOT CE-TZI DORESHTI POATE MAI CREZUT NAIV M-AI SUBESTIMAT DUPA TOT CE-AI SPUS IN OCHII MEI AI PICAT stupid i know da se crede prea smart@$$ tipul ala cea mai faina replica pe care am auzit-o pana acum :lol: way to go again allera Title: Re: Revista AnimeFan Nr. 3 Post by: kaname on January 02, 2008, 04:10:04 AM si mie mia placut nr 3, e chiar foarte reusita. articolele sunt interesante, iar coperta as putea spune ca fooooorte dragute...
tinetio tot asa!!! Title: Re: Revista AnimeFan Nr. 3 Post by: crazywiz on February 13, 2008, 08:10:08 PM revista e super tare frate
DAR nu reusesc sa fac shurikenu:((, la figura 14 nu inteleg ce vrea sa zica sa fac:(( plz somebody help me:(( Title: Re: Revista AnimeFan Nr. 3 Post by: adicrst on February 13, 2008, 08:46:55 PM #-o si eu m-am pierdut tot acolo. O mers bine pana la 13 ](*,)...nu mi-o iesit din prima, poate daca mai incerc :-?
Title: Re: Revista AnimeFan Nr. 3 Post by: crazywiz on February 14, 2008, 06:36:50 PM e cineva care a reusit sal faca? sau macar cel care a pus pagina ajutane si pe noi plz :cry: :cry: :cry:
Title: Re: Revista AnimeFan Nr. 3 Post by: adicrst on February 14, 2008, 08:11:27 PM cred ca mai de graba iti dau un shuriken de plastic (Naruto Cosplay) si iesi mai castigat :wink:
Title: Re: Revista AnimeFan Nr. 3 Post by: crazywiz on February 14, 2008, 08:35:23 PM nu ms, eu vreau sa fac din hartie:P sa pot sal fac si la scoala sa arunc cu el in profe :wink:
deci poti sami explici ce trebe facut in continuare plz? dar de curiositate de unde pot sa iau si unul dala:D:P ps: (don't double post ... si citeste regulile ... :wink: see u around) |