AnimeFan

Anime/Manga => Bleach => Topic started by: andemon on October 10, 2007, 08:38:56 AM

Title: Arrancar...cine sunt..ce vor...cine le spala hainele albe
Post by: andemon on October 10, 2007, 08:38:56 AM
ok...dak tot au trecut vreoooo.....25 de episoade de knd au aparut dragii de ei, eu zic sa si discutam un pic despre ei.
in primul rand...pt cei ce nu stiu inca, un arrancar e un hollow kre si-a dat jos masca si a capatat puteri de shinigami, cu ajutorul Hougyoku-lui lui aizen.
pe categorii...sunt gillian, kre de obicei nu ajung sa fie numeros, adjuchas, cei k shawlong, d-roy, villefort gantz...cei kre sunt de la 11 in jos, in fct de ordinea nasterii, espada, de la 10 in sus in ordinea puterii.
clasificarea se poate extinde, dar ar fi spoiler asa k ma abtin.
arrancarul meu preferat e ...mare surpriza....grimmjow jagguarjack. nemilos, agresiv si hotarat....a...si cu par albastru. pana acum a luptat si cu mainile goale si cu o mana taiata...de acum insa...va fi alta poveste.
eu inca nu am o idee clara cine e primera espada....da nu vreau sa devina asta un topic gen: cine e liderul akatsuki?

Title: Re: Arrancar...cine sunt..ce vor...cine le spala hainele albe
Post by: Kyo on October 10, 2007, 09:50:40 AM
pf, o sa mai treaca ceva timp si pana cand o sa se implice ulquiorra intr'o lupta, de grimmjow nu mai zic... deci o sa dureze ceva ca sa iti faca aparitia nenea prime master... dintre arrancarii mei preferati... hm... boom, tot grimmjow... mare surpriza nu? [NOT]

Post by: andemon on October 10, 2007, 06:07:44 PM
hmmm...schiffer se va implica...dar nu va lupta serios...

Post by: sungoddess on October 10, 2007, 08:19:57 PM
Yep..favoritul meu e Ulquiorra..si apoi vine Grimjow...legat de spalatul hainelor.. :lol: inoue se va ocupa de asta cat sta la ei.. =)) ''dar n usi lenjeria..no way''

Post by: andemon on October 13, 2007, 11:09:47 AM
hmmm...am obse ceva....espada se aseamana cu capitanii din seireitei

-grimmjow cu zaraki...iubitori de lupta si mandri
-ulquiorra cu byakuya...indiferenti si calmi
-zayeal apolo cu mayuri...mad scientist
-haribel cu yoruichi....feminine, bune si periculoase
-stark cu kyoraku...lenesi si romantici
-tousen cu negrul espada....ciudati
-yamamoto cu batranul espada cu cicatrici

Post by: Kyo on October 29, 2007, 09:12:58 PM
cine'i tipa aia mica? :)

Post by: andemon on October 29, 2007, 09:33:18 PM
tu kiar vrei sa fac spoiler aici...o sa afli peste 3 zile si asa...zic doar k o cheama nell...si k e mai mult decat pare.