Title: Layout nou pt Forumul AF Post by: adicrst on September 28, 2007, 10:58:47 PM Dupa ce m-am chinuit atat cu upgrade-ul (nu din motive tehnice, ci don cauza impreurarilor) m-am gandit ca ar fi bine sa mai schimb putin infatisarea forumului, asa ca ceea ce vedeti acum este noul layout. Nu este greu de folosit asa ca sunt sigur ca o sa va obisnuiti repede. Sper sa va placa, daca nu...asta e, va obisnuiti
Title: Re: Layout nou pt Forumul AF Post by: Kyo on September 29, 2007, 12:21:11 AM e bine venita o noua schimbare.... foarte binevenita...
stiu ca si eu sunt ala pretentiosu, dar cred ca nu v'ar fi vreu sa implementati un plugin pt quick reply. adik sa apara casuta de reply la baza fiecarui topic, pt a nu fi nevoie sa dai tot timpul reply. pe bune, eu cred k ar fi util, mereu tind sa ma duc spre baza forumului cautand acea casuta. Title: Re: Layout nou pt Forumul AF Post by: sakura on September 29, 2007, 01:31:12 AM interesanta schimbarea
ref la quick reply eu am casutza tot aici ... si am avut-o si acuma kteva ore ... Title: Re: Layout nou pt Forumul AF Post by: Cr1571n4 on September 29, 2007, 02:01:46 AM Un bun refresh adus acestui forum care imi place mai mult ca inainte...Good job and congratulations! Nota 10 :kk
Title: Re: Layout nou pt Forumul AF Post by: he0ky on September 29, 2007, 08:13:42 AM nu din motive tehnice, ci don cauza impreurarilor ...................... ?asta e ma voi obijnui Title: Re: Layout nou pt Forumul AF Post by: -sinedd- on September 29, 2007, 08:40:05 AM Mda ...merge schimbarea da totusi mi se pare cam prea deschisa ...prea alb.......mult alb..........nu va suparati dar inainte imi placea mai mult......nu merge albul mai ales ca e toamna.
Title: Re: Layout nou pt Forumul AF Post by: sasuke on September 29, 2007, 09:04:43 AM imi place noul layout al forumului este interesant merita un 10 si este si usor de folosit eu deja m-am obisnuit, numai ca este un pic cam prea deschisa culoarea dar asta e ma voi obisnui
Title: Re: Layout nou pt Forumul AF Post by: DreamsKeeper on September 29, 2007, 09:34:13 AM sincer mie nu ! pt ca e alb si ma dor ochi daca stau pana pana seara ma asteptam sa fie ceva mai inchis si ar mai fi ca e prea lat noi nu santem mari scriitori
asta e acum ne multumim si cu acesta si scuze !!! Title: Re: Layout nou pt Forumul AF Post by: sungoddess on September 29, 2007, 09:40:11 AM Sincer..desi la inceput o sa ma obisnuiesc ..culoarea si aspectul este altul...imi place mult schimbarea :kk imi place tot..mai modern..super mijto..job well done guys
Title: Re: Layout nou pt Forumul AF Post by: purple_angel on September 29, 2007, 03:18:43 PM Mie imi place noua fatza :D .
Culorile...imi plac...forumul arata super! DARKish O sa dureze ceva vreme pana ma obisnuiesc cu schimbarea...ca totul nu mai e unde a fost...dar avatarul meu dragutz e la "mijlocul" paginii...atat conteaza :> Totul e super!Bravo peoplez! Title: Re: Layout nou pt Forumul AF Post by: dark_leon on September 29, 2007, 03:33:39 PM nice ii place k ii mai dark D: :kk cel mai mult din aceasta schimbare imi place bannerul e dragut :kk singurele lucruri caer nu imi plac sunt iconitele de la mesaje... de exemplu la un topic eu nu mai vad in care topicuri am postat si in car nu....
Title: Re: Layout nou pt Forumul AF Post by: adicrst on September 29, 2007, 07:20:48 PM stiu ca si eu sunt ala pretentiosu, dar cred ca nu v'ar fi vreu sa implementati un plugin pt quick reply. adik sa apara casuta de reply la baza fiecarui topic, pt a nu fi nevoie sa dai tot timpul reply. pe bune, eu cred k ar fi util, mereu tind sa ma duc spre baza forumului cautand acea casuta. Poate asta te ajuta http://www.animefan.ro/eng/forums/index.php?topic=1299.0 Referitor la alb se poate schimba...propuneti o culoare :wink: Title: Re: Layout nou pt Forumul AF Post by: Death_Angel_Apocalipse on September 29, 2007, 07:21:17 PM Imi place,e cam deschis da merge,imi place baneru.Totusi nu pot vedea daca a mai raspuns cineva decat daca ies din topic si intru iar,la fel la sectiune.
Title: Re: Layout nou pt Forumul AF Post by: adicrst on September 29, 2007, 07:23:44 PM oameni buni..asta nu tine de layout..asta tine de setarile voastre din profil care au fost resetate. Luati fiecare optiune in parte si veti fi uimiti cate gasiti.
Title: Re: Layout nou pt Forumul AF Post by: sasuke on September 29, 2007, 07:53:38 PM adicrst referito la culoare ar fi mers un albastru sau altceva ca de la asta ma dor ochii
Title: Re: Layout nou pt Forumul AF Post by: DreamsKeeper on September 29, 2007, 07:59:01 PM un albastru cu negru sau vezi si tu alte forumuri de anime sa ti dai cu parerea cum ar tr sau iti dau un link sa vezi
Title: Re: Layout nou pt Forumul AF Post by: adicrst on September 29, 2007, 08:01:47 PM ok..sa stiti ca inclusiv liniile de determinare dintre posturi le pot schimba, doar veniti cu sugestii :D
Title: Re: Layout nou pt Forumul AF Post by: Kyo on September 29, 2007, 08:46:02 PM stiu ca si eu sunt ala pretentiosu, dar cred ca nu v'ar fi vreu sa implementati un plugin pt quick reply. adik sa apara casuta de reply la baza fiecarui topic, pt a nu fi nevoie sa dai tot timpul reply. pe bune, eu cred k ar fi util, mereu tind sa ma duc spre baza forumului cautand acea casuta. Poate asta te ajuta http://www.animefan.ro/eng/forums/index.php?topic=1299.0 Referitor la alb se poate schimba...propuneti o culoare :wink: respect k ajuti nubii adi ^:)^ Title: Re: Layout nou pt Forumul AF Post by: adicrst on September 30, 2007, 03:20:17 PM am schimbat putin culorile din posturi. Acum nu mai este asa "orbitor" :P
Title: Re: Layout nou pt Forumul AF Post by: he0ky on October 18, 2007, 10:44:36 PM :kk acuma mam obisnuit cu schimbarea ,si e ok ,imi place
Title: Re: Layout nou pt Forumul AF Post by: anarazell on October 19, 2007, 07:20:51 PM e kalumea conceputa...desi p cea veche am intrat dekat okazional...ma mai inkurk eu putin p aici da ma descurk rpd
am o intrebare eu nu pot sami schimb sig chiar daka vreau p asa mi la pus cnv pt k dadea eroare e d la kalku meu qmva?:-ss Title: Re: Layout nou pt Forumul AF Post by: adicrst on October 20, 2007, 02:27:15 AM pai depinde cum arata codul semnaturii
Title: Re: Layout nou pt Forumul AF Post by: anarazell on October 20, 2007, 08:36:08 PM de cod nu cred k e vb pt k e bun pt k mi la dat sungoddess si daia...poate sa fie o eroare d la calcu meu...e posibil?
Title: Re: Layout nou pt Forumul AF Post by: LaDy_D3viL on October 28, 2007, 04:37:51 PM Intotdeauna mi-au placut schimbarile, deci.... for me e binevenita :D Good job, boss-ule! Cand am vazut ca s-a schimbat, am strambat putin din nas, dar imi place mult mai mult cum e amu... Deci.... I LIKE IT!!!! :)
Title: Re: Layout nou pt Forumul AF Post by: Kyo on October 29, 2007, 01:26:07 PM acu sa intreb si eu: cand se repara shop-ul?
Title: Re: Layout nou pt Forumul AF Post by: adicrst on October 29, 2007, 01:56:23 PM nu functioneaza bine cu tema asta
Title: Re: Layout nou pt Forumul AF Post by: Brolly_AF on October 29, 2007, 02:29:39 PM Asta inseamna ca o sa schimbi Layout-ul din nou ???
Title: Re: Layout nou pt Forumul AF Post by: DreamsKeeper on October 29, 2007, 05:57:27 PM Ura ce bineee !!! eu te rog sa fie una ca sa nu ne doara ochii de la alb ceva inchis si sa fie pe centru cum a fost ultima
Title: Re: Layout nou pt Forumul AF Post by: jupy on October 30, 2007, 10:12:43 PM another change huh? let's see...
Title: Re: Layout nou pt Forumul AF Post by: Jiraya on November 03, 2007, 09:43:15 PM bai.. people.. calmi.. nu a mentionat ca o sa il schimbe... acuma.. oricine poate sa banuiasca.. ori nu mai baga shop-ul (care parerea mea.. era cam inutil), ori (da doamne nu din nou) schimba layout-ul
Title: Re: Layout nou pt Forumul AF Post by: sungoddess on November 04, 2007, 12:05:02 PM Personal mie imi place layoutul asta...dar...as vrea si shop-ul inapoi..mie nu m ise parea inutil.. :wink:
|